И Жени Живкова мисли за кандидат-президент, реабилитира дядо си

„Обмислям възможността да продължа участието си в по-тесния кръг на номинации на БСП за левия кандидат-президент“, заяви в студиото на „Гореща точка“ на TV7 Жени Живкова.

Обратно в новината

Коментари - И Жени Живкова мисли за кандидат-президент, реабилитира дядо си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРОЕКТОКАНДИДАТУРАТА НА Ж. ЖИВКОВА ПРОВОКИРА СМЕШНИ, НЕПРОЧЕТЕНИ И ЗАЯДЛИВИ ПИСАНИЯ. НЯКОИ ИСКАТ ПАРИ, А НЕ АКЪЛ, БЕЗ ДА ЗНАЯТ, ЧЕ АКО ИМАТ АКЪЛ, ЩЕ ИМАТ И ПАРИ. ДРУГИ ПОТВЪРЖДАВАТ ТОВА, КОЕТО СТАВА СЕГА, ЧЕ МУТРИТЕ И МАЙСТОРИТЕ НА КОРУПЦИОННИТЕ СДЕЛКИ ИМАТ ПАРИ, А НЕ АКЪЛ. НИКОЙ НЕ ПОКАЗВА ВЕРНИЯТ ПЪТ ПРОТИВ БЕДНОТИЯТА И ПРОСТОТИЯТА.

Пари ми дай, акъл нямаш за да ми го раздаваш

Нямам думи, или е страхооотно тъпа или безкрааайно нагла!!!

Нищо не се "опитвам", въпрос е на ограниченото ти без въображение мислене, дори нямащ сетива за "обективност". Отговорът сме го дали по -долу. Научи се да гледаш, четеш и мислиш, а не да повтарящ като папагал СДСарски първосигнални постановки: "Щом сте против едните, значи сте с другите!" или "Щом говориш лошо за едните, значи говориш добро за другите!". Аман от такова нищожно мислене. Вие -СДСарите още ли сте живи да "мислите"? Не се виждате, че вече сте в "съюз" с БСП и повтаряте като папагали техните "опозиционни" постановки?

само тази жена би имала силата да ни помогне след като ние си помогнеме защото всичките сме шибани а който казва че тошо нищо не е направил е син на много обикновенни родители за което трябва да съди тях

Определено тук има значение не потеклото на Живков, а "Лукановите възгледи" на г-жа Жени Живкова. Тя трябва да си спомни, че Луканов свали дядо и с преврат, Луканов с еднолично решение на 9 души около него направи 9 милиардния външен дълг на България между 1985-1989 г. ( плод на огромна управленческа корупция), Луканов създаде "партия БСП" и тя оттогава се развива с неговата идеология. Докато дядо и не допускаше нито корупция, нито външни дългове на държавата до 1985 г. Г-жа Жени Живкова бързо забрави това и първа се включи в "Лукановите редици" на БСП партия. След като предаде дядо си, Живкова ще го реставрира? Това говори за "идеологическия миш- маш" на госпожата, каквато е и самата и партия БСП.

по соцялизмат вички живееха добре и имаше балгаря,а сега какво е ? никаква тапа част от европа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе вие какво точно искате? комунизмат не ви изнася,капитализмат сащо. знаете ли каде се намирате изобщо ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако това момиче се кандидатира за президент и ако получи някакви гласове, би трябвало на гласувалите за него да им се забрани да гласуват. Дядо и беше откровен политически престъпник. Залко,че в България не осъдиха комунизма. Дори В Русия направиха нещо по този въпрос и след време ще го довършат и ние ще останем единствената държава в света с комунистически манталитет.

Тази си живее все още със спомените от тоталитаризма, когато само името и беше достатъчно за да и се отворят всички врати...

просто буди като дядо ти,жени-нито повече,нито по-малко-истински националист!!!!вужищаваме ти се и сме с теб!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами и ако Зорка Първанова се замисли да става Президент???

Разбираме, че загубваме бележити личности, едва след като си отидат --> това го правят хората около жени живкова, а не народа.. те убиват сумати талантливи млади хора ;) нито тодор живков, нито васа ганчева, нито иван славков, бяха допринесли за обществото с нещо добро.. по скоро бяха едни пиявици смучещи от обществото и занимаващи обществото с глупости и нищо конкретно..опъваха локуми, но не решаваха проблеми ;) всяка година умират хиляди млади хора с много идеи и потенциал, с много качества, които са убивани от шибаните политици и бизнесмените които са кукловодите.. наистина, загубваме много бележити млади хора с огромен потенциал, заради тия шибани политици ;)

До там ли я докарахме - Жени да ме обединява с тези като нея подобните? Тя ли е сбъркала думата или авторът на тази информация ,че била казала "...имала нагласата....." .Не нагласата,НАГЛОСТТА!

