Плевнелиев свиква на 29 .XI. КСНС заради политическата криза

Президентът Росен Плевнелиев свиква в 10 часа на 29 ноември, вторник, Консултативния съвет за национална сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев свиква на 29 .XI. КСНС заради политическата криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво се моташ господин президент, назначавай служебен кабинет и по живичко моля! Какво се консултираш с партийки, не разбра ли народа какво ти каза? Щом сте президент на всички българи просто махнете това правителство!

Плевнелиев трябва да назначи служебно правителство до края на другата седмица. По този начин ще се елиминира герберистите чрез крадене и разходи на държавни пари да се обогатяват!

Господин президент, несериозно е да се нарича политическа криза фръцването на една мутра, чиито "успехи" от управлението тепърва започват да излизат наяве. Имаме криза с мигрантите обаче. Палят българския флаг и не оставят българските граждани да живеят спокойно. Имаме незавършена граница с Турция. Там какво правим???? вместо да се занимаваме с реалните опасности, продължаваме да придаваме прекалено голямо значение на един некадърник, който реши, че е втория Тато!

кво като не се е закълнал Радев. Да вземе един самолет, да направи един вираж, един лупинг над Халрманли - ще се насерат. Той друго може ли?

и у 'закълнатия' хахаха

За мигрантската криза няма КСНС има за нещо което го няма , а си е чиста процедура.Тиквеник.

Момата се събуди!

На какво ви прилича туй на снимката?На опусун.

Тоя президент си остава най големия осенък...

ЗАТОВА ПИСАХ- ДА ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ БУНТ В ХАРМАНЛИ Е ИНСЦЕНИРОВКА НА ПЛАВНАЛИЕВ И БОРИСОВ, ЗА ДА СЕ ОБЯВИ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ И ДА ОСТАНАТ ТЕ НА ВЛАСТ, ЗА ДА ПРЕВЪРНАТ ТЕРИТОРИЯ БЪЛГАРИЯ В ТЕРИТОРИЯ НА ГЛАВОРЕЗИ, А НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДА СМЕ РАЯ, С ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ . ОВЦЕ, СЪБУДЕТЕ СЕ, ИНАЧЕ ЩЕ ВИ ИЗКОЛЯТ

Даре, на нож! Към София или към Харманли, към Брюксел или Вашингтон, към Москва или Истанбул, накъде да тръгваме!

Към гробищата

Да набележат мерки срещу мигрантите и после да си правят политическите пазарлъци !

Радев трябва да присъства на КСНС и естествено ще бъде там. КСНС е необходим, защото там ще си дадат среща всички, от които зависи изхода от политическата нестабилност /не използвам гръцкия еквивалент кризис, защото самият той плаши или не се разбира от много хора/. Единстевната възможност, която може да се обсъжда на съвета е: Патриотите, подкрепени от БДЦ и Атака, ще могат ли да привлекат депутати от други политически сили, така че да се осигури парламентарна подкрепа за сформиране на експертно правителство, което да изпълнява програма, съставена от всички подкрепящи това правителство сили. Това дали е по-добро решение от стандартното, а именно: Плевнелиев съставя служебен кабинет, Радев разпуска парламента и насрочва предсрочни избори! По този въпрос трябва да се произнесат всички присъстващи на съвета и след това да се вземе решение.

трябва да ходи. Като нищо ще го забъркат после..че е бил съгласен с нещо и той.

Нека да вземе и обещаната промяна със себе си като отива.

Сега не му е работа.

господин президент в демократична българия съвсем нормало е премиер да си даде оставка ваше задължение да деиствате не се оправдаваите за бездеиствието си назначаваите служебен кабинет ,какво чакате оправданята са ви пезпочвени,вие създавате полит.криза а се оправдавате с други

самата криза се казва Нинова. Тя отказа да състави кабинет на малцинството в това НС за да се избегне кризата. Ако предсрочни избори повторят резултатите на това НС ще си живеем в перманентна криза за заради страховете на Нинова ли? Криза политическа, парламентарна, институционална, икономическа и финансова. Къде е националната отговорност на БСП?

Нинова ли накара Борисов да говори каквото му дойде на устата,преди и повреме на изборите???

Тиквун подаде оставка голем праз....че си изпълнява още задълженията без да краде ...криза - фхстъци...

