Коментари - Президентът: Ескалацията на военните действия в Израел може да доведе до глобална дестабилизация | Днес.dir.bg

Коментари - Президентът: Ескалацията на военните действия в Израел може да доведе до глобална дестабилизация | Днес.dir.bg

Коментари

Ето ги началниците на Мунчо Шпаклата: https://lifesitenews.com/analysis/80k-employees-of-bidens-hhs-are-now-forced-to-use-transgender-pronouns/?

А защо на господин Мунчо му викат Шпаклата?

Еййй, цена нямат речите му.

Сглобката на САЩ от ПП, ДПС,ДБ и ГЕРБ превърна българите в ЕС и НАТО скептици.,

Важно е ООН да се намеси и страните да осъзнаят. Безкористната липса на интереси е по-слаба от наличието на приоритет или напротив. Страхотно, мерси.

...защо не се заемеш с цената на хляба у нас,в България,защо хляба е безумно скъп,толкова милиони тонове пшеница,а хляба е скъп,остави проблемите в геополигиката,те не влияят на цената на хляба,защо бе онзи хляба гони 2 лева.....защо бе????говори за хляба,не си пъхай там дето не е за вас бе,говори защо хляба е скъп в България бе ей.....защо??????

Мунчо пише самопризнания.

Мунчо прави покъртителни наблюдения. От типа “когато си гладен, е много важно да се нахраниш”

Капут..ама много ли те е яд ,че ти биха шута и стана безгласна буква ?

че от злоба се развива рак. Да почне да си пази здравето

Този пезидент да не би да споделя опита си от личните си интереси!?

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=OMxhvcPeUEI ←←←←☼→→→→ Има разделение на властите ! Властите са: ЗАКОНОДАТЕЛНА - Народно Събрание ИЗПЪЛНИТЕЛНА - Правителство СЪДЕБНА - Съдебна Власт . ПРЕЗИДЕНСТВОТО НЕ Е ВЛАСТ, ТО Е ИНСТИТУЦИЯ В този смисъл Институцията ПРЕЗИДЕНТСТВО НЯМА НИКАКВО ПРАВО ДА СЕ БЪРКА В РАБОТАТА НА ВЛАСТИТЕ по никакъв начин . ←←←←☼→→→→ -|- ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО и БЛАГОСЛАВЯМ УПРАВЛЕНИЕТО НА академик Денков . МНОГО БЛАГОСЛОВЕНО НЕ КОАЛИЦИОЗНО УПРАВЛЕНИЕ Щом не им трябва коализационен договор, значи си имат доверие. Точка. . Имат ли Конституционно мнозинство? Имат. Ако другите си съберат конституционно мнозинство да си изменят Конституцията. Сега някакви си там рашисти да не се обаждат. . 1. Първо и най-важно от всичко: Членството на България в Европейския съюз и НАТО да се запише в Конституцията . 2. 24 май - НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК . 3. Да се махне Президентската Институция като вредна и безполезна . 4. Да се направи Горна Камара на Народното Събрание Държавен Вестник да премине към Горната Камера на Народното Събрание . да се забранят референдуми за напускане на евроатлантическите структури да се забрани участието на евро-скептични и анти-европейски организации в Европейски Избори . https://www.youtube.com/watch?v=eKy-GG-SYL0 . ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея а каквото каже богиня Артемида, се случва непременно . Любов, Смирение и Благонравие между Човеците, а във Висинето - Мир ! ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната . Свещена богиня на Свободата, Либерта . Хеката на живота в морето, небето и сушата Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис . царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка вашето Блонди

Пак те изтърваха и не си си пила хапчетата!

Богинята си знае работата. До момента не е сбъркала с нищо. Дванадесет години чета какво пише

Далеч по-приятно и смислено четиво от оригванията на фърчилото.

Пенсионерите в МВР вземат пенсия и заплата и извънреден и празничен и осигуровки и добавки , накрая на месеца 4400 лв общо, на година 50 хиляди лв.чисто.Това е от над 10 години.На човек е Половин милион на човек. 4 милярда лева източени за 8 хиляди пенсионера без 20 те заплати още 88хиляди.лв на човек. Добре ли е питам.?

