Премиерът: Очаквам държавният бюджет да бъде приет навреме и да е балансиран

По повод на споровете в Народното събрание, свързани със здравната каса, Денков коментира, че "правителството си гледа работата и си изпълнява програмата"

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Очаквам държавният бюджет да бъде приет навреме и да е балансиран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заплатите на държавните служители не трябва да се вдига.С вдигане заплатите,стоките стават по-скъпи и за пенсионерите става по-зле,защото пенсиите изостават.Най-вече отпуснатите преди 2021г.заради пи-ниския % за година стаж

До сега не съм виждал премиер с такава охрана. От какво толкова го е страх?

Тоз академик много слабичък, явно не се храни добре! Давайте му люти чушлета за апетит! Излага ни пред чужденците!

Мошенник , некадърник и крадец . Да вземат да кажат колко му струва на Кокорка , острова в Тихия океан , та да му купим и да се кротне . Да му съберем парите 100 - 500 млн . , че иначе ще съсипе държавата с тея заеми за милиарди. ДА КУПИМ НА КОКОРКА ОСТРОВ И ДА НИ ОСТАВИ ДА ЖИВЕЕМ НОРМАЛНО .

Колко да е балансиран с планираните огромни заеми. За 3 години планираните заеми се равняват на всички изтеглени от освобождението до наши дни. На това му се вика БАЛАНС.

Що за смотан премиер! Самоназначил се за академик. Що за джендърска и противна коледна уж, украса на София!

балансираме със заеми и нови натоварващи регулации.

В медицината има два термина с които се отъждестявя някякво по-добре състояние на човека след операция най-вече - вертикализация и баланс. Първото е вертикализация и не е по-правилно да се вертикализира бюджета , пък след то да се балансира , защото в момента той е на операционната маса и ако не се изправи ( разбирай направи) кво ще се балансира ?

Едно не мога да разбера, от както са на работа за Българския народ, единственото нещо което се промени в положителна посока са костюмите на управляващите/загладиха косъма /. От там нататък държавата затъва в бедност. Но, бедността е най голямото наказание за глупостта на един народ. Грешен избор.

Отново напълно неадекватен е очилатият плъх ! При него всичко е балансирано ! Жега , наводнения , протести , хаос след първи сняг !

Срамно е да си българин в 21 век ! 700 години под робство и резултата е ясен !

Ако на разходите на Кокорчо вържете празната му глава за да олекнат, бюджета може и да се балансира... :)

Не става ясно този молец дали пише редовно своите отчети до началника си Пеевски?

Редовно гледа филма РАТАТУЙ....

Гледам по БНТ предаването "Това го знам" с ученици от елитни гимназии и се питам кой идиот предлага да се увеличат заплатите на учителите. Неграмотността на участниците е смазваща !!!

КАК СОЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ ХРАНЕШЕ ПОЧТИ 10 МИЛИОНА ? .... И ИМАШЕ ЗА ВСИЧКО .... А ДНЕС ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА НАХРАНИ 5 МИЛИОНА ??? ....

Не стига ,че не може да ги нахра ,а и не ги направи тъпи,необразовани

Пост и молитва!

Смятам да ВПМ

Последно - балансиран или с дефицит? Щото твоя министър предложи дефицит…

Ама моля ви се! Не задавайте такива сложни въпроси на академика. Съвсем ще даде на късо! :-)

ВАЖНОТО Е ЧЕ ПРЕДИ НОВА ГОДИНА .... ПРАВИТЕЛСТВОТО НАХРАНИ АМЕРИКАНСКИТЕ ЕВРЕИ ЧЕСТНИ КАПИТАЛИСТИ .... И КАНАДСКИТЕ РАБОТНИЦИ В ЗАВОДА ЗА СТРАЙКЪРИ .... И СЕ ОТЧЕТЕ ПРЕД ГЕНЕРАЛ ГУБЕРНАТОРА :))

Дръж се Денков! Хубаво напъди Тъжния Кон и Лошата Кобила да обикалят през гърция

ДА НАПОМНЯ НА ПИШЕЩИТЕ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ .... ЧЕ ДНЕС БЪЛГАРИЯ ПАК ЩЕ НАМАЛЕЕ С 200 ДУШИ ..... НИКОЙ НЕ СПОМЕНА ЗА ТОЗИ " УСПЕХ' .... А СЛЕД 2050 НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРИ КОИТО ВЪОБЩЕ ДА ГОВОРЯТ ЗА НЕГО :))

Първо, с НИСКИ ДОХОДИ българинът НЯМА да ВИДИ еврозоната; Второ, заплатите на ДЕПУТАТИТЕ, ПРЕМИЕРА, ПРЕЗИДЕНТА и ПРЕДСЕДАТЕЛЯ на НС се АКТУАЛИЗИРАТ на ВСЕКИ 3 МЕСЕЦА. Но 80%-овите са ПРОТИВ АКТУАЛИЗАЦИЯТА на пенсиите по ШВЕЙЦАРСКОТО правило... Тц, тц, тц..

Внимавайте от много работа се става Гърбав

Денков: "...правителството си гледа работата и си изпълнява програмата" По ЗАПИСА.

Украйна е страна - съюзник в борбата с фашистка Русия и трябва да я подкрепяме, дори с цената пенсиионерите ни да гладуват Струва си

КУЧКИТЕ НА ГЕНЕРАЛ ГУБЕРНАТОРА: .... " ПРАВИТЕЛСТВОТО СИ ИЗПЪЛНЯВА ПРОГРАМАТА ЗА ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД .... И ХРАНЕНЕ НА ГЕРМАНСКИТЕ И АМЕРИКАНСКИТЕ ФАШИСТИ С НЕИЗГОДНИ СДЕЛКИ И БЪЛГАРСКИ МЕТАЛИ"

Тия са дементирали русофили, които теглят България назад Трябва да се изчистим от тях по естествен път, чрез глад

Колкото повече стари русофили - комунисти измрат от глад, толкова по добре Майката да сократчо вече рови по кофите и това е добре

Недей така... какво ще прави родата на Васко Ухото и на Бойкикев?!?

Г-н премиер, балансиран бюджет означава 0% дефицит, т.е.колкото сме изкарали, толкова да харчим. А нашият бюджет няма да е балансиран, ще има 3% дефицит, т.е.ще взимаме заеми, за да увеличим пенсии и заплати.

Ако в бюджетс има 10 лв приход и те дават на себе си и бизките си 9, а за нас остава 1 -ТОВА БАЛАНСИРАН БЮДЖЕТ ЛИ Е ИЛИ Е ДЕНКОВСКИ. КАКТО КАЗА Николай Михайлов -един човек, кацнал на премиерско място, без да знае защо

Вече сме 3 декември, а тези още нямат бюджет. И как да имат, като ококорения е слагал цифри в приходите от тавана. Този идиот не знае ли, че сметка без кръчмаря няма?

Какъв е този молец на снимката, като прочетох заглавие - "Премиерът ..." , очаквах да видя снимка и изказване на пеефски!

"балансиран" ще бъде :))))))))