Йовчев: Огромен успех - 1% по-ниска престъпност

Вътрешният министър Цветлин Йовчев отчете, че като цяло престъпността у нас през 2013 г. е намаляла с 1,1% и го определи като "огромен успех".

Обратно в новината

Коментари - Йовчев: Огромен успех - 1% по-ниска престъпност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Принос на министъра е обявяване пред обществото, че МВР е извършвало дейност по частна охрана докато полицейските служители са били на работа. Отделянето на някои финансово търговски структури от полицията е важно, но да говорим , че сме засилили статистическите институти и вече броим по- добре е храна за тъпаци, моля! Айде да не баламосвате аудиторията!

Винаги,когато има успех е добре да се каже и признае, но . Тази година хората протестираха. Вниманието им беше заето с протестите. Наред с това народът толкова обедня, че няма какво да му вземеш освен стари вещи, че и циганите се сдобиха с много вещи, а и много отидоха да работят в чужбина.1% си е успех, но е в границите на статистическата грешка. Вярата в Господ върши по- добра работа. Извинете.

Където видиш гербер,бой по-кратуната.Гербера е недоволно селско говедо,което пуска мляко само като види бойко и целия свят му е виновен ,че не го разбира

Бата Мата.. за 7 месеца при Тройката -136 въоръжени грабежа,при гешевиста и фашиста Цветанов-0 за 4 години! Браво другаре!

ПРОСТАК-КРАДЛИВ НЕКАДЪРНИК

Овчев,как го отчиташ ТОЗИ СПАД НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, КАТО ТИ БЕ ПРОСТАК ПРАТИ ПОЛИЦИЯТА ДА БИЯТ МИРНО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ТОВА Е НАЙ ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ТИ СИ ЗА Цацаров , ПУСНА ЕМИГРАНТИ - ТЕРОРИСТИ СЪСИПА МВР КРАДЕШ ОТ ДАНЪКОПЛАТЕЦА СЪКРАТИ 10% от работещите в МВР ЗАКРИ -ОТКРАДНА ДРУЖЕСТВАТА НА МВР.ДО ТУК САМО ЗОЛУМИ И РАЗСИПИЯ НЕКАДЪРНИК ТАКЪВ-ОСТАВКА И ПРИ Цацаров ЗА РАИРАНА ПИЖАМА,И НЕ СЕ ОСЛУШВАЙ А ВЕДНАГА ДА СИ ТАМ, КАКВО ХОДИШ ИЗ КРЪЧМИТЕ КАТО ПЪРВИЯ ПИЯНДУРНИК.

ivo10

Това от калем ли го докарахте? Нали съда пусна Крокодила за празниците, така че не се радвайте още. Престъпниците ще наваксат.

може да отчитате спад в престъпността защото повечето хора не вярват ни в полиция ни в съд ни в прокуратура и ако не се налага не съобщават за обири кражби леки нападения и т.н.Пример- обраха ме и взеха дебитните карти но аз не съобщих а просто ги спрях а на моя приятелка и скъсаха верижката на врата и тя също не съобщи .На село обраха вилата - не съобщихме обраха и лозето и т.н.Просто няма смисъл - все неизвесни извършители се навъдили

:):):) сега се зачетох по внимателно в заглавието и се питам щом !% е ОГРОМЕН успех , какво ли е 10 или 30 % ???????????????

какво се крие зад успех от 1%, същия успех постигнаха дпс чрез бсп и атака и при тока. как изглежда това намаление с други цифри . при сметка от 320 лв за една стая (това е моята януарска сметка от тази година) тази година ще имам същата сметка но с -1% което се равнява на 3,20 лв или аз ще платя 316,80 лв няма да споменавам, че ще се наложи от някой данъци който плащам да бъдат отделени пари за вдигането на капитала на енергийните държавни фирми със сто и деведесет милиона. така е и с престъпността , "намаляла" е с 3,2 престъпления.

приличаш на бръснаря Койчо

..дали незаконното преминаване на Държавната ни граница се брои за ..престъпление?

Йовчев е един обикновен и посредствен шмекер.

ПРОСТАК.

Какъв вълк бе, какви 5 лева. На него му викат Мадамата. Позьор, прави се на нищо не знаещ, нищо не чул, нищо не му докладвали и т.н. Пълен боклук-номенклатурчик и г_золизец. Как си представяш факта, че от президентски съветник застана изведнъж срещу президента. Аз му казвам ветропоказател, фирнаджийска лопата и т. н.

Този с въртеливите очички много лъже! Човек, който когато говори цъка с поглед като мишка, не е читав. ДС прийом!!!

На този чичко ще му шчупя нослето за тето много лъже

Това е в рамките на статистическата грешка!!

хахах :D Да статистическата грешка беше до 2% , ако не се лъжа! :D +/- 2%

ду жената и пръча се изхвърля с къчове! 1% мнооооо бе! ай сиктир! оставка!

ПО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ДОКЛАДИ, СИГУРНО И ПО СТАНДАРТ СМЕ НА 1-ВО МЯСТО В ЕВРОПА. ДА ВИ СА СЛАДКИ СТЪКМИСТИКИТЕ

На първо място в света.

