Изборите за президент ще бъдат на 23 октомври

Изборите за президент и вицепрезидент бяха насрочени за 23 октомври, гласуваха мнозинството депутати, след като приеха със 101 гласа „за” проекторешението, внесено от парламентарната група на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Изборите за президент ще бъдат на 23 октомври | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано това за което пишеш, е такова каквото Е. То, ЗАЗОРЯВАНЕТО на нашата улица, вече е видно и с невъоръжено око. Страхът раздиращ "управляващата" прослойка е гаранция за скорошно случване на едно такова нелогично СИНХРОННО СЪБИТИЕ. Они си знаят много добре, но не ни информират, за да не се радваме предварително.

След 17.10.2011г. на всички ще им е все едно кой ще е президент. Тогава ще видим чудеса, които само динозаврите са виждали!

Тъпанар овчарски, черно-червена чалгаджйска мутро, защо съчиняваш небивалици за мъртав човек, пък бил той и дядо на Борисов! Ей клюкарко квартално-червена и тъпа до небесата, ще ти вдигна полата! Мръсници гадни!

Тази Мая -грозната маймунка,се стреми да създава ненормална работна среда!Явно и при нея шумът в спалнята отдавна е престанал!Да и изпратим Гара Дембеле,да и подейства успокоително!

Историята на палавият прадядо е следната: бидейки кмет в родното село на Боко Тиквето, се измъква от участие в първата световна война. По време на войната палавника редовно "обгрижва" войнишките жени и вдовици. Върналите се от войната, след няколко безуспешни опита, чак след 9-ти септември успяват да му светят маслото. Такава е съдбата на "загиналия от народната власт" борец за женски междубедрия. А вие се дразните за някакви изборни дати!

А защо след 9-ти септември 1944? Да не би пък случайно да има връзка с окупацията на България от Съветската армия. По принцип при окупация трябва да има ред и дисциплина. Ама ония бушмените, от великия Съветски съюз, явно по друг начин разбират реда и дисциплината. Не като немския войник. За по-малко от година без съд са избити над 30 хил души. така нареченият Народен съд е осъдил на смърт близо 3000 души. За сведение, Нюрнбергският процес е осъдил на смърт всичко на всичко 18 души. Само че съдиите са били американци. И в зоната, където се е водил процеса е нямало окупация от Съветската армия.

Бушмените, драги ми KGB, трайно са оставили генетичния си материал в България - видно от твоето присъствие и зловоние.

Врачката е казала че на тази дата ще спечелят затова герберите избързаха да си гласуват датата.. Много добре знаят че Първанов не е дебил като тях и ще се съобрази с решението на парламента за разлика от тях, които се съобразяват само с желанията на вожда си...При толкова нерешени въпроси те опряха до това...

ЕТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ДОГОВОРКАТА (СЪЮЗ) между Герб и ДПС. Герб отстъпи на ДПС, явно срещу подкрепа за президент. Турците ще гласуват за кандидата на Бойко, а Герб смениха датата 29 октомври на 23.

съмнявам се, че от ГЕРБ са толкова тъпи, че да се съюзят с ДПС. Нали тогава 1 глас няма да видят извън електората на ДПС? А последните както се видя не стигат.

Нещо сте се объркали жестотко. Тази дата беше заветната за герби тази дата си определиха...

moket1

ТрекляНО

Вече никой не я зачита.

За каква Конституция на България говорите.Тя е има само да се нарушава.На това правителство конституцията е Борисов...не сте ли разбрали?!?!

Сетихте се за Конституцията, комундета мръсни. А когато трябваше да се гласува импиймънт на агент Гоце за нарушаване на същата тази Конституция, мълчахте като гъзове. Когато се създаваше ДПС, едан антиконституционна партия - също. ама лккакво да се чудим - агент гоце - доносник на ДС. Висшето ръководство на ДПС - доносници на ДС. БКП - ръковдител на ДС. БСП - неуспешен опит на БКП да излъже гражданите че се е променила

Спомни си кога е създадено ДПС и кой скачаше с тях? Колкото до това, че хората искат да знаят датата на изборите, то те искат да знаят и кого ще избират, защото досега само магаре не сме предлагали, но ще го изберем и него. Не е лошо да отидеш и на доктор защото имам усещане, че ни си в цветущо психо състояние.

Да се опитаме да дадем определение на това понятие: --во условие- Комундето по собствена воля и със сърцеразридателни мотиви кандидатсва за член на БКП. --ро условие- Комундето охотно консумира привилегиите на тази си принадлежност. --то условие- При промяна в обсановката/смяната на Тато/ е готово да поругае собствените си мотиви, приятели, колеги, дори и замяна на съпругата си. -V-то условие- Държавната хранилка е единствената пътеводна звезда, която ще направлява пътя МУ. -V-то условие- в изпълнение на Vтото няма да се спре пред нищо: участие в престъпни силови структури, незаконно придобиване на банки, отсрел на "конкуренти" в бранша, създаване на угодни НЕМУ политически шайки, демагогии и откровенни лъжи и ВИНАГИ ПРЕХВЪРЛЯЙКИ ВИНАТА ДРУГИ МУ. -V-то условие- докопал се веднъж до най-високото стъпало на властта, да дои държавната КРАВА/народа/ без оглед на последствията. Примери от близкото минало: Т.Живков, А.Луканов, Ив.Костов, Б.Борисов и други знайни и незнайни слуги и съподвижници на САТРАПИТЕ-както фекалията KGB.