Коментари - Президентът не вижда основание за смяна на шефа на НСО заради катастрофата край Аксаково | Днес.dir.bg

Президентът не вижда основание за смяна на шефа на НСО заради катастрофата край Аксаково

Северна Македония да не забравя, че е страна кандидат и не може да поставя условия на държави членки, нито да ревизира договори, каза Румен Радев

Обратно в новината

Коментари - Президентът не вижда основание за смяна на шефа на НСО заради катастрофата край Аксаково | Днес.dir.bg

Коментари

Поне проверен

Мунчо невиждащото!

Няма никакво основание тази руска подлога да бъде наш президент

Може да няма основание, но аман от сглобки и различни парлапанийни ситуации ! Така че идва и реда на фигуранта и льотчика, след няколко години, пък ще видим. Сега няма какво да видим ! Борисов, Пеевски и сие, народа нека да ............!!!

Наблюдвнието на радев с каква цел се събира парламента е вярно. Коментара за НСО си е негово право - той е началника там. Съответно и отговорността за безмислените жертви на безпарсонното им и нахално поведение. За македония не е негова работа да си вре гагата публично. Пишеше го в конституцията от преди да стане президент.. Ако ме юу изнася, да не се е кандидатирал. Отделно обижда македония като второ качество - не членка . Не е в наш интерес да заставаме на страната на гърция, Точно обратното, сега е момента да подкрепом македония. САледователно вече има добра причина да се събира нар. Събрание - да излезе с деклаеация по въпроса и да нашока радевото канче.

С това изказване РЕЗИДЕНТЪТ стана съучастник в умишлено убийство, каквто всъщност е този инцидент. НСО продължават под давлението на хората, които НИЕ избрахме, да мачкат и убиват зверски, да прикриват инцидентите с ПР акции, да се държат нагло и да продължават да настояват, че не ТЕ, а ние сме виновни, за всичко което ни вреди! Самозбравянето, се превърна в норма в най-корумпираната и разядена от корупция държава в Евпропа!

И когато наруши Конституцията, та сега ще види. Про100 Киро му е любимец и той си го котка под крилото.

имам една молба към дир. бг. моля, ама много ви моля, ако може да не публикувате фотографии на този индивид, или ако наистина се налага, снимките да са от далеч! от мноооого далеч!

Мупнчо е голям дебил

много голям! недостижим!!!

От този измислен президент не може да се очаква друго. Както за него, така и за Бочко и най-вече за Кирчо животът на избирателя, този който ги е овластил няма значение. Ако пострадалият беше политик всички политици щяха да се възмущават и осъждат. И амсалаци сме ние, че търпим да ни обират и с нашите пари да купуват лимузини, с които не само да се разхождат, но и да ни избиват. И що за закон да ги возят 4 години след като са паднали от власт. Та за последните 3 години се смениха 7 министър председатели. Това означава 7 коли и 3 за бившите шефове на НС. Това е наглост, на фона на това че сме най-бедната държава в ЕС. От кого ги пазят? Нали са избранниците на народа? Или са самозабравили се хора след влизането им във властта? Та така един( Кирчо) с държавна кола на предизборна агитация, а други с частни.

добре, въпросът не е дали бившето убо трябва да се разпусне, а защо кирчо - канадският гражданин и завършил пуца на реномирания харвард - развъдник на небинарни отрепки е ползвал услугите на убо. защото баща му е стара дс парантия. е правилният отговор. а какви ги разтега шефа ефките на детцката вртележка - юроатлантическите, тригъзи същества (на всеки гъз по пол...пот) никой не се интересува, освен лузърите, които винаги избират битите пешки, поставени им на черно-белата дъска от "играчите", които се мислят за единствените на тоя свят. а помислихте ли за това, че не всички конци са във ваши ръце, а кукловодите? смешно, не спа. даже можете да го споменавате като виц на некоя закуска с петлите с циците. та, накратко: защо и кой турски кафеджия на колено дозволява парите на Данъкоплатецът да бъдат хвърляни за услуги на таквиз, които нямат права да ползват услугите на убо. инак давай всички наред да заповедваме на убото на криминале-шайката, която се миси за безсмъртна, щото била сукалче от гъза на сорко - наци-юдей упорко. вис се гаврите! но и ние така с вас, биологични отпадъци - третополови юдео-нацисти! и къв президентин е тоя чесън бе, сополи? кой си го е избирал да му бере гайлето, със собствени пари! ........ Бог с нас

В България до толкова всичко е наред и изпипано, че няма нужда от промени ха ха ха

Какво прави в кола на НСО подлаши путарника /ПП/ Кирчо. господин президент ?