Няма законови пречки дамата да се кандидатира за президент.Има морални,а ако не ги осъзнава...да го направи.

Ще гласувам за нея само ако обещае да пусне в действие лагерите в Белене, Ловеч и Скравена. Само тогава ще и повярвам. И вице задължително малък Тошко.

Големият син на президента Георги Първанов Владимир, е станал собственик на апартамент на два етажа с обща площ 213,4 кв.м и гараж от 34 кв.м в атрактивния столичен квартал Манастирски ливади. Според нотариалния акт президентският наследник е броил 217 337 лв. за мезонета и 28 681 лв. за гаража. Покупката на този имот става само няколко седмици, след като Владимир, заедно с брат си Ивайло, са закупили магазин за 80 000 лв. в столичния квартал Хиподрума. По план там трябва да се помещава бъдещият офис на общата им фирма Айви СМ. В нея дялове държи и секретарката на баща им и дъщеря на някогашният лидер на БСП Кирил Добрев Марияна.

ЦЦ и другите имат по 6 апартамента,гаражи, вили, имоти, банки, но за тях нищо не казвате. За тях е допустимо да крадат и да ви лъжат.

Ама и аз искам да бъдат отбелязани само положителните неща. Искам и да се поклоните на гроба ни с Елена, стига да го намерите. Внучката на сатрапа Тодор да е доволна, че дедо й има все пак гроб и че е умрял ей така, както е живял, а не като приятеля му в Румъния.

Абре, Евгенио ! Ма кой ти рече, че ние българ(к)ите имаме къса памет ?! ... Че и то аслъ как да заборави човек я ?! -- Било-то таблоиграчa в двора на сем. Малееви ... било никому-знайния партазанин ... било поздравяващия с Осми март през декември ... било откриващия завод за еди-какви-си проводници ... А пък туй за бате Бобчовите чинопреклонности и задлъжнялости -- хич тъй галиба бива ли на всеослушание да го барабаниш ?! Ха малко приличие пазете де !

След като си спомням с носталгия за комунизма, макар, че бях ученик по време на промяната, значи по- добре не е станало. Ела зло, че без тебе- по- зло! Въобще не ме интересува каква е Жени- ще гласувам за нея заради фамилията и....

щом си го спомняш с носталгия, явно и ти си бил от семеиство на "правоимащи"... точно преди и по време на т.нар. "промяна" социализма/комунизма беше дал фира отвсякъде - празни магазини, опашки за кисело млако и хляб, да не говорим пък за "лукс" като цветен телевизор, където се чакаше няколко нощи със списъци... заплата на млад инженер - 175 лв бруто, при курс на долара на черно 6 лв и цени на хранителните стоки подобни на сегашните, с тази разлика че ги нямаше в магазините.. носталгия ли? само северна корея и куба за такива като вас!

Долара на черно не е бил никога 6 лв при Т. Живков!Лъжеш !И за Т. Живков с носталгия си спомнят всички, които имат проблем с битовите сметки!Оттам си направи сметка за какъв % от хора говорим!

Женито не става за президент - с то мъж - руснак, зает в енергийните бизнеси, тя самата няма нищо общо с държавното управление, освен името на дядо си - какъв президент от нея?! Що така се мятат някакви имена в общественото пространство, без връзка с нищо. Явно комуноидите не изпускат нито една възможна позиция от лапите на най-тесния кръг от своите хора, не пускат нови хора нагоре, а старите муцуни са омръзнали на всички, и така си живеем постоянно в шах и в разкрачена позиция.

Мъка, Мъка! и сигурно има идеи за Бъльгария, която пък я споходи Сполюката!!!!!

И заскърцаха скелитите от гардероба червено кафяв ...

тази е луда, не искаме да си спомняме за тези партизани и живков

Ти не беше ли шивачка бе душа?

точно тази никога няма да обедини нацията!!!!!!!!!

Едва ли има по-нагли от комунистите.Те си мислеха,че ще управляват вечно.Дядо,който я осинови,дъщеря,внучка,пра... и т.н.Само алкохолика за нищо не става.Изроди нещастни,не разбрахте ли,че няма да сте повече на власт?Скрийте се вдън земя и не дразнете излишно хората.А партията ви добре си прави проучванията-подхвърля имена и чака реакции.

тази снимка на жени пред "знаме на мира" в малдост ли е или се бъркам нещо?

Аз ще гласувам за Жени Живкова!

тези изроди взеха да се гаврят открито. алоууу, живковата, що не се скриеш някъде?

и аз

След като българите си избрахме отрочето на царя, сега като нищо и унуката на диктатора може да се уреди. Със сигурност ще се прочуем. Все пак мисля, че има шанс и то не малък. Щом с нищо незабелижимия и посредствен Сергей успя да се издигне до такова ниво, само заради това че е син на баща си, що пък и Жени да не я огрее.

Тази жена е еманация на простотия и наглост. Да си въобразиш, че можеш да бъдеш президент на държавата, след като до този момент си шила само дрехи/ и то не лично/,си или много тъп,или много нагъл. Но и двете качества си ги има .по наследство.

Много грозно дали искате или не има една дата на която ще го кажете !!! Гласуването все още в държавата ни е по желание , а не задължително . НЕ правете от мухата слон . Аз съм ЗА! Нека ДА ИМА ПОВЕЧЕ КАНДИДАТУРИ -- И ДА ИЗБЕРЕМ НАЙ- ДОСТОЙНИЯ СПОРЕД НАС !!!!!

що не ексхумират тато, да го нагласят и ето ти президент. ще бъде един искрен политически труп обичан от много живи зомбита:)

ьз пък ще гласувам за нея,откакто е влязла таз демокрация аз незнам какво е да отидеш на почивка,на екскурзия на заведение да седнеш ,а уш все работя и работя ,а не ми стигат парите-при Тодор Живков живях по-добре.Безразлично ми е кой е на власт -само ние да живеем по добре

Зная какво ти е, аз бях в твоето положение тогава...

И как точно ще стане-като гласуваш и тази стане президент,заплатата ли ще ти увеличи,на курорт ли ще те прати или ще ти плати тока и парното?И ще си живуркаш като при дядо и?Ще ти се,ама няма да стане.

достоен човек.Аз съм ЗА.

Има много достойни хора, но въпросът е и до способности, а тя горката...

ВСИЧКИ С БЕТОННИ ГЛАВИ ЩЕ СА ЗА

А ти от коя марка бетон беше - исках да кажа от кое стадо?

Г-н Стефанов (авторе), къде точно става дума за баща й на Жени Живкова и дали изобщо сте наясно, кой е баща й?

Основен принцип в Римското право е, че бащата винаги е неизвестен!

Предлагам успоредно още една кръгла маса и на нея да говорим за САМО положителните неща от 1933 до 1945 тодина в Германия !

Виц: По Тошово време питали Радио Ереван: Може ли Георги Парцалев да стане председател Държавния съвет? Отговора е: "Може, но няма смисъл. И сега е смешно." Сега, обаче, би било ще по-смешно.

ТЯ Е !

Ако се кандидатира - ще я изберат българите заради добрия живот ,който водеха българите при дядо й. Е, на реститути и откровени далавераджии днес ,които далавераджии при Живков щяха да са в Белене, те ще са против Жени . Естествено- иначе от къде тази лоена копаня за 22 години бездържавие и кражби.

Някога властта проверяваше за "фашистко минало" на цялата рода. Сега народа си го връща. Дето се вика "Глас народен - глас Божи".

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ..........

feel free... както се казва

За нея ще гласувам с две ръце. И бща и, Бог да го прости, и тя, са българи.

ха-ха

цяла *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наистина, на много хора трябва да им е къса паметта ако изобщо приемат на сериозно подобно предложение!!! Сега се сещам като че ли вчера беше, как бай Тошо говореше за перестройката. Трябвало да се снишим, да изчакаме, да видиме, па ако не отмине бурята, тогава да се преустройваме. Така де - на нас демокрация не ни требе. Само червен терор и гнет!

Ако Герб ще губи тези избори, може да ги изгуби, ето от тази жена. Да не говорим, че ако тя е кандидат няма да й скочат на бой изобщо. Говорете, каквото си искате за нея, но в много краища на България само името й на плаката ще заведе хиляди да пуснат бюлетина за нея.

Тодор Живков беше жертвен агнец, категорична беше Жени Живкова. е, това просто ми напълни душата!!! 30 и кусур години жертвен агнец!!! просто нямам думи от наглостта на Жени-то!!!

След толкова проверки и приказки за милионо по незнам си какви банки от всички които днеска се бият в гърдите че са демократи нещо откриха ли??За 30 години той няма и 1/100 от това което имат много управляващи за 4-5 години. Така че може би Евгения е най-подходящия кандидат..Като ч наблюдавам е доста уравновесена и първенющината е далеч от нея..

Като ти наблюдавам писанието,добре е да се поограмотиш малко.Но правописът на вас,червените чукундури винаги ви е бил най-малката болка-нали имахте министър на културата,който пишеше Сбогом със З?А хубав живот в България ще има,когато пукне и последният ,живял по времето на правешкия цървул,агент на Гешев и съветска подлога Тодор Живков.

Голяма политическа гадост...

Къса историческа памет или амнезия, или по-лошо... диктаторски мераци за династии в евро вариант??? Нямам думи за тази лява партия и нейните членове, то бива глупост човешка, но чак пък толкова...