През 2021 г. учебниците ще са в облачна платформа

Плащат на учителите за създаден и публикуван от тях електронен урок по 160 лв.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

82 млн за да научат 11 000 деца български език? По 7500 лв за едно дете от малцинствата, без ясен реален ефект.

За какви облаци говорят тия ...

"облачна платформа" Облачена ви е главата! Не всичко трябва да се превежда буквално на български! Брутално тъпо е! Защо не превеждате и - Hotdog като "топло куче" - Grapefruit - "гроздов плод" - Volkswagen - "народна кола" - Snowboard - "снежна дъска" Аз работя като "облачен" програмист! Вчера се пребирам от работа с моята "народна кола" и по пътя изядох едно "топло куче"...

През 2021 Боко ше ви управлява от облак.

важното е комунистическата сган да не управлява никога повече

с кюфтета ли?

Стига с тези купешки думи и гръмки фрази. Какви облаци, какви 5 лв. Най-обикновен уеб сървър. "Облачна пргноза Любка Ментата съобщава, облачно ша бъди..."

хах..смешници

Ще има ли частни уроци без данъци?

Където има облачност, пада гъста мъгла и се стеле дълго, с десетилетия.

стойността му е 105 млн. лв, и с това приключва този проект( текущи разходи след проекта? йок...). Давай следващия..... - Когато се прави нещо без да се мисли за текущите му разходи през целия му ЖИЗНЕН ЦИКЪЛ = РЕЗУЛТАТ НУЛА

Учебниците в облака, учениците на черешата.

Използват естествения кръговрат ! После, като почнат да валят едни знания.

Със сигурност е идея на някой, витаещ в облаците.

Много се надявах да е някаква метафора.

Още има учители с по 25-35 години стаж и гледат да "откраднат" занаята от тях, че да има какво да показват на бъдещите поколения, щото до 5 гонини се пенсионират, а смяна няма.

Всеки ден ДИР-а става все по тъп, в резултат на тъпите му писачи, които се мъчат да бъдат оригинални и не разбират, че глупостите им направиха ДИРа отврат !!!!

Боже, половината ученици са функционално неграмотни и не могат да пишат, гербавите опряха до облачни платформи. Когато помолиха Деница Сачева за коментар за удвоените двойки и намалелите наполовина шестици на матурите, тя отговори, че оценките не били важни, а знанията...

За сметка на това за Римската империя по история се учи значително по-малко, отколкото за правителствата на Бойко Борисов.

Kenn1111

Те и сега са в облачна безсъдържателност.Много текст и картинки и нула съдържание.Пишат ги неграмотници или поръчкови люде.Пълни с плява и нямащи за цел да подпомагат учебния процес а по скоро да го обезсмислят.

Все по-облачно ще става в главите на нашите деца! Важното е вЕтър да не почне да дуе, че си е тръгнАло натам вече! И за какво са им учители тогава? Я да си седят дома и едните и другите и да си чатят по фейса или скайпа - поне да не се трошат народни пари, че и без това полза няма!

"облачна платформа" Не всичко трябва да се превежда буквално на български, понеже звучи тъпо, пък и никоя друга държава не го прави! Може да се напише Cloud-платформа! "Бисквитки" вместо cookies също е тъпо!

а на английски как мислиш звучи ? клауд звучи точно като облак. за всеки англо-говорящ. ти за различен ли се имаш ?

Във Франция никой не превежда термина "cloud" в "nuage", а се използва термина "cloud"! В Германия никой не превежда "cloud" във "Wolke", а се използва термина "cloud"! За това говоря! Защо тогава умнико в България никой не превежда "Niederlande" в "ниска/долна страна", а "cloud" трябва да се превежда?

През 2021 г. учебниците ще са в облачна платформа. Много точно! През 2021г. всички българи ще витаем в облаците.

Спор да няма, интересни са тенденциите в света. Дайте една прогноза, кога ще се заменят кантонерите с дистанцинно управление на бариерите. ПС: За България става дума.

Аз пък си мислих, че ще са в облачна ваканция... :) Нали летят в облаците...