Плевнелиев обсъди ”политическата криза” с ГЕРБ, свиква КСНС

Лидерите на ГЕРБ Бойко Борисов и Цветан Цветанов проведоха консултации с президента след оставката на кабинета. Росен Плевнелиев смята да свика извънреден КСНС.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев обсъди ”политическата криза” с ГЕРБ, свиква КСНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Novae

Другата формула е ГЕРБ да поканят Станислав Благов за министър-председател. Той вече има 16 години стаж в изпълнителната власт, познат е в Европа-награждаван е оттам.Познат е и в Китай. Ако бяха го поканили за вице, нямаше да се налага оставка.Дано проумеят, ако искат да не ги изритат с камъни..............

Корни милата с 38 депутати не могла да състави правителство.Ама ти в следващия парламент и толкова няма да имаш,защото победата на Радев е негова лична победа,а Столетницата ще продължава да се топи,докато изчезне.Амин!

Novae

Фет, столетницита не се топи, а приема доста младежи. Например в Плевен всяка седмица им правят парти,младите това обичат. А дали ще споделят идеите им, мога да ти разкажа разговора си с един от тези младежи.Хал хабер си нямат кой е техният основател, кой е бил сталин, Ленин. Важното било да има чалга- това слушат. Изобщо новоизродчета.

Махнете го тоя див селяк Плевнелиев и ментора му Борисов незабавно. Не ви ли писна да ви разиграват от 2009, сами да сътворяват кризи и да ви поучават с менторски тон как се излиза от тях. Помислете за това.

Мюнхен,що не вземеш да се гръмнеш?

коментарите,за сетен път се убеждавам,че при комунистите между устата и задника няма разлика.

Какво предстои и каква е процедурата е известно. Президентът просто трябва да изпълни схемата. Въпросът е друг ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ СВИКВА КОНСУЛТАТИВНИЯ СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ??? Държавата потъва,загива! Ситуацията е катастрофална! Без ГЕРБ сме загинали! Това искат да ни внушат. От ГЕРБ разбира се,чрез техния послушко Президент. Кой предизвика това? Баба ми! Защо ГЕРБ смятат,че всички избори трябва те да печелят,или представения от тях кандидат?По силата на каква логика? Те предизвикаха този панаир,а тяхното протеже само усилва напрежението. Има много повече събития,които изискват свикването на този съвет при Президента.МИГРАНТСКАТА КРИЗА ДА РЕЧЕМ И ОХРАНАТА НА ГРАНИЦИТЕ! Не обаче! Заради капризите на самозабравилия се Борисов ще правим панаири в държавата,ще помпаме напрежение по всякакъв начин. Имам питане и ако някой ми отговори ще бъда доволен. ЗАЩО БОРИСОВ СМЯТА ЧЕ Е ЕДИНСТВЕН И НЕЗАМЕНИМ В ДЪРЖАВАТА? ЗАЩО СМЯТА,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДРУГ ИНТЕЛИГЕНТЕН,УМЕН И ПОДГОТВЕН,КОЙТО ДА УПРАВЛЯВА ПО-ДОБРЕ ОТ НЕГО?

за националните предатели Боко тиквата и Роско тапета.

БЪЛГАРИЯ НЕ Е В ПОЛИТИЧЕКА КРИЗА, А В ПРАВИТЕЛСТВЕНА!!!!!! И ТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА БОЙКО БОРИСОВ.

За съжаление честните и достойните хора в България малко се задържат на власт за сметка на това комунистите ни тормозят вече сто и двайсет години.То не бяха убийства,преврати,взривове,разстрели ,атентати!Сега пак се домогват към тотталитаризъм и превръщането на Бълтгария в автономна руска територия.

Много си прав! Само дето не си уточнил кои са комунистите. Червени (уж пребоядисани) Бойко Борисов, Росен Плевнелиев, Цецка Цачева, Лиляна Павлова, Кунева- Пръмова, КриСталина Георгиева и ...... десетки други заемащи управленските постове!

Служебно провителство от Реформаторския блок с премиер Трайчо Трайков . Най-точното решение!

Ами тъй де, правителство с Трайчо, той със сигурност ще си трае!!!

Тримата глупака! И на тримата така им влезе, че и една седмица да изкара бай Х... в Симитли, няма да му мине. Повече министър няма да бъдеш, каквито и инструкции да изпълняваш. Ти застана срещу народа си и интересите на България, ако не си го разбрал. Нямаш бъдеще. Ти си труп.

Абре Чехльо, пак дрънкаш глупости бе! Дотегна на всички с отвратителното си поведение. Чупката по- скоро, докато народа не те е побарал!

