Коментари - Кадафи отново може да управлява Либия | Днес.dir.bg

Кадафи отново може да управлява Либия

Сеиф ал-Ислам Кадафи, син на бившия либийски лидер Муамар Кадафи, ще издигне кандидатурата си за поста президент на страната.

Обратно в новината

Коментари - Кадафи отново може да управлява Либия | Днес.dir.bg

Коментари

Ако вземе да спечели... пък и да вземе да спре лавината от африкански емигранти... Ама да не бърза много. Щото повечето отиват във Франция, която първа бомбардира Триполи с демокрация.

Аве що не си гледате голите тумбаци ,ами Либия коментирате!Ние нали цъфнахме и вързахме ,че сме по-зле от киренайка!!! Специалисти секанд хенд!!!

След като Симеон Сакс-Кобургготски бе избран да управлява България след повече от 50 години управление на дядо му и баща му, защо и Сеиф ал-Ислам Кадафи да не опита?

ДАНО НЕ Е НИЩОЖЕСТВО КАТО СИМЕОН БОРИСОВ!!!!!

има нещо в българския характер, което е потресаващо. разбира се, че разкулачването на либия е много вредно ...за европа(!!!). поради факта, че при липса на каквато и да е държавнос и диктатра вече го няма, орките се втурнаха към италианския бряг! ( друг е въпросът, защо им си позволява това и не се патрулира до самите либийски води, а ги допускат и ги разтоварват, все едно тонове диви тарамбуки наистина са притрябвали някому). но от БЪЛГАРСКА уста всичките тия многобройни лендзяви постинги, как либийската държава само дето не плащала, че се забърсват след тоалетна и другите възхваляващи кадафи фейк-новини за либия, които се развяват не от днес по форумите???!!! и това след аферата с БЪЛГАРСКИТЕ СЕСТРИ???!!! не, това не е нормална народопсихология, да славославиш палача си!!! а тоя на снимката го помня, колко пъти се гавреше, че ееееййй, сегичка ще ги пуснем....но поне си го е получил. в подобен затвор, където бяха и нашите момичета и също като тях е чул смъртна присъда!!! пък вий се лигавете, каква била либия....

До некакъв аз!!! А бре смешко невеж и некопетентен и плоскоглав бре! Въпросните чудовища в бели престилки избиха чрез заразяване с генномодифициран СПИН сума ти деца бре!Общо 459 деца и 20 майки в болница Ал Фатих-хемодиализата бре,плоскоглави бре!!!А ти просто повтаряш пропагандата на заинтересуваните масмедии бре,селянче заблудено бре!!!Ха ха ха!!!

уместно е "осведомените", "компетентни" и "непропагандни" истерички с кубични глави да си пият розовите хапчета. при това-да ги пият редовно и особено преди писане по такива теми като "българските сестри в либия".

каква държава имаха либийците, за чудо и приказ. Всичко им беше безплатно и работеха само чужденците. Ама го демократизираха и сега пак са сбирщина от бедни племена. Дано им се върне разума и се сетях как се живееше при Кадафи

а дано, ама надали, ако се съди по тебе

правилно е казано либийски племена. Повечето от либийските племена не харесваха племето на кадафи, както и самия него, но той държеше армията... толкова за щастливите либийци по времето на кадафи. Все едно да кажеш, че руснаците са били щастливи по времето на ленин, сталин, брежнев и т.н.

Ако щеш вярвай, Руснаците по времето на Сталин и Брежнев бяха по-щастливи, отколкото Българите СЕГА! Ама за подобен коментар никой няма да ти плати, та карай по опорните точки....

Ей, съсипаха Северна Африка и близкия изток. А тъкмо бяха тръгнали по пътия на светския начин на живот и цивилизация каквато ние Европейците разбираме. А сега я върнах там където беше преди 150 години. Хиляди арабски племени и нито един Саладин. Общо взето скапаният нещастник Ричард Лъвското сърце май най-накрая излезе победител. Само че какъв победил при условие че освен разруха и противопоставяне нищо друго не сътвори.

Така е, нашият Бог е по-могъщ от Аллах и християните се намират на по-горно ниво в хранителната верига от мюсулманите! Затова е закономерно политическото и икономическото положение на планетата наречена Земя!

