Коментари - Агенция ”Афис”: БСП е във възход, ГЕРБ в застой | Днес.dir.bg

Агенция ”Афис”: БСП е във възход, ГЕРБ в застой

БСП води пред ГЕРБ, показва последното социологическо проучване на "Афис", цитирано тази сутрин от Нова тв.

Обратно в новината

Коментари - Агенция ”Афис”: БСП е във възход, ГЕРБ в застой | Днес.dir.bg

Коментари

Комунизма се завръща, довиждане ЕС. Кой пътувал, пътувал, желязната завеса пак се спуска, границите се затварят. Визи. Ще направиме още един два АЕЦа докато всички измреме ор рак. Честито

няма бсп, няма герб. народът гледа кой по добре се представя. лошото свърши идва по-лошото. правим сравнение и избираме по малкото зло, а то е батето - европа, сорос, там е истината. ходят на запад и виждат. по-добре на запад, а не обратно там където бяхме. мерси. достатъчно от 1970 живеем зле и пак да ни погребат. няма да стане. цели семейства се изнасят с децата си в Лондон, това ви го казаха и в прав текст, не аз, а

Ама вярно Путин е развързал яко кесията. Пазаруват ли пазаруват. Нали затова му ходиха на крака есента. Друг е въпроса какво са му обещали "другарите"

Вчера гербаджия в изблик на злоба и откровение ми каза: -Този път един път за винаги ще приключим с комунистите . -И как точно ще стане -Попитах? Те печелят изборите.-Ние вдигаме на бунтове всички наши структури .фалираме подходяшите две три банки. Наши студенти окупират университета. НПО подкрепят и финансират улични протести. "Международната общност " ни подкрепя ,както и досега Бойко е любимец на Меркел и Юнкер. Земеделци ще блокират пътища. Ще се окупира и бойкотира парламентът . А ако комунистите ни играят твърдо -пролива се кръв и предприемаме акция за забрана на БСП и членовете и се арестуват. Толкова години пропуснахме да се разправим с тях. Като знаем отмъстителният и злопаметен характер на Борисов ,те наистина си го мислят и са убедени ,че това ще стане.

След като не протестирате срещу ГЕРБ, значи си го заслужавате. И пак ще пропуснете.

Повечето от българите не забелязват, че ЕС в настоящият си вид изживява последните си месеци! С излизането на GB от ЕС ще се навъдят такива проблеми, които сега хората дори не предполагат! GB ще разбие ЕС сключвайки различни по съдържание и същност двустранни споразумения и договори с отделните страни от ЕС! Примерно. ще въведе Визи на първо време за България, Румъния и Полша, а за другите не! Ще приложи различни социални придобивки за емигрантите в зависимост от коя държава са! И т.н. Това за сега го няма и няка си ни се струва, че няма да се случи. А, то ще се случи! Ние бяхме и сме най-зле третирани в ЕС, до такава степен, че никой не ни иска в отделните групи държави, който ще се формират от тези в ЕС! Нас упорито, методично и педантично ни насочват да станем Вилает на Турция! ЕС ни сдъвка, изсмука и на никой повече в Европа не сме нужни! Турция с охота ще ни приема и ще засели територията ни с анадолци, които този път много бързо ще ни асимилират! Това е положението, Марийке! Ако, ти харесва!

Изтеричните крясъци няма да ви помогнат,герберасти прости,тиквената фабрика потъва барабар със простите си семки

на Позитано, при онази селяндурка! Там е вашата правда. Тъпи комунисти.

Хахххахаа! Че то в ръководството на ГЕРБ има повече комунисти, отколкото в ръководството на БСП.

Неграмотник - ИЗТЕРИЧНИ??!!! Ето го истинският електорат на БСП - пълни неграмотници, които не знаят езика си!

Лъжлива анкета. Извадете от процентите на ГЕРБ тези на ДОСТ и ДРОМ и мутрите отиват трети. Втори са патриотите!

Каква е тази агенция? Сега за първи път я чувам/чета за нея!?