Даа, още едно доказателство, че Мунчо е мръсник и пръв антибългарин! Той ни натресе тия крадци и убийци и това не може да е случайно, или по погрешка, факт!

Мунчо е експерт по всичко … кога ще го махат тов мухльо и руска подлога

Шофьора от НСО да го пращат в панделата , не спрял на стоп , карал е с превишена скорост без никаква причина убива човек. Не трябва да има милост за такива дебили иначе няма да останата свестни хора в тази държава .

ПП е фарс от момента на появяването си, а преди политическото си изчезване си се превръща и в кошмар. Същият беше и Симеон, но като по-подготвен успя да избегне пълната дискредитация. Но това не променя факта, че ГЕРБ сгази преди време всички възможни лукове и павира пътя на ПП. Нито това, че толкова дълго подкрепяше Престъпните Палячовци. И че дължи някаква самокритичност и обяснение за поведението си. А иначе сега Кирчо, Кокорчо и прочие са удобните и лесни пешкшри, които да оберат всичко.

PEYTSCH

Щом скоростта там където е загинал човека е ограничена на 70 клм защо НСО-колата лети с над 100 ? Виновен е и политика че не е поискал от водача на колата да намали !

Че той политика го е карал да бърза, че да говори на повече места глупости.

Институциите се радват на нулево доверие! Копаем дъното!

Брат ,ами то вече няма дъно ,само Мариаската падина дълбока 11022метра

Никакво доверие в институциите

Тотално заблуждават.Танка на НСО е летял с много над разрешеното.Отлично на снимките се вижда табелата за населено място и там скоростта е до 50 кмч.Колата на НСО е изцяло в лявата лента ,т.е в насрещното движение , а ударената кола е в канавката .Пълна лъжа е че колата е излязла от страничен път.Такъв има на поне 80-100 метра от мястото на удара.Защо боклука Киро ползва кола на НСО и в качеството си на какъв.Никой не казва кой е четвъртият пътник.Та тази структура трябва направо да се ликвидира-хората нямат никаква полза от нея.Тези , които се чувстват застрашени/и явно има защо/ да си плащат охраната от собствения джоб.

А бе, червено лайно, ти ли си боклука, който ще определя кой как да се движи и скакво !? Я си налягай парцалитев кенефа на посрано 20 и не си отваряй плювалника!

Никаква истинска демокрация няма у нас, бившите тоталитарни структури (УБО,ДС, БКП…) не са разпуснати, само имената им са сменени, а функцийте им са същите както преди.

Познато. Фокусници. Опаковаката една, а съдържанието същото кирливо.

Мунчо защитава лакейте си, които го пазят от народа. Откъде накъде НСО лакейте обслужват частни партийни политици, които не са държаени служители? От къде на къде ние ще плащаме предизборните обиколки на ПуПуДеБъ?

На негово място бих сменил и оня, изоглавения - Главчев !

НСО е приемник на тоталитарното УБО, което беше лакейската служба на висшия комунашки ешалон и не се е променило, сега обслужва също комунашки издънки, синчета, внуци и рода на бившата червена номенклатура…тази банда, хрантутена от нас, трябва да се разтури и закрие. Полицията да охранява държавата и служителите и, не бившето УБО

Това далеч не е първия случай, в който НСО убиват някой на пътя. Историята и практиката познава много случай, в които кучетата на чорбаджиите карат като изоглавени, засичат тея дето им плащаме заплатите. Бързат за на.....

Така е ! Преди години си карах по бул. Васил Левски точно пред Спортната палата, когато тия идиоти надуха сирените зад мен . Намалих и карах плътно вдясно, като в същото време пресичах ул. Гурко, защото светофара беше зелен . Да, но тия , същите идиоти, бяха решили от най-лявата лента да направят десен завой точно по ул. Гурко ! И знаеш ли какво стана ? Забиха се един в друг ! Ха !

Шофьора от НСО прави това, което му каже политика, когото обслужва.Ако му каже да кара с 200, той изпълнява, иначе се уволнява.

Ха-ха, лъжлъо, вярно че са балъци, но ти мислиш, че растат в бъркан. Основен принцип на комуниста: Дръж го на тъмно, за да му е всичко ясно.

Тия ги пазят от народната любов.Ако почнат да се уволняват, кой ще ги опази от благодарността на гардовете.Затова МВР и военните вземат големи пенсии и заплати, щото те крепят държавата с политиците й.

да се пусне пилотна кола и да се спре движението щом водещ политик бърза !

Ще ражда ли ?

Много добре знаем, че повечето държавни служители са боклуци.

Те били професионалисти.Ами всички, упражняващи дадена професия са такива,въпроса е колко добри професионалисти са.Явно връзки и професионализъм не са синоними.

Нагли политици, избиват данъкоплатците.

Дали има или няма основание за смяна шефа на НСО преди да се произнесат разследващите органи е рано да се каже ! Както беше рано да се каже, че загиналият шофьор е отнел предимство , без да има доказателство за това ! Ей, накрая отново ще обявят загиналия шофьор за виновен !? А дали Киро има право да ползва услугите на НСО за предизборни цели, Президентът мълчи ! Що така бе Радев ?

Те са от едно котило-това на дър.паразитиНСО е отлично обезпечено/юредически- всички закони са в негова полза/,финансово-заплатите им могат да бъдат само мечта за Университетските преподавателии,технически,за мат.база на НСО може да има пари,но за държавна дет.болница нямаСъздадени са им идеални условия за подготовка и преподготовка в професионално отношени,без дадават лични следства и време.Шефът на НСО от евро гледна точка да се извини,от бг- позиция "Нотариуса " е оставил указания как да се мачка бедния човек при досегГ с Темида.

НСО са слуги на политиците.Возенето е само една от формите на слугинаж.Как да уволни слугата си, ако му е верен и дискретен.

Навремето Людмила Живкова катастрофира тежко с кола на УБО бързайки за летище София.Бързата работа...не е работа.

може г-н президентът да каже какви са тези по- тежки инциденти от смъртта на човек и втори бере душа.

ми примерно отнемането на кончесията на пристанище росенец! президента остро реагира на това решение!

А какво по-тежко от смъртта на човек, а г-н Президент?

Кирчо и Найо Тицин пътували с кола на НСО със СВЕТЛИНЕН сигнал; В колата НЯМАЛО ВИДЕОРЕГИСТРАТОР; Убитият НЕ СПРЯЛ на СТОП; Шофьорът на НСО-та казал, че карал с нормална скорост, но не помнел с колко... ... Не знаем фактите...И е безсмислено да пишем преразкази по измислено начало...

Утрепко долна . И ти си кръвопиец на народа ни.

Мощен отпор в защита на НСО. Кирил Петков мълчи. Дали е от страх?

Точно защото не иска да влияе на разследването. Обаче хиените нададоха вой и ръфат.

Откога очевидците на инциденти влияят на разследването. По тази логика телевизиите пречат на правосъдието.

шеф на нсо е президента! нсо харчи годишно 45 000 000 лв! а просто киро има право да ползва услугите на нсо докото е премиер и четири години след това! въпреки че е бил премиер само 232 дни!!!

Шест месеца след края на мандата му. В момента ползването на НСО от Петков е незаконно, но не знам защо никой не говори за това. Използване на държавен ресурс за предизборни цели.

Ползвал съм охрана от НСО. Но не по необходимост , а по силата на шефско разпореждане ,че е било по--така, по- Лопе Де Вега. Шофирането е без отговорно, опасно за всички други участници в трафика. За охраната на един човек- вип персона отделиха 9 коли, едната возеше само " оръжие" и беше " запасна". Към 18 души гавази. Няма да споделям колко дни. И колко често. И това в България. И бюджет и привилегии и безотговорност. Служба, обслужваща комплексари- политици. Няма начин да я закрият. Поне не си правете илюзии за тези, дето я ползват и защитават. Боклуци са.

НСО трябва да се разформирова и да се създаде група за охрана само на Министър Председателя, не и на Президента или на Председателя на Народното Събрание!!! По силата на каква логика знайни и незнайни индивиди се разкарват охранявани за сметка на данъкоплатеца!? Някъде прочетох, че колата на НСО е без редовен технически преглед и застраховка!!! Ако това е вярно, за такова нарушение, в Америка, която тези хора я посочват постоянно за пример, нарушилият закона-убил човек и ранил тежко друг, ще отиде в затвора за дълги години!!!

Най-наглите на пътя. А рибата се вмирисва от към главата. Няма основание, не. Пък е мой човек. Не е време за морал и пози. Става въпрос за "наши хора". Там не се пипа!

Убит е твой сънародник! Нищо ли няма да направиш?

Трябва да се потърси отговорност от криминалното лице ,което е било охранявано от гавазите. Да се сложат тахошайби на автомобилите за да се злоупотребява със скоростта.

На кръстовище, където видимостта е малка човекът си е спрял на стопа, после е тръгнал от място. Отстрани го блъска автомобил с над 100. Затова на тези кръстовища ограничението е 60 обикновено, а някой път и 50, ако се влиза в населено място. Причината за това ограничение е, ако има подобен случай да може навлизащия в кръстовището да се изтегли, а движещия се по пътя да отпусне малко педала. И да в краен случай, ако се стигне до инцидент, да не е смъртоносен.

Защо служителя на НСО си е позволил да кара по-бързо при положение че вози охранявани лица? Щото е джигит ли ? Ами ако погледнат километража и му поискат сметка, ако се оплачат на шефовете му и т.н.? Дали пък не се е движил бързо защото пътниците бързат? Защо Радев защитава НСО при очевадна вина, какви са тия привилегии да газиш правилата без нужда просто за комфорт на охраняваните? Ами като бързат да ги ескортира някаква полицейска кола, ама ще трябва сериозна причина за бързането, а не че просто са позакъснели нали?

това което става е трагедия и наистина трябва да се разбере какво се случило преди президента да казва дали е необходима оставка или не

каква оставка? Затвор за шарлатана и неговата шайка!

Колко хора трябва да избият шарлатаните за да бъдат прогонени с тояги? Колко престъпления трябва да извърши още Главният Шарлатан на републиката и да бъде недосегаем за Закона? Премина от прегазване на Конституцията, през фалшифициране на документи до неспазване на Закона за пътищата. До кога ще я карате така???

Естествено, че щом има синя светлина е с предимство във всички варианти, обаче: 1.Защо трябва политиците да използват сини лампи, които се виждат трудно когато е слънчево? 2. Защо колите на НСО трябва винаги да карат като ненормални, мислейки, че всички са им длъжни за нещо? 3. Защо за тях няма ограничение на скоростта, въпреки сините лампи? Ясно е, че по закон НСО са с предимство винаги и навсякъде, но защо трябва да е така? Кирчо нито има нужда от спешна помощ, нито ще гаси пожар, нито Лена ще ражда, защо тея тюфлеци са с предимство и защо ползват коли на НСО?