Нямало държава в Либия? Е как да няма, нали я огря слънцето на свободата и соросоидо демокрацията...държава та дрънка имат, ей го , и ИД си имат, и племенни войни, и битки межди генерали : един със самолети, друг с кораби, Боко Харам си имат, пълна демократична идилия дет се вика

На територията на бившата държава Либия населението живее в племенно-общинния строй! За да им узреят главите на камиларите за някакъв по-съвременен обществено-икономически строй, трябва да минат стотици години! Така , че нормална държава там не е възможно да има, просто хората не са узрели за това! Виж някой назначен диктатор може да ги управлява периодично с много бой!

На Кадафи,работих 4год. в Либия. Била страна от третия свят. Хаха. Само дето,хората живееха прекрасно .Евтин живот,евтин бензин,безплатно обучение и всякакви облекчения. Медицината беше безплатна ЗА ВСИЧКИ.ЕДИНСТВЕНИТЕ ГРАБЕЩИ ТАМ,БЯХА ЧУЖДЕНЦИТЕ.Работеха за големи заплати,купуваха с килограми златни бижута и евтина електроника. Грабеха и изнасяха,докато Кадафи сложи ред.Цяла Либия беше окичена с антиамерикански плакати.Кадафи беше изключително далновиден политик и държеше краварника далеч от страната си.Накрая го убиха и унищожиха прекрасната му страна......Америка е сатанинска държава,която със всички средства се опитва да налага своето господство над света. Дано я стигне съдбата на Содом и Гомор!!!Амин.

значи си един вид длъжник на либииският народ и сега трябва да се върнеш отново в Либия и да им помпгнеш в този труден за тях час със спестяванията си и с огромният си житейски опит.

може да вземеш и дъщеря си с тебе кат медицинска сестра

Ами не позна. Сега ти трябва да отидеш там, да ги научиш да се радват на плодовете на демокрацията, дето и донесохте.

Това което си написал за живота в Либия е абсолютно вярно бре!Само не си уточнил,че представители на точно тези грабещи всичко де що видят чужденци-за благодарност бре-му заразиха с генномодифициран СПИН цели 459 деца!!!!!???? и се отърваха безнаказано бре!Та иначе си прав-те това са чужденците диви и балкански бре!

Французите и американците да бъдат изправени пред международния съд в Хага заради военните си престъпления в Либия!

ОСВЕН КАДАФИ ИМА И ДРУГА ЕМАНАЦИЯ НА АБСОЛЮТИЗМА - "ТУРКМЕНБАШИ". ЗНАЧИ ДИКТАТУРАТА САМА РО СЕБЕ СИ НЕ Е ЛОША. ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ТОВА, КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ ДИКТАТОРА.

Дай Боже Президенти, а не капути...

На тази държава и изобщо на арабелите им трябва деспот, а не президент - по друг начин не може да ги държиш под контрол! Кадафи им оправи държавата, а ротшилдовите хиени затова го свалиха -направи я независима и искаше да отърве Африка от тях!

Контрол има винаги, където има силен човек, силна ръка или деспот, както го наричаш ти. Да си припомним само, кой единствен се оправи със сицилианската мафия - деспота Мусолини. Всички други демократични президенти мекокитковци са ташак работа. При тях съществува само анархия и престъпността цъфти.

Както и да се въртиш, задникът ти е все отзад. Древна китайска поговорка

убият Кадафи.Една от тях е подземната сладка вода върху която е пустинята Сахара.Цяло море от сладка вода с отлични качества.Кадафи водоснабди цяла Либия и проекта Великата река и започна да вади колосални добиви от жито, плодове и зелнчуци ,като по тези начин бръкна отзад на европейските доставчици.Нещо повече,започна да се занимава и с интензивно животновъдство и да изнася на ниски цени селскостопанска продукция за гладните африкански държави,т.е беще на път да превърне Либия в райска градина.

Да бе, хората в Европа няма да се хранят с субсидирани плодове и зеленчуци от Италия, Гърция, Испания, ами за по-евтино ще ги возят от Либия!

И сега се внасят евтини зеленчуци от Мароко, Тунис и Изрел, пак в пустинята са растнали.

нещо на късо ти е дал мозъка....тичай при ел.техника

До некакъв ненормалник,дето вместо ник-нейм издава нечленоразделни звуци,бре!!! А бре животно-ти тичай до скотобойната по-бързо бре!!!Капиш ли си бре скот?????

