И БСП върна мандата за съставяне на нов кабинет

Очаквано, след ГЕРБ, и БСП върна мандата за съставяне на ново правителство в рамките на този парламент.

Обратно в новината

Коментари - И БСП върна мандата за съставяне на нов кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В червено...

ОСТАВИ ТОВА, ЧЕ МОНТАФОНКАТА НЕПРЕКЪСНАТО ПЛЕЩЕ ТЪПИЗМИ, НО МНОГО СЕ ИЗКЕФИХ, КОГАТО РАЗБРАХ, ЧЕ ВЕНЦИ СТЕФАНОВ БАНДЮГАТА, И УРЕЖДАЛ СРЕЩА С РЕШЕТНИКОВ !!!! ТОЗИ ШОПАР ОТПРАВИ СЛАВИЯ КЪМ Б ГРУПА, СЕГА ЩЕ ОПРАВИ И КОМУНОИДИОТИТЕ !!! ХИ ХИ !!

Не на Деформаторите, Не на съратниците на Дявола, всички вън и долу кървавите мръсни дяволски ръце(израстъци) от "управлението"-унищожението на България и Българския народ, вече сте разобличени не разбрахте ли проклетници, че всички които мачите и мачкате този НАРОД сте пътници за Отвъдното и изгорени в Пъкала(и опашката от чакащи е мнооого дълга)!!! Анатема дяволски изчадия за терзанията на НАРОДА , Анатема на всички вас и на вашия господар Дявола който ви плаща и заповядва!...да и без да забравя всички психотропни магнитни устроиства с които ни облъчвате(придизвикващи всекидневните катастрофи по патищата, от на боко асфалта пълен с магнитни смеси, които приемат тези вълни, както и санирането на жилищата и поставяне на специални устройства които да приемат тези вълни и да предизвикват самоубийства(във всяко санирано жилище има вече по няколко извършени самоубийства или опит за такива), химическите отрови с които ни пръскате от въздуха с помоща на нато, чумавите мигранти, ционистите лекари-убийци, ционистите лектори в университетите провеждащи лекции с анти-българска пропаганда, отровните ваксини, отровните лекарства, всички вируси с които ни заразявате, приватизаторите, концисионерите и други мизерии ще ви придружат в Пъкала и преди да изгорите ще бъдат изпробвани върху вас!

Венци Стефанов разреши ли връщането на мандата или този път посредникът беше Черепа? За следващата среща на Нинова с Плевнелиев могат да се обърнат към мен - ще ги заведа от Позитано до Президентството, без никакви искания. За доброто на България!

Палячовщината наречена "упавление на България от българските политически партии" продължава!

Не им стиска, да съставиш правителство се иска яко дупе! А БСП гледат само да рушат! Цингапур за 20 години увеличи БВП-то си 20 пъти, по 16% годишно, Бсп при Жан Видинов го намали 1000 пъти! Ама Цингапур е далече, къси са ръцете на БСП, не стигат до там, иначе и там хората щяха да ровят из кофите за боклук! Българина има много къса памет и има много да пати!

Преди две години не Борисов а НАРОДА КАЗА - ''Да има 8/ОСЕМ/ парламентарни групи в парламента. Това беше народната ВОЛЯ, а не прищявка на ГЕРБ! Управлявалите през последните две години направиха цяло чудо, че стабилизираха държавата в тази ситуация. Колко парламентарни групи ще има в следващия парламен и дали ще бъде по-добре никой не може да каже от сега. Във всички случаи шанс да има същата цветна картинка е много голям. От което следва,че ни чака същата ''нестабилност''!

Да ма тогава другарката Решетникова пак няма да иска да донесе промяната и ще сия държи в Крушовица, защото иска пълно мнозинство за да донесе промяната. Не може ли да я пуснем за малко в управлението за да видим на какво мяза тази промяна? На сполука ли прилича, на ние можем ли прилича, на за пореден път няма да ви излъжем ли прилича? Защо само в Крушовица ще стои тази промяна?

