Дянков с премиера на ”Кризата в Европа. Поглед отвътре”

Бившият министър на финансите Симеон Дянков представи в София книгата си "Кризата в Европа. Поглед отвътре".

Обратно в новината

Коментари - Дянков с премиера на ”Кризата в Европа. Поглед отвътре” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като докара България до дъното,източи резервите на здравната каса,пенсионни фондове,направи единна сметка за да краде по лесно,с нулев икономически ръст и стегнация,фирмени фалити и полицейщина,не желаем да му виждаме физиономията,дори и да познава причините за кризата в Европа,това че знае,а направи това което не трябва,изобщо не ни интересува неговия роман за препечелване на "пари"!

А как ще го оценят случайно оживелите след четиригодишното му затягане на коланите?

Дянков преведе Б-я през тежка икон. криза и я остави в отлично фин. състояние. Като всеки икон. компетентен човек, беше подложен на селяндурски комунистически атаки и лозунги, които нямат нищо общо със зздравия разум.

Де да беше само той с мед да го намажеш! Ама трудно ще му се отнеме титлата"КРЕТЕН над КРЕТЕНИТЕ" в БГ, че и по целият свят! ХА, ХА, ХА!

един милиард и половина деноминирани лева къде са крадецо при цецо при цецо,,,,,,,,,,,,,,

всеки луд с книга след като го изгони грозната му жена чак в сибир

Сигурен съм че тоя разбира от КРИЗИ... Просперитет няма в главата, само пици...

Точно така, Днков е личен пример как изчезват 1милиард и 500 милиона от здравната каса (вярно е, че сегашния финансов министър другото гуру Горанов направи транзакцията докато Дянков мисля, беше отпуск тогава, но все пак си министър и не можеш да позволиш подобна сума да отиде някъде без твое разрешение). Отново Дянков е човека които замрази доходите на хората, а в същото време се раздаваха щедри бонуси в министерството на финансите, закри доста болници в малките общини, защото видите ли нямало пари, вследствие на изтеглените 1,5 млрд лева. Този човек не би следвало една негова дума да бъде отразявана в нито една медия.

Дянков е личен пример за лицемер и лъжец, дрънкаше за икономии, съюз със САЩ, демокрация и като приключи отиде да лапа хубава заплата в уредената, спокойна и богата Русия.

да лапаш "хубава заплата в уредената, спокойна и богата" Русия.

"Добре е, когато политиците говорят, още по-добре е, когато пишат", заяви държавният глава... А в нашия случай е най добре да си отидат при Желев....

Атакистки некрофаг...

А ти - при кого искаш, да отидеш?!

Дянков е най-перверзния икономически продукт на политическата измишльотина ГЕРБ.

Който го е наел, тежко му. Силата му е да изпраща държавата, за която работи на дъното.

Здравомислещите хора си задават въпроса какво остави в наследство на България (освен половин магистрала) първия кабинет на Герб с "гения" Дянков в състава си, след като наследи 4 милиарда евро резерв?

Чукча не читател, чукча писател...

Оценихме го февруари 2013г.

Симеон Дянков е най - добрият финансов министър който България е имала. Не защото беше нещо голямо, но всички останали бяха много слаби. Костов, Орешарски, Чобанов, Милен Велчев - да не изброявам повече, че става много неприятно.

Сигурно живееш в друго измерение

... информираме ,че това е най-кратката ни книга. Тя се състой само от едно изречение - "Кризата в Европа , Поглед отвътре - това съм Аз !!! "

Заради тая финансова стабилност изостанахме технологично, проектите ни спряха, младите останаха без работа, всичките ми роднини емигрираха, младите не раждат деца, циганите се развъдиха ужасно премного.Накрая ще закрием най-финансово стабилната държава, която няма въобще финанси, дори за тротоари.

Обаче г-н Борисов смята, че който не оценява Дянков не е здравомислещ. Е, след Дянков здравомислещи не останаха. Само бедняци и милионери.

Много българи измряха.Напълнихме се с опасни афроазиатци. Мутанти гейберасти забогатяха. А останалите още живи оценяват Дянков с повече псувни и от теб мръсна мутро банкянска.

всичко това в рамките на 3 години?

Работи в Москва , но с тавкава ярост хули Путин , че чак ми стана неудобно за русначето. ДЯНКОВ ПРЕДРЕЧЕ ПЪЛЕН КРАХ НА ПУТИНИЗМА. ДАЙ БОЖЕ.

За гробарските идиоти дори лилипут като невдянков е веУикан.

Е НИЕ ЩЕ ГО ЗАПОМНИМ- НЯМА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ, ПОСТНА ПИЦА....Е СЕГА И КНИГИ ДА ПИШЕ КОЙ ? КОЙ? ЩЕ МУ ПОВЯРВА.

Бабе, още ли си жива, оцеляваме значи?!

Много ловка цензура. Ц,ц,ц,ц, Иначе съм съгласен с този Данчо. Управлението на гроб и глупака боко доказват едно - с тази държава и този жалък народец е свършено.

Принципно хора трезвомислещи, финансово грамотни, с визия какви са процесите в 21 век, наясно с глабалните промени на света ще го оценят наистина подобаващо, в същото време- архаични, закостенели, популисти, псевдо-социалисти и моралисти- не ! за Зях е важно да има кой да даде и те да си мсиялт че това е комунизма- някой да работи вместо тях! Едно време СССР даваше, сега се търсят други донори (справка СИРИЗА).

Не искам нищо даром ,искам всичко , което работеше преди години и бе "приватизирано" и затрито отново да заработи и да има работа за всички.

премиера пропусна да спомене,като заслуга многобройните екскурзии по света с неговата метреса, на наша издръжка.Не само е богат, ами и стиснат.

" съм сигурен, че Дянков е представил всичко по обективен начин, добави Росен Плевнелиев", както обикновенно се изказва за неща с които не е запознат. ТОЙ ДАЖЕ НЕ Е ЧАЛ КНИГАТА ЗА КОЯТО СЕ ИЗКАЗВА...СМЕШНИК!

Пак е бил на митинг с тапетите

Не просто е велик, можем спокойно да го наречем "мистър финансова криза"! Ето ги фактите - Работи в МВФ той изпада в проблем със взиманията... После министър на финансите на България - икономическа и финансова криза, налага се да се откраднат парите от пенсионният фонд за да се закърпи бюджета... Отива в Русия - финансова криза..... Този човек, където отиде всичко срива!!!

Като министър, Дянков беше нищо повече един негоден, словоблудстващ комплексар, който не успя да докара поне донякъде и едно от нещата, които захвана. Освен това раздаде милиони парични бонуси в някои министерства, докато в лъжеше, че пари няма и няма за всички. не може да се отрече, обаче, че като фигура пасваше перфектно на "кабинет" воден от Борисов.

Благодарение на западната ориентация която Дянков също споделяше сега ние българите имаме в САЩ имоти за милиарди долари. Българите имат имоти за милиарди евро и в страни от ЕС. Нека руските тролчета го знаят това и да се попитат защо българския народ не ходи да живее в Русия, а точно обратно руснаци идват да живечт в България.

Веселушко!

А ти купи ли си имот? Защото тези (поне някой от тях, по-голямата част дори)които са си купили са се ИЗСЕЛИЛИ от България и нямат намерение да се връщат, освен през лятото. А другите дето са си купили.... Са откраднали парите от твоите родители, техните, моите от нас и от нашите деца.

Борисов и Дянков са крайно жалки фигури в историята ни,по нищо не различаващи се от Муравей Радев,Божков/г-н 10 процента/,Виденов,Станишев и подобни скъсаняци...как ли би изглеждала България без ежеминутните грижи на лицето Бойко Методиев Борисов от 2009та насам...

При 49% активност и спечелени 30% на изборите, Герб имат 1 милион гласа в БГ, казано с други думи, инвестираме 1млрд в саниране на жилищата на около 1млн българи и си подсигуряваме властта в следващите 10години, а останалите 4млн гласоподаватели ще теглят сметката! Толкова е просто, за едни майка, за други мащеха е нашата мила родина. ОСТАВКА!!!!!!

Ако не беше той, вече щяхме да сме като Гърция. Да тропаме от врата на врата из Европата и да молим за отсрочка.

Честно казано искам да сме като Гърция,а не като бойковата България,нека да сме зле като гърците-имат държава,съд,армия,полиция,синдикати,пенсии,спокоен живот,социални придобивки,хиляди острови,флот,пристанища,ние какво точно имаме,че да ни завиждат.

НЯМА ДА ТИ ДАМ ОТ МОИТЕ ПАРИ МЪРЗЕЛИВЕЦО. БЯГАЙ ДА РАБОТИШ.