Ами да живее демокрацията.Ясеки има право да се кандидатира и ако бъде избран да управлява.Примери много Тръмп,Путин,Борисов,Хонекер,Живков.Това, че ги избираме-това е по- голям проблем.Един беше казал -И магаре да предложиш и него ще изберат.Така,че нищо ново.

Последното бе след като избраха Плевнелиев. Защо ли не избра истенско магаре? ;)

НАТО свалиха Кадафи, за да предотвратят кървава баня, понеже той щеше да се разправи с "протестиращите" в рамките на дни и да се забрави тая работа. Така хубаво предотвратиха кървавата баня, че държавата се разцепи, а дори бивши "протестиращи" и борци срещу Кадафи, дават интервюта по западни медии, че "май май при Кадафи беше по-добре".

Да живее Кадафи и неговата държава! Да живее България!

И Либия е бедна страна,в Африка само Южна Африка е богата !И Либия е страна от третия свят !

свалянето на кадафи и западните убийства Либия беше доста богата страна с висок стандрат.Там работеха не само българи но и американци и новрежци и немци.

Ами то и в бедна България работят американци, англичани, германци ...

Поредния пример че семейството е основополагащо за изграждането на характера. Този трябваше да го бесят, търка затворническото легло и сега се кандидатира за президент. Едно време нашите предци при сродяване са задавали въпроса "От какъв джинс е?".

Но ето защо беше убит Кадафи:: 26 смъртни гряха на Кадафи : 1. Бензинът в Либия беше по-евтин от водата: 1 литър бензин 0.14 $. 2.Напълно безплатно образование и здравеопазване. 3. Всеки либиец получаваше от държавата 1000 $ дотации за година. 4. Помощ за безработни 730 $. 5. Всички бази на НАТО бяха закрити. 6. Заплата на медицинска сестра 1000 $. 7. За всяко новородено 7000 $. 8. За започване на частен бизнес 20 000 $. 9. Липса на данъци и такси за гражданите. 10. Образование и стаж зад граница за сметка на държавата. 11. Мрежа от магазини за многодетни семейства със стоки на символични цени на основните хранителни продукти. 12. При продажба на стоки с изтекъл срок на годност огромна глоба и арест. 13. Специални аптеки за безплатни лекарства. 14. При производство и продажба на фалшиви лекарства смъртно наказание. 15. Безплатна електроенергия за всички граждани на Либия. 16. Забрана за продажба и употреба на алкохол. 17. Безлихвени кредити за закупуване на автомобил и жилище. 18. Безлихвени кредити за закупуване на автомобил и жилище. 19. Държавата предоставя 50 % от цената при закупуване на автомобил, 65 % за бойците от народното опълчение. 20. С идването си на власт Кадафи изгони от Либия международните корпорации. 21. Едва при Кадафи негрите от юга получиха човешки права. 22. По време на управлението на Кадафи населението на страната нарасна 3 пъти. 23. Детската смъртност намаля 9 пъти. 24. Продължителността на живот в Либия се увеличи от 51.5 г. до 74.5 години. 25. Кадафи изведе Либия от световната банкова система, а примерът му щеше да бъде последван от още 12 арабски държави.

За кражба -режеше ръце и глави!

всичко разбрах, само не разбрах поданиците му що му пуснаха един в къдравата тиква кат са били толкова щастливи и честити под неговата диктатура?

Кои поданици - ония които 2 години по-късно, благодариха на американския посланик за донесената демокрация или някои други имаш предвид!?

Това в къдравата тиква лично Килъри Клинтън му го уреди. цитирам я буквално: "Дойдох, видях, той умря иииихахаха"

Брейййй...то земен рай било в Либия бе! Бахти! По-готино и от КНДР даже!

Хора, които са работили в Либия, са ми разправяли за живота в тази страна. Както и навсякъде, в Либия е имало и лоши и хубави неща. Но сега се видя, че след "демократизирането" на страната, всичко изградено от Кадафи, се срина и сега стана анархия, която не се харесва на народа. Харесват я само групировки, подчинени и насърчавани от "световните демократи".

Унищожи поредната си жертва- Либия. ДАНО САТАНИНСКОТО ЗЛО- АМЕРИКА,БЪДЕ УНИЩОЖЕНО С В И Ш Е ,В ИМЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!!!!!!!!

Оти ги ручааме жабетата ...

ужасният смях на Киларито ме отврати. Разрушаването на Либия доказа, че няма морал в политиката! Тези, които най-много папкаха от нея, я унищожиха.