борисофф 1 имаше пълно мнозинство.какво направи другаря тогава.имаше всички механизми за промяна на всички нива във властта.За мен той е компроментиран отдавна,още със срс-тата които излязоха,трябваше да бъде изхвърлен от политиката и разследван за конфликт на интереси.да не споменавам за бориславова,ктб и още дузина случаи.

Предотврати нови 1996-97ма. Не помните ли? Само какво сте яли вчера ли помните.

от 2009 насам няма правителство,което да изкара цял мандат.цялтата система е сбъркана и нарадните играчи са изхабени от толкова много схеми,лъжи,обещания и кражби на парични средства.некомпетентни павета,които не могат да вземат едно адекватно решение или да направят някаква реформа,без да чакат инструкции я от есс,я американското посолство,я русия.

е в парламента и управлението....не можем да се оплачем от скука.

така е.:)народа ни е прост и тои прост и за това се разбират

Кунева няма да спи до връчването на следващия мандат.

Уж България беше зле, а се оказа, че всичко е ОК и всички политици ги е страх да пипнат дори с пръст фундаментите които Бойко Борисов изгради за последните десетина години! БСП заедно с Румен Радев Пеперудата имат користни цели, които скоро ще излязат на яве.

Щом такъв фундамент е построил БХ, а и той неще значи нещо у тоя фундамент не е читаво.

За сега червена папка, а след няколко месеца червен хХх за народа!

Как не я е срам другарката Решетникова? Преди изборите ревеше като селска оплаквачка, че България загивала, че била нужна промяна, че тя била промяната, а днес вместо да се запретне и да донесе обещаната промяна, бяга от отговорността за управление и показва пълна липса на национална отговорност. Да не говорим за промяна, защото днес Решетникова не ни се вида никак като носител на промяна.

че взима властта?

Нима ще я дадете на някой който лъже преди избори, а след тях обещава да не ви излъже за пореден път?

Как точно ще я вземе?Ще поиска танкове от тавариш Решетников?Ама той не може да и даде..Натирен е за корупция, също като нея...И с ''Костинброд'' не става...Лоша работа.Трудно ще я вземе

То беше голема победа, кибапчета, бира, хора и ръченици..След като се разбързаха се оказа, че геният Радев не ще пушка и прати останалите на фронтовата линия. Сега настойничката му пак се разбърза едва ли не игнорирайки законните процедури. Добре бе, да не ви е мъчно, че бързо ще стигнете дереджето на Орешарски, ако ви падне да правите правителство.

Аааааа значи гробаджиите чопнаха къде 30-40 милиарда заеми и сега Корнелка да си събуе гащите,щото БОЦКО наяда няма и го играе обиден!!!бе мама ви и тъпанари в гъз ли сте правени?????????????????

Бъркате. 60-80 са милиардите. А колко точно е изял Боцко? Сума да ни кажете? Лично Боцко колко?

Голем рев от соросоидите, не били земали мандата, голема работа земето го вие да видиме кво че го прайте с тия 0.0001 процент.

да слушам едни и същи глупости като забравен грамофон.Значи,хем да се спазва Конституцията,хем бързи избори.Ами нали всички казват,че по-рано от края на м.Март или в началото на м.Априли неможе.Тогава какъв е проблема на Нинова? Защо тя не оглави така исканото служебно правителство на Плевнелиев за около 20 работни дни? Тя не иска и никой друг няма да иска.Защо тогава не се скрие и да чака техният Президент да започне да действа.Нали това е в правомощията на настоящият Президент?Както той реши-така ще направи.Ще протака ли ще размества ли,Нинова не трябва да взима отношение.ТЕ ИСКАТ ХЕМ ВЪЛКЪТ СИТ ,ХЕМ АГНЕТО ЦЯЛО.Ще имат тази възможност,защото всички индикации показват това,след встъпването на Радев в длъжност-Нинова е на ход.На всеки е ясно.Да действа тогава,но не и сега да пречи!

