Коментари - Плевнелиев номинира Филип Димитров за конституционен съдия | dnes.dir.bg
назад

Плевнелиев номинира Филип Димитров за конституционен съдия

Росен Плевнелиев номинира за членове на Конституционния съд от президентската квота експремиера Филип Димитров и съветничката си Мариана Карагьозова-Финкова.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев номинира Филип Димитров за конституционен съдия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо от кариерата му не показва, че има качества за конституционен съдия. Въпреки това го номинират! Но като му гледам снимката - има брада, има мустаци, има клепнали уши ... само една еврейска ритуална шапчица на главата му липсва!!!

Махнете го това резилище Плевнелиев, че само ви излага.

Да, професор по кноституционно право би могъл да тълкува правилно Конституцията и евентуално да постановява съдебен акт /какъвто вероятно ттази професорка не е писала до сега, защото е преподавател, а не съдия/.Колкото до Филип Димитров се срамувам като българка, че ще става конституционен съдия.Защо не се сочи колко години е практиката му като адвокат и с какви дела се е занимавал-с бракоразводни! Нещо друго ме притеснява, че всички демократки след 10.11.1989 г.се оказа, че са били на митинги и демонстрации, за да се докопат до държавна власт и управление.Хайде върнете се назад и вижте, кой от първите демократки от СДС и дясното пространство, които погубиха българската икономика, не са били в държавната власт, на държавни пари.Те и в момента заемат висши държавни длъжности.Срам и позор за нацията, но не и за тя.Те си решиха, че като отрачт постигнатото в държават, че като предават на чужди държави националните ни интереси, са се променили-не, те са същите, които са имали огромна жажда за власт и сега утоляват тази си жажда.

поредните възлови постове в държавата се дават на американски мекерета, агенти и продажници, които са доказали своя слугинаж към господарите си, и своята дейност против българите и България.

ЩО ТОЛКОВА МНОГО КОМЕНТАРИ СЕ ТРИЯТ? МОЯТ КОМЕНТАР БЕШЕ САМО ЕДИН И НЕ СЪДЪРЖАШЕ НИЩО ОБИДНО СПРЯМО ИНДИВИДА НА СНИМКАТА. ПРОСТО ПРИПОМНИХ КАКЪВ Е ТОЗИ ЕКЗЕМПЛЯР И С КАКВО Е ДОПРИНЕСЪЛ ЗА ДЪРЖАВАТА ДОКАТО Е УПРАВЛЯВАЛ. ТОВА БЕШЕ ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ГО ЗНАЯТ. А ТОВА, ЧЕ Е НА ЛЕВИЯ БРЯГ Е ЧАСТ ОТ ХОРСКАТА МЪЛВА.

А, ДА И ПОПИТАХ КАК Е ВЪЗМОЖНО НЕРЕАЛИЗИРАН АДВОКАТ ДА ТЪЛКУВА КОНСТИТУЦИЯТА. ПОПИТАХ КАК Е ВЪЗМОЖНО ПРОВАЛЕНИ ХОРА В ДЪРЖАВАТА ДА СЕ НАЗНАЧАВАТ НА НАЙ-ВИСОКИТЕ И ОТГОВОРНИ ДЛЪЖНОСТИ И ОТ ТЯХ ДА ЗАВИСЯТ СЪДБИНИТЕ НИ? КАТО ЧЕ ЛИ КОНСТАТИРАХ, ЧЕ С ПРЕЦЕДЕНТА СА СИ ЛИКА-ПРИЛИКА.

Клепоухо магаре ще става конституционен съдия. Ужас!

ами този не подписа конституцията като беше СДС депутат а сега ще я талкува и прилага!що за абсурд!

Поредния предател и западен шпионин е изтупан от нафталина. Очаквам скоро Костов и Монито Паси да ги включат в играта. Гниди гнусни!

(като лидер на СДС тогава той оглави кабинет на малцинството, който оцеля около година и падна след вот на недоверие - б.р.) Падна след "Вот на ДОВЕРИЕ"!!!

Българи, спомнете си!!! Точно това е човекът, който съсипа селското стопанство на страната! Не стига, че е на свобода, ами и за конституционен съдия го гласят!... Колкото до Плевнелиев, не очаквам много от човечец, наместен в президентството с манипулация. Все още ми е жив спомена от зала "Универсиада".

Абе този след като бе посланик в САЩ, не поиска ли статут на бежанец там?

ЕДИН ДРУГ И СА СОЛИДАРНИ!

за да защитят събратята си!