при положение, че пенсинирания човек от село, който караше мерецедес и блъсна инвалид и го оправадаха , и случайно се оказа баща на Радев, мисля че няма какво да се чудим това си е на Радев усещането за ред и порядък човека изкара всички престъпнци на прехода от затвора с революцияата си и каза че Божков е честен бизнесмен, Божков който изнсесе историята на България артефакти които можеха да ни наредят пред целия свят като център на култура изпреварващ Гърция, сега със същите артифакти се кичат гърци, Британци и други държави .... това беше национално предателство

Коментари - Президентът не вижда основание за смяна на шефа на НСО заради катастрофата край Аксаково | Днес.dir.bg

Президентът не вижда основание за смяна на шефа на НСО заради катастрофата край Аксаково

Северна Македония да не забравя, че е страна кандидат и не може да поставя условия на държави членки, нито да ревизира договори, каза Румен Радев

Обратно в новината

Коментари - Президентът не вижда основание за смяна на шефа на НСО заради катастрофата край Аксаково | Днес.dir.bg

Коментари

Поне проверен

Мунчо невиждащото!

Няма никакво основание тази руска подлога да бъде наш президент

Може да няма основание, но аман от сглобки и различни парлапанийни ситуации ! Така че идва и реда на фигуранта и льотчика, след няколко години, пък ще видим. Сега няма какво да видим ! Борисов, Пеевски и сие, народа нека да ............!!!

Наблюдвнието на радев с каква цел се събира парламента е вярно. Коментара за НСО си е негово право - той е началника там. Съответно и отговорността за безмислените жертви на безпарсонното им и нахално поведение. За македония не е негова работа да си вре гагата публично. Пишеше го в конституцията от преди да стане президент.. Ако ме юу изнася, да не се е кандидатирал. Отделно обижда македония като второ качество - не членка . Не е в наш интерес да заставаме на страната на гърция, Точно обратното, сега е момента да подкрепом македония. САледователно вече има добра причина да се събира нар. Събрание - да излезе с деклаеация по въпроса и да нашока радевото канче.

С това изказване РЕЗИДЕНТЪТ стана съучастник в умишлено убийство, каквто всъщност е този инцидент. НСО продължават под давлението на хората, които НИЕ избрахме, да мачкат и убиват зверски, да прикриват инцидентите с ПР акции, да се държат нагло и да продължават да настояват, че не ТЕ, а ние сме виновни, за всичко което ни вреди! Самозбравянето, се превърна в норма в най-корумпираната и разядена от корупция държава в Евпропа!

И когато наруши Конституцията, та сега ще види. Про100 Киро му е любимец и той си го котка под крилото.

имам една молба към дир. бг. моля, ама много ви моля, ако може да не публикувате фотографии на този индивид, или ако наистина се налага, снимките да са от далеч! от мноооого далеч!

Мупнчо е голям дебил

много голям! недостижим!!!

От този измислен президент не може да се очаква друго. Както за него, така и за Бочко и най-вече за Кирчо животът на избирателя, този който ги е овластил няма значение. Ако пострадалият беше политик всички политици щяха да се възмущават и осъждат. И амсалаци сме ние, че търпим да ни обират и с нашите пари да купуват лимузини, с които не само да се разхождат, но и да ни избиват. И що за закон да ги возят 4 години след като са паднали от власт. Та за последните 3 години се смениха 7 министър председатели. Това означава 7 коли и 3 за бившите шефове на НС. Това е наглост, на фона на това че сме най-бедната държава в ЕС. От кого ги пазят? Нали са избранниците на народа? Или са самозабравили се хора след влизането им във властта? Та така един( Кирчо) с държавна кола на предизборна агитация, а други с частни.

добре, въпросът не е дали бившето убо трябва да се разпусне, а защо кирчо - канадският гражданин и завършил пуца на реномирания харвард - развъдник на небинарни отрепки е ползвал услугите на убо. защото баща му е стара дс парантия. е правилният отговор. а какви ги разтега шефа ефките на детцката вртележка - юроатлантическите, тригъзи същества (на всеки гъз по пол...пот) никой не се интересува, освен лузърите, които винаги избират битите пешки, поставени им на черно-белата дъска от "играчите", които се мислят за единствените на тоя свят. а помислихте ли за това, че не всички конци са във ваши ръце, а кукловодите? смешно, не спа. даже можете да го споменавате като виц на некоя закуска с петлите с циците. та, накратко: защо и кой турски кафеджия на колено дозволява парите на Данъкоплатецът да бъдат хвърляни за услуги на таквиз, които нямат права да ползват услугите на убо. инак давай всички наред да заповедваме на убото на криминале-шайката, която се миси за безсмъртна, щото била сукалче от гъза на сорко - наци-юдей упорко. вис се гаврите! но и ние така с вас, биологични отпадъци - третополови юдео-нацисти! и къв президентин е тоя чесън бе, сополи? кой си го е избирал да му бере гайлето, със собствени пари! ........ Бог с нас

В България до толкова всичко е наред и изпипано, че няма нужда от промени ха ха ха

Какво прави в кола на НСО подлаши путарника /ПП/ Кирчо. господин президент ?