Може да си издигне авторитета който си срива 5 години -само по един начин : -Да сезира главният прокурор за арест на лицето Бойко Методиев Борисов с обвинения: -ПОДРИВАНЕ НА УСТАНОВЕНИЯТ КОНСТИТУЦИОНЕН РЕД В ДЪРЖАВАТА -ОПИТ ЗА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ И СЪЗДАВАНЕ НА ХАОС -МОЖЕ ДА ДОПЪЛНЯТ -ГРУБА АГИТАЦИЯ В ИЗБОРНИЯТ ДЕН Пък Цацаров като го окауши=след това може да получи много други обвинения със задна дата.

ПЛЕВНАЛИЕВ С НЕПРЕМЕРЕНИТЕ СИ РУСОФОБСКИ ИЗЦЕПКИ ПОДЛЯ ВОДА НА ЦАЧЕВА И СЛОЖИ НА СТОЛА НА КОЙТО СЕДЕШЕ РУМЕН РАДЕВ

Да - г-н инж. Плевнелиев - Израстна, Колеги ... (ЗА което Очевидно Форумът-Ни и Съответното Мрежиране - СА В Основата) ...и Браво !, за Перфектниостта на текста, г-це Димитрова/Дир.бг....като КвинтЕсенцията Е в Третия абзац : - Е възможна И-Друга Форма !

Чехълът слева да е осъден , не обсъден.

Р.Пл.: "Държавата се успокои, икономиката тръгна силно напред..." Абе, въобще... Само народът се заблуждава, че живее зле.

Забележителна личност и достоен Президент до последния ден от мандата си. Пожелавам на следващия поне същата смелост и кураж!

Шуми ти главата.

Хи хи хи..... Браво! Сарказмът ти е супер, но за жалост народа не те разбира, защото е крайно отвратен от Чехълчето!

ПОМАКЛИЕВ , СКОРО СТАВАШ ОБИКНОВЕН ГРАЖДАНИН И МИСЛИ КЪДЕ ЩЕ СЕ УКРИВАШ :)))

Бъди спокоен за пастирката, то неговото се не губи. Малко ли плюнки и обиди ръси цял мандат по адрес на Путин, Москва и Русия? Че ходи да се среща и ЕВН шефовете, ха познай чий интерес изрази и защити там? Така че...той си е ОК.

РП и ББ винаги са живеели в някаква си своя, виртуална реалност, нямаща нищо общо с нашата! А нашата е тази, която те създадоха за нас и ни набутаха силово в нея!

Новата президентска двойка Йотов - Радева

Направо сем. Бънди!

:-))))))) (The Killer ..ъъъъ.... Queers ;-)

Каква криза? Нали държавата ГЕРБ я оставят в перфектно, стабилно състояние, а европейските фондове си текат? Ако е вярно, можем да изкараме без правителство месеци наред, както се случва в други, вероятно наистина стабилни държави.

Ау-у-у-у-у-у-у.....Колко страшно става сега без Буда! Слунцето спря да изгрява и идва зимата! Как ще я караме сега без него? Даже не ми се мисли!

Както Би поподхванал Г.Брегович : - ЕБ...тиит Съм им И-сунцу И-ду...тиит на АбсолютноСите 'наште' !

плевелиев вБЕЛЕНЕ>НЕЗАБАВНО!

От "другарите"! Ще трябва да му дадат лъжичка за да зарие дупката която струваше на България 2 МИЛИАРДА!

И каква криза толкова има, че ревнаха всички? Това,че едно правителство си е подало оставка е нормален демократичен процес. Защо е това плашене на хората и от сутрин до вечер ни облъчват разни социолози, всичкознаещи поръчкови коментатори и манипулатори. Ето сега и този смешник свикал КСНС да търси изход... Ама то не е негова работа това бе! Едни президентски избори се направиха и КСНС...не мога да разбера ЗАЩО, нацията заплашва националната сигурност ли, какво ли? Ами да беше свикал такъв съвет за кризата с бежанците. Само че там според него няма криза, там всичко е О.К. независимо, че тълпите продължават да заливат България.

Дискретно : - по Всичко изглежда че Се отнася за Формата на Идващото, Колега (т.е. да НЕ стане ала бадабимбадабам де ;-)

икономиката тръгна силно напред, от макрофинансова гледна точка ...Дрън,дрън Роска, един нов боен самолет не можете да купите - НРБ имаше 300! Пенсионер с най-ниската пенсия 120 лв. можеше да купи 600 хляба /бял 1 кг./. Днес 600 хляба са 1200 лв. такава пенсия няма.

Предлагам президента да не си губи времето и да даде направо мандата на Кунева - тя няма да му го върне. Тя нищо не връща и има огромно желание да е министър на всичко, та дори и с тире председател.

Натам отиват работите, така ще стане. Има пълната подкрепа на посолството, кой ще я спре ?