' нашето гардже най-убаво пее ! Макар и тя да е минимална от 1% - тя е огромен успех колко "пропуснахте" да регистрирате ? правите се на улави .

Намерил повод завалията да се похвали!!Толкова негативи има срещу тях че повярвайте,наистина на фона на другите издънки и простотии си е жив успех това!!

Как само 1% ... 90% от моите близки и познати вече не подаваме сигнали за "дребни" обири по вили, мази, селски къщи и коли ... надявахме се поне 2030% да я свалим тази пуста престъпност ... а то само 1% ... язък!!!

Всички ''огромни успехи'' на това управление се правят за статистиката. На следвяащите избори ще отчетат; Увеличение на пенсиите Намаление цената на тока намаление няа престъпноста Намаление на субсидиите за партии.... Вярно ,че става дума за 1% , но след време кой ще ти я помни тая гавра

Да, бе - да! Това е като в РПУ-тата, просто не регистрират престъпленията, и при всичките тези манипулации 1.1%. Бройте , че престъпността се е увеличила поне с 5%. ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

Какво означава това? Това означава, че част от престъпниците, които са действали миналата година, сега на действат, защото са хора на управляващите.

Страшна логика!

Г-н министър, пресолихте супата. А изглеждахте по-нормален от колегите си...

ЙОВЧЕВ,ВЕЧЕ СТАНА С ЦЯЛ ПРОЦЕНТ ПО-КРЪГАЛ ИДИОТ!!!

крЪгЪл, 2. Ъ Ъ

Йовчев как изчисли 1.1 процента по-малко престъпност? Наясно ли си,че битовата престъпност е нараснала още повече, особено като изпратихте полицаите по границата. То и преди толкова ни пазеше, но сега крадците по бял ден влизат по домовете ни. Хората не могат да спят спокойно от тия кражби, ти пишеш че намаляла престъпността? Това не е ли престъпност? Няма дом който да не е окраден или ако не е да нямаш близки, които са ограбени? Я замълчи и не говори поне глупости? По улиците по бял де се стрелят, ти случайно да си чул това,м? Ами пускането на нелегални имигранти не е ли престъпност също - без документи и всякакви - черни, бели?

преборили сте дедовия... всеки ден посред нощ има влизания в апартаменти в блока... мислим да организираме етажно-собствено мвр... а тъпите ти полицаи чукат табла вцентъра на софия и пазят неизвестно кого... анатема!!!

Йовчев в прав, макар да не ви харесва. Новините не обявяват акциите, а разбиха 3 групи за поръчкови убийства като Наглите без гръмки имена. Присъди има по тези дела, всичко е ОК.

Тъпанар

Статистиката е наука, методиката на регистриране и обработка е една и преди и след Цв.Цв. Ако разбият моя апартамент, ще кажа "има 100% ръст на кражбите", но това не значи, че съм прав. Не се обиждам от неуки хора.

Ти се запитай кой ги създаде?!!

А бе, ПР, ама ти верно си тъп като пън!

Толкова си тъп, че сигурно си прозрачен!

И от утре никакви катастрофи,че иначе пак уволнени шефове.Ааа то за този вече не важи-така че блъскайте се на воля ха ха.

Да не би престъпността да е паднала с 1%, защото най-големите мафиоти седнаха в парламента, а там не ги броят? Макар че Бисеров вече не е там, Доган също - тях някой брои ли ги?

Тоя пребори престъпността и сега е време отвличанията на бизнесмени пак да започнат.От правилните хора де.

Абе защо в Надежда всяка сутрин или открадват 4-те колела - я на Пасат -тди-131 коня, я на Астра двувратка, я изчезва с-180, я на х-3 разбито стъклото и кой знае какво изтърбушено отвътре? Май знес е разцвета на разбойничествата по колите! Ако се приложи коефициента на лъжа на МВР за броя на протестиращите през лятото 1:10 до 1:20, тогава ще излезе, че престъпността се е увеличила с 10-20 % .

Йовчев,при изчисляване на процентите за престъпленията имаше ли предвид престъпния побой на студентите, побоя покрай белия автобус,големите заграждения на парламента и твоето поведение

Да именно от там идва 1 процент ;-)

Точно така, намаляла е... на хартия. Преди поне идваха следователите да заведат случая - сега просто не идват. Разбиха ми колата, отрязоха ми катализатора - аз да съм ходил в управлението да пиша обяснение. Благодаря на такова намаление! Напротив, увеличила се е престъпността много, поне в София. На съсед му обраха апартамента, такова нещо не беше се случвало в нашата кооперация от 15 години.

След като 1% е голям успех за министър йовчев, просто не зная какви му са критериите за успех на този човек???? ОСТАВКААААААААААА!

ЙОВЧЕВ, НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СИ СЛЕД ЦВЕТАНОВ. И 100 ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЦЕСА ДА МУ СПРЕТНЕТЕ - ТОЙ Е 1

Вземай си Номер 1 и идете на светлинни години от България!