Омръзнало ти е, щото сте аут. Не аз а Вие говорите за нарушаване на закона, Нинова връща редовен мандат, Чехъла не й е предложил да бъде служебен премиер.

Тия смешници мислят ,че ще управляват? С огромен етосиазъм и с драскащи тролове до.верие не се печели . Вие загубихте доверие во веке веков!

Уважаеми властолюбци, предупреждаваме ви, че ако ни натресете кунева отново, не само ще бъдете уволнени, но и набити.

Можеше да опита да състави правителство с ортаците.Щеше да просъществува няколко дена, тъкмо колкото да назначат Пеевски и да ограбят няколко банки

Историята на света е история на два народа - българи и евреи ! Българите са народът на Бог ! Бог се е отрекъл от евреите !... Колкото и да е изтъняла нишката - това е причинно следствената връзка на всички събития от нашето време. Всичко днес се случва заради българите и се дирижира от евреите ! Причината ...!!!...когато Бог раздавал земите на народите Той "забравил" да даде земя на българите . Наложило се да им даде земя от Рая ! В същото време Бог не дал земя на евреите ! Това породило скрита завист и омраза на евреите към българите ! Тази омраза е двигател на човешката история. Евреите не могли да простят на Бог и на Божият народ - Българите ! Повели скрита война срещу Бог и народа му !...Ако искате наистина да разберете какво и защо се случва днес, в наше време, то неминуемо трябва да тръгнете от тук - от Сътворението...! (Свети пророк Илия)

разбрахме ,че еврейското зло(ба) ни унищожи като народ ,без да си дадем сметка за това !когато Господ е с някой ,той се чувства силен,уверен ,безгрешен,смел и непоколебим да върви напред ,той не вярва на мошениците и крадците ,не ги търпи и Бог не се отвръща никога от него . Къде отиде вярата ни ?????? КОЙ и защо я унищожи,защо му позволихме ?????

...да знаем, че е така!!! В истинската(оригиналната) Библия пише, че ние сме с евреите сме били едно цяло ядро и че Господ ни е разделил от тях, за да ни спаси, както и пише, че ние сме библейския брат Авел а те брат му Каен, който те в "стария завет" са написали че Авел е убит от брат си Каен и вече го няма, а всъщност той е още жив и те до ден днешен се опитват да го убият, а той пазен от е все още жив, всичко са променили и всичко са ни откраднали, дори историята за произхода ни е фалшифицирана от тях!...о Господи спаси ни и този път молим те...спаси ни от Дявола и го дръж далече от нас, разобличи го и го унищожи за да спасиш земята, която ти създаде с толкова много любов! Aмин!

спите ли? Само доброто име на РБ и Герб ли пазите в коментарите?

Ами то управлението , не е като да въртиш интриги . Йотова и Нинова само за това ги бива . Хайде , да се обадим на Стефчо Данаилов , на Решетников , на Овчаров , да видим те какво ще ни посъветват :)

Герп и Деформаторите ни разиграват сценки от некакъв много тъп филм. Истината е, че от едни предсрочни избори точно те най-много ще загубят. Радан се усети и си би камшика. БСП изкараха добра кандидатура и смачкаха мутрата на Мутрата. Деформаторите усещат края си и отчаяно се опитват да се задържат още малко на всякаква цена. Тиквата едва ли вече си прави някакви илюзии какво го чака на пролет. Единственият му шанс е отново да използва Деформираната патерица и да си спечели отсрочка.

Тоя охлюв да земе да връчи мандата на ръбовете на 23-ти.

Уважаеми редактор на дирз, горното съобщвние при истинска журналистика би звучало така - Лелка Курвелка, перидружена от политическа помия от времето на Жан, върна мандата.

дира..За обиди..цинизми и накърняване на доброто име. Тест за дир.

И да назначат правителство , оня пън президента , ще направи друго , което му е подсказано от БСП . И Герб и БСП искат избори , а не някакво скалъпено правителство .

