Мъж се запали пред президентството

51-годишен мъж се запали пред президентството, съобщиха от МВР. Има опасност за живота му.

Обратно в новината

Коментари - Мъж се запали пред президентството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Семейство с дете сме, живеем в малко китно балканско село. Наоколо е пълно с изоставени къщи - идвай и живей, стига да искаш. Земя - бол - само мерак да имаш да я работиш. Така си отглеждаме храната в три градини, които бяха пустееща земя преди - за нас да има и за зимнина да остава. Дървата за зимата - взимаме от близката гора. Жената не работи - гледа детето, работи градината, хляб меси. Гладни не сме останали никога, нито на студено. И за това не разбирам като кажат - дом нямам, хляб няма, работа няма, беднотия... Абе елате да видите - къщите пустеят, земята пустее... Работа има колкото искате. И хляб има. Но иска труд...

като започнаха да ги обожаствяват,така ще е,на това му викам "слаби ангели" аз,нима на някого му е лесно в тази държава,освен ако не си мошеник?

Следните лица, премиери на България и са били граждани на СССР : 1.Георги Димитров -Тарабата - гражданин на СССР (Вечна му памят де) 2. Васил Коларов - гражданин на СССР 3. Вълко Червенков -гражданин на СССР 4.Гриша Филипов - гражданин на СССР 5. Андрей Луканов -гражданин на СССР 6. Съслето - гражданин на СССР и Украйна Първия президент на Р България - Петър Младенов - гражданин на СССР Това и в банановите републики не е било.............

АМА МАЙ ТИ ТАКА И НЕ РАЗБРА ИРОНИЯ С КОЯТО Е ПИСАЛ ЧОВЕКА ... Я ЗЕМИ СИ СМЕНИ НИКА НА КАЛИТКО ЗА ДА ТЕ ПРИПОЗНАЯТ .....

МОУГЛИ- ДА ЗНАЕШ САМО- НАИСТИНА СИ ПРОСТ ЧОВЕЧЕЦ... ЗАЩО ТО АКО САМО СЪС ЕДНОТО КОПАЕНЕ СЕ ЖИВЕЕШЕ ДОБРЕ- НЯМАШЕ ДА ЧАКА НАРОДА - ТИ ДА ГО НАУЧИШ КАК ДА ЗАЖИВЕЕ ДОБРЕ ... ЗАМИСЛЯЛ ЛИ СИ СЕ КОЛКО СИ ПРОСТ- ПОНЕ КАТО КУХОТО НА ТРЪСТИКАТА ...

ЧОВЕКО - И НА ТЕБЕ ЩЕ КАЖА : - НЕДЕЙ ДА ГОВОРИШ ТАКА ЗА ОТЧАЯНИТЕ ХОРА .... ЯВНО НИКОГА НЕ СИ БИЛ НАПЪЛНО ОТАЯН ОТ ЖИВОТА... ДОСЕГА - МАЛКО ИЛИ МНОГО- СИ СЕ РАЗМИНАВАЛ С СЕРИОЗНИТЕ ПРОБЛЕМИ ... ДАНО НЕ ТИ СЕ СТРУПВАТ- ТОГААВА ЩЕ РАЗМИШЛЯВАШ ПО ДРУГ НАЧИН ... НЕ Е ЛОШО ДА СЕ ЗАМИСЛИШ СЕРИОЗНО ПО ТОВА КОЕТО ТИ ОБЯСНЯВАМ ...

Честито на всички ГРОБАРИ! Още една самозапалила се. Този път - в Плевен. В новините на БТВ някак мимоходом мина новината, а от МВР я били обявили за психично болна... ЗА КОЛКО ЛИ ОЩЕ СЛУЧАЯ НА САМОУБИЙСТВА НЕ ЗНАЕМ?...

ТОВА Е ЯВНО ОТ ПРИЛАГАНЕТО НА НОВИЯ МОРАЛ НА МРЪСНИТЕ ГРОБАРИ , АКО ИМА ГОСПОД- ДА ИМ ГО ВРЪЩА ДЕСЕТОРНО ...