Че трябва дисциплина и строго управление на финанси трябва. Но защо си мислите, че гърците са по-зле от нас? Фалирали, но по-богати и по-щастливи от българите!

Следващата стъпка на др. Борисов по отношение на Дянков е да предложи Дянков да бъде избран за почетен гражданин на София, някоя улица да носи неговото име както и Сметната палата. В училището, където е учил в Ловеч да бъде поставена паметна плоча. А защо да не му се постави и паметник в Борисовата градина!

Нека Позитано в София се прекръсти на ул.'' Симеон Дянков''.

Чудно ми е като е такъв капацитет защо Борисов го уволни?

Поредно доказателство, че както дянков, преподавател в руски университети, така и останалите ни управници са руски агенти, продажни мафиоти!

Леле мале, от кога малоумници пишат книги?

И сега сте за пример - как стадо мекотели предадохте народа си и държавата си на САЩ и забравиха вековна история, приятели и волята на хората, които ви избраха! Очакваме възмездие.

Нагло самовлюбено човече. Човек на двойните стандарти. За единици полезен за масата хора вреден. Къде отидоха някои фондове ?

Борисов чрез изказването си за Дянков ми върна увереността, че има голямо чувство за хумор!

И Бойко и Дянков и сие, заслужават едно яко сизиросване,но с помощта на румънски прокурори.

Аз лично не съм искал много от Дянков. Само да върне онези милиард и триста милиона лева, които дръпна от НЗОК и удави в бюджета. Това много ли е?

Не случайно ББ е казал - здравомислещите! Тук в коментарите са писали предимно тролове от батака и бйесипе, където знаем, че няма мислещи, камоли здраво мислещи. А фактите са такива: От Декември 2008 до Август 2009, когато Дянков става министър, СОФИКС губи НАД 80% от стойността си. Може да си го проверите. През същите тия 9 месеца, приходите в хазната спадат с по един милиард на месец, но поддържането на тезата, че "НЯМА КРИЗА" карат един друг печално известен мин на финансите да изхарчи 9 милиарда, правейки се на 'велик' финансист.

Всички борси по света паднаха за този период, а в България борсата ...не е борса.

хасанчо - ще прегракнеш, стига си бълвал лъжи ! Знаеш много добре, че и дянков и борисов са лъжци, крадци и лицемери и затова народа ги изгони, а до няколко месеца изгонването с камъни ще се повтори ! С продажната си политика дянков изхарчи над 5 млрд. оставени от лошите комунисти, и остави хазната с минимума от 3,5 млрд. ! Това са фактите - има ги на сайта на МФ - чети и се образовай, стига си слушал чалга и коленичил пред мутри !

Корнелий

Да Това е приказката, която червените тролове разказват на децата си преди сън. Как лошият Дянков похарчи 4 милиарда за 4 години. Що не разкажете как добрият олигарски похарчи веднъж 12 милиарда за 12 месеца 2008-2009 и как веднъж открадна 4 милиарда пак за 12 месеца, а?

Абе тоя няма ли да го включат в списъка на (мужиците и агентите им ) санкциите срещу Русия . :) Ректор на Руския икономически у-тет в Москва по време на руската чума в Изт. Украйна. Срам за България.

Бате Бойко ще се погрижи за сенилните пенсионери като тебе. В края на мандата му повечето вече няма да се нуждаете от добавките си към пенсиите поради естествени примини - глад, липсата на здравеопазване, глутниците цигани по селата ...

Като си помисля на трезво, оценката ми по популярната в Бг. зеленчукова система е - ЧУКУНДУР!

Това управление народа никога няма да забрави.Това беше геноцид над хората.Но,за властимащите беше "пир по време на чума",те от нищо не бяха лишени,напротив увеличаваха си заплатите,раздаваха си бонуси,купуваха си нови лимузини,назначаваха си приближените,което и сега е в пълна сила.Дано горте в А.а!Нищо не е наред в тази държава,в която населението скоро ще остане колкото един град.

Кратуний първо да каже, какво разбира под здравомислещи хора, защото ако имаше такива, то той нямаше да е на власт! И всички останали боклуци разбира се!

тъпанар хвали тъпанар.

Тъпанар коментира. Друг тъпанар му слага плюсчета. В тази държава май много тъпанари живеят? Като сложим и циганите, май хора не останаха.

Не знаех че ББ имал чувство за хумор. Двама тъпанари се ласкаят взаимно.