Това разбира се ще е пълна лудост, но очаквам съвсем скоро да почне да се умилква около БСП-то. Голяма е нагаждачка. Фурнаджийска лопата е Кунева, а пък те ако я погалят по главата ще е егати и голямата грешка.

Предложението на Русия за Южен Поток беше ... да бъде Построен ...Безплатно ! Цената на Газта -Супер Преференциална ...най-евтина в Европа Част от Транзитните такси да отиват после за Изплащане на Газопровода и до 10 години Българската част от Юж Поток става СОБСТВЕНОСТ на България !!! Без да сме дали и стотинка от Бюджета на България ! От там ВСИЧКИ Транзитни такси Остават в България ! Транз Такси от 1,5 Милиарда Годишно !!! Сега Нямаме Нищо , защото имаме ГЕРБ ! Оставка !

НАД 500$- НАЙ ВИСОКА В ЕВРОПА!

Излиза че в Булгаргаз са факири щом като, включвайки си всички разходи и законната печалба, през 2013 година продаваха без данъци и акцизи по 430 долара хилядата кубика-)

Що бе що сте му поставили минуси на човека, да не би случайно комунистите да не са гадове. Сега вече ислямокомунизма е друго нещо другарите от Депесее, ще раздават възелин и ще го подават с усмивка, та виште другарката нинова как е грейнала от щастие в червено!!!

"Аз съм от народа и чувствам пулсът му с кожата си", така каза Боко. Едва ли чувства през дебелата си кожа.

Тоя набеден Президент ще има да мота и разтяга това служебно правителство до януари месец---щял да говори и филанкишиите от улицата А емного просто--да викне Марин раков--последният служебен премиер и той знае какво да направи и за 10 дни ще има Правителство Но сега вуслуга на Боко--криза разговори--глупости

Като викне Марин "раков" за служебен премиер, той пак ще се назначи за външен министър и като му свърши служебния мандат, като такъв ще се назначи за посланик в някоя още по-хубава държава, щото Италия вече може да му е омръзнала.

Диаспората-Ни в Италия+Франция - Спи ли ?

Роска и ти Боко махайте се! Там от където сте дошли! Не сте желани!

Някой се изсулва като пръдня из гащи!? Парата не е налична от данъци,контрабанда и милиярдния дълг?Бунтуват се цели съсловия-лекари,полицаи,миньори,научните среди,учители,пациентски организации.Този път бетона и асфалта не победи,телевизора предава арогантността на един самозабравил се нарцис,а хладилника все по-често е пълен със заместители,а не с храна по БДС.Изигра си картите тарикатски,а сметката след калема ще я плащат децата и внуците ни.

Свърши се дочакахме най-после слънцето на ИСЛЯМОКОМУНИЗМА огря изтерзаната ни Родина. Сега под мъдрото ръководство на партийният отговорник скъпата ни другарка илияна и нейният помощник другарят Ос.Ран. генерал радев техното правителство съставено по списък изготвен от още по-скъпата ни другарка кУрнелия, ще поведе милото ни Отечество към сияйните върхове на ислямокомунизамЪт, защото...пут всегда будет Партия, пут всегда будет путя....мицата ви долна комунистически гадове!!!

И какво ще обсъжда КСНС? Нещо неясно в процедурите ли, що ли?

Шило

Кризата, обхванала ГЕРБ след загубата на изборите и оставката. Друга криза не виждам. Има избрани институции, които работят. Не за пръв път правителство подава оставка. Нещо апокалиптично да се е случило?

"Запазвам си правото веднага след това да свикам извънреден КСНС, на който всички заедно - политическите партии, законодателната и изпълнителната власт, да можем да се обединим около пътя, по който да излезем от политическата криза..." Негодниците ГЕРБ ср.ли, останалите негодници мазАли, а народът ще ближе. Това е положението в действителност!

Шило

Каква криза? На Бойко оставката ли? Къде е кризата? Земята се върти, слънцето изгря и днес. Администрацията си работи. Вярно, че ни вземат за персонажи от "онази" картина.

Кефят се как са изнесли милиардите заеми навън и как ще си идат при тях в скоро време, а БСП ще плаща и Орешарски ще се моли с 1 милиард заем годишно да може да покрива на гробарите кражбите мултимилиардни. Волен Сидеров беше оценил заемите им на 27 милиарда май. Нали сега не е анатема да го цитирам, все пак патриотите са призната сила към момента. А да видим сега има ли добри финансисти и икономисти у нас, защото съд за виновните няма. Гробарски завет. Пито-НЕПЛАТЕНО, чупено НЕКУПЕНО. Да плащат и да купуват БСП и ДПС.