За професорката не знам, ама Филип Димитров си е чисто ку-ку и с лява ориентация. Ще бъде лика прилика с патрона си Смехурко Пленелиев. Жалко за авторитета на Конст. съд.

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

А Перхедроленият гамен що го забрави хахаххааа

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

то цялата държава е политическа морга. ТРЯБВА ЛУСТРАЦИЯ

Нали закриват лудницата в Курило, добре че му намериха работа.

Там беше пациент , а сега ще ''лекува'' Конституцията ни. Откачена държава , управлявана от откачени субекти.

По времето на този мутрите добиха сили, смелост и кураж. Законите бяха погазени, а най-великата длъжност беше Председател на ликвидационна комисия. Та какво е създал или помогнал да се създаде този индивид, за който сега трябва да милея. За съжаление всичко си върви надолу, добре засилено по негово време в тази злокобна посока. Нека се скрие и да не му виждам лицето, нито чувам мислите/манипулациите му!

понякога наистина се питам, с какво съгрешиха толкова българите, че "самите богове" ги наказват по този жесток начин. според менс това, че са прекалено търпеливи. но 500 години са повече от един живот...

сега остава и стоян ганев да изкопаят ! и сугарев и фори светулката !

Откъде изровиха това изкопаемо?

Тоя, дето беше министър-председател за малко, но с тъпотиите, които му диктуваха съветниците Косьо Мишев и Алекс Алексиев, порази България завинаги.

Тоя, дето беше министър-председател за малко, но с тъпотиите, които му диктуваха съветниците Косьо Мишев и Алекс Алексиев, порази България завинаги.

Тоя Конституционен съд си е една хранилка за наши партизани.За влизане в него-мераклии много,когато обаче трябва да вземат решение по даден казус,гледат да поемат минимална отговорност.

Вземат решения в угода на тези, които са ги намърдали там, в КС.

Тоя, дето беше министър-председател за малко, но с тъпотиите, които му диктуваха съветниците Косьо Мишев и Алекс Алексиев, порази България завинаги.

Психопати.

При Филип Димитров нещата се успокоиха след Лукановата зима, имаше евтини цигари, заплатата 100- 120 долара. Нямаше инфлация като при Беров- за Виденов въобще не пожелавам да говоря. Когато Управляваше СДС България започна своите първи стъпки на запад. Изборът е правилен. Щом мурзилите на варосан Сидер и пиян Миков си скубят космите това е добре.

При Филип Димитров заплатата ми беше равна на 120 DM,при следващите правителства-до Виденов-на 100 DM. Като водач може би не е на ниво,като юрист-защо не?

Да, специалист е .....по бракоразводни дела.

Отново: Гледам и не вярвам на ушите си.

Мненията станаха 160 а в подкрепа продължават да са само двамата-побъркания и малоумния трол...

Хората са го казали - краставите магарета и през девет баира се подушват.

Аз предлагам Йоло Делев !

Докато всичкият боклук на прехода се изреди през властта ще минат има- няма 100 години. Кой от нас ще доживее да види истинската демокрация...

Що за БЕЗОБРАЗИЕ Е ТОВА?!! Филип Димитров е ЯРКА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИСТРАСТНА ФИГУРА. Как може такива политически пристрастни фигури да бъдат КОНСТИТУЦИОННИ СЪДИИ в територията ни (държава отдавна нямаме) Нима това ПОЛИТИЧЕСКО НАЗНАЧЕНИЕ СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ това на Делян Пеевски?!!! ВЪН ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ!!!

пристрастен? Не може да бъде!1 Ма таз божа кравичка.. Друг е зора!! Покрива на КС няма плоча, а е стръмен.. Та къде ша са вистибирчва Филчо да си "зарежда" батериите..

От квотата на хомосексуалните ли?

Кой на кого е пуснал? Фильо на,Чехльо...или обратното?

оле мале до де я докарахме?! Некви Идиоти си правят гаргара с народа!

Каква кариера е направил Фил, а? Аз си мислех че след като беше премиер и безславно го натириха, едва свързва двата края като адвокат по бракоразводни дела в неугледна кантора в бивш гараж с олющени мебели, скърцащи неудобни столове за редките посетители и протрит балатум на пода. А той нашия от Щатите не мърдал. Само в университети и в центрове за зомбиране на кандидат-соросоидите се подвизавал. Ето, така се създават истинските нахъсани соросоиди. Зобмиране в центрове като Уудроу Уилсън и банкова сметка с вноски в долари при всяка мерзост срещу националните интереси на България. Много подобна биография като украинския соросоид Яценюк, както и на цяла плеяда от чучела на конци.