Плевнелиев: Искам България да е господар на съдбата си

България трябва да продължи да работи за единение, а не разделение в Европейския съюз, да отстоява своето семейство и неговите ценности, а не да го отслабва.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Искам България да е господар на съдбата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-гротескна, жалка, унижаваща достойнството на народа ни фигура не е допълзявала до толкова висок пост в най-новата ни история! В сравнение с Плевньо дори Жельо изглежда като бледен испански благородник.

По твоето време да не би България да е била господар на себе съ? Зависимостта си е зависимост независимо от кого: Москва,Вашинктон,Брюксел,Берлин и т.н.

Този нещастник не разбра ,че светът не е един или друг съюз.Този глупак не разбра ,че светът трябва да бъде единен и да се живее добре .Този т.н президент работи за своя лична кауза.

НЕДАЙ СИ БОЖЕ ЕДИН БЪЛГАРИН ПРЕДПРИЕМЧИВ В БЪЛГАРИЯ ДА ДОКАЖЕ, СВОИТЕ КАЧЕСТВАТА, ЦЯЛАТА ТЪЛПА/СЪБИТИЯ ОТ МАНТАЛИТЕТА НА ЖИВУЩИТЕ ПО ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ ОЩЕ ПРЕДИ МНОГО ВЕКОВЕ, ПРЕДИ ОСЕМ ВЕКА, ТЪЛПАТА ДИКТУВАЛА НА СВЕТИ НИКОЛА СОФИЙИСКИ ОТ СОФИЯ КАКВО ДА ПРАВИ И КАК ДА МИСЛИ, НО ТОЙ НЕ СЕ СЪГЛАСИЛ И ТЪЛПАТА ГО УБИЛА/ ЩЕ МУ "ЗАШИЕ" НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НЕГАТИВИ

Позата ви е лакейска, сервилна г-н Плевнелиев. Пет години сервилничехте пред чужди господари. Една дума за съпричастност към народа на България не казахте. И накрая лицемерно "Чест било"

Един добър президент, който има чест и достойнство и мисли за България би се кандидатирал за втори мандат, без значение дали ще спечели или не. Който няма смелост да го направи, значи нещо не е наред.

"За мен бе чест да служа на народа си." Ами, като е чест, защо цял мандат служи СРЕЩУ народа си? мразиш честта си ли?

Ще бъде! Щом хората разбрха, че не са длъжни да гласуват за Мазна Гана по сигнал от неговто тиквейско височество. Дори заклети седесари подкрепиха кандидат на смъртен враг, какъвто се явява БСП за тях. Никога повече политици дето се хилят неадекватно и се кланят като гардеробиери.

Nqkoj si

Хайде няма нужда да ми ръсиш глупости... след като осигури комфорта на "политическата каста" като спря половината от въпросите на референдума, сега се "напъва" да каже нещо, но лично за мен вече е политически труп и не съществува...

Искаш искаш, ама мазно се подлагаше и пригласяше - така и не разбрахме нещо с Брюксел да си спорил, нещо да си защитил позиция, да си казал не поне веднъж... И сега трагедията е пълна като ценностите се разпадат, а ти си вярвал в тях като лапнишаран.

Чехльо можеше да се похвали с едно единствено нещо, а точно това не каза. Изрече един куп лъжи и самохвалства, но не каза единствената истина за себе си. А именно, че той се превърна в обединител на нацията ни. Никога преди не е било така - сини,червени, пембени да са толкова обединени в мнението си, че тоя женски полов орган е вреден за България и пет години не спря да ни излага пред света и да вреди на Родината и българския народ. Господ да го съди и да го накаже за това. Или да му прости, защото от народа прошка няма да има за този родоотстъпник.

Имаш + от мен, но абсолютно не съм съгласен с определението "женски полов орган". Моят личен опит с женски полови органи е в тотален контраст с гнева и отвращението, които това л*йно ми докарваше последните 4 години :D

успя да предаде интересите на балгаря на американстите и на сорос. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

JMM®

Главата ти е промита с путинова пропаганда и с комунизъм.

Най истинския Преэидент на България от 5 е ПЛЕВНАЛИЕВ

Да беше написал поне името му правилно!

Това число 5 дето си го написал са процентите одобрение, с което си тръгва изгонен от народа си ! Ако беше толкова добър президент, колкото ти се иска - нямаше да има само 5% одобрение от хората - нали протестърче ?

Като чета коментарите,как да се гордеем че сме българи?Болшенството е като орел,рак и щука.Така не се върви напред,така се цикли на едно място.Не го ли разбрахме за толкова години.Румен Радев е следващия обект по който ще се плюе.Как така за толкова години никой не Ви уйдиса на акъла?Тези хора даже и да искат да направят нещо,нямат нужните инструменти с които разполагат "боговете".