Питате каква криза.Изчакайте и ще я усетите на гърба си.Пишите за ДС. Поинтересувайте се дали така наречените патриоти не са всички от ДС.Може би само "патриота" Сидеров не е.Да ДС се завръща,да комунизма се завръща/ а може би не са си отивали/,но кризата тепърва предстои.Криза с тока,криза с газа,криза със собсидии и много още.Кой каквото дроби това ще си сърба-да ви е сладко.

За две години правителството на ГЕРБ изтегли по-големи кредити отколкото комунизма за 45 години. Пак ли митичната ДС е виновна ?? Вече 27 години зад всяко зло стои ДС,като дежурно оправдание за провалената демокрация у нас.

За 2 години е налице какво направи ГЕРБ ,а за 45 год.също е налице какво разруши БКП/БСП/но за да го разбере човек трябва да не е дебил.

Пастирите на стадото говеда /ББ и РП/ започват игрите за Борисов- 3! Политическа криза е, че президент трябва да прави - 3 сл. кабинет! Това показва колко слаб президент имаме!!! Хора пазете се от Борисов-3!!!

След 1 год. ще се молите за Борисов 3.Ще поживеем,ще видим.

Толкова са видими ''резултатите'' от гербераскомутренското управление нче хората ще плащат бая милиарди заем взет от герберасите ама не усетил се с нищо сред хората.. Не хвалете нещо дето хората отхвърлиха,, Не се правете на по умни от над два милиона българи които изкарвате за сетен път с празнодумието си че са прости като вас

"Независимите" медии у нас непрекъснато се опитват от няколко дни да ни вменят апокалиптичност и трагичност заради оставката на режима на Борисов.Видите ли,дори и националната сигурност е застрашена,ако ТОЙ не е на власт и се налага свикване на КСНС. Сега в заданието се включва и бившият политически театрал и бъдещ служител на НАТО,Росен Плевнелиев..... Следват марширувания по улиците на София на моралния коректив и стожер на нацията "Протестна Мрежа" с плакати: " На кой ни оставяш,Бащице" на КОЙ ? на КОЙ ?...

я някой фен на баце да каже къде отидоха 20 млрд лева изтеглени като заем последните две години? Борисов се бие в гърдите, че имало няколко милиарда в бюджета излишък. Еми трябва да има при положение, че 20 млрд бяха изтеглени.

чакам доводи, а след това ми сложете и 200 минуси ако искате :D

Сега се сетих на кого ми прилича обиденият Бойко! На Иван Костов, когато падна от царя. И той се държа като ощипана мома. Но когато се поцупи известно време и се опита да се върне, вече не му се получи. нито политиката, нито животът ще ги чакат, хубавците. Казват, че умните хора се учели от грешките на другите... Е, да не придиряме толкова, интелигентността на Земята е постоянна величина, ама населението непрекъснато се увеличава :)))

Вчера Бойко каза, че и да бяхме избрали Цецка, щял да даде оставка. Т.е. жалко, че не се вързахте на нашия рекет, но сега ще ви таковаме, да видите, че не само можем да не вършим нищо във властта, но можем и да наказваме след това. Мислете хора, мислете :)

Айде бе,тази Мутра,кога ще благоволи да се махне завинаги от погледите на хората,не се ли осеща че вече е най мразеният политик през прехода,съсипа Държавата сега било криза я,а Дянков постната пица къде е ,да го предложите за служебен Премиер,да доограби Държавата а???Цоко Боко И Роско да влизат моментално във затвора,Бай ставри ги чака със подмити дупета на бял кон.

От На Ръ Бъ тези дегенерати и извращенци докара нашата родина на самият РъБ. Събуждайте се българи. Боят настана. Победата ще е за нас българите.

Народа: - Пази ме! Борисов:- Ще те пазя! Народа: - Пази ме! Борисов: - Пази се-е-е-е!

Като си поговориха роско боко и цвъки решиха да свикат някакъв съвет който кога трябваше не се свика ама сега зер ''слънцето'' залези и земята ''спря'' да се върти след обидения боко че не го люби народа както се е заблуждавал ще се събират на софра за да си излее и там мъката боко..

Има една пиклива медия по типа"шок,ексклузивно,невероятно,скандално.....".Та там,бившият"Премиер"на Държава членка на ЕС и НАТО,държи слово.И казва:"БСП сме ги БИЛИ толкова пъти,че ако всеки път след това ги бяхме РИТАЛИ,до сега да сме ги ПРЕБИЛИ. Това е мисъл на "Български Премиер"!!! Който бие,рита и пребива!!!Това е изказване на "европейски Премиер и партньор"!!!В 21 в.

Тази "медия", дето я цитираш, най-много е известна с това, че новините си ги измисля! Съчиняват си ги ... Добре, че малко хора и главно не особено умни, ги четат техните глупости, и никой не им обръща внимание, иначе нямаше да излязат от съдебната зала, докато не се разорят напълно - и те, и спонсорите им - създавачите на хаоса!