Гаргамел

ВИЕ СМЪРДЯЩИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ, ВЪРВЕТЕ В СЕВЕРНА КОРЕЯ...ПРЕДАТЕЛИ ТАКИВА

Гаргамел

НАПЪЛНИХТЕ БЪЛГАРИЯ С ТЕРОРИСТИ, ИДИОТИ ТАКИВА

Цветанов никой не може да го изпревари в идиотщините, кражбите и празноговоренето, освен Гарга.

Гаргамел

ЦВЕТАНОВ ГО ПРИЗНАВАХА В АМЕРИКА, ЗАПАДНА ЕВРОПА...А ТАЯ ОВЦА Е СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНА В БЕЛИТЕ СТРАНИ...САМО ЗА МЕСТНА КОНСУМАЦИЯ - ПЕЕВСКИ, ДОГАН...

Цвятко е най-тъпото парче министър на МВР. Другите са жалки аматьори.

Вярва ли някой разумен човек на този продажен овен?

Да, бе да...щото криете от хората и медиите. Защо напоследък за всяко извършено престъпление МВР мълчи като гузна какавида. Не процент надолу. Истината е поне 20% увеличаване на престъпността. Цветанов може да е всичко, но поне беше наврял бандитите в кучи г..з.

Нормално - тя престъпността е по-ниска, защото се дигна на високо - чак до премира и обкръжението муууууууу!

Разбира се, че по-ниска престъпността, другари. Като обраха колата на съседите полиция ги попита трябва ли да идват... и не дойдоха. С тези действия догодина не 1 %, а цели 11 % ще удари.

То нямаше и полицейско насилие, а протестиращите бяха 1000 човека и Овчев спря наплива на бежанци не зимата, а на пролет нито един нелегален през границата, та с една престъпност ли няма да се справи. Йовчев ако е идиот, ние не сме.

В България е имало само един успешен вътрешен министър и това е Цветан Цветанов, който за по-малко от четири години успя да ликвидира напълно организираната престъпност! Намаляването на престъпността за 2013 г. е само за периода в началото на годината преди националната катастрофа с оставката на Бойко Борисов, а откакто на власт е кървавото турско-комунистическо правителство, престъпността нараства с всеки изминал ден! Затова всички честни българи с нетърпение очакват втория мандат на д-р Борисов и ГЕРБ и завръщането на Цветан Цветанов като министър на вътрешните работи! Гордеем се с ГЕРБ!

Шегуваш се нали? Стига с тази реклама на ГЕРБ. ГЕРБ срина честния бизнес и обрече пенсионерите на глад ако не си спомняш. И бетонираха монополите и чуждите в България, като им направиха удобни закони. А и бате Борисов я виж какви дружки има в съседните държави. Нали скоро ходи там да му обяснят плана за България и близкото и бъдеще. Поогледай се , помисли и тогава ще звучиш различно.

Крайно време е бетонните ви комунистически глави да проумеят, че политиката и управлението на държавата зависят от богатите, а не от бедняците и пенсионерите! За по-малко от четири години д-р Борисов и ГЕРБ превърнаха България в остров на стабилността и просперитета сред океана на бушуващата световна икономическа криза! Само ГЕРБ може да спаси България от надвисналата тотална разруха и гибелното турско-комунистическо робство!

Йовчев е поредния мръсник ръсещ откровенни лъжи от парламентарната трибуна обслужващ единствено турско-комунистическите интереси. Факт! Никога не е късно човек да стане за резил.......

ПО НЕГОВИТЕ ОТЧЕТИ МОЖЕ И ДА НЯМА ПРЕСТЪПНОСТ...НАС КО НИ ТОПЛИ ТВА

еми да, по ниска ще да е, откакто го няма болното ефенди на жълтите павета и е грижа на полицията в Европа

Не ни заливайте с простотии на Игнажден,моля ви!!

Напоследък зачестиха съобщенията за намушкани хора,а също и за изчезнали млади красиви момичета. От статията става ясно ,че това според г-н Йовчев не е престъпност. Изумява ме факта ,че изобщо не се чувствате притеснени и не виждаме да се вземат мерки по проблема .Като се правите ,че не съществува той няма да изчезне от самосебеси. Що за наглост е да излезеш пред хората и да наричаш черното бяло!

Те ако смятат и тези "дребни" закачки как ще докарат този невероятен успех от цял процент, че и кусур! Смешници!

От" огромния успех" на Йовчев всички българи страдаме.Наглостта му е голяма ,защото никой не поиска оставката му и продължаваме да търпим безлично глупостите на един предател на българите и България. Какво ли е свършил за българите? Нищо. Разби МВР. отдели ГДБОП и подслушването и все се перчи ,че вече не били под диктата на един човек.Под чий диктат са след като всички са под неговото "велико управление". За каква група за мокри поръчки той и неговото министерство без ГДБОП са успели? Научеиха се всички български управляващи - престъпници само да се хвалят без никакви резултати за хората. Суперлативите няма да му помогнат, или да излъжат българите, защото те го разбраха какво върши. Дори и ограждението на границата не е направено и стои така.