Много компетентни за президенти са писали по-долу. И всичките разбират и знаят решението. Драги подготвени за президенти драскачи, общи проблеми се решават в съгласие и разбирателство. Този съвет е подходящ за това. Плевнелиев правилно го свиква и прави последен опит да избегнем политическата криза която води след себе си икономическа , а последната бърка в джобовете ви и ви намаля патриотичните ракийка и туршийка.

Още на първото изречение, загубих желание да чета писанията ти. Бегай се прави зимнина и не се изказвай по теми за които нямаш нито акъл, нито знания, най-малкото си подготвен.

КОЙ, КОЙ, КОЙ, КОЙ СТОИ В ДЪНОТО НА ВСИЧКО??? ТИКВОНИЙ ТИКВОНИЕВ, РАЗБИРА СЕ! САМО ТОЙ И ТОЙ ИМА СМЕТКА ОТ ВСИЧКО ТОВА. СЛЕ ДКАТО СЕ ИЗПРАЗНИ КТБ И НЕЩАТА ПОУТИХНАХА, ДАЙ БЕЖАНЦИТЕ1 И ВСИЧКО ТОВА ПО СЦЕНАРИЯ НА САЩ! САМО ТОЙ И ТЕ ИМАТ СМЕТКА ОТ НЕСТАБИЛНА БГ И НЕСТАБИЛНИ БАЛКАНИ.

В дъното е Решетников. Питай Нинова ако не вярваш.

Нашето вплевнядрислиев, пак ли Русия ще одриска, за пенцията- европейска!

Novae

Че не става за президент и аз се убедих, след като прочетох че свиква съвещание по въпрос на политическа криза.Като са има предвид, че политиката е концентриран израз на икономиката, не видях преди това да е имало някакви проблеми в икономическкия ни живот, та да се свиква КСНС по въпрос за политическа криза.

Ако нямаше икономическа, но не само, а и бежанска, правосъдна, социална, здравна, образователна, демографска, криза със сигурността и т.н., нямаше да се стигне до криза на доверието, съответно нямаше да се стигне до протестен вот, оттам до оставка на кабинета и политическата криза. Но сега се свиква съвет за търсене решение само на правителствената криза, за да се избегне парламентарната криза. И двете кризи представляват нестабилност на политически органи, каквито безспорно са правителството и парламента. Така че ако трябва да си отговорим на въпроса: нестабилност на правителството само по себе си означава ли, че сме в политическа криза или не, тъй като процедурите в подобна обстановка са описани в Конституцията, то отговорът е ДА. Впрочем една от функциите на Конституцията е точно тази, да се регламентират процедурите при всички възможни кризи, включително и при форс-мажорни.

Как е. Как е? Вътре ли е?

Охаааа!

дръжте фронта!

Кризата не е политическа, а всеобща! Заплашено е съществуването на България. Ердоган си иска територии, навлеците се бунтуват, управниците крадат, училищата не образоват, болниците не лекуват, населението бяга зад граница, престъпниците вилнеят, циганите безчинстват, какво още трябва да стане?

съветване му е майката!

Предлагам всеки който е подал оставка да работи до новото правителство БЕЗ заплащане защото предостатъчно са крали през време на мандата си без да свършат работа..Тогава ще видите колко бързо ще се разберът и бокови циркове няма да гледаме

Аз пък предлагам който не е министър да работи без да му плащат!

Пл.....ев - много празни приказки и никаква динамика в отговорни действия. Но понеже и действията му са безотговорни колкото и думите - по добре да остави новоизбрания президент да действа и говори.

Харманли горе снощи тоя седнал да реди некакви схеми.

да се свика,ако не се реализира раздаването на мандатите. Иначе,предварително ми прилича на някакво кандърдисване на политическите сили да направят компромис в подрепата на една партия.

Ако не се реализират и трите мандата, процедурата е ясна. Следва служебен кабинет, съставен от Плевнелиев, а ако не го състави, правителството в оставка работи докато се състави служебен кабинет от Радев, след като встъпи в длъжност и задължително разпуска парламента и назначава предсрочни парламентарни избори. Плевнелиев свиква КСНС за да се изполват всички възможности за избягване на парламентарната криза.

Няма политическа криза а някаква нарцистична шизофрения на някакъв си тип провъзгласил се за ''най добрия за премиер''...До като той е във властта ще има всякакви кризи предизвикани от него за да може да се перчи как ги ''потушава'' наливайки мангизи в джоба си

политическа криза бе мушмули? ония дето са в оставка да си вършат работата, а не да се правят на шушумиги. като е за разграбване на средства , като за последно, назначаване на разни службички, като за последно може, а като е да работят, не може, а?!!!