Даа, още едно доказателство, че Мунчо е мръсник и пръв антибългарин! Той ни натресе тия крадци и убийци и това не може да е случайно, или по погрешка, факт!

Мунчо е експерт по всичко … кога ще го махат тов мухльо и руска подлога

Шофьора от НСО да го пращат в панделата , не спрял на стоп , карал е с превишена скорост без никаква причина убива човек. Не трябва да има милост за такива дебили иначе няма да останата свестни хора в тази държава .

ПП е фарс от момента на появяването си, а преди политическото си изчезване си се превръща и в кошмар. Същият беше и Симеон, но като по-подготвен успя да избегне пълната дискредитация. Но това не променя факта, че ГЕРБ сгази преди време всички възможни лукове и павира пътя на ПП. Нито това, че толкова дълго подкрепяше Престъпните Палячовци. И че дължи някаква самокритичност и обяснение за поведението си. А иначе сега Кирчо, Кокорчо и прочие са удобните и лесни пешкшри, които да оберат всичко.

PEYTSCH

Щом скоростта там където е загинал човека е ограничена на 70 клм защо НСО-колата лети с над 100 ? Виновен е и политика че не е поискал от водача на колата да намали !

Че той политика го е карал да бърза, че да говори на повече места глупости.

Институциите се радват на нулево доверие! Копаем дъното!

Брат ,ами то вече няма дъно ,само Мариаската падина дълбока 11022метра

Никакво доверие в институциите

Тотално заблуждават.Танка на НСО е летял с много над разрешеното.Отлично на снимките се вижда табелата за населено място и там скоростта е до 50 кмч.Колата на НСО е изцяло в лявата лента ,т.е в насрещното движение , а ударената кола е в канавката .Пълна лъжа е че колата е излязла от страничен път.Такъв има на поне 80-100 метра от мястото на удара.Защо боклука Киро ползва кола на НСО и в качеството си на какъв.Никой не казва кой е четвъртият пътник.Та тази структура трябва направо да се ликвидира-хората нямат никаква полза от нея.Тези , които се чувстват застрашени/и явно има защо/ да си плащат охраната от собствения джоб.

А бе, червено лайно, ти ли си боклука, който ще определя кой как да се движи и скакво !? Я си налягай парцалитев кенефа на посрано 20 и не си отваряй плювалника!

Никаква истинска демокрация няма у нас, бившите тоталитарни структури (УБО,ДС, БКП…) не са разпуснати, само имената им са сменени, а функцийте им са същите както преди.

Познато. Фокусници. Опаковаката една, а съдържанието същото кирливо.

Мунчо защитава лакейте си, които го пазят от народа. Откъде накъде НСО лакейте обслужват частни партийни политици, които не са държаени служители? От къде на къде ние ще плащаме предизборните обиколки на ПуПуДеБъ?

На негово място бих сменил и оня, изоглавения - Главчев !

НСО е приемник на тоталитарното УБО, което беше лакейската служба на висшия комунашки ешалон и не се е променило, сега обслужва също комунашки издънки, синчета, внуци и рода на бившата червена номенклатура…тази банда, хрантутена от нас, трябва да се разтури и закрие. Полицията да охранява държавата и служителите и, не бившето УБО

Това далеч не е първия случай, в който НСО убиват някой на пътя. Историята и практиката познава много случай, в които кучетата на чорбаджиите карат като изоглавени, засичат тея дето им плащаме заплатите. Бързат за на.....