Мунчо вече 7 години е имитация на президент!

Обаче истински резидент.

Той ги разбира користните интереси.

Фатмашки мисли

Как не го е срам този президент! Ще ми се да му напомня, че той е единствения държавник от висок ранг, който влезе в една класическа форма на конфликт на интереси, като си избра своя служителка и я назначи на две заплати. А ние простите плащаме от джоба си на курвите, с които задоволяваме нагона си.

тоя избушляк доброволно да избереш за президент .. ми нема как да си много дабре с тоя акъл .. все ще те цака някой всички щото си прост

Да, господин Президент. България отново избра сбирщина от предатели и крадци.

няма го трактора господин президента да поплаче на рамото му и да го пуснат да прави лицеви опори.

Радев като пръдне и се стряска, затова предпочита да излиза акото тихичко, е ..МЕРИШЕ , но не се стряска. Много е културен , като пърди кашля да не го чуят, но той си знае, че е насран вече.. талазите пълнят ктачулите на панталоните. Тъй че като го видите да изтърсва крака значи не е пръднал, ами Сай насрал... Ей много е умен тоз веее..

Полит-шарлатанин юмручков

РР друго освен користни интереси няма.

Р. Радев: "...най-жизненоважната част в тази неявна програма - това е ултиматумът за цялост на сглобката чрез опрощаване на старите грехове НА КОАЛИЦИОННИТЕ ПАРТНЬОРИ и тяхното ИЗБЕЛВАНЕ" Абсолютен ДИАГНОСТИК. От ген. Радев би станало и ДОБЪР ЛЕКАР. :)

Пилотът, лекар диагностик?!? Ти добре ли си? Това си е Москва

УМНОТО си е УМНО, хахачо. С каквото не се е захванало, с него не се е справило. .... "Пилотът, лекар диагностик?!?" Ти ДОБРЕ ли си, че си курдисал ЗАПЕТАЙКА след "пилотът"?! Все едно се обръщаш към пилота. :)))

Какво умно може да има в 1 фатмак - пенсионер?

Тоя Тагарев що никоя мисирка не го разпъва на кръст зарад лъжите му за обезглавените бебета?

Е, мисир6оти все още хвалят Магаренко, че бил показал СНИМКИ с ОБЕЗГЛАВЕНИ БЕБЕТА. :) ИСТИНАТА за мисирките е ТИХА и пратена в ТРЕТА ГЛУХА; А ЛЪЖАТА КРЕЩИ.

има от кой да трепери.

И ние виждаме користни червени цели, От страна на Курнелия БСП БКП и ДС

прецедентът се държи все едно са му изяли грис халвата в столовата на поделението и е останал само на боб чорба и руло Стафани

троянската лошадь- просъветска пачавра да си трае

имам чувството че гледам и слушам някакъв сърдит бай Тошо

Аргументите за вотът, Са измислени и чевени! Знаят че няма да успеят, Но сплотяват измършавелите червени редици от комундета

Курнелия иска да назначи ОЩЕ 500 червени мързеливи калинки, от ЦК на БСП, Във властта на България, доживот!

Ако не, То, чрез Ванчето в община София! 500 бр!

Крим е руски. Израел е хамаски

Както винаги - ясен и точен.

Блядовете нема да ги бъди и нащи руски кавали също

Фатмашки мисли

Мунчо колко надълбоко е проникнал в проблема , преебава даже шефа си от Мацква :)

Нашият зеленогащник кога ще призове Израел да се предаде на хамас. Всъщност той е много объркан- хамас или хизбула и затова още не е призовал за мир. Не знае фатмака на кой точно да се предаде Израел. Поне 10 пъти ги обърка оня ден на съвета. Да се обади в масква, ще му го напишат на листче

Какво ти пука за тези мръсни еврей?

Само като видя Й в края на думата и вече знам, че го е писал неграмотен путинофил вгъзрожденец

Жълтопаветниците също не блестят с грамотност. Пример - наш Кирчо.

А на теб, за мюсюлманите?

Таня Дончева се усъмни, че Тошку е нормален.

