Панов: Г-н премиер, помогнете ни, кажете кой ви прати SMS-а

Председателят на ВКС Лозан Панов призова премиера да разкрие кой му прати скандалния SMS и се извини на Димитър Узунов за подозренията към него. Борисов отказа

Обратно в новината

Коментари - Панов: Г-н премиер, помогнете ни, кажете кой ви прати SMS-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смятам че Борисов трябва да посочи кой е изпратил SMS-a.

с премиерския есемес и последвалата неадекватна реакция на ББ замириса на смачкан запартък по вина на последния. Към г-н Панов. 1.Конкурсните изпити за длъжност в правос.с-ма изцяло се опорочават от непочтеност в изп. комисии.Участват магистрати-феодали от големите окр. градове и резултатите са предвидими за лица, за които се знае, че ще попълнят свитата на феодала, вкл. и женското му обкръжение. Примери - бол. За да има честно конкурсно състезание, изпитите трябва да се провеждат по кандидат-студ. модул: еднакви въпроси за всички в писмен вид, за да има сравняемост и контрол при нужда. Правосъдните структури се напълниха с гнили ябълки. 2. Предлагам ВСС да обяви конкурс за живописна картина с работно заглавие: "Нахлуването на ББ във ВСС". Сюжетът само донякъде се доближава до този на "Тайната вечеря", но пък е значим за дирижирания бълг.преход. 3. С Вашата почтеност и защита на българщината Вие заставате с/у сили, водещи хибридна война с/у Б-я и срещу техните озлобени пети колони. Помислете за Вашата безопасност. . ББ не понасял кръв, но безкръвните методи за отмъщение са многобройни /Г.Марков, Литвиненко/. Не мога да забравя съскането на ББ срещу оставката на Вучков. ББ ще направи опит да се измъкне от позора с есемеса. Всъщност той трябва да съден за безчестие омерзяване и оронване на авторитета на ВСС. Бъдете здрав и докрай почтен, и дано Бог Ви пази!

по добре попитайте бойко Борисов кой уби Андрей луканов.

Господа членове на ВСС, във Вашите редици има информатор на "елитния" престъпния контингент в държавата ни. Докато не го разкриете и не го отстраните е безсмислено на продължавате дейността си. В този смисъл подкрепям искането на г-н Панов, защото такава професионална атмосфера е нетърпима и недопустима за работа Ви. Стига сте отстъпвали !

Г-н Панов е прав, но Бойко няма да му отговори. С това той се компрометира и показва ченгеджийските си методи управление . Все пак ще се въздържа да изпраща нови SMS-и занапред до ВСС. За това считам че г-н Панов трябва да бъде номиниран от гражданско сдружение за следващия президент на България на предстоящите избори наесен, а в последствие и за премиер. само така ще може да се освободим от мафиотската прегръдка на сегашната върхушка и ще се даде път на градивното съревнование между политическите сили от което ще има полза народа ни.

Не защитаваме г-н Панов ,но в случая е в ПРАВОТО си,да ТЪРСИ отговора на този въпрос,ЗАЩОТО това му е РАБОТАТА!? Кажете си г-н Борисов,ИСТИНАТА не боли!!!

Хайде стига с тези SMS-и,записи с разни каки, или по-скоро дърти к---ви облечени във власт. Ама и този Панов продължава да рие и ми става все по-съмнителен. От това клатене на лодката някои могат и да се надяват да извлекат полза, но за повечето българи ползата е никаква, защото въпреки недостатъците на това управление, перспективата то да бъде заменено с друго е още по-трагична. Вече видяхме докъде ни доведе една безпринципна коалиция от БСП ДПС и Атака. Ако към тях се присъединят още лакоми за власт формацийки. кошмарът ще бъде пълен, защото управлението ще заприлича съвсем на глутница озверели кучета, който се борят кой по-голямо парче да откъсне.

Не говори глупости, до къде те доведоха, искаха 1 милиард заем да вземат и метрата орева орталъка, а след това взе един път 15 милирада, после 5 милиарда а сега 300 милиона за фонда за гарантиране на банковите влогове. Управлението на твоя приятел Буда е по страшно и от турско, държавата неизбежно ще колабира по лошо и от Гърция. А може и без тези малоумници.

Панов, АЗ изпратих смс-а Айде сега цялата съдебна пасмина се самоосъдете и се самовкарайте в затвора

Се разсъска-по чия ли,заповед?!

УЛЯХТЕ СААА .....