Така е ! Преди години си карах по бул. Васил Левски точно пред Спортната палата, когато тия идиоти надуха сирените зад мен . Намалих и карах плътно вдясно, като в същото време пресичах ул. Гурко, защото светофара беше зелен . Да, но тия , същите идиоти, бяха решили от най-лявата лента да направят десен завой точно по ул. Гурко ! И знаеш ли какво стана ? Забиха се един в друг ! Ха !

Шофьора от НСО прави това, което му каже политика, когото обслужва.Ако му каже да кара с 200, той изпълнява, иначе се уволнява.

Ха-ха, лъжлъо, вярно че са балъци, но ти мислиш, че растат в бъркан. Основен принцип на комуниста: Дръж го на тъмно, за да му е всичко ясно.

Тия ги пазят от народната любов.Ако почнат да се уволняват, кой ще ги опази от благодарността на гардовете.Затова МВР и военните вземат големи пенсии и заплати, щото те крепят държавата с политиците й.

да се пусне пилотна кола и да се спре движението щом водещ политик бърза !

Ще ражда ли ?

Много добре знаем, че повечето държавни служители са боклуци.

Те били професионалисти.Ами всички, упражняващи дадена професия са такива,въпроса е колко добри професионалисти са.Явно връзки и професионализъм не са синоними.

Нагли политици, избиват данъкоплатците.

Дали има или няма основание за смяна шефа на НСО преди да се произнесат разследващите органи е рано да се каже ! Както беше рано да се каже, че загиналият шофьор е отнел предимство , без да има доказателство за това ! Ей, накрая отново ще обявят загиналия шофьор за виновен !? А дали Киро има право да ползва услугите на НСО за предизборни цели, Президентът мълчи ! Що така бе Радев ?

Те са от едно котило-това на дър.паразитиНСО е отлично обезпечено/юредически- всички закони са в негова полза/,финансово-заплатите им могат да бъдат само мечта за Университетските преподавателии,технически,за мат.база на НСО може да има пари,но за държавна дет.болница нямаСъздадени са им идеални условия за подготовка и преподготовка в професионално отношени,без дадават лични следства и време.Шефът на НСО от евро гледна точка да се извини,от бг- позиция "Нотариуса " е оставил указания как да се мачка бедния човек при досегГ с Темида.

НСО са слуги на политиците.Возенето е само една от формите на слугинаж.Как да уволни слугата си, ако му е верен и дискретен.

Навремето Людмила Живкова катастрофира тежко с кола на УБО бързайки за летище София.Бързата работа...не е работа.

може г-н президентът да каже какви са тези по- тежки инциденти от смъртта на човек и втори бере душа.

ми примерно отнемането на кончесията на пристанище росенец! президента остро реагира на това решение!

А какво по-тежко от смъртта на човек, а г-н Президент?

Кирчо и Найо Тицин пътували с кола на НСО със СВЕТЛИНЕН сигнал; В колата НЯМАЛО ВИДЕОРЕГИСТРАТОР; Убитият НЕ СПРЯЛ на СТОП; Шофьорът на НСО-та казал, че карал с нормална скорост, но не помнел с колко... ... Не знаем фактите...И е безсмислено да пишем преразкази по измислено начало...

Утрепко долна . И ти си кръвопиец на народа ни.

Мощен отпор в защита на НСО. Кирил Петков мълчи. Дали е от страх?

Точно защото не иска да влияе на разследването. Обаче хиените нададоха вой и ръфат.

Откога очевидците на инциденти влияят на разследването. По тази логика телевизиите пречат на правосъдието.

шеф на нсо е президента! нсо харчи годишно 45 000 000 лв! а просто киро има право да ползва услугите на нсо докото е премиер и четири години след това! въпреки че е бил премиер само 232 дни!!!

Шест месеца след края на мандата му. В момента ползването на НСО от Петков е незаконно, но не знам защо никой не говори за това. Използване на държавен ресурс за предизборни цели.

Ползвал съм охрана от НСО. Но не по необходимост , а по силата на шефско разпореждане ,че е било по--така, по- Лопе Де Вега. Шофирането е без отговорно, опасно за всички други участници в трафика. За охраната на един човек- вип персона отделиха 9 коли, едната возеше само " оръжие" и беше " запасна". Към 18 души гавази. Няма да споделям колко дни. И колко често. И това в България. И бюджет и привилегии и безотговорност. Служба, обслужваща комплексари- политици. Няма начин да я закрият. Поне не си правете илюзии за тези, дето я ползват и защитават. Боклуци са.

НСО трябва да се разформирова и да се създаде група за охрана само на Министър Председателя, не и на Президента или на Председателя на Народното Събрание!!! По силата на каква логика знайни и незнайни индивиди се разкарват охранявани за сметка на данъкоплатеца!? Някъде прочетох, че колата на НСО е без редовен технически преглед и застраховка!!! Ако това е вярно, за такова нарушение, в Америка, която тези хора я посочват постоянно за пример, нарушилият закона-убил човек и ранил тежко друг, ще отиде в затвора за дълги години!!!

Най-наглите на пътя. А рибата се вмирисва от към главата. Няма основание, не. Пък е мой човек. Не е време за морал и пози. Става въпрос за "наши хора". Там не се пипа!

Убит е твой сънародник! Нищо ли няма да направиш?

Трябва да се потърси отговорност от криминалното лице ,което е било охранявано от гавазите. Да се сложат тахошайби на автомобилите за да се злоупотребява със скоростта.

На кръстовище, където видимостта е малка човекът си е спрял на стопа, после е тръгнал от място. Отстрани го блъска автомобил с над 100. Затова на тези кръстовища ограничението е 60 обикновено, а някой път и 50, ако се влиза в населено място. Причината за това ограничение е, ако има подобен случай да може навлизащия в кръстовището да се изтегли, а движещия се по пътя да отпусне малко педала. И да в краен случай, ако се стигне до инцидент, да не е смъртоносен.

Защо служителя на НСО си е позволил да кара по-бързо при положение че вози охранявани лица? Щото е джигит ли ? Ами ако погледнат километража и му поискат сметка, ако се оплачат на шефовете му и т.н.? Дали пък не се е движил бързо защото пътниците бързат? Защо Радев защитава НСО при очевадна вина, какви са тия привилегии да газиш правилата без нужда просто за комфорт на охраняваните? Ами като бързат да ги ескортира някаква полицейска кола, ама ще трябва сериозна причина за бързането, а не че просто са позакъснели нали?

това което става е трагедия и наистина трябва да се разбере какво се случило преди президента да казва дали е необходима оставка или не

каква оставка? Затвор за шарлатана и неговата шайка!

Колко хора трябва да избият шарлатаните за да бъдат прогонени с тояги? Колко престъпления трябва да извърши още Главният Шарлатан на републиката и да бъде недосегаем за Закона? Премина от прегазване на Конституцията, през фалшифициране на документи до неспазване на Закона за пътищата. До кога ще я карате така???

Естествено, че щом има синя светлина е с предимство във всички варианти, обаче: 1.Защо трябва политиците да използват сини лампи, които се виждат трудно когато е слънчево? 2. Защо колите на НСО трябва винаги да карат като ненормални, мислейки, че всички са им длъжни за нещо? 3. Защо за тях няма ограничение на скоростта, въпреки сините лампи? Ясно е, че по закон НСО са с предимство винаги и навсякъде, но защо трябва да е така? Кирчо нито има нужда от спешна помощ, нито ще гаси пожар, нито Лена ще ражда, защо тея тюфлеци са с предимство и защо ползват коли на НСО?

при положение, че пенсинирания човек от село, който караше мерецедес и блъсна инвалид и го оправадаха , и случайно се оказа баща на Радев, мисля че няма какво да се чудим това си е на Радев усещането за ред и порядък човека изкара всички престъпнци на прехода от затвора с революцияата си и каза че Божков е честен бизнесмен, Божков който изнсесе историята на България артефакти които можеха да ни наредят пред целия свят като център на култура изпреварващ Гърция, сега със същите артифакти се кичат гърци, Британци и други държави .... това беше национално предателство