Дончева НЕ е!

Аз се чувствам горд даже!

Само да се намажа с вазелин..

Става осми ден, дума не е обелил, нито той, нито йотова по адрес агресията на хамас. Но за мирния си план вече ни втечни.

лично ми дреме на чепа за резаци и чифути. Инт на капут кат тебе кво му влиза Газа.

изкъпя, може да се намокря

Това е девизът на Евгени Дайнов и неговите некъпани момчета.

А. Василев обяви, че в Бюджета имало ПАРИ за Израел; А Банкянския джентълмен със събуждането СИ започва ДА ПЛАШИ, че ДЪРЖАВАТА НЯМАЛА ПАРИ. Означава ли това, че Банкянския ЯСТРЕБ е ПРОТИВ ФИНАНСИРАНЕТО на Израел?!

Поне ГЛОБАЛЕН студ се очертава. ... Тагарев: "НАТО изрази цялостна политическа подкрепа на ДЪРЖАВАТА Израел, която беше обект на ужасяващ терористичен акт, и действия въобще" ЯСРЕБИТЕ са много СМЕШНИ с непрекъснатото набиващо се повтаряне на ДЪРЖАВАТА Израел. :)

В интерес на истината - това е нейното официално наименование.

Мунчооооуууууу ... Тебе кой те пита кой номер гащи носиш бе, военен тъпако ? Чий е Израел ? Доколкото знам сега е палестински ! Отговорил нашия военен капут .

"Капута" има три военни академии, две от които американски. Ти таз простащина къде си я учил? В коя академия учат на такава простотия и келешлък?

Военния ако ще и с 20 военни академии си остава тъп и проЗД ! Когато Господ раздавал акъл, застанал на един мост ... обаче военните и милиционерите били на учения под моста.

Израел е палестински....какъв да е?

Да, Катар официално обяви че спира доставките на газ за всички държави, които подкрепят военнопрестъпниците от Израел! Tова е едва началото. Май ще стоите на студено тази зима.

Ще мръзнат само русолюбците в ареста.

Коментари - Президентът: Ескалацията на военните действия в Израел може да доведе до глобална дестабилизация | Днес.dir.bg

Коментари - Президентът: Ескалацията на военните действия в Израел може да доведе до глобална дестабилизация | Днес.dir.bg

Коментари

Ето ги началниците на Мунчо Шпаклата: https://lifesitenews.com/analysis/80k-employees-of-bidens-hhs-are-now-forced-to-use-transgender-pronouns/?

А защо на господин Мунчо му викат Шпаклата?

Еййй, цена нямат речите му.

Сглобката на САЩ от ПП, ДПС,ДБ и ГЕРБ превърна българите в ЕС и НАТО скептици.,

Важно е ООН да се намеси и страните да осъзнаят. Безкористната липса на интереси е по-слаба от наличието на приоритет или напротив. Страхотно, мерси.

...защо не се заемеш с цената на хляба у нас,в България,защо хляба е безумно скъп,толкова милиони тонове пшеница,а хляба е скъп,остави проблемите в геополигиката,те не влияят на цената на хляба,защо бе онзи хляба гони 2 лева.....защо бе????говори за хляба,не си пъхай там дето не е за вас бе,говори защо хляба е скъп в България бе ей.....защо??????

Мунчо пише самопризнания.

Мунчо прави покъртителни наблюдения. От типа “когато си гладен, е много важно да се нахраниш”

Капут..ама много ли те е яд ,че ти биха шута и стана безгласна буква ?

че от злоба се развива рак. Да почне да си пази здравето

Този пезидент да не би да споделя опита си от личните си интереси!?