Така е,не е от вашите платените герберче

ДАЙ ПРИМЕР ,ЧЕ ВСИЧКИТЕ СТЕ КАТО ЛЪЖЛИВАТА СВРАКА ДЕТО СЕ ПРЕБОЯДИСА ОТ СЕДЕСАРКА:):):)

КОМУНЕТАТА ИМАТ ПОВЕЧЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ ОТКОЛКОТО ЧЛЕНОВЕ.:):):):)

Няма да те разберат, уви, руската пропаганда им е изтрила мозъчните гънки, оставила е само една, която не смогва да мисли извън основните функции на тялото. Да, прав си, но малко са мислещите, повечето са карат за глупости, величаят Русия, мразят ЕС, но всъщност емигрират в ЕС, САЩ, Канада и пр. прогнил капитализъм, а гласуват така, че да убият България напълно, служейки на руските интереси.

Хайде да е на хаирлия! До изборите да стане разликата достатъчна за самостоятелно управление! Да си носят цялата тежест и отговорност на поетите ангажименти в програмата си! Да няма извиване на ръце от коалиционни рекетьори! И да няма прехвърляния на вина за неизпълнение на програмата!

Винаги са управлявали самостоятелно. ДПС е само инструмент за контрол над турския етнос, защото по исторически причини няма кой турчин да гласува за БСП(к).

АБВ повече от Да, България... Бахти, ако това е верно, България трябва да бъде закрита. :) Явно, няма смисъл, материала си може толкова. :))

Бих искал да видя АБВ да има повече от БСП. Последната генерално не става за ляв крак и затова цялата ни политика куца. Без смислена конкуренция вляво сме обречени и дясното да си прави каквото иска.

да се пограмотите поне малко, защото за вдигне на интелектуалното ниво при Вас е твърде трудно.

Член съм на менса и ми е трудно да си вдигам интелектуалното ниво. При вас е лесно, но все пак не го правите.

нали не искаше да се месиш бе. Ако икономиката ще расте пак със 6 до 7 процента годишнокато през 2007ма, колкото за цял мандат на герб нямам против да се коалира кой с когото иска, ама и на мен нещата да ми вървят, а не като сега при герб да се чудя как да си свивам работите само и само да не губя.

През 2007 имаше глоблани фактори, които предполагат висок ръст. У нас беше 6-7, но не и 8-10, както в Румъния. Съвсем традиционно когато се коалират с когото искат, разбирай ДПС, румънската икономика расте с 2-3% повече от нашата. Особено ясно се видя през 2013-14, когато влиянието на външните фактори клонеше към 0. Пак се коалираха с когото си искат и резултатът беше в рамките на 1-2%, а в Румъния - 3-4. Ако продължава така, то след 10-ина години ще се натрупат още 20-30% разлика и вече няма да сме в една група държави.

Собственик на тази "агенция" е другаря Юрий Асланов. ВЕрвай им Народе!!! И те така .....................!!!

Сюнет-потури-ибрик-Анадоллу

Бахти народа щом алтернативата му е да го управлява пожарникар или комунист!!! За толкоз години не се появи един държавник който поне за миг да загърби личните си интереси!!!

Милиционер-роднина-милиционер-роднина. Така се управлява у нас. Всички са деца на комунизма. Библията изисква 40 години лутане, 27 минаха. Бъди оптимист човече.

Совите не са това което са

И Вазелин Мерашки не влиза.

За съжаление десните са разделени! Иначе 90% от интелектуалигентните и мислещи хора ще гласуваме за тях, но като знаем какъв е мат'рияла, ние сме абсолютно малцинство!!!

В СДС, при създаването му са влизали предимно интелигентни и образовани българи, които са били използвани от поставените начело от кукловодите "дисиденти", за ограбване и унищожаване на държавната собственост, и за превръщането на Република България в колониална територия...!!! В последните години се наблюдава осъзнаване на точно тези използвани и лъгани "десни", и сега много от тях се ориентират към социалната политика предлагана от обновената левица в лицето на БСП...!!! ФАКТ...!!!

Та кога кзваш България се е превърнала в колония и чия? Пак ще ти ВЕРВАМ.

БСП като спасителка на България... Айде, няма нужда, а?

