Президентът Румен Радев: Всички наши победи са рожба на единението

Държавният глава цитира думи на полковник Борис Дрангов: "За да побеждава, България трябва да се води от възвишени характери, а не от безмълвни, роболепни самопоклонци"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Муньо Шпаклата за 9 май ще ходи ли в Москва на парада? Хем да удари една мазна шпакла на ботоксовото джудже и да му засвидетелствува верноподанически чувства!

Народът малко пъти е бил толкова обединен колкото сега. Благодарим ви генерал Радев, че ни поведохте срещу тиранията на Герб. Разединител ви наричат само хепа превратаджии на храникалка при дебелия шофьор Фончо Борисов. Но тази група се топи с всяка секунда - изоставят потъващия кораб като мишки. Признателни сме ви, че унищожихте герб и пасмината мутри докарала България до дъното. Винаги ще ги биете, както е било досега. Велик е нашият войник!

Голям обединител е. С такова огромно мнозинство и работещо правителство. Страхотен е... А на тези, на които Радев много ви харесва, че ви е повел, значи сте едно огромно стадо овце, без собствено мнение и без очи и слух. Радев ли ви трябваше, да ви каже, че Борисов е мафиот. Ами то и Йордан Цонев от ДПС го каза много отдавна. В такъв случай за ДПС ли гласувахте?!! Много сте зле. Радев е най-неуспешния президент в българската история. Колкото Бойко Борисов става за премиер, толкова и Радев за президент. Ама честно казано Борисов даже повече става за премиер, отколкото Радев за президент. Поне Радев не е простак като Борисов. Това, че си добър полот и военен, не те прави добър президент. Ако трябва да се отчете какво е свършил Радев за 4 години, ще излезе едно огромно НИЩО. Освен, че покрай него изгоря и БСП. Е, това е хубаво нещо. Значи е направил поне 1 хубаво нещо ... БСП няма да управляват. ГЕРБ няма да управляват. Това е ясно. Не знам въобще защо ще се кандидатира за президент Радев, като никаква работа не върши. Ще ми е интересно каква ще е канидатурата на ИТН. Любопитно ми е и дали Бойко Борисов си взе поука, че народа може да е прост, ама не е ударил дъното. Цецка Цачева за президент ... да, ама не! Заплахите също са абсурдни. Щели да спрат санирането .... глупости на търкалета. Да си развалят хранилката ... Та да поживеем, да видим какво ще стане на есен, но първо мислете с главата си за кого ще гласувате на 11ти Юли. То не че има за кого, ама все пак против кого е богат избора. Този път като избирате, вземете предвид първите резултати. За ГЕРБ няма смисъл да се гласува, за БСП също. Останаха 3 партии. И 3-те са с известна доза популизъм, но все пак в тях е надеждата да съставят правителство. Така че половината от гласовете на ГЕРБ и БПС като се ориентират към останалите 3, нещата ще се получат.

Радев направи това което другите само казваха, но не правиха. Излезна срещу мутрите победи ги на преки избори и след това ги смаза. Имаше и топките да излезне с лицето си макар и да беше без явна подкрепа от други партии с хората на протеста. Направи това, което прави един истински мъж - когато вижда нередности не я снима с телефона, за да я постне във фейсбук, а застава в лицето на престъпниците и не се отказва докато не си получат заслуженото. Не му пукаше какъв е поводът не спря да изобличава лайната, в които живеем и това му коства да получи заклети врагове (хората, без самочувствие тъкани винаги от шефовете си), но му спечели непреклонимите българи.

И как не Ви е неудобно, г-н Радев, точно Вие да говорите за единение, когато цяло лято създавахте разединение и настройвахте хората едни срещу други. Плодовете на Вашето "единение" се видяха много добре. За съжаление, "възвишените характери", онези, които не стояха безмълвни и роболепни, днес по-често ни гледат от портретите, същите, които ги има във всяка българска институция, в това число и във Вашата, г-н Президент. Но едва ли ще убедите хората, че Мая Манолова, Татяна Дончева, Слави Трифонов, Христо Иванов, Корнелия Нинова и куп още Ваши съратници и съветници са също толкова чисти и възвишени личности. Тяхната "възвишеност" стигна само до си гласуват по-високи заплати още в първия ден на депутатския си мандат. Така че, когато Ви пишат речите, поне ги четете предварително. За използването на подобни клишета се пише двойка или се понижава оценката.

Гн президент, ще последваме посланието на на полковник Борис Дрангов. През есента усърдно ще изметем стълбата само отгоре надолу.

Някак си хич не му отива на Радев да говори за единение, точно пък той...

До сега не сме имали такъв елементарен човек за президент, типичен военен от 70-80 години!

Разединителя на нацията с поредните си изтъркани лафове. Вече си досаден, Фигурант Радев!

ЛЬО!

Преди да стане президент се възхищавах на този човек, но вече мнението ми е съвсем друго. Всъщност той ставайки президент изпъкна, като личност, която се оказа доста елементарна и в повечето случаи изглежда, като пинчер. Говори неща, които нямат нищо общо с реалността, все едно се лъжем по комунистическо за светлото бъдеще, речта му е станала все едно говори на конгрес на БКП. През тези почти 5 години, като президент, той единствено говори срещу ГЕРБ и изпълнява глупостите, които му се задават от партия подкрепила го на изборите. Как виждате единение? Един път говори за България пред света и тогава няма да забравя Путин как му се смееше и това беше. През другото време обикаляше в България да разправя Бойко каква мутра бил и какви злини прави с неговата партия, твърдо хвана един протест, които в същото време беше яхнат и подтикван от черепа, който се тупаше в гърдите колко честен български данъкоплатец е бил и как държавата го рекетирала... Този прякор със сигурност му е дошъл от честния дългогодишен труд! Та излезнах от темата, президента тогава излезе с израза - Мутри, вън, а истината беше, че всички мутри се въртяха, като лешояди около протеста и дебнеха момента кога да клъвнат. Г-жа сестра Галева, кой предложи Пеевски и т.н. забележете следващия интересен екземпляр се появи и успя даже партия да създаде с този израз. Та тогава Радев очакваше да падне правителството и дори беше се подготвил за служебен кабинет и един от главните му съветници забележете беше стара пушка от ДС. Това показа и то ясно, че този човек е обграден от мутри и хора, които са били в тъмните среди в миналото. Някак за нормални хора, като нас това е просто смешно и несериозно. Ние не искаме да заменяме ГЕРБ и Бойко с други мутри, ние искаме този скапан модел да се изкорени от държавата. Но явно докато има такива "обединители" този модел ще си стои. Дано повечето хора, които са гласували за този човек да са го разбрали това, защото в противен случай ще вървим към дъното с пълна сила, а мутрите ще си се наслаждават на живота в Дубай, Сърбия, Малдивите, Барселона и т.н. Приятен ден и честит празник!

Аве тоя пич и преди президентството ли така говореше? Набляга и акцентира края на някои думи и вкарва излишен патос. Неприятно е да го слушаш. Някой отпреди като военен познава ли го? Все така ли беше или като президент се научи?

КАК НЕ ГО Е СРАМ,ЕДНО ДА ГОВОРИ ,ДРУГО ДА ВЪРШИ.ОТКАК Е РЕЗИДЕНТ САМО НИ РАЗДЕЛЯ.ЗАЩИ НЕ КАЗА КОИ СА МУТРИТЕ ПОИМЕННО,ЗАЩО НЕ ДОКАЗА КОРУПЦИЯТА,ЗАЩО ТОЧНО НЕ КАЗА ГРЕШКИТЕ НА ГЕРБ И ДА НИ УБЕДИ КОЛКО Е ПРАВ.А ЗАЩО СЪЩО НЕ КАЗВА ЗА В БЪДЕЩЕ НАКЪДЕ ИСКА ДА НИ ОРИЕТИРА,КУМ ПУТЬО ИЛИ КЪМ Ес

По противен президент не сме имали.Дори и Първанов,нищо ,че беше комунист беше по приемлив.Тоя само ни разделя и явно иска да ни завладее.

Най-голямата ПОБЕДА е като се предадоха военните на СССР без бой! Единственият бой дето Радев е виждал е бил бой по каската, докато е бил шушляк.

Ако се прекръстиш на "Тъп дух" по ще ти отива!

Що не се сети за това като изправи българи срещу българи. Като подкрепи адвокатите на мутрите, чалгарите и увредените, носещи бесилки, ковчези и чували за трупове. Водяхме какво могат. Хвърли държавата в хаус. Мишок

Грешка дедовото! Не българи срещу българи, а българи срещу мютри!

България срещу КГБ.

не изправи българи срещу българи, а изправи българи срещу мутри във властта

Но не и срещу мутрите, които му бяха съветници. Тях той ги защитава с високо вдигнато юмруче. Това е демагогия в най-чист вид.

Точно тази карикатура да говори за единство е плод на лицемерие .

Това е истински български генерал,дедовото. Смел, интелигентен и обичан от младите! Единение с мютри не може да има!

45 НС в плана Решетников-Радев

И след този цитат фъркатия фатмак трябва да си изяде пагоните, скрие в родното си село и да внимава да не блъска инвалидите по кръстовищата като баща си.

...и на компетенцията, г-н Радев, най - вече на компетенцията!

тъмни години за българската армия. Да има за главнокомандващ този агент на Путин и Сорос

агент на Сорос?!?? .... Я пак!

Ей деди, рано те е гепила кризата. Потърпи малко, ей сегичка ще звънна на санитарите от Четвърти километър да дойдат да те приберат!

Румeн Рaдeв: Мeтeтe cтълбaтa caмo oтгoрe нaдoлу Нeкa ocмиcлим думитe нa Бoриc Дрaнгoв - “Зa дa пoбeждaвa, Бългaрия трябвa дa ce вoди oт възвишeни хaрaктeри, a нe oт бeзмълвни, рoбoлeпни caмoпoклoнци“, зaяви прeзидeнтът. Започваме метенето на мутрите отгоре надолу. Тиква няма къде да избягаш.

Млъкни бе, болшевик!

мутро долнопробна

трябва да ти отнемат пагоните и в истроията да останеш просто като човека Радев, ратайчето на олигархията

Тия пагони са честно постигнати, дедовото. Минал е по всички стъпала на стълбицата без да прескача.Всяко следващо звание е получавал за знания и умения. Това е български генерал, който не обяснява на младите как се прави, а им показва! Не е мютря,дедовото!

С какво са постигнати??? С ядене на мусака в стола, с назначението на любовницата му, незаконно, на две длъжности с две заплати, с безхаберието във ВВС...Или като Президент със сделката, респ. комисионната за Грипен, с прикриване на собствените му престъпления и кражби във ВВС, с назначението на съветници от ДС, със съвместната му работа с Бобокови за затрупването на България с боклуци, с кражбата на средства от ЕС при покупка на високопроходими автомобили за охрана на границата ни????Със срама да имаме изгонен от международен форум Президент, с отнет достъп до архива на НАТО? Много е заслужил, много, ама за съд и затвор....

Имали сме некъдърни и дразнещи президенти, но ти си и изключително враждебен и разрушителен спрямо държаваността Най вредния президент на всички времена Срам за армията!!!!Срам за нацията!!!! Освободител на олигархията!!!!

Най-хубавото на речта на Льотчика е , че това му е последната реч за Гергьовден!

що? Кой ще го бие на следващите избори? Тулупа ли? - той се отказа, защото знае, че с 30% подкрепа няма как да спечели избори. Ще издигне Митов, ама той е същия дебил, като Цецка! Следващият президент пак ще е Радев!

Никога повече да не е президент,Боже помогни ни ,избави ни от този разединител на нацията

Радев ти си срам за Българската армия, България не е понасяла такова унижение и толкова убиди в последните 80 години

Що не се сети за това като изправи българи срещу българи. Като подкрепи адвокатите на мутрите, чалгарите и увредените, носещи бесилки, ковчези и чували за трупове. Водяхме какво могат. Хвърли държавата в хаус. Мишок

на бойните знамена...здравният министър в оставка дава брифинг за здравната обстановка и БТВ прекъсва с предаването от студиото с ген. Попов...за да излъчи момент от брифинга.

Е нали си е негова телевизия. Но скоро няма да е.

Обърни се към бтв, не е виновен министъра че са спрели предаването

Абе много тъп и упорит е този социалист - прави на глупаци всички...

Най-големия разединител на нацията и на г-н е компетентния президент в новата ни история

Обидинителяа на олигархията!!!! Говори за победите на олигархията!!!

Ти си символ и носител на РАЗединението!

Добре са му го написали, но е нелепо този да говори за единение. Боклук!

Под наши има предвид техните на олигархията, обединителя на олигархията предаде държавата в ръцете й!!!!

Стигнахме до ситуацията, заради нагли руски шпиони и запалени от тях военни складове, Русия да ни постави в списъка за врагове. Колко нагъл трябва да си, за да обвини невинни. И тая ушата маймуна мълчи като утка.

Фатмак говори за единие...

"За да побеждава, България трябва да се води от възвишени характери, а не от безмълвни, роболепни самопоклонци. Причина за изчезване на всяко държавно устройство е безгрижието в развалата. Помнете и усърдно, чисто метете стълбата само отгоре надолу!"

Описва Борисов и Трифонов.

Мутрите ГЕРБ...Разкъсали и ограбили България на много противоположни частици !!!?? Тези Мутро-Хиени ГЕРБ ..Няма да оставят слабото тяло на България преди да са го Оглозгали до последно ! Проблемът е,че ИТН и ДБ пробват много вяло да разградят Туморът ГЕРБ !! ........... ГЕРБ обслужваха турската партия ДПС цели 12 години . ИТН-Трифонов Обслужиха ДПС ..бързо и качествено! И капка не оставиха да изтече! Благодарение на качествената услуга предоставена от Трифонов,и ДБ .... .. ДПС от 25-30 депутати ще има 50+ ! Поръчайте при ИТН...ние го правим даже по-добре от ГЕРБ !

Даже БНТ орязаха мутрата, която започна да дава пресконференция точно когато президентът Радев откри парада.

отколкото започнат и недовършен... Боли ли те, боли те ХОХОХОХОХ

Тебе ще те боли.

Слабо и безмислено, както винаги.

Ти разедини нацията и се съюзи с предателите

Разединителят на републиката говори за обединение. Нещaстник.

Разединителя на нацията, другаря Капут Радев, говори за обединение. Българският Юда, ми остроумничи.

Силно и смислено, както винаги.

Изтъркано и помпозно, както винаги.

Честит празник, г-н Румен Решетников Радев! Обирайте си миризливите зелени чорапи и марш в Русия.

България е разединена повече от 30 години. И виновен за това е простия български народ. Както е написал Петко Славейков: не народ а мърша туй ще кажа и ще свърша.

Приятелю, всеки както си се чувства.

И всички наши загуби са рожба на национални предатели и руски подлоги като (п)Резидента.

"За да побеждава, България трябва да се води от възвишени характери, а не от безмълвни, роболепни самопоклонци. Причина за изчезване на всяко държавно устройство е безгрижието в развалата. Помнете и усърдно, чисто метете стълбата само отгоре надолу!" Директен намек за мутрите, особенно след вчерашните разкрития за престъпленията им! Браво Радев! Мутри вън!!!

Славчо не само мълчи и се крие, предател е като теб, нещастник

Всеки в БГ е мнооого голям и "красив" в приказките!

единение, да де. ама що по твойта шапка в днешни дни ? това не е единение, ами лееекичък преврат точно ти не може да 'единиш' българите много българи не те харесват иначе - мерси за 'приветствието', по добре е от 'новогодишното' явно някой е помагал

70% одобрение е добра заявка за обединение.

Виждам нещо друго. Тези, които нарязаха промишленоста на България и я продадоха за скраб бяха в кауша. Сметките им запорирани, текат дела. Гледам, че всички в момента са си купили по един революционер и чрез единение гръмко тръбят за свобода, ново начало, промяна и проперитет по старому. Метем ли отгоре надолу или правим нещо съвсем друго? Имена да пишем ли? Списъкът е дълъг, но може да бъде съставен. Дори ще отбележим в кавички кой зад коя партия е и кой му е личния революционер, носещ промяната.

Радев говори за единение.... Смешник!

Такова лицемерие... след като разедини България 1,000 пъти, сега малко да се направим на президент ... пълна пародия ... не мога да го гледам, тоя!

Каква победа е този прецедент?!?