Кунева има голЕм мерак да управлява, може да се спогодят нещо с ББ и тогава - жална ни майка, това ВРЕДНО НЕЩО ще направи още поразии на държавата и нацията ни, в комплект с останалите деформатори.

Жални ни майка когато отново дойдат БСП и ДПС! Те тогава какво крадене ще е, направо свят ще ви се завие! Помним много добре на какво са способни тия!

Не възразявам на вашата реплика. Но мисля, че деформаторите-либерасти са опасни И за националната ни сигурност.

Карамболът - бг политика е в ход, краят на играта (този парламент) е предизвестен, новият вот непредсакуем...

Напълно безотговорен политически ход на левицата. По най - лесния начин прахосват едни 220 млн лева народна пара за избори, на които няма да вземат повече от предния път, защото бсп не може , а и няма с кого да управлява в коалиция.

Освен ДПС , друг никой не им се връзва на номерата .

Всеки връща мандата щот знаят че нема да спечелят. Това важи и за фирмата на Мутрата - герб. Политиците знаят че народа ги мрази до дъното на душата си и знае че никой няма да бъде избран с мнозинство и заради това се дърпат - а не защото не искат да управляват. Ше търсят варианти и заобиколки за да бъдат "избрани" а това отнема време, преговори и търговийки на дребно с други партийки.

Управляват, е силна дума за ставащото горе. Крадат- да, всичко друго общи приказки за европейските ценности, политически гафове за отвличане на внимание на офффцете долу и скандали на местно ниво, за да се хранят същите със зрелища, а да не искат хляб. Нямат нито акъл, нито квалификация да управляват и да бъдат политици, виж- да са мошеници и крадци, са се отшлифовали до диамантен блясък през годините, ама офффцете вече са гладни и само със зрелища някак не върви...

Що така ма , булка ? Нали много сте против това което се случва ? Това ви беше последният шанс , да ви се предложи нещо . На изборите отивате в 9-та глуха .

И кои негативи ще понесе? То освен да се заема поста трябва и работа все пак.

Толкова рИВаха - оставка оставка. А сега върнаха мандата страхливците.

какво да очакваш от кумунистите прости нали спечелеха изборите кво искат тъпи мурзилки аре оправлявайте ве нали мнооо знаете тъпи ватници Бойко го е доказал че само и единствено той може да оправлява защото само той знае и може да оправялва всички други за лузари ГЕРБ ше го докаже

Аре вдигай гащите и бегай, бойко мойко бсп дпс, все тая всички дружно към Бобов Дол

А парите кога ще върне?Е, с папка няма да стане.Камиони ще трябват.Че бая нещо извлачиха

Кой, Плевнелиев ли? Вероятно чак след като получи присъда и тя започне ефективно да се изпълнява.

от страна на президента. Точно в 10часа Нинова заедно с придружаващи я членове на БСП стояха строени в залата за връчване на мандата. Президента ги остави да чакат 5 минути....появи се в 10.05часа. Чусе даже и коментар от студиото по въпроса....Господин президент..грозно е..бъдете точен.

Точността е възпитанието на кралете. Къде ги търсиш нашите гащници?

Време е и Чейльо да подаде оставка! Ще ни оттърве от мецането като шаран в сухо корито!

Че той чехльо още не е дошъл колега. Стария беше под един чехъл,новия е под три!

КОМУНИСТЪТ Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал!. През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камЕ, докато ви грабимЕ... Повече от 15 години се радваме на един фалшив генерал. Фалшив, защото в Закона за МВР никъде не е упоменато, че служителите в това министерство трябва да имат звания, а всички го генералосват. Радев е истински генерал, пилот, а не пожарникар или бивш пазач на все известни българи като Бай Миле, Самоковеца, Маргините, Маджо и Пашата. Радев смачка (МАЙКАТА на) Тиквун на президентските избори. Не го победи - А СМАЧКА.

И какво ще излезе сега? Тиквата ще се върне да управлява с деформаторите? Знам си аз, че този измекяр няма да пусне лесно кокала който е захапал.

Сърдете се на КУрнелия . Наивници !