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=OMxhvcPeUEI ←←←←☼→→→→ Има разделение на властите ! Властите са: ЗАКОНОДАТЕЛНА - Народно Събрание ИЗПЪЛНИТЕЛНА - Правителство СЪДЕБНА - Съдебна Власт . ПРЕЗИДЕНСТВОТО НЕ Е ВЛАСТ, ТО Е ИНСТИТУЦИЯ В този смисъл Институцията ПРЕЗИДЕНТСТВО НЯМА НИКАКВО ПРАВО ДА СЕ БЪРКА В РАБОТАТА НА ВЛАСТИТЕ по никакъв начин . ←←←←☼→→→→ -|- ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО и БЛАГОСЛАВЯМ УПРАВЛЕНИЕТО НА академик Денков . МНОГО БЛАГОСЛОВЕНО НЕ КОАЛИЦИОЗНО УПРАВЛЕНИЕ Щом не им трябва коализационен договор, значи си имат доверие. Точка. . Имат ли Конституционно мнозинство? Имат. Ако другите си съберат конституционно мнозинство да си изменят Конституцията. Сега някакви си там рашисти да не се обаждат. . 1. Първо и най-важно от всичко: Членството на България в Европейския съюз и НАТО да се запише в Конституцията . 2. 24 май - НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК . 3. Да се махне Президентската Институция като вредна и безполезна . 4. Да се направи Горна Камара на Народното Събрание Държавен Вестник да премине към Горната Камера на Народното Събрание . да се забранят референдуми за напускане на евроатлантическите структури да се забрани участието на евро-скептични и анти-европейски организации в Европейски Избори . https://www.youtube.com/watch?v=eKy-GG-SYL0 . ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея а каквото каже богиня Артемида, се случва непременно . Любов, Смирение и Благонравие между Човеците, а във Висинето - Мир ! ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната . Свещена богиня на Свободата, Либерта . Хеката на живота в морето, небето и сушата Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис . царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка вашето Блонди

Пак те изтърваха и не си си пила хапчетата!

Богинята си знае работата. До момента не е сбъркала с нищо. Дванадесет години чета какво пише

Далеч по-приятно и смислено четиво от оригванията на фърчилото.

Пенсионерите в МВР вземат пенсия и заплата и извънреден и празничен и осигуровки и добавки , накрая на месеца 4400 лв общо, на година 50 хиляди лв.чисто.Това е от над 10 години.На човек е Половин милион на човек. 4 милярда лева източени за 8 хиляди пенсионера без 20 те заплати още 88хиляди.лв на човек. Добре ли е питам.?

Мунчо вече 7 години е имитация на президент!

Обаче истински резидент.

Той ги разбира користните интереси.

Фатмашки мисли

Как не го е срам този президент! Ще ми се да му напомня, че той е единствения държавник от висок ранг, който влезе в една класическа форма на конфликт на интереси, като си избра своя служителка и я назначи на две заплати. А ние простите плащаме от джоба си на курвите, с които задоволяваме нагона си.

тоя избушляк доброволно да избереш за президент .. ми нема как да си много дабре с тоя акъл .. все ще те цака някой всички щото си прост

Да, господин Президент. България отново избра сбирщина от предатели и крадци.

няма го трактора господин президента да поплаче на рамото му и да го пуснат да прави лицеви опори.

Радев като пръдне и се стряска, затова предпочита да излиза акото тихичко, е ..МЕРИШЕ , но не се стряска. Много е културен , като пърди кашля да не го чуят, но той си знае, че е насран вече.. талазите пълнят ктачулите на панталоните. Тъй че като го видите да изтърсва крака значи не е пръднал, ами Сай насрал... Ей много е умен тоз веее..

Полит-шарлатанин юмручков

РР друго освен користни интереси няма.

Р. Радев: "...най-жизненоважната част в тази неявна програма - това е ултиматумът за цялост на сглобката чрез опрощаване на старите грехове НА КОАЛИЦИОННИТЕ ПАРТНЬОРИ и тяхното ИЗБЕЛВАНЕ" Абсолютен ДИАГНОСТИК. От ген. Радев би станало и ДОБЪР ЛЕКАР. :)

Пилотът, лекар диагностик?!? Ти добре ли си? Това си е Москва

УМНОТО си е УМНО, хахачо. С каквото не се е захванало, с него не се е справило. .... "Пилотът, лекар диагностик?!?" Ти ДОБРЕ ли си, че си курдисал ЗАПЕТАЙКА след "пилотът"?! Все едно се обръщаш към пилота. :)))

Какво умно може да има в 1 фатмак - пенсионер?

