Президентът на Кипър: Руският и турският ревизионизъм са съпоставими

"Нахлуването в Украйна се осъществява с абсолютно същите аргументи, на които залага доктрината Синьо отечество", обяви пред France24 Никос Анастасиадис

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е престъпник, съсипал “Лайки Банк”, обрал е банката, раздал парите на семейството си и клана от негови приближени. В резултат, заради загубените си спестявания множество кипърци се самоубиват. Над 40 млд. долара се препират от руските олигарси чрез кипърската финансова система с твърдата подръжка на този криминален индивид. Милиарди долари влязаха в джобовете му за издаване на тъй-наречените “златни” паспорти на отявлени престъпници от цял свят и предимно руснаци и верни на комунистическата партия китайци. Дългодишен затвор за този, дори заслужава разстрел за национална измяна!

президента на кипър трябва да вземе да прочете историята на държавата си! и ще научи, че гръцките черни полковници нападнаха кипър в опит да го"освободят" и приобщят към гърция! архиепископ макариус, президент на кипър по онова време заявява пред асамблеята на оон- гърция нападна кипъл в опитаси да разруши държавата на гърци и турци! другото е следствие на този акт!

Няма по долно и нагло същество от грък.

арменеца!

Храни куче да те лае!

От това което прочетах ми стана ясно, че гръцки Кипър е европейско-натовска курва, Турция и Русия не са.

явно си си тъпичък по рождение! кипър е самостоятелна държава, не участва нито в нато, нито в европейския съюз, а турция е член на нато и кандидат член на ес!

Освен това, което казва, и световната алчност и глупост са съпоставим. Говорим това, за което ни плащат.

Живея на острова от дълги години. Това което говори този няма нищо общо нито с реалността нито с това което той наистина си мисли. Пича на снимката си направи парите само от руснаци и е толкова слят с тях че няма на къде повече. Да не говорим че всяка сутрин в кафето си сипва твърд алкохол...публична тайна на малкият остров. Местните са известни с едно..говорят едно мислят друго и правят това което им спуснат от Брюксел в повечето случаи. Никой тука не го взима на сериозно...има дори и руска партия основана точно под мандата на този президент :-)