Асад готов да се кандидатира на следващите избори

Сирийският президент Башар Асад заяви, че е готов да участва в следващите избори за държавен глава през 2014 г., съобщиха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Асад готов да се кандидатира на следващите избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е интереси.....които обаче отново не са в наша полза. И докато някои "си ги мерят" ние продължаваме да затъваме. Малко ли са ни проблемите, та сега и чуждите да трупнем отгоре?????

Свободни хора във война или мирни роби, като нас.

при нас без воина са два милиона ванка и не си задаваме този вапрос!!! представи си да имаше такава и тук??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ще е интересен избор на народа му, след като 2 милиона са бежанци. Интересно как ще гласуват...

Ей , ти си се кандидатирай за каквото искаш , но си прибери електората дома !

Бяха нужни повече от 2 години, за да се разбере какво е истинското положение в Сирия. Причина за това са българските средства за масова дезинформация, сред които най-отличилите се са БНТ, БТВ, НоваТВ, да не забравя и ДИРниците, и много други. Да не забравяме, че през това време ни управлявахя едни марионетки, "приятели на Сирия", които всеки ден бяха на инструктаж или в САЩ, Израел и Турция или в някое от посолствата им. Ние си мислехме, че сме членове на ЕС, а всъщност ни бяха направили членове на някакъв съюз със САЩ, Израел, Турция, С.Арабия и Катар - все държави, които ни мислят лошото. Не знам дали има друг такъв патологичен случай в света - нашите герберастки марионетки ни направиха приятели на нашите неприятели, бяха ни вкарали в поредната чужда война. Но последствията ги виждаме и чувстваме сега. Това е кристален пример за национално предателство, и това трябва да го имат предвид всички, когато преценяват какво става днес в България.

мачкаи асад!!!ако не ти стигнат имаме да ти пратим от булгаря!!!много им пречи на европеиците и талибаните една свецка арабска страна!!!затова искат да ви демократизират а ла талибан!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не мога да разбера що за олигофрени сме не само ние българите, но и европейците като цяло. До кога трябва да търпим и да ни промиват мозъците. Да има бежанци, но защо ги има и защо я има войната в Сирия и кой все още я подклажда. На това всеки би следвало да си отговори, колкото и да е с промит мозък. Би следвало цяла Европа да скочи и Америка, Франция, Турция и Саудитска арабия да си прибират бежанците. Това е техна война и те я поддържат с пари, оръжия и наемници. Вижте само бежанците по-добре от нас са облечени и това,че са живяли по-добре от нас до войната. Освен, че разтуриха държавността в Ирак, Либия и Египет, и им отмъкнаха нефта и богатствата и естествено натрупаха пари от оръжейното производство някои на върха. В тези държави избиването между етносите ще продължава с години понеже американците и техните долнопробни марионетки посяха враждата. В Ирак ежедневно десетки се избиват, но това не ги вълнува американците нали им смучат вече нефта за без пари. Интереса клати феса тъпи олигофрени.

Според мен не е чак до интелект. Както в средните векове, когато барона-мутра е обикалял с войската и е обирал всичко по пътя. Или избивал неподчинените. Днес практически е същото, но по-ново и лъскаво. Сектата евреи в САщ са решили, че са господарите на света. От там надолу по веригата се получават тия ефекти. Ако някоя държава реши да се противоспостави, следва съдбата на Либия, Сирия, Югославия, Косово. Все още всичко се решава от позицията на силата. От една държава. Тя е в технически фалит, вече няма средства да води войни. Може би след като фалира и се разпадне, ще започне да се чува гласът на здравия разум.

А аз си мислех,че само нашите политици са лишени от здрав разум.. Успокоих се, имало и по-болни, но явно е вирусно и заразява само политици, особено провалени!

Защо си решил, че твоето мнение е точно и правилно.

Не си разбрал - той човекът има предвид Обама, Оланд и тям подобни:)

Я ми обясни ти на каква база преценяваш дали един президент е луд или не? На база новините по Канал 1, БТВ, CNN и BBC ли? Или на база написаното в ДИР? Или четеш информцаионния бюлетин на МВнР? Ревизирай си информационните източници и може да си промениш мнението за настроенията на сирийцкия народ. В момента те трябва да избират между терористите "бунтовници", които са доказани канибали (сами си показаха канибалските маниери в интернет), доказани крайни ислямисти, които избиват цели християнски села с църковни водачи, заклани и обезглавени и диктатурата на Асад, която позволяваше на християните да проповядват религията си, която позволяваше на жените в Сирия да учат, да гласуват, да ходят облечени по европейски и да показват лицата си. Ти кое би избрал?

Сигурно познаваш по-демократичен сирийски политик, от Ал Кайда ли е или от Ал Нусра?

Либия и Египет не са цъфнали и вързали, но там няма гражданска война. Сирия е разсипана от гражданска война благодарение на Асад, градовете са сринати със земята, 120 000 са убити, 4 000 000 бежанци. Кое от това го има в Либия и Египет бе. В Египет жертвите са стотици пъти по-малко

Сандо, тъпо парче си! Сирия е в това положение не заради Асад, а заради американо-чифутската наглост и арогантност, обаче требе малко мозък да имаш, за да го разбереш!

Сандо, не пиши глупости! Защо не прочетеш новините за последните два месеца или половин година, да видиш дали в Либия и Египет не са в гражданска война? Всеки ден, ВСЕКИ ДЕН, и в двете държави има поне по два бомбени атентата с всякакви жертви, включително чужденци.

Туи май си новия тъпак от еврейската пропаганда. Другите са малко по-умни от теб. И остава да ни осветлиш, как е виновен Асад. Аз съм много любопитен, как е виновен за ислямистите, които Саудитска Арабия и Катар и зпратиха в Сирия. Как е виновен за израелски, американски, английски и турски спецчасти, които са нападнали Сирия. Или Асад е виновен, че не иска за държавата си съдбата на Ирак, Либия, Афганистан. До преди тези нападения Сирия беше добре уредена държава, с приличен стандарт на живот. При същия Асад.

Когато стане въпрос за злато и петрол ... се знае кой се стреми да ги "приватизира", кой войни организира и кой кого презира. _ "Черното злато" в основата на конфликта в Сирия?/ Проф. В. Балинов/ ..."Понастоящем ресурсите от нефт в Сирия възлизат на около 2,5 милиарда барела, а от природен газ на около 270 милиарда куб. м. Над 50% от нефта се изнася, под формата на суров петрол или нефтопродукти, което осигурява около 70-80% от приходите на страната в твърда валута."...

Еми, който от сирийците не иска съдбата на Либия и Египет, да гласува за Асад.

Абе ти нормален ли си. Какво е положението на Либия и Египет в сравнение с разорената открай докрай Сирия.

А ти въобще информиран ли си какво представлява Либия. Формално е държава, но е разбита на няколко практически независими области. Само една около столицата представлява легитимната власт. Но няма никакъв контрол над останалите. За запада са важни нефтените райони. Бедните южни са ги изоставили да се самоспасяват. Много добра съдба има Либия. А в Сирия имаме външна агресия от няколко държави.