Поне да беше показал, че иска да направи нещо. Или пък е направил? Все пак не беше Български, а Евроатлантически президент. Б.Б. го каза.

Проблемът е че не носят тоя тип идиоти съдебна отговорност. Тоя трябва да лежи за безобрзна липса на дипломация, с което направо поведе станата ни към война със съседна страна

Най-добрият,порядъчен и честен президент.Европеец -като нас. Респект!

Така е, предателите трябва да се подкрепяте. Ако не сте вие и вашите предшественици, България нямаше да падне нито под византийско, нито под турско робство.

Българите като Плевнелиев искат България да е господар на съдбата си. Рубладжиите като радев искат доган и путин да са господари на съдбата на България

Това е недоразумение. Не може да е господар на съдбата си и едновременно да се подчинява на ЕС, Меркел, НАТО и изобщо евроатлантизма.

JMM®

А на путинизма ли трябва да се подчинява ?!

или овчарката си защитава ценностите - вили, апартаменти, офшорки, банкови сметки

ТО,ДОБРЕ ИСКАШ,АМА ТИ СТОЙ ДАЛЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИЯ,ЧЕ СИ НАЙ СЛАБИЯ ПРЕЗИДЕНТ НЕ САМО В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ,А И В СВЕТОВНАТА...

България не я епоимел само този, който не я пожела, приятелю- отпред и отзад, под внимателния ви поглед. След като е вече толкова евтина в очите на другите, няма как да си върне достоинството, защото то е като девственността- губи се веднъж! А ти ходи да спиш спокойно, лично аз се радвам, че повече няма да ръсиш акъл, който никога не си имал!

ЛАКЕЙ БЕЗПОДОБЕН, ЧУЧУЛО ДРИПАВО,ГОЛ ОХЛЮВ,ЖАБА ХЛЪЗГАВА,МАЙКОПРОДАВЕЦ

По думите на Плевнелиев Българиязапочва от неговото избиране за президент. Смешен до нимай къде!!!!!

за малка страна без ресурс това не е възможно. Но можем да направим възможното да бъдем с тия, които трябва, демократичните страни. И по този въпрос Президентът Плевнелиев работи с цялото си сърце. Благодарим, господин Президент.

Умните българи отдавна са там,макар и родени в България.

Я гледай ти? Знаел значи човечеца, какво трябва! А защо години прави точно обратното бе ? Защо ? Защото си понатрупал вероятно за тази си дейност достатъчно, та да построиш още някой и друг парк!

Алоооо ние кога сме били господари на съдбата си,

Алу, Роско, какви ги дрънкаш!? Тоз човек наистина ще излезе по-голям измекяр, от колкото го мислех! Е, като искаш да сме независими от Великите сили, защо лижеше гъза на Обама? Защо се опитваш да обявиш война на една Велика сила-Русия, която може за 5 минути да заличи България от картата?!

да ви кажа защо обичам ЕС , а не СССР. За мен е СССР, каква Русия ви гони бе, защо гузно се преименувате винаги - то не беше БКП - БСП - вече забравих всичките ви преименувания. Защо се срамиш партиецо да се назовеш комунист. СССР ни завря повече от 40 години в клеатка - нямаш право да излезеш, нито от града където си се родил нито от държавата щото в нея било ама мно-о-ого хубаво, а ти не го съзнаваш. Затова партийните величия ходех където си искат, учеха където си искат., а после ги назначаваха в ООН да трупат стаж, а после да стават каквито си искат. Изядохте ми живота, пропиляхте го - как да ви обичам.

освен да критикуват БСП друго не знаят и не могат. Да ви кажа ли какво направи Първанов - оножда малолетни, за това знае цяла България и му се е наложило по тази причина да ползва услуги на разни доктори. А сега строи на синовете си хотели - откъде толкова пари бе - от Сирищник ли ги донесе бе?

Да беше се родил в Китай, Русия и УСАта, момко!!!

В едно е прав - обедини българите срещу НАТО и ЕС. Хора които никога не са симпатизирали на Русия се отвратиха от лицемерието на т.н. Запад и говорителят им у нас Роско.

ПЛЕВНЕЛИЕВ ТИ НИТО ПРЕЗИДЕНТ БЕШЕ, НИТО КРИЗИСЕН МЕНИДЖЪР, ТИ БЕШЕ ПАЛЯЧО, ЛЕКЕ И ЛАЙНО, АЛЧЕН, ЗЛОБЕН ЖЛЪЧЕН, ГЛЕДАШЕ СИ ЛИЧНАТА ИЗГОДА! БЕШЕ СМЕШНИК, ШУТ, КОИТО РАЗВЕСЕЛЯВАШЕ СВЕТА! НЕ СЕ НАДИГАЙ ДА КРЕШТИШ КАКЪВ СИ БИЛ, БЕШЕ НИКОЙ,НЯМА ПОЛЗА ОТ КРЕЩЕНЕТО ТИ, ЩЕ СИ ОСТАНЕШ С КРЯКАНЕТО, НИКОЙ НЕ ТЕ ЗАБЕЛЯЗВА!

"Искам България да е господар на съдбата" щЕ БЪДЕ ГОСПОДИНЕ НО ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ А НЕ НА ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ КАТО ТЕБ!

Ама, ти, наистина ли вярваш, че ще ни управлява Радев? Аз съм жена и да си призная ме е гнус да го гледам. Толкова е грозен, а това личи и по неговата половинка, т.е. върлинка, както вече я нарекоха по телевизията, от грозна - та по-грозна. Досега мислех, че от Корнелия и Йотова по-неприятни жени няма, но съм се лъгала.

"България трябва да продължи да работи за единение, а не разделение в Европейския съюз" ТОЙ ГОВОРИ ЗА ЕДИНЕНИЕ СЪС ЕС но разедини българите.Управлвнивто му беше предателско, подчинено на Меркел, Сорос, Юнкер и ако той се гордее заняи нищо не е разбрал!

Най после този шут от цирка, не е президент за да излага българите пред света!

EUisDEAD

С продажни плужеци като теб и борисов начело на България, никога няма да сме господари на съдбата си!

Бил си помияр в услуга на чужди държави и нищо друго!

Да внесем малко разяснение.Троловете които пишат в подкрепа на Плевнята и цъкат минусите на всеки негативен коментар не са троловете геновчета платени с грантове, а са тролове прокопчета платени с други грантове.Държа да се знае да не се мешат троловете.

Беше и шеф на група тролове протестъри.

Ох! Още един заблуден, с промит мозък! Боже, прибери си вересиите, моля те!

Пак ли Плевнелиев? Сигурно и следващата седмица Дира ще ни информира за всяка мисъл на Плевела.

Е как да е господар България, след като кретени като тебе ръсят пропаганда и глупости по цял ден.

TIREX

съд и затвор за предателя!

Президента Плевнелиев въпреки,ч е състави 3 успешни служебни правителства, въпреки че острада лично от поста си и то много е поредното доказателство що за хора са българите: това с казана си е верно. От един успял човек го направиха със словоблудството си друг човек. Сигурно Плевнелиев вече се чуди кой е истинския му образ, този с които го знаят познатите му или с този на овците хейтъри? Много интелигентен и стойностен човек как тълпата може и иска да го съсипе като човек. Тълпа......няма кой да я спре. Тя разбира само от мутри и силоваци. Камшик и равнис.

самият ти потвърждаваш собствените си думи - помислѝ малко - защо му е нужно на Плевнелиев постоянно да се самохвали последните 10 дни? Ако е такъв, какъвто на тебе ти се иска, щеше да си отиде без да пее славееви дитирамби по свой адрес. Защо си мислиш, че не можем да преценим заслугите на някого, без той да ни обяснява с пяна на устата КАКВО И КОЛКО Е НАПРАВИЛ? Това дразни всеки и подлага на съмнение направеното от Плевнелиев. Защо не си дадеш сметка къде сме ние в класацията на Европа и , че най-малкото е НОРМАЛНО да бъдем по-скромни в изявленията си на държавно ниво, а не да се репчим и пъчим с нападките си срещу втората или третата сила в света, целувайки в упоение задника на първата?????? Всяка жаба да си знае гьола и това е най-голямата грешка на ТВОЯ УСПЯЛ човек от Скалистите планини.

Магарето прегракна да реве И Бойко, не може, да го спре!

А ние искаме М-р Бийн да си ходи на село в пиринско.

В "европейското семейство" сме все от страната на булката! Ако на Нея и харесва, на мен - не!

Мими, много си интелигентна, ма!

JMM®

Колкото по пискливо крещи путиновият слугинаж в коментарите, толкова по висока е оценката за добре свършената работа от г-н Президента Плевнелиев!

Абе, колко плащат на младежкото герб за работа в Неделя?

Абе, Б.Б. не беше ли бодигард на Тодор Живков, не му ли масажираше ушичките? За к'ви руснаци бълнуваш тогава? Питай Б.Б. относно комунистическите идеали, него са го изпитвали по тях.

"Искам България да е господар на съдбата си"... изрече предателят-българомохамеданин Расим Плевнелиев...