При 10% заразени ученици или учители се преминава към онлайн обучение

Всяко училище ще решава при подадените параметри как да продължи обучението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

родител ще чака 10% бе глупаци? Значи в един клас от 30 деца,ако има 2 доказано болни от ковид,класа си продължава присъствено????Трябва 3 да са за да са затвори????? И то при тоя новия вариант,в тези затворени,непроветриви кутийки,с неваксинирани учители????? Д Е Б И Л И !

Та кво остава при учениците ...!? Писиарите са обявени са неразличаващи грип, ковид и още 46 вируса!? Да не говорим за фалшиво положителните къв брой дават!!!

ПСР-а не хваща грип, точно за това в щатите се пуска нов, комбиниран тест, защото сега ако имаш грип ще оттекът 6 дни докато се диангостицира. С новите комбинирани тестове ще се знае на 2ри ден какво е.

Снимката е направо потресаваща и доказва до каде може да достигне идиотизма ! Вируса не е толкова опасен ,колко се опитват да го изкарат,но по страшен от него е идиотизма ширещ се вече не само в държавата ни но и в световен мащаб !!!

правиш много правописни грешки...срамота...

Марш!

Оставете децата да ДИШАТ, не трябва да има маски за децата!

"Заразяването става през така наречените аерозоли, които в отворено пространство много бързо изсъхват, а в затворените помещения се натрупват. Това е и причината да се носят маски на закрито, обясни Денков." Денков и ти ли разбираш от медицина бе:))))) ? А защо ни карат по пазарите да ги носим на открито? Фашистииииии ..ЩЕ МРЕТЕ.

че ще чакаме децата да се разболеят, съотв. да заразят всички в семейството, в транспорта, магазините и т.н.и ТОГАВА ще преминем към он-лайн обучение.... Логиката не е ли обратната....Учебната година започва он-лайн...Децата се връщат в клас, КОГАТО нивото на заболеваемост падне до това през месец юли т.г....когато на практика се приемаше, че пандемия няма... Това, което се приема сега, ГАРАНТИРА растеж на кривата на заразени, при това-главно деца... Може би, ако се гледа през призмата на предстоящите избори...тълкуването да е друго...

ПСР-тест с над 25 цикъла (лабораториите масово правят по 30-35 цикъла) дава 56% фалшиви резултати, защото отчита частици от SARS-CoV-2, които остават в тялото до 100 дни след заразяване. От там идва и големият брой "безсимптомни" случаи. Доказва се чрез отглеждане на взетата проба в лаборатория и се следи дали се размножава. Това е основната причина СЗО на 20.01.2021г. да оповести, че положителният PCR тест сам по себе си не е равнозначен на инфекция и за да бъде поставена диагноза Ковид-19 трябва да има клинични данни за заболяване, доказани с различни методи. Останалото са свободни интерпретации на тема кой какво разбрал. Доктор Антония Първанова

думи, подготвят ни за една седмица и после- айде у дома!

Е, то този театър вече ни го играха два пъти. Щом предните мина, значи ще мине и сега.

В заповедта липсва критерий според който да става връщането в клас след като едно училище излезе в онлайн обучение. Не е посочено как ще се следят болните когато са в онлай обучение и съответно няма да се знае кога те падат отново под 10% и е време да започне присъствено обучение отново.

Дир-а хайде спестете ни такива снимки в училищните стаи а?... Но няма, платената пропаганда върви и холивудския сценарии го изисква и най-вече платилите си за това....

Това на снимката какво е с тази пръскачка? Защото след това чудо се разнася задушаваща миризма на хлорен разтвор та не се диша.

После отива да пръска син камък.