Тоя Тагарев що никоя мисирка не го разпъва на кръст зарад лъжите му за обезглавените бебета?

Е, мисир6оти все още хвалят Магаренко, че бил показал СНИМКИ с ОБЕЗГЛАВЕНИ БЕБЕТА. :) ИСТИНАТА за мисирките е ТИХА и пратена в ТРЕТА ГЛУХА; А ЛЪЖАТА КРЕЩИ.

има от кой да трепери.

И ние виждаме користни червени цели, От страна на Курнелия БСП БКП и ДС

прецедентът се държи все едно са му изяли грис халвата в столовата на поделението и е останал само на боб чорба и руло Стафани

троянската лошадь- просъветска пачавра да си трае

имам чувството че гледам и слушам някакъв сърдит бай Тошо

Аргументите за вотът, Са измислени и чевени! Знаят че няма да успеят, Но сплотяват измършавелите червени редици от комундета

Курнелия иска да назначи ОЩЕ 500 червени мързеливи калинки, от ЦК на БСП, Във властта на България, доживот!

Ако не, То, чрез Ванчето в община София! 500 бр!

Крим е руски. Израел е хамаски

Както винаги - ясен и точен.

Блядовете нема да ги бъди и нащи руски кавали също

Фатмашки мисли

Мунчо колко надълбоко е проникнал в проблема , преебава даже шефа си от Мацква :)

Нашият зеленогащник кога ще призове Израел да се предаде на хамас. Всъщност той е много объркан- хамас или хизбула и затова още не е призовал за мир. Не знае фатмака на кой точно да се предаде Израел. Поне 10 пъти ги обърка оня ден на съвета. Да се обади в масква, ще му го напишат на листче

Какво ти пука за тези мръсни еврей?

Само като видя Й в края на думата и вече знам, че го е писал неграмотен путинофил вгъзрожденец

Жълтопаветниците също не блестят с грамотност. Пример - наш Кирчо.

А на теб, за мюсюлманите?

Таня Дончева се усъмни, че Тошку е нормален.

Дончева НЕ е!

Аз се чувствам горд даже!

Само да се намажа с вазелин..

Става осми ден, дума не е обелил, нито той, нито йотова по адрес агресията на хамас. Но за мирния си план вече ни втечни.

лично ми дреме на чепа за резаци и чифути. Инт на капут кат тебе кво му влиза Газа.

изкъпя, може да се намокря

Това е девизът на Евгени Дайнов и неговите некъпани момчета.

А. Василев обяви, че в Бюджета имало ПАРИ за Израел; А Банкянския джентълмен със събуждането СИ започва ДА ПЛАШИ, че ДЪРЖАВАТА НЯМАЛА ПАРИ. Означава ли това, че Банкянския ЯСТРЕБ е ПРОТИВ ФИНАНСИРАНЕТО на Израел?!

Поне ГЛОБАЛЕН студ се очертава. ... Тагарев: "НАТО изрази цялостна политическа подкрепа на ДЪРЖАВАТА Израел, която беше обект на ужасяващ терористичен акт, и действия въобще" ЯСРЕБИТЕ са много СМЕШНИ с непрекъснатото набиващо се повтаряне на ДЪРЖАВАТА Израел. :)

В интерес на истината - това е нейното официално наименование.

Мунчооооуууууу ... Тебе кой те пита кой номер гащи носиш бе, военен тъпако ? Чий е Израел ? Доколкото знам сега е палестински ! Отговорил нашия военен капут .

"Капута" има три военни академии, две от които американски. Ти таз простащина къде си я учил? В коя академия учат на такава простотия и келешлък?

Военния ако ще и с 20 военни академии си остава тъп и проЗД ! Когато Господ раздавал акъл, застанал на един мост ... обаче военните и милиционерите били на учения под моста.

Израел е палестински....какъв да е?

Да, Катар официално обяви че спира доставките на газ за всички държави, които подкрепят военнопрестъпниците от Израел! Tова е едва началото. Май ще стоите на студено тази зима.

Ще мръзнат само русолюбците в ареста.