Абе човека пита за да си плати за sms-a,а хората си мислят глупости.

Офертата беше предложена-офертата се прие. А офертата я отправи Яне Янев в телевизионно интервю:"Господин Панов трябва да обясни, как стана Председател на ВАС по времето на Доган-Станишев и да обясни едни законно направени СРС-та спрямо него." Та ще се моли не, ами на колене ще пада.

Ей, бях забравил за това. Ама и този съдията не излезе да опровергава, не каза, че ще съди Лудото Яне.

То лудите не могат да ги съдят. Лошото е, че вече и в лудницата не ги вкарват, а даже нЕкои ги "вкараха" в МС като съветници на премиера.

борисов бъди честен и стига усуква кажи истината за есемеса стига вкарва хората в манипулации искам да знам премиера има ли чест или е един голям лъжец

Г-н Панов бил районен съдия във Виена и следователно перфектен-това е комплексарщина и нищо не доказва-всеки професионалист знае,че готвач от Хилтън трудно ще се справи в заводска столова

Пак,ще изгубите тотално,говняно-червени помияри,колкото и да лаете!...

да излезе на трибуната и да каже че Панов му е пратил съобщението и да приключваме:)

Може пък да е бил Цацаров.

"Защо продължавате да поддържате бизнеса на Делян Пеевски? Имате ли някакви общи интереси с него?" - попита друг от присъстващите. "Не е вярно, това са абсурдни неща" - смотолеви все по-изнервеният Борисов. "Да бе, как да не е вярно" - репликира го глас от публиката.

лозан панов -най-достойния българин в моментна

Най достойния, слагач в момента!...

На кой?

Боко Тикво, сега е момента да докажеш че си истински мъж като кажеш кой ти изпрати ЕСЕМЕСА иначе значи че си същия п..ю като Яне.

Истината е една: ЗАКОНЪТ ЗАДЪЛЖАВА БОРИСОВ ДА КАЖЕ КОЙ МУ Е ПИСАЛ ЕСЕМЕСА!!! В противен случай Борисов става СЪУЧАСТНИК В ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО!!!/ дали това престъпление е само МОРАЛНО или есрещу правовия ред в държавата - да кажат юристите.../Но ако продължава да мълчи . значи е престъпник!!!!!

Той, бокича де, и да си каже, пак си е престъпник...

Си ти-маймун "Пешо"!

Много ли те е яд, че казвам истината?????

Бойко направи грешка, трябваше да си премълчи за съобщението и щеше да си спести цялата тази олелия. Понякога прекалената честност ти създава неприятности.

Стефчо ли си, Стефчовица ли си....Не разбра ли, че с есемеса се е целяло да се внесе страх, чрез насаждане на контрол над съдебната власт, а гърбав?!

Омръзна ми да слушам за "страх" "контрол" и всякакви други НПО глупости! Страхът и контрола са по места в Районните и Окръжни съдилища и Прокуратури, където всички са навързани като свински черва и шуробаджанащината е неприкосновенна. "Аз ти правя услуга, утре ти на мен" това е по места. Стига вече с тоя ВСС, контрола и корупцията са на долните нива и те са важни за обикновения човек.

ИСКА МУ СЕ ДА Е В ЦЕНТЪРА НА ВНИМАНИЕТО. ВМЕСТО ДА РЕШАВА КАЗУСИ И ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ПРОБЛЕНИТЕ В СЪДА, ТО ТРЪГНАЛО ДА СЕ ПЕРЧИ И ПРАВИ ПОЛИТИЧЕСКА КАРИЕРА. ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪДИЯ. ТО Е АНТИ СЪДИЯ.

Браво! Само аз съм достоен за съдия! И всичките от "симеоновската школа" сме кой от кой по-достойни за съдии! Тези от СУ да го ...

Той точно това прави! Решава проблеми!

Като чета коментарите, виждам че пипалата на Мафията е пуснала дълбоки корени в обществото! Дано тази хватка за гърлото да ви е приятна! Толкова тъп народ като нашия няма да откриете и в Централна Африка! Жалкия живот, който водите е непростимо благоденствие за управляващите! Може да понесете още издевателства! Вие сте свикнали! И въобще не гледайте гърците - те са алчни, гадни и тъпи копелета, които си нямат понятие от евро-атлантическите ценности! И ще свърша с цитат на Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша.!"

Този ли е честния съдия, който е спестявал от банички и е закупил имоти за над 1 милион лева? Ако е той има право да пита не само премиера, но и всеки друг... Хвала на тикива магистрати !

Не си разбрал - от банички и закуски спестяват към момента Винетка и Цурко - хапват за сметка на Обама в Белия дом...

само е честен но и той лично е пратил SMS-а, сега естествено се прави на незнаещ:)

Ох, ти виж какво пише за шефа на ВАС - Георги Колев и за имотното му състояние;о)) В сравнение с него този е направо като анемично чавдарче пред охранен партиен функционер;о)

въпросът ти не се ли отнася и до други, много по-властимащи и известни хора? Предвид интелигентността която явно е в изобилие при теб, няма да ти давам жокер, можеш ли да продължиш списъчето с поне още десетина имена?

Като гледам троловете стават все по неграмотни тука :-))

си три правописни грешки в синтаксиса:)

Отдела, да нямате нещо Лозан записан, някакъв матриал подготвен за него та е толкова настървен да баламосва?

И аз се присъединявам към питането.Само че обращението ,което ще използвам не е уважително-Будо,кажи кой ти прати СМС-а и си подай оставката,стига клати държавата.

Не си ти този който от тук ще иска оставката на човек зад който застават над два милиона и половина българи и който винаги до сега е печелил избори! И се научи да пишеш!!!

И на колко е платено ?Ти си един от тях ,вероятно, щом си такъв апологет.

Допуснал си 5 правописни грешки в отговора си до този, когото поправяш.

и костинбродските бюлетини да прибавиш, трудно ще ги докараш до 2,5 милиона. Аритметика, ако знаеш какво е, се учи в малките класове, сигурно по-интересно ти е било да четеш "Винету", въпреки, че това май не е по силите ти.

Камион го блъсна трактора го гази багер го товарии в една лека кола Що е то???

Боко може да е всякакъв, но е факт че при него има стабилност и икономически растеж и България се чувства като една що-годе нормална държава. А червените гадове освен да крадат и да фалират банки и предприятия и да подписват грабителски договори с кръвопиеца Путин друго не знаят. Да не говорим, че на запад никой не иска да им види лъжливите физиономии даже. Те обаче се натискат за кокала и плюят ли плюят, ненаялите се боклуци.

Ти далтонист ли си ?

Страхотна стабилност и растеж.....на самоубийствата, убийствата, нападенията ,измамите и.......не ми се пише повече, че се ядосвам на глупаците.

Ако искаха да разкрият кой е автора на СМС, най- елемнтарното е да се направи разпечатка на Буда за този ден и всичко щ стане ясно. Едва ли в този един или два часа са му пуснали 100 СМС-а. Но Буда не желае да се разкрие автора и пуска такива жалки карикатури като Янето да замазват скандала, с което още повече се оплита в интриги.

Много пъти съм казвал че комунистите ще отидат в историята едва тогава когато и последната цитадела СС бъде реформирана и структурно и най вече кадрово! Това е истината затова и другаря Миков така се противопостави когато стана въпрос за разпускането на ВСС!

Все пак Лозан не е завършил Противопожарна техника, за да е на нивото на г-н Борисов. Винету може и да е прочел в детската градина.

Да си пожарникар в много държави е чест и гордост , а вие искате да внушите че демек е по прост , така ли! А ако е така я да видим кой повече ръководни постове в държавата е заемал и ще видиш че си много далеч от това което се стремиш да ни залъжеш!

КоНГРАЧУЛЕЙШУН бате. Толкова, че повече не знам по английски. Нищо ,че съм много умен И "ТРИ"папи са ме гаЛИли

В това е трагедията, приятел - че Боко не е пожарникар , а Премиер!

Ееее и НАЙ-ПРЕСТЕЖНАТА му е ТИКВА!!!

В коя държава ПОжрникаря е станал премиер?

В цялата съдебна система е пълно с едни червени човечета, които освен да пречат на развитието на България, изпълнявайки политически и мафиотски поръчки и да се облагодетелстват чрез подкупи друго не правят.

И всичкото това е по нареждане на Кратун

кратуната си ти че си се объркал тотално!

Ти какво очакваш с такъв Главен Прокурор и такъв Премиер? Мафията управлява! Това е! А на Панов много скоро ще му изпратят 20 карамфила!

Докато не обесят двама души на площада няма да се оправи страната.Познайте кои са те? Браво ,така е.

Дреме ти на дедовия. Kой, какво, кога, защо. Я си пий ракията. Да не би тоя дето го е пратиl sms-a да си е загубил GSM-a.