Според ходещата торба с мас Фидосова - вече милионерка от рушвети - запалилият се нещастник е комунист, който искал да злепостави бандата на Цецо и Боко пред хората. Той ще стане сега, ще се поотръска, и ще си тръгне. За да може Искра и подобните идиоти отново да влязат в новия парламент на милиционерска република Цигания...Какъв мръсен номер са скроили левите, просто да не повярваш...

За едни живота е бензин и огън за други пари за трети секс въпрос на гледна точка :)

Да, ама там и безочието е повече.

Дали не трябва да палим политиците, вместо самите себеси? Бойко слабото сърце например за какво ни е? И на Доган не му трябва.

Фидосова за това е горда със себе си - защото накара хората да се палят. Склоняването към самоубийство престъпление ли е, Искренце?????????

Бе да не се е палил бе,кат иска да се самоубива да се гръмне.Идиотизма стана епидемия!

Идиотизма стана епидемия! ти си добър пример за това

Си доста ОЯДЕН, за да не е накарала и теб да се самозапалиш!

На това служебно правителство начело трябва да е от Наполеон нагоре, за да замаже престъпленията на Бойко. Хората се самоубиват публично

Я стига си дрънкала глупости!Не помниш ли купонната система при Луканов и Виденов?Нямаше от къде да купим мляко дори за бебетата!Аман от плиткоумни хора!

а кой се запали тогава или нямаше и кибит

Новият морал в управлението на страната, насаждан от ГЕРБ, доведе до изхвърлянето им от властта под светлината на живи факли, за съжаление! Нека г-н Президента, който бе "назначен" от Борисов да му "топли стола" чрез неморално проведените избори, да си вземе поука от всичко случило се и да внимава. Защото ако продължи да насажда под влиянието на Борисов, всичко онова, за което Желю Желев написа в своята книга, то огънят може да "изгори" и него... Нека да заслужи името "Президент на целия народ"! Пожелавам му го от цялото си сърце защо ние, българите заслужаваме именно такъв президент!

Хора, не се палете а се борете до последен дъх. Борете се за хляба, за достойнство и за справедливост.

Каква е тази нова мода? Да си отидеш от този свят в мъки. И то показно. Загасили са го, сега ще полежи 1-2 седмици в Пирогов като всяка секунда ще е адска болка. Ще има и достатъчно време да осмисли какво е направил. След което разбира се ще умре. Нищо на света не си струва това.

ДАНО НЕ СТИГАШ ДО НЕГОВОТО ОТЧАЯНИЕ- ТОГАВА ЩЕ МИСЛИШ ПО-ИНАЧЕ... НЕДЕЙ ОБВИНЯВА ХОРАТА И НЕ ПРАВИ КОНСТАТАЦИИ- ПОМИСЛИ - ЗАЩО И КОЕ ГИ Е ДОВЕЛО ДОТАМ ...- И ДАЛИ АКО ТАКА ПРОДЪЛЖАВА ВСИЧКО- УТРЕ И ТИ НЯМА ДА СИ НА ТОВА МЯСТО... ПОМИСЛИ МАЛКО...

Съседите били виновни, че останал без работа, защото се оплакали че ковашкия му чук вдига шум и му затворили работилницата. Ами разбира се че ще се оплачат. То си има закони за тези работи. А той да беше си наел едно цехче, някъде по-далеч от жилищния квартал вместо да се пали.

Във връзка със самозапалванията: Днес Дир публикува статия и видео, откъдето става ясно, че на Пламен Горанов му е диктувано какво да говори по време на протеста (в частта срещу ТИМ). Този, който му диктува е един от лидерите на протестите във Варна. Минути по-късно, дир изтриха въпросната статия. Всеки да си прави изводите...

Ами дори на тях им се е сторила доста груба такава гравра с паметта на човека ...

откачалки много- защо не се запалил на село пред общината. такава екзекуця не е част от балгарският фолклор, но стана модерна! с източен проижод. не сам чул зиганин да се е запалил! някои да не му е обещал една торба с пари? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами дори на тях им се е сторила доста груба такава гравра с паметта на човека ...

лесно осъждате хората-имали лабилна психика и прочие.не ги оправдавам ама ги разбирам.за мен лично човека показва с това че каквото и ново правителство да доиде на власт няма управия.аз пък знам че след воината са нямали дрехи,обувки,децата играели с парцалени топки и кукли ама за ядене са имали.тогава всеки малко или много е гледал някакви животни и са изкарвали.не лукс разбира се .сегашните модерни управници съсипаха животновъдството абе всичко в тази държава.знаете ли какво е да се прибереш в къщи ида няма какво да сложиш на масата да не говоря за учебници дрехи и лекарства защото даже и да работиш шефа ти не ти дава заплатата понеже било криза или незнам каво друго.хубаво коментраме всеки е прав от една или друга страна ама от приказки полза няма.

Колко само си прав !!! Добре го каза- дори при война - не е била такова нямане ... Но и това не е най-лошото ? По-лошото е- КОЛКО МАЛКО ХОРА ТЕ РАЗБИРАТ- И В МОМЕНТА В КОЙТО ТЕ ЧЕТАТ- ИМ СЕ РАЖДА ЗЛОБНАТА РЕПЛИКА В ГЛАВИТЕ- ТИ СИ ТАКЪВ , ТИ СИ ОНАКЪВ... И КОЛКО СА МАЛКО ОНЕЗИ- КОИТО КАТО ЧЕТАТ-МИСЛЯТ И ПРЕМИСЛЯТ ВЪРХУ ПРОЧЕТЕНОТО.... СРАМОТА Е - ПОВЕЧЕТО ОТ ДРАСКАЧИТЕ ТУКА - НЕ СА НИТО ПОЛИТИЦИ- НИТО ИМАТ ФИНАНСОВ ИНТЕРЕС ДА ПЛЮЯТ ...- НО .... ПОНЕЖЕ СА ОЗЛОБЕНИ ОТ НЕЩО СИ- И НЕ МИСЛЯТ С ГЛАВАТА СИ , НЕ ЧУВСТВАТ С СЪРЦЕТО СИ- А ПРОСТО ДРАСКАТ - СРЕЩУ ВСЕКИ И СРЕЩУ ВСИЧКО.... - ВРЕМЕ Е ДА СЕДНЕМ - ДА СИ НАПРАВИМ ВСЕКИ САМ ЗА СЕБЕ СИ -РАВНОСМЕТКАТА- И ДА РЕШИМ НАКЪДЕ И КАК ДА ПРОДЪЛЖИМ ... СЕГАШНИЯ МОДЕЛ НА МИСЛЕНЕ САМО НИ ПРЕЧИ И ВРЪЩА МОЩНО НАЗАД.... А ТИ - ss - не те зная кой си- но ти "свалям шапка" за постовете- ВИНАГИ ГИ ЧЕТА С ИНТЕРЕС И СЕ РАДВАМ , ЧЕ ИМА И ТАКИВА КАТО ТЕБ - ИСТИНСКИ И МИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ !!!

Ами дори на тях им се е сторила доста груба такава гравра с паметта на човека ...

Абсолютно си прав, нямали са хората след войната всичките тези неща. Но са имали надежда... ние я загубихме някъде.

Тези които се запалват са хора с много лабилни психика.Те не могат да издържат едно психично натоварване.Майка ми е разказвала какав мизерия е било след Втората световна война-мизерия, хляб с купони,никакви дрехи.Шили са си рокли от чували. Не съм чула тогава да се бесят или подпалват.

mougli, стига си се пенил. Има една поговорка "сития на гладния не вярва".След като не си преживял подобно нещо и никога не си изпадал в крайна безизходица по-добре не коментирай. Грозно е!

Изглежда, че е вероятно друг да е диктувал на Пламен Горанов какво да говори на протеста. Поне в частта, свързана с ТИМ. Но това поставя въпроса дали думите и действията му не са били изцяло манипулирани. Визирам статия на Дарик Варна, в която се твърди, че в Интернет се разпространява втори клип, този път с пълното изказване на Пламен. На него е видно, че той слиза от трибуната, след което мъж го инструктира да говори срещу ТИМ. Пламен се връща и го прави.

Димитров, цената на един Калашников АК 47 е напълно приемлива. Паленето, започнато от монасите в Сайгон през 60-те години, не решава нито един проблем на хората. Или го решава за кратко. Когато са засегнати твоите основни човешки права, а властта е в ръцете на престъпниците от ГЕРБ, подкрепяни от мафията и лумпените, остава един изход - автомат АК 47. Няма друг начин да се пробеми статуквото и да си върнем родината, похитена от банди десни реакционери. Не се палете, съпротивлявайте се, борете се!

Абе това модно ли стана ?? Ужас!!

НЕ СЪМ ПРОРОК, НО КАКТО КОМЕНТИРАХ И ПО-РАНО ТОВА Е ЕДИНСТМЕНИЯТ НАЧИН ДА СИ ОТИДЕШ ДОСТОЙНО ОТ ТОЗИ МИЗЕРЕН СВЯТ. И БЕЗ ТОВА НЯЧАМЕ ПАРИ ЗА ПОГРЕБЕНИЕ.

През сълзи на очи се моля човекът да оживее - със запалена свещ до мен. Рабирам и защо го е направил. Ключовата дума е "нищета"... Бог да пази България, както и ние да си я опазим!... Разбирам саможертвата на доста хора, които се самоубиха в последния месец... НО! Призовавам да не го прави никой повече!!! Това не е изход от ситуацията...

Нищетата е преди всичко духовна

Гробарчетата с комуноиден произход успяха да доведат България до национална катастрофа - опукан фискален резерв, нечувана безработица, фалити на фирми, списъка от поражения е дълъг. Никога повече ГРОБ !!!!!!!!!

Колко сте глупави народе ми беден! Вие за какви се мислите? Защо се заблуждавате? Само да го знаете" Пак за мен ще гласувате /яздача на народа/.Вие ще бачкате аз ще богатея.И ще ви лъъъжа,лъжа!Кои сте вие какво можете ? Я се прибирайте в скапаните си домове помияри!Тръгнали да лаят и какво или ще седнат на моя или на бати!Ама все някой ще ви клати! Ай не ме дразнете вече и може и да ви оставя да си оберете лапата от градината!ОБЕЩАНО !! и вие спретнете народни тържества!

Повече крадене няма да видят, душманите народни!

Много взехте да надигате глава нещо а?Преди 4-ри години глас не чувах! Ама още малко и пак ще ви нахлузим хомота и като гледам колко оперативно интересен народ има!! Лягай бързо на земятаааа !!!!

Ти да не си ЖЖЖЖириновски:)

Очертава се алея с паметници на тези жертви на капитала. Мястото е на последното изгаряне. Паметници трябва да има там. Народния гняв ще измете буржуите и ще установи нов справедлив ред на земята!

Пак ще кажа!Само с безочетните пари,които държавата дава на депутатите,с партийните субсидии,с парите от разликите от заменките,с комисионните от общиствените поръчки с европейските фондове,с парите от 1/3 съкратена ненужна администрация ,с тези пари под контрола на обществен съвет със специалисти финансирани доброволно от всички граждани,за да е гарантирана лоялност,прага на бедността в БГ ще бъде прескочен...немедлено!

Предполагам че едва ли си член на партия Атака.Но независимо от това разсъждаваш точно като Волен Сидеров.Всички знаем какъв е изхода от тази национална трагедия но малцина правят нещо това да се случи.А в действителност е толкова лесно-само една правилна бюлетина на изборите.Бюлетината на Атака.Ако си младеж отивате да гласувате заедно с приятелката си.Ако пък си семеен с деца още по добре - .отивате всички заедно.Повярвай-Сидеров знае и може.Той няма да ни излъже никога.

Да Синьор! Как не се бяхме сетили за Волен Сидеров:)

Сенйор/на клав.нямам ер малък/,правилно предполагаш."Атака" е още бебе и не е готова за това което искам азЩе то кажа просто за до бъда разбран.Когато в 1848г.,армиятя и правителството изоставиха народа на Франция,той успя да въсправи всичко повалено под трибагреника.Този подвиг го направи един Човек...Ако научиш,кой е той,ще разбереш какво мога да направя...

Напълно си прав,ноооо.....това може да стане само ако се спрат мирните протести и се започне силиови операции срещу всички за които има данни за престъпно обаогатяване от власт имащите-съдии,депутати,бизнесмени от НСА и "олимпийски надежди".ченгета и бивши ченгета бизнесмени,мутри и банкери.Ако шествията прерастнат в агресивно неподчинение и вместо да се самозапалват хора от отчаяние запалим тези които ни доведоха до това положение,само тогава е възможно да се пооправят нещата.Аз искам да се заема лично със семейство Баневи

НАРОДА ОТВРЪЩА НА УДАРА С ОПЕРАЦИЯ - "НАГЛИТЕ"!

С моите най искрени уважения към всички ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ изразяващи протеста си срещу ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА самозапалвайки се !!!! Света никога нямаше да разбере от медиите до какво състояние ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА е докарала нещата в тази държава !!!!! РАЗБИРАМ КАКВО ЗНАЧИ ДА СИ В БЕЗИСХОДИЦА !!!! ЗНАЯ, ЧЕ ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВНА ОБЩЕСТВЕНО ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА, ЗА КОЯТО НИЕ ОБИКНОВЕННИТЕ БЪЛГАРИ НЕ ЗНАЧИМ НИЩО !!!!!!!!! Призовавам ВИ - НЕ ПРАВЕТЕ ПОВЕЧЕ ТЕЗИ САМОЖЕРТВИ !!! По достойно е да отнесете в отвъдното със себе си и част ОТ ТЕЗИ КОИТО ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА В ЕДИН ГОЛЯМ КОНЦЛАГЕР !!! ПОКЛОН ПРЕД САМОЖЕРТВАТА ВИ !!!

ИСТИНО, но само няколко запетайки е корекцията. Казва се Изход. Съответно - БЕЗИЗХОДИЦА.

революционната обстановка вече е налице, дайте знак

теб ще ти дадем знак около Гергьовден.

Добре е баберека да бъде изгарян след беритба

Не може на всеки луд де се обръща внимание, даже е вредно, поради обстоятелството, че много луди точно това търсят.Едно е Ян Палах, друго е нашенските битовизми...., глупаво и тъпо.

Глупаво и тъпо, ама като нямаш хляб да дадеш на децата си - губиш и ума и дума. Отчаянието те изяжда. Не смятам, че между случаите извън този на Пламен Горанов въобще трябва да се прави паралел с Ян Палах. И освен това - какво значи да се обърне внимание? Какво е нашето внимание? Прочели - забравили... Просто е нечовешко масово хората да са толкова отчаяни... безпомощни, ограбени.

Е те не са му деца, нали това е написано в статията.

"Едно са чешките битовизми, друга са българските" Горе-долу така звучи написаното от теб. Но и тогава и сега е отчаяна форма на протест. "В България в град Варна има улица Ян Палах, на която се намира търговски център, наречен Ян Палах (Палах център)." Същата година, когато в Чехословакия се самозапалва Ян Палах, се самозапалват още доста хора.

Хейтър-смотаняк,саможивец,женомразец.Много хейтъри върлуват из форумите,тук и сега,Моля ви,когато има трагично съобщение,ковнете по 2-3 водки и прескочете темата.Нищо няма да загубите...

Ама айде стига да обръщаме внимание на всяка глупост, която води до самонараняване, плс, или молим.

Предпочитам да гледам клипчета на самозапалили се лумпени, отколкото шоуто на славчо.

Откъде да разбера дали има нужда от даряване на кръв?

Какво се правиш на интересна ма, ако искаш да дариш кръв , отиди и дай.

Ма ще викаш на тази, от която си се пръкнал, задник такъв, щото ясно каква щом си толково "възпитан" Това ли намери да напишеш бе, изрод? Тиквен медал ли ще получа, ако дам кръв, и с какво ще съм интересна? Ето заради такава сволоч като тебе е такава България, няма какво само ББ, ЦвЦв, СС и още не знам кой да обвиняваме.

Съгласен съм с тебе за западна европа. НО защо след като са минали вече 23 г. отиваме от зле към по.зле или ще започнеш да твърдиш, че не е вярно.

Бесен съм за безхаберието на управляващата измет !!

Oще няколко червени боклука трябва да изгорят и България ще се оправи.

ЦИНИК!!!

Баш боклуците от БСП, Атака и т.н не се палят обаче

И аз. Съсипа Гърция тоя Бойко Борисов. А колко добре си живеехме при Станишев

Как хубаво беше и при Жан и селския правешки цар

Аз съм чувал. Това е американски план за възстановяване на следвоенна Европа. Кръстен е на американски генерал. Твърди се, че от този план най-много се е възползвала Германия. Ние сега можем да се възползваме от плана Сидеров!

Боже, като прочетох и се сетих, че с Димитър някога сме си писали по айсикю... Много мил, искрен, чист човек. Защо Господи, човек трябва да стигне толкова дълбоко в ямата отчаянието си, че да направи това... Сигурна съм, че ако можеше трезво да погледне на нещата, щеше да знае, че това не е изхода... Ако някой възприема това нещо като атракция, си е негов проблем, едва ли самозапалващите се хора им пука дали ще им гледате клипчетата в тубата.

Долу България, да жевее анархията!

борисов гадино мръсна некадърна изтрепа хората боклук такъв

Горете свини червени!

гори ти в ада , герберастки боклук . ще ви смачкаме на изборите , гниди мръсни ушеви - милици5онеро- мутренски . казах ...

Той вече не управлява бе другарю. Успокой се, а ако не можеш драсни си клечката.

гори ти в ада , герберастки боклук . ще ви смачкаме на изборите , гниди мръсни ушеви - милици5онеро- мутренски . казах ...

Че в България се живее лошо няма спор. Но 90 и 96 години беше още по-лошо. Тогава никой не се самозапали. Малко фантасмагория, ама дали не изпробват някакво психотропно оръжие върху нас?

не е оръжие модерно е да се запалиш

Да, прав си, живееше се по-тежко, но имахме надежда че нещата ще тръгнат напред. В момента е убита НАДЕЖДАТА за по-добро бъдеще. Статуквото е ясно, печелившите - също. А за нас хоризонта е черен. Така че или бягаш навън, или вегетираш тук без грам надежда, или.....като Димитър. За съжаление аз не съм толкова храбър.

Честно и аз това си мислех, че нещо ни облъчват.Майтап, майтап ама много народ лудна изведнъж.

Само един безбожен човек може да се самоубие! Едно време самоубийците са ги погребвали извън осветени гробища и им се е забранявало опело. А тук журналистите ги издигнаха в култ, та чак и национален траур обявиха. Сега остава да тръгнат и клипчета във фейса за тая нова мода! Прост народ...

Тая "мода" герп я донесоха, такава мизерия никога не е била. Четирима за месец, да тежат на съвестта на убиеца Борисов!

Според мен не трябва да съдим никого за решението, което взема, какво да прави с живота си. Искам да алармирам за тихото убийство на всички български граждани всеки ден - до края на месеца личните лекари отказват направления. Пазят само 20 - 30 броя за умиращи и спешни случаи. Не се знае какво ще им пуснат на 1-ви април. Излишъкът на касата е послужил за запушване на дупките и е взет от наглия продавач на пица Дянков. Ето затова трябва да се потърси сметка. Смятам, че това е план в близките години всички що-годе здрави и с нормално психично състояние (всъщност зависи от гледната точка май) да бъдат уморени, защото колкото и човек да се опитва да не обръща внимание на ставащото, то всичко действа на подсъзнателно ниво и все някога човек има нужда от лекар. Да не говоря, че никой не знае какво работи в тялото му и кога ще избухне.