най-демократичната държава в света е САЩ и затова комунистическата пропаганда бълва простотии

Путин за винаги загуби влиянието си в Либия.Само мераците ще му останат

Какъв Путин те гони бре, клатеняк?

виждате ли как съсипаха либия!!кравари тъпи!!на съд в хага !

ПОЗНАВАМ ДОБРЕ ЛИБИЯ. КАДАФИ ПОСТРОИ В НЕЯ КОМУНИЗМА ЗА ЛИБИЙСИЯТ НАРОД. ОТГОРЕ НА ВСИЧКО БЕШЕ ПРИЯТЕЛ НА РУСИЯ. ТОВА НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ТЪРПИ ПОВЕЧЕ. ТОЙ БЕШЕ УБИТ. СЕГА УБИИЦИТЕ МУ НЕКА СЕ РАЗВАТ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА СИ. СЕИФ ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН СИГУРНО. ЗАЩОТО ИМЕТО КАДАФИ Е ЕНИГМА В ЛИБИЯ. СЕЛЯМ АЛЕЙКУМ.

... не селям, а салам... познаваш дедовия...

а селям алейкум - "Мирът да е над теб, Мир на теб". не се излагай с тия салами.

А значението на думата "енигма" май не ти е ясно съвсем:)) Ех...амичи, амичииии

... пенсионер-строител: прецакаха ми далаверата, мамка им...

Е за какво тогава ебеше цялата дандания?

За да не му връща Франция заемите, които и даде.Демокрация кво да праиш.

Дано да е като баща си, за да сложи в ред тази държава която Америка и Запада я разрушиха!

като кадафийския ? Нормалните хора предпочитат ред като германския, скандинавския, френския,...

Четири години работих в Либия. Какво е това " в ред" само ти си знаеш. Питах един ден либиеца "Този, Кадафи, къде е.. защо никъде не се вижда?". Отговори ми: "Защото, ако се покаже, ще го утрепем!" Много го обичаха! Всичко им беше "в ред"!!!

Янките няма да позволят Либия отново да стане независима от тях. Те убиха стария Кадафи и трима от синовете му, ще се опитат да убият и останалите четирима. Демокрация по краварски!

Коментари - Кадафи отново може да управлява Либия | Днес.dir.bg

Кадафи отново може да управлява Либия

Сеиф ал-Ислам Кадафи, син на бившия либийски лидер Муамар Кадафи, ще издигне кандидатурата си за поста президент на страната.

Обратно в новината

Коментари - Кадафи отново може да управлява Либия | Днес.dir.bg

Коментари

Ако вземе да спечели... пък и да вземе да спре лавината от африкански емигранти... Ама да не бърза много. Щото повечето отиват във Франция, която първа бомбардира Триполи с демокрация.

Аве що не си гледате голите тумбаци ,ами Либия коментирате!Ние нали цъфнахме и вързахме ,че сме по-зле от киренайка!!! Специалисти секанд хенд!!!

След като Симеон Сакс-Кобургготски бе избран да управлява България след повече от 50 години управление на дядо му и баща му, защо и Сеиф ал-Ислам Кадафи да не опита?

ДАНО НЕ Е НИЩОЖЕСТВО КАТО СИМЕОН БОРИСОВ!!!!!

има нещо в българския характер, което е потресаващо. разбира се, че разкулачването на либия е много вредно ...за европа(!!!). поради факта, че при липса на каквато и да е държавнос и диктатра вече го няма, орките се втурнаха към италианския бряг! ( друг е въпросът, защо им си позволява това и не се патрулира до самите либийски води, а ги допускат и ги разтоварват, все едно тонове диви тарамбуки наистина са притрябвали някому). но от БЪЛГАРСКА уста всичките тия многобройни лендзяви постинги, как либийската държава само дето не плащала, че се забърсват след тоалетна и другите възхваляващи кадафи фейк-новини за либия, които се развяват не от днес по форумите???!!! и това след аферата с БЪЛГАРСКИТЕ СЕСТРИ???!!! не, това не е нормална народопсихология, да славославиш палача си!!! а тоя на снимката го помня, колко пъти се гавреше, че ееееййй, сегичка ще ги пуснем....но поне си го е получил. в подобен затвор, където бяха и нашите момичета и също като тях е чул смъртна присъда!!! пък вий се лигавете, каква била либия....

До некакъв аз!!! А бре смешко невеж и некопетентен и плоскоглав бре! Въпросните чудовища в бели престилки избиха чрез заразяване с генномодифициран СПИН сума ти деца бре!Общо 459 деца и 20 майки в болница Ал Фатих-хемодиализата бре,плоскоглави бре!!!А ти просто повтаряш пропагандата на заинтересуваните масмедии бре,селянче заблудено бре!!!Ха ха ха!!!

уместно е "осведомените", "компетентни" и "непропагандни" истерички с кубични глави да си пият розовите хапчета. при това-да ги пият редовно и особено преди писане по такива теми като "българските сестри в либия".

каква държава имаха либийците, за чудо и приказ. Всичко им беше безплатно и работеха само чужденците. Ама го демократизираха и сега пак са сбирщина от бедни племена. Дано им се върне разума и се сетях как се живееше при Кадафи

а дано, ама надали, ако се съди по тебе

правилно е казано либийски племена. Повечето от либийските племена не харесваха племето на кадафи, както и самия него, но той държеше армията... толкова за щастливите либийци по времето на кадафи. Все едно да кажеш, че руснаците са били щастливи по времето на ленин, сталин, брежнев и т.н.

Ако щеш вярвай, Руснаците по времето на Сталин и Брежнев бяха по-щастливи, отколкото Българите СЕГА! Ама за подобен коментар никой няма да ти плати, та карай по опорните точки....

Ей, съсипаха Северна Африка и близкия изток. А тъкмо бяха тръгнали по пътия на светския начин на живот и цивилизация каквато ние Европейците разбираме. А сега я върнах там където беше преди 150 години. Хиляди арабски племени и нито един Саладин. Общо взето скапаният нещастник Ричард Лъвското сърце май най-накрая излезе победител. Само че какъв победил при условие че освен разруха и противопоставяне нищо друго не сътвори.

Така е, нашият Бог е по-могъщ от Аллах и християните се намират на по-горно ниво в хранителната верига от мюсулманите! Затова е закономерно политическото и икономическото положение на планетата наречена Земя!

Нямало държава в Либия? Е как да няма, нали я огря слънцето на свободата и соросоидо демокрацията...държава та дрънка имат, ей го , и ИД си имат, и племенни войни, и битки межди генерали : един със самолети, друг с кораби, Боко Харам си имат, пълна демократична идилия дет се вика

На територията на бившата държава Либия населението живее в племенно-общинния строй! За да им узреят главите на камиларите за някакъв по-съвременен обществено-икономически строй, трябва да минат стотици години! Така , че нормална държава там не е възможно да има, просто хората не са узрели за това! Виж някой назначен диктатор може да ги управлява периодично с много бой!

На Кадафи,работих 4год. в Либия. Била страна от третия свят. Хаха. Само дето,хората живееха прекрасно .Евтин живот,евтин бензин,безплатно обучение и всякакви облекчения. Медицината беше безплатна ЗА ВСИЧКИ.ЕДИНСТВЕНИТЕ ГРАБЕЩИ ТАМ,БЯХА ЧУЖДЕНЦИТЕ.Работеха за големи заплати,купуваха с килограми златни бижута и евтина електроника. Грабеха и изнасяха,докато Кадафи сложи ред.Цяла Либия беше окичена с антиамерикански плакати.Кадафи беше изключително далновиден политик и държеше краварника далеч от страната си.Накрая го убиха и унищожиха прекрасната му страна......Америка е сатанинска държава,която със всички средства се опитва да налага своето господство над света. Дано я стигне съдбата на Содом и Гомор!!!Амин.

значи си един вид длъжник на либииският народ и сега трябва да се върнеш отново в Либия и да им помпгнеш в този труден за тях час със спестяванията си и с огромният си житейски опит.

може да вземеш и дъщеря си с тебе кат медицинска сестра

Ами не позна. Сега ти трябва да отидеш там, да ги научиш да се радват на плодовете на демокрацията, дето и донесохте.

Това което си написал за живота в Либия е абсолютно вярно бре!Само не си уточнил,че представители на точно тези грабещи всичко де що видят чужденци-за благодарност бре-му заразиха с генномодифициран СПИН цели 459 деца!!!!!???? и се отърваха безнаказано бре!Та иначе си прав-те това са чужденците диви и балкански бре!

Французите и американците да бъдат изправени пред международния съд в Хага заради военните си престъпления в Либия!

ОСВЕН КАДАФИ ИМА И ДРУГА ЕМАНАЦИЯ НА АБСОЛЮТИЗМА - "ТУРКМЕНБАШИ". ЗНАЧИ ДИКТАТУРАТА САМА РО СЕБЕ СИ НЕ Е ЛОША. ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ТОВА, КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ ДИКТАТОРА.

Дай Боже Президенти, а не капути...

На тази държава и изобщо на арабелите им трябва деспот, а не президент - по друг начин не може да ги държиш под контрол! Кадафи им оправи държавата, а ротшилдовите хиени затова го свалиха -направи я независима и искаше да отърве Африка от тях!

Контрол има винаги, където има силен човек, силна ръка или деспот, както го наричаш ти. Да си припомним само, кой единствен се оправи със сицилианската мафия - деспота Мусолини. Всички други демократични президенти мекокитковци са ташак работа. При тях съществува само анархия и престъпността цъфти.

Както и да се въртиш, задникът ти е все отзад. Древна китайска поговорка

убият Кадафи.Една от тях е подземната сладка вода върху която е пустинята Сахара.Цяло море от сладка вода с отлични качества.Кадафи водоснабди цяла Либия и проекта Великата река и започна да вади колосални добиви от жито, плодове и зелнчуци ,като по тези начин бръкна отзад на европейските доставчици.Нещо повече,започна да се занимава и с интензивно животновъдство и да изнася на ниски цени селскостопанска продукция за гладните африкански държави,т.е беще на път да превърне Либия в райска градина.

Да бе, хората в Европа няма да се хранят с субсидирани плодове и зеленчуци от Италия, Гърция, Испания, ами за по-евтино ще ги возят от Либия!

И сега се внасят евтини зеленчуци от Мароко, Тунис и Изрел, пак в пустинята са растнали.

нещо на късо ти е дал мозъка....тичай при ел.техника

До некакъв ненормалник,дето вместо ник-нейм издава нечленоразделни звуци,бре!!! А бре животно-ти тичай до скотобойната по-бързо бре!!!Капиш ли си бре скот?????

Ами да живее демокрацията.Ясеки има право да се кандидатира и ако бъде избран да управлява.Примери много Тръмп,Путин,Борисов,Хонекер,Живков.Това, че ги избираме-това е по- голям проблем.Един беше казал -И магаре да предложиш и него ще изберат.Така,че нищо ново.

Последното бе след като избраха Плевнелиев. Защо ли не избра истенско магаре? ;)

НАТО свалиха Кадафи, за да предотвратят кървава баня, понеже той щеше да се разправи с "протестиращите" в рамките на дни и да се забрави тая работа. Така хубаво предотвратиха кървавата баня, че държавата се разцепи, а дори бивши "протестиращи" и борци срещу Кадафи, дават интервюта по западни медии, че "май май при Кадафи беше по-добре".

Да живее Кадафи и неговата държава! Да живее България!

И Либия е бедна страна,в Африка само Южна Африка е богата !И Либия е страна от третия свят !

свалянето на кадафи и западните убийства Либия беше доста богата страна с висок стандрат.Там работеха не само българи но и американци и новрежци и немци.

Ами то и в бедна България работят американци, англичани, германци ...

Поредния пример че семейството е основополагащо за изграждането на характера. Този трябваше да го бесят, търка затворническото легло и сега се кандидатира за президент. Едно време нашите предци при сродяване са задавали въпроса "От какъв джинс е?".

Но ето защо беше убит Кадафи:: 26 смъртни гряха на Кадафи : 1. Бензинът в Либия беше по-евтин от водата: 1 литър бензин 0.14 $. 2.Напълно безплатно образование и здравеопазване. 3. Всеки либиец получаваше от държавата 1000 $ дотации за година. 4. Помощ за безработни 730 $. 5. Всички бази на НАТО бяха закрити. 6. Заплата на медицинска сестра 1000 $. 7. За всяко новородено 7000 $. 8. За започване на частен бизнес 20 000 $. 9. Липса на данъци и такси за гражданите. 10. Образование и стаж зад граница за сметка на държавата. 11. Мрежа от магазини за многодетни семейства със стоки на символични цени на основните хранителни продукти. 12. При продажба на стоки с изтекъл срок на годност огромна глоба и арест. 13. Специални аптеки за безплатни лекарства. 14. При производство и продажба на фалшиви лекарства смъртно наказание. 15. Безплатна електроенергия за всички граждани на Либия. 16. Забрана за продажба и употреба на алкохол. 17. Безлихвени кредити за закупуване на автомобил и жилище. 18. Безлихвени кредити за закупуване на автомобил и жилище. 19. Държавата предоставя 50 % от цената при закупуване на автомобил, 65 % за бойците от народното опълчение. 20. С идването си на власт Кадафи изгони от Либия международните корпорации. 21. Едва при Кадафи негрите от юга получиха човешки права. 22. По време на управлението на Кадафи населението на страната нарасна 3 пъти. 23. Детската смъртност намаля 9 пъти. 24. Продължителността на живот в Либия се увеличи от 51.5 г. до 74.5 години. 25. Кадафи изведе Либия от световната банкова система, а примерът му щеше да бъде последван от още 12 арабски държави.

За кражба -режеше ръце и глави!

всичко разбрах, само не разбрах поданиците му що му пуснаха един в къдравата тиква кат са били толкова щастливи и честити под неговата диктатура?

Кои поданици - ония които 2 години по-късно, благодариха на американския посланик за донесената демокрация или някои други имаш предвид!?

Това в къдравата тиква лично Килъри Клинтън му го уреди. цитирам я буквално: "Дойдох, видях, той умря иииихахаха"

Брейййй...то земен рай било в Либия бе! Бахти! По-готино и от КНДР даже!

Хора, които са работили в Либия, са ми разправяли за живота в тази страна. Както и навсякъде, в Либия е имало и лоши и хубави неща. Но сега се видя, че след "демократизирането" на страната, всичко изградено от Кадафи, се срина и сега стана анархия, която не се харесва на народа. Харесват я само групировки, подчинени и насърчавани от "световните демократи".

Унищожи поредната си жертва- Либия. ДАНО САТАНИНСКОТО ЗЛО- АМЕРИКА,БЪДЕ УНИЩОЖЕНО С В И Ш Е ,В ИМЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!!!!!!!!

Оти ги ручааме жабетата ...

ужасният смях на Киларито ме отврати. Разрушаването на Либия доказа, че няма морал в политиката! Тези, които най-много папкаха от нея, я унищожиха.

най-демократичната държава в света е САЩ и затова комунистическата пропаганда бълва простотии

Путин за винаги загуби влиянието си в Либия.Само мераците ще му останат

Какъв Путин те гони бре, клатеняк?

виждате ли как съсипаха либия!!кравари тъпи!!на съд в хага !

ПОЗНАВАМ ДОБРЕ ЛИБИЯ. КАДАФИ ПОСТРОИ В НЕЯ КОМУНИЗМА ЗА ЛИБИЙСИЯТ НАРОД. ОТГОРЕ НА ВСИЧКО БЕШЕ ПРИЯТЕЛ НА РУСИЯ. ТОВА НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ТЪРПИ ПОВЕЧЕ. ТОЙ БЕШЕ УБИТ. СЕГА УБИИЦИТЕ МУ НЕКА СЕ РАЗВАТ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА СИ. СЕИФ ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН СИГУРНО. ЗАЩОТО ИМЕТО КАДАФИ Е ЕНИГМА В ЛИБИЯ. СЕЛЯМ АЛЕЙКУМ.

... не селям, а салам... познаваш дедовия...

а селям алейкум - "Мирът да е над теб, Мир на теб". не се излагай с тия салами.

А значението на думата "енигма" май не ти е ясно съвсем:)) Ех...амичи, амичииии

... пенсионер-строител: прецакаха ми далаверата, мамка им...

Е за какво тогава ебеше цялата дандания?

За да не му връща Франция заемите, които и даде.Демокрация кво да праиш.

Дано да е като баща си, за да сложи в ред тази държава която Америка и Запада я разрушиха!

като кадафийския ? Нормалните хора предпочитат ред като германския, скандинавския, френския,...

Четири години работих в Либия. Какво е това " в ред" само ти си знаеш. Питах един ден либиеца "Този, Кадафи, къде е.. защо никъде не се вижда?". Отговори ми: "Защото, ако се покаже, ще го утрепем!" Много го обичаха! Всичко им беше "в ред"!!!

Янките няма да позволят Либия отново да стане независима от тях. Те убиха стария Кадафи и трима от синовете му, ще се опитат да убият и останалите четирима. Демокрация по краварски!