г-н панов, когато получите от умрял писмо, така не ще дочакате от боико борисов отговор.досега балгарите не получиха отговор за участието му в силовите групировки ,за милионите му в офшорки и швеицаря и как ги е придобил,за контрабандата покровителствана от него(мишо бирата),за далаверите му с цветелина бориславова или за самоубитите му авери .

Кой си ти ,Панов че да нареждаш на Премиера?Я по_добре подай оставка и си изхвърли дипломата!

Такъв съм , че нема кой да ми поиска моята оставка. Тиквата ще падне, аз ще остана

А ти кой си , че да нареждаш на когото и да било ? Това е проблема, че всяка жаба трябва да си знае гьола и мястото там.

За разлика от Пожарникаря, Лозан Панов има морал и практика в Областния съд по наказателни дела във Виена, в Районен съд на Виена-център и в Областен съд по граждански дела - Виена, където е получил висока оценка за своите качества! Ясно?

ЗАКОНИТЕ НА ХАН КРУМ Крум запитал пленниците авари: От какво мислите, че загина вашият предводител и целият ви народ?" А те отговорили: Понеже взаимните клетви се умножиха и погубиха по-смелите и по-умните; и още, понеже насилниците и крадците станаха съобщници на съдиите; също така и от пиянството. Тъй като виното се увеличаваше, всички станаха пияници; освен това от подкупничеството, също и от търговията. Защото всички станаха търговци и се мамеха помежду си. И от това произлезе нашата гибел". А той, като чул думите им, свикал всички българи и им заповядал, като издал следните закони: Ако някой обвини другиго, да не бъде слушан, преди да бъде вързан и разпитан. И ако се окаже, че той клевети и лъже, да бъде убит. Не се позволява да се дава храна на онзи, който краде. Или ако някой би се осмелил да направи това, имотите да му бъдат отнети. Заповядал също да се строшават краката на крадците и всички лозя да се изкоренят. На всеки, който проси, да не се дава малко, но да бъде достатъчно задоволен, за да не изпадне пак в нужда; или пък, който не постъпи така, ще му бъдат отнети имотите".

За мене г-н Панов НЕ оправда очакванията за промени във ВСС , за което го избраха! ВСИЧКО ОСТАНАЛО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. А сега търси под вола теле!!!

Лозан Панов е ЕДИН от тримата "големи" във ВСС - шеф на ВКС, с неговия ранг са Цацаров и Колев ( шефа на ВАС)! От тях нищо ли не очакваш;о)))

Спрете с компроматите! ББ е силен премиер с достойни можещи министри! И нови избори да има пак ББ ще си изберем!

Ти съвсем превърте

За какви компромати говорим? Че някой от ВСС е изпратил секретна информация на Борисов? Че самият Борисов не отрече! Къде видя компромата?

Не е ли по добре да започнете реформите НАЙ СЕТНЕ в тая обетована сфера наречена българска СС, вместо да се занимавате с глупости!

Освен да се присъства лично има и други начини да се събира информация. Той това има предвид човека, но за простия народ това е неразбираемо.

Бойко:"Ни чул,ни видял"- Главен герой от филма с Луи де Фюнес!!!

Когато беше блъснато на пешаходната пътека,се наака от страх,а сега съвсем,се размириса!Няма ли,КОЙ,да го поизбърше,бе?

Добре, добре.... Днес получаваш от Цацата левче, а от Боко - два!

Все пак по добре левче от колкото рубль-девалвиран!

Стига претопля манджата...ясно е всичко! Промяна в обозримо бъдеще няма да има! Който още не е събрал багажа да го прави и да се маха от Боколандия!

Да си каже все пак КОЙ? :)

е той си каза и по телевизията! Нали видя кого избраха!

Ти защо не си избягал още?

Грешиш...аз отдавна и все по рядко за съжаление съм само турист във Боколандия!

Панов, с тези изказвания трябва много да внимаваш, като пресичаш улиците!

Чекайте бе, Янката еле кажа, че он го е пратил, шо сакате уще?!

ЕСЕМЕСА ? КОЙ МУ ТУРИ ФЕСА ? ЗНАМЕТО ОТДАВНА НЕ Е АКТУАЛНО !

Tози докога ще занимава хората с някакъв тъп смс, а и на всичкото отгоре ще иска разпечатки от хората. И какво очаква от ББ - да си признае, че е излъгал ли , след като вече каза, че негов съветник му го е изпратил.