като сте толкова интелигентни в десницата защо за 27 години, в които поне 2/3 от времето държахте властта резултата е плачевен, а реално най-добри социално-икономически параметри постигна точно .... Станишев. Все пак това е факт.

Абе ти досега на Марс ли си живял или руските телевизии ти изтриха мозъка?? Няма нищо вярно в това, което драскаш!! От 27 години червени Жужета държаха властта в 23 от тях!! Като престъпната Тройна коалиция съсипа дуржавата по времето на серГЕЙ с активното участие на БСП, като заложиха бомби в гардероба с милиардните руски проекти, чрез които ограбиха милиарди от хората!! Лошото е, че отново се задава поредната част от червено "управление" след което народа ще се вдигне и ще изтрепе всяка червена смрад!! С това ще започне и възхода на България!!

на изрода от Драгалевци. той съсипа дясното, грях му на душата. Проклетник мръсен, подставен комунист.

Всичко е вярно, САМО СМЕНЕТЕ МЕСТАТА НА ГРЕБ и ПАТРИОТИТЕ

Някои много плашат с Виденов и т.н. След Виденов БГ се вдигна за 3 месеца с борд, чиито закони бяха на .... Виденов. Просто нашия майдан тогава се случи заради заема, който днешните ни съюзници не ни дадоха. Те искаха за 1-2 милиарда долара заем БГ да им даде 100 милиарда активи с приватизация. Костов им ги даде. Реално за 10 г. БГ е наваксала 4-5 процента от средния БВП на калпак в ЕС. Сега сме на 45 процента. След 100 години с този темп ставаме средноевропейци. Румъния за 10 г. има наваксване 15 процента. За още 20 - 25 години Румъния става средноевропейска по доходи и стандарт. Наваксването на БГ обаче е до голяма степен от края на мандата на Станишев. Ако извадим гробарските мандати - почти 2 не е толкова зле положението. Реално данъчната система днес е от Станишев. Десницата само краде. С две думи , който и да е само да не е гробта отново.

За Румъния си прав, ама знаеш ли защо те просперират? Щото за разлика от в България-румънците изтрепаха подобните на теб комумяги с малко мозък преди едно 26 години, утрепаха си и диктатора. Един вид уплашиха си партийните бивши лидери-а тук ви оставихме да си правите каквото искате! Полуидиоти като агент Гоце, Р.Овч., Доган, серГЕЙ, агент Павел, ПееФски, слаНИнова, СидероФФ и куп други станаха милионери, президенти, лидери на комсомолски партии...тука всичко е изкривено точно от наличието на подобни плазмодии, които винаги защитават руските интереси преди БЪЛГАРСКИТЕ!!

Аз не съм нито комунист, нито даже социалист. Просто ЕНП демократите у нас се оказаха невероятно келяви и крадливи. Вресливи посредствени реставряги, калинки и службари в ГЕРБ. За тях ли да гласувам. Все пак за 2 мандата освен предните и международното положение друго не чух, а Румъния все си държи растежа почти двоен на нашия.

Така е, но трябва да се добави основното, а именно предложението на Свет.банка преди 20 г. 75% от икономиката на България да се ликвидира.Виденов не подписа. Свалиха го. Подписа И.Костов и затри България

125 години БСП - 125 години възход.

Реално за възход може да говорим от 1950та до 1985та примерно. Не е малко де.

3евзек

Тогава е най-големят восход, но не по-голям от съветския.

Тази анкета само доказва очевидното: ГЕРБ няма алтернатива!!!

За 10 години БВП на БГ от 40 стана към 45 процента от средния за ЕС. Имаме 4 до 5 процента наваксване за 10 години. Румъния .... 15 процента наваксване за 10 години. Да говоря ли повече. Наваксването ни половината е от Станишев - от края на мандата му. Реално Орешарски пречупи спада на икономиката и го обърна на ръст. Само факти. Коментирай. Станишев - над 6 процента растеж на БВП за 2007ма. Това е вероятно повече от растежа при Борисова банда 2.

ДО НЕВЕНА......ПРАВИ СА ТЕЗИ, КОИТО КАЗВАТ, ЧЕ Е ПЛАТЕНО НА ЦИГАНИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА БСП.....СЛЕД КАТО НЯМА РАЗУМНИ БЪЛГАРИ, ЦИГАНИТЕ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ СЪДБАТА НИ

с тези цигани!Циганите отдавна гласуват за "бат'Бойко"!

То и за предишните парламентарни избори тази агенция даваше преднина на БСП ,а в крайна сметка ГЕРБ ги размаза!!! Друг е въпросът,че тази агенция служи на БСП! Да не говорим,че и БСП подготвя поредната манипулация на изборите и поредните циркове преди това!!!

Режи, режи...Апропо злобата може и да ти е придобита, но менталните отклонения, вродени ли са ти?:)

Това са по скоро прогнози на Червен К;льо и другия червен шаман Райчев.А да бъде по пълна картината поддръжка като опорни точки им прави и новата членка на уравителния съвет на Дир.БГ ..Моника Станишева.

Увеличете разликата да не се срамувате после....

Класика! След това отново ГЕРБ ще водят, а БСП ще са в застой, после отново обратното ... Схемата работи добре, тия две партии, просто си поделиха властта, а глупаците им се връзват и си мислят, че едните са по-добри от другите! Просто и двете партии са отрочета на БКП, която си прокара този сценарий и той определено се осъществява. И БСП и ГЕРБ са от един дол дренки, крадливи, лъжливи отрочета на комунистическите лидери от едно време. Който твърди, че в България било имало демокрация, че нещо се било променило, мнооооого се лъже или добре са го научили да лъже.

Най-после да видя едно мнение, на наистина разсъждаващ българин!

Да,така е. Всъщност,не само у нас,ами навсякъде е така. Нали и за САЩ както се казва,че двете им партии са двете ръце на един организъм. Всъщност,където има ярко изразена двупартийна система този принцип е по-силно изразен ,но вече и у нас,както пишеш,има зачатъци на такова нещо. Имаме си и други партии,но те нямат съществена роля в реалното управление( като изключим РБ ,които имаха няколко министерства,повече отколкото кметове-:) Но и двете основни сили и десни и либерали всички са всъщност част от едно по-голямо унищожително образувание -Европейските партии -кой част от ПЕС ,кой от ЕНП, кой от ЕЛП и т.н. тези,които не са част от международни мафиотско-партийни образувания ,никой няма да допусне до властта (пример -патриотите - подкрепяха без да имат министерства или областни ,а след оставката на правителството и отказа на мандат от БСП ,следваше мандата да се даде на патриотите. Но какво направи президента? Прескочи ги-:) Това го знаех предварително-:) От Брюксел няма да му позволят,като не са част от брюкселска партия...

О, Европа има слаба роля, тук дългата ръка е руска, от там ни се диктува какво да правим, ние сме си още от едно време троянският им кон в Европа. Това са си фактите. ЕС каквото и да прави е нищо в сравнение с руската пропаганда у нас.

Борисов вече не се понася. Да се маха заедно с цялата гербажийска шайка

Затова е сложен два мандата - за да може същите тези които го издигат и същите тези, които окрадоха нас - да ни се видят като освободители и да продължават в същия дух!

Дъртия комунист на агенцията Юрий Асланов ще е като посранов като разбере истинските резултати!Ха-ха!

Напротив, точно в това проучване РБ влиза, защото 4-процентовата граница е от гласувалите, а не от всички, имащи право на глас! След преизчисляване резултатът им ще мине 4%. Така или иначе, те ще си останат маргинална политическа сила без сериозно влияние. Хубавото е, че еничарските проамерикански формации "Да, България" и "Нова Република" почти сигурно ще останат извън парламента, въпреки че очаквам малко по-високи резултати от посочените в анкетата! Иначе съставянето на правителство ще бъде трудно, почти невъзможно! Възможните коалиции са ГЕРБ-Марешки-РБ и от друга страна традиционната БСП-ДПС. Но и при двете възможности шансовете за силно и стабилно правителство са много малки...

край с мита че е дясна партия,тя няма идеология и визия за бъдещето. Ще има след малко време нов десен субект. Тия избори ще спечели БСП.

искам пак да поканят Жан Виденов за премиер и Румен Гечев за министър на икономиката

ВЕРВАМ ВИ БЕЗРЕЗЕРВНО! И НАЕСЕН ЗА РАДЕВ ВИ ВЕРВАХ, ХАХАХА!

Тъкмо се чудех за кого да гласувам и ето че ми помогнаха тези проучвания. Ще гласувам за ГЕРБ, за да балансирам малко с БСП.

Тиква пълна със семки няма как да роди нещо друго освен тикви със семки. Ей това е проблема.

аз не разбирам мн от политика но знам кой прецака южен поток и кой плати на русия неустойки вместо да имаме АЕЦ, герб е партия която работи срещу българия

Ти от политика е ясно, че не разбираш-но и от елементарна икономика не чаткаш! Трябва да благодариш на Боко и ГЕРп, защото яко не бяха те-и пра-пра-пра внуците ти щяха да са роби на руските паразити и щяха да плащат кръвен данък!! 1. АЕЦ Белене-погълнал над 4 млрд. лв досега от джоба на народа, като политическите лидери на БСП лапат милиони от там досега! 2. Южен пАток спрян на време-в противен случай руските паразити щяха да ни отпуснат 15 млрд. кредит от руска банка, който щеше да плаща отново народа, а няколко БСП политици щяха да лапнат милиони комисионни! 3. Бургас-Александруполис отново същото...всичко свързано с руските изедници е пагубно за България, печелят само партийте купени от руския плешак-БСП, ДПС, яТака! Като нямате грам мозък-гласувате за тях, а децата ви ще бъдат роби!

Личи си, че не разбираш ...

Сексоложките ,защо са занижили рейтинга за Обединени патриоти !?? Може да им изглежда малък , но ще им влезне голям и всички ще бъдат изненадани в изборната нощ !

цинизмът на БСП ще им погоди жесток номер след сегашните избори - те ще попаднат в безпощадно менгеме: от една страна, техният електорат вече няма да им прости поредното извъртане на 180 градуса и това значи, че ако БСП се извърти отново, то ще им е за последен път; от друга страна, БСП яхна вълната на пълзящата външнополитическа преориентация на страната ни и ако дадат заден ход, ще се сблъскат опасно със своите външни ментори, спонсори, поощрители и сценаристи.

Само не мога да разбера, на "червените", от къде им се вдига рейтинга? Освен това е и прекалено висок.

на мястото. Ще нима постепенно ляво БСП и истинско дясно ,коетоняма да е измислицата Герб. На тези избори Герб ще загубят и тръгват надолу.

Като сравня това проучване с анкетите в dir.bg и други сайтове, има бая големи разлики! Възраждане въобще липсва в това проучване, как така? Като видим после резултатите и като ги сравним, да не излезе че някой е лъгал много!

Нима не ти е ясно,че по сайтовете върлуват троловете.

* "Нима не ти е ясно,че по сайтовете върлуват троловете.", да се чете "Нима не ти е ясно,че по сайтовете върлуваме троловете."

ко прайти Ве пак пребахте егото на бат Бойко

Крайно време е Бойко и подгласниците му да бъдат отстранени от управлението на България.Неговото присъствие в политиката ни върна години назад!У него няма интелект и потенциал да бъде лидер във вземане на съдбоносни решения за България.Стига толкова!

Така е , нека идват комунистите и да почне светло бъдеще

от Герб,дори БСП.

Коментари - Агенция ”Афис”: БСП е във възход, ГЕРБ в застой | Днес.dir.bg

Агенция ”Афис”: БСП е във възход, ГЕРБ в застой

БСП води пред ГЕРБ, показва последното социологическо проучване на "Афис", цитирано тази сутрин от Нова тв.

Обратно в новината

Коментари - Агенция ”Афис”: БСП е във възход, ГЕРБ в застой | Днес.dir.bg

Коментари

Комунизма се завръща, довиждане ЕС. Кой пътувал, пътувал, желязната завеса пак се спуска, границите се затварят. Визи. Ще направиме още един два АЕЦа докато всички измреме ор рак. Честито

няма бсп, няма герб. народът гледа кой по добре се представя. лошото свърши идва по-лошото. правим сравнение и избираме по малкото зло, а то е батето - европа, сорос, там е истината. ходят на запад и виждат. по-добре на запад, а не обратно там където бяхме. мерси. достатъчно от 1970 живеем зле и пак да ни погребат. няма да стане. цели семейства се изнасят с децата си в Лондон, това ви го казаха и в прав текст, не аз, а

Ама вярно Путин е развързал яко кесията. Пазаруват ли пазаруват. Нали затова му ходиха на крака есента. Друг е въпроса какво са му обещали "другарите"

Вчера гербаджия в изблик на злоба и откровение ми каза: -Този път един път за винаги ще приключим с комунистите . -И как точно ще стане -Попитах? Те печелят изборите.-Ние вдигаме на бунтове всички наши структури .фалираме подходяшите две три банки. Наши студенти окупират университета. НПО подкрепят и финансират улични протести. "Международната общност " ни подкрепя ,както и досега Бойко е любимец на Меркел и Юнкер. Земеделци ще блокират пътища. Ще се окупира и бойкотира парламентът . А ако комунистите ни играят твърдо -пролива се кръв и предприемаме акция за забрана на БСП и членовете и се арестуват. Толкова години пропуснахме да се разправим с тях. Като знаем отмъстителният и злопаметен характер на Борисов ,те наистина си го мислят и са убедени ,че това ще стане.

След като не протестирате срещу ГЕРБ, значи си го заслужавате. И пак ще пропуснете.

Повечето от българите не забелязват, че ЕС в настоящият си вид изживява последните си месеци! С излизането на GB от ЕС ще се навъдят такива проблеми, които сега хората дори не предполагат! GB ще разбие ЕС сключвайки различни по съдържание и същност двустранни споразумения и договори с отделните страни от ЕС! Примерно. ще въведе Визи на първо време за България, Румъния и Полша, а за другите не! Ще приложи различни социални придобивки за емигрантите в зависимост от коя държава са! И т.н. Това за сега го няма и няка си ни се струва, че няма да се случи. А, то ще се случи! Ние бяхме и сме най-зле третирани в ЕС, до такава степен, че никой не ни иска в отделните групи държави, който ще се формират от тези в ЕС! Нас упорито, методично и педантично ни насочват да станем Вилает на Турция! ЕС ни сдъвка, изсмука и на никой повече в Европа не сме нужни! Турция с охота ще ни приема и ще засели територията ни с анадолци, които този път много бързо ще ни асимилират! Това е положението, Марийке! Ако, ти харесва!

Изтеричните крясъци няма да ви помогнат,герберасти прости,тиквената фабрика потъва барабар със простите си семки

на Позитано, при онази селяндурка! Там е вашата правда. Тъпи комунисти.

Хахххахаа! Че то в ръководството на ГЕРБ има повече комунисти, отколкото в ръководството на БСП.

Неграмотник - ИЗТЕРИЧНИ??!!! Ето го истинският електорат на БСП - пълни неграмотници, които не знаят езика си!

Лъжлива анкета. Извадете от процентите на ГЕРБ тези на ДОСТ и ДРОМ и мутрите отиват трети. Втори са патриотите!

Каква е тази агенция? Сега за първи път я чувам/чета за нея!?

Така е,не е от вашите платените герберче

ДАЙ ПРИМЕР ,ЧЕ ВСИЧКИТЕ СТЕ КАТО ЛЪЖЛИВАТА СВРАКА ДЕТО СЕ ПРЕБОЯДИСА ОТ СЕДЕСАРКА:):):)

КОМУНЕТАТА ИМАТ ПОВЕЧЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ ОТКОЛКОТО ЧЛЕНОВЕ.:):):):)

Няма да те разберат, уви, руската пропаганда им е изтрила мозъчните гънки, оставила е само една, която не смогва да мисли извън основните функции на тялото. Да, прав си, но малко са мислещите, повечето са карат за глупости, величаят Русия, мразят ЕС, но всъщност емигрират в ЕС, САЩ, Канада и пр. прогнил капитализъм, а гласуват така, че да убият България напълно, служейки на руските интереси.

Хайде да е на хаирлия! До изборите да стане разликата достатъчна за самостоятелно управление! Да си носят цялата тежест и отговорност на поетите ангажименти в програмата си! Да няма извиване на ръце от коалиционни рекетьори! И да няма прехвърляния на вина за неизпълнение на програмата!

Винаги са управлявали самостоятелно. ДПС е само инструмент за контрол над турския етнос, защото по исторически причини няма кой турчин да гласува за БСП(к).

АБВ повече от Да, България... Бахти, ако това е верно, България трябва да бъде закрита. :) Явно, няма смисъл, материала си може толкова. :))

Бих искал да видя АБВ да има повече от БСП. Последната генерално не става за ляв крак и затова цялата ни политика куца. Без смислена конкуренция вляво сме обречени и дясното да си прави каквото иска.

да се пограмотите поне малко, защото за вдигне на интелектуалното ниво при Вас е твърде трудно.

Член съм на менса и ми е трудно да си вдигам интелектуалното ниво. При вас е лесно, но все пак не го правите.

нали не искаше да се месиш бе. Ако икономиката ще расте пак със 6 до 7 процента годишнокато през 2007ма, колкото за цял мандат на герб нямам против да се коалира кой с когото иска, ама и на мен нещата да ми вървят, а не като сега при герб да се чудя как да си свивам работите само и само да не губя.

През 2007 имаше глоблани фактори, които предполагат висок ръст. У нас беше 6-7, но не и 8-10, както в Румъния. Съвсем традиционно когато се коалират с когото искат, разбирай ДПС, румънската икономика расте с 2-3% повече от нашата. Особено ясно се видя през 2013-14, когато влиянието на външните фактори клонеше към 0. Пак се коалираха с когото си искат и резултатът беше в рамките на 1-2%, а в Румъния - 3-4. Ако продължава така, то след 10-ина години ще се натрупат още 20-30% разлика и вече няма да сме в една група държави.

Собственик на тази "агенция" е другаря Юрий Асланов. ВЕрвай им Народе!!! И те така .....................!!!

Сюнет-потури-ибрик-Анадоллу

Бахти народа щом алтернативата му е да го управлява пожарникар или комунист!!! За толкоз години не се появи един държавник който поне за миг да загърби личните си интереси!!!

Милиционер-роднина-милиционер-роднина. Така се управлява у нас. Всички са деца на комунизма. Библията изисква 40 години лутане, 27 минаха. Бъди оптимист човече.

Совите не са това което са

И Вазелин Мерашки не влиза.

За съжаление десните са разделени! Иначе 90% от интелектуалигентните и мислещи хора ще гласуваме за тях, но като знаем какъв е мат'рияла, ние сме абсолютно малцинство!!!

В СДС, при създаването му са влизали предимно интелигентни и образовани българи, които са били използвани от поставените начело от кукловодите "дисиденти", за ограбване и унищожаване на държавната собственост, и за превръщането на Република България в колониална територия...!!! В последните години се наблюдава осъзнаване на точно тези използвани и лъгани "десни", и сега много от тях се ориентират към социалната политика предлагана от обновената левица в лицето на БСП...!!! ФАКТ...!!!

Та кога кзваш България се е превърнала в колония и чия? Пак ще ти ВЕРВАМ.

БСП като спасителка на България... Айде, няма нужда, а?

като сте толкова интелигентни в десницата защо за 27 години, в които поне 2/3 от времето държахте властта резултата е плачевен, а реално най-добри социално-икономически параметри постигна точно .... Станишев. Все пак това е факт.

Абе ти досега на Марс ли си живял или руските телевизии ти изтриха мозъка?? Няма нищо вярно в това, което драскаш!! От 27 години червени Жужета държаха властта в 23 от тях!! Като престъпната Тройна коалиция съсипа дуржавата по времето на серГЕЙ с активното участие на БСП, като заложиха бомби в гардероба с милиардните руски проекти, чрез които ограбиха милиарди от хората!! Лошото е, че отново се задава поредната част от червено "управление" след което народа ще се вдигне и ще изтрепе всяка червена смрад!! С това ще започне и възхода на България!!

на изрода от Драгалевци. той съсипа дясното, грях му на душата. Проклетник мръсен, подставен комунист.

Всичко е вярно, САМО СМЕНЕТЕ МЕСТАТА НА ГРЕБ и ПАТРИОТИТЕ

Някои много плашат с Виденов и т.н. След Виденов БГ се вдигна за 3 месеца с борд, чиито закони бяха на .... Виденов. Просто нашия майдан тогава се случи заради заема, който днешните ни съюзници не ни дадоха. Те искаха за 1-2 милиарда долара заем БГ да им даде 100 милиарда активи с приватизация. Костов им ги даде. Реално за 10 г. БГ е наваксала 4-5 процента от средния БВП на калпак в ЕС. Сега сме на 45 процента. След 100 години с този темп ставаме средноевропейци. Румъния за 10 г. има наваксване 15 процента. За още 20 - 25 години Румъния става средноевропейска по доходи и стандарт. Наваксването на БГ обаче е до голяма степен от края на мандата на Станишев. Ако извадим гробарските мандати - почти 2 не е толкова зле положението. Реално данъчната система днес е от Станишев. Десницата само краде. С две думи , който и да е само да не е гробта отново.

За Румъния си прав, ама знаеш ли защо те просперират? Щото за разлика от в България-румънците изтрепаха подобните на теб комумяги с малко мозък преди едно 26 години, утрепаха си и диктатора. Един вид уплашиха си партийните бивши лидери-а тук ви оставихме да си правите каквото искате! Полуидиоти като агент Гоце, Р.Овч., Доган, серГЕЙ, агент Павел, ПееФски, слаНИнова, СидероФФ и куп други станаха милионери, президенти, лидери на комсомолски партии...тука всичко е изкривено точно от наличието на подобни плазмодии, които винаги защитават руските интереси преди БЪЛГАРСКИТЕ!!

Аз не съм нито комунист, нито даже социалист. Просто ЕНП демократите у нас се оказаха невероятно келяви и крадливи. Вресливи посредствени реставряги, калинки и службари в ГЕРБ. За тях ли да гласувам. Все пак за 2 мандата освен предните и международното положение друго не чух, а Румъния все си държи растежа почти двоен на нашия.

Така е, но трябва да се добави основното, а именно предложението на Свет.банка преди 20 г. 75% от икономиката на България да се ликвидира.Виденов не подписа. Свалиха го. Подписа И.Костов и затри България

125 години БСП - 125 години възход.

Реално за възход може да говорим от 1950та до 1985та примерно. Не е малко де.

3евзек

Тогава е най-големят восход, но не по-голям от съветския.

Тази анкета само доказва очевидното: ГЕРБ няма алтернатива!!!

За 10 години БВП на БГ от 40 стана към 45 процента от средния за ЕС. Имаме 4 до 5 процента наваксване за 10 години. Румъния .... 15 процента наваксване за 10 години. Да говоря ли повече. Наваксването ни половината е от Станишев - от края на мандата му. Реално Орешарски пречупи спада на икономиката и го обърна на ръст. Само факти. Коментирай. Станишев - над 6 процента растеж на БВП за 2007ма. Това е вероятно повече от растежа при Борисова банда 2.

ДО НЕВЕНА......ПРАВИ СА ТЕЗИ, КОИТО КАЗВАТ, ЧЕ Е ПЛАТЕНО НА ЦИГАНИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА БСП.....СЛЕД КАТО НЯМА РАЗУМНИ БЪЛГАРИ, ЦИГАНИТЕ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ СЪДБАТА НИ

с тези цигани!Циганите отдавна гласуват за "бат'Бойко"!

То и за предишните парламентарни избори тази агенция даваше преднина на БСП ,а в крайна сметка ГЕРБ ги размаза!!! Друг е въпросът,че тази агенция служи на БСП! Да не говорим,че и БСП подготвя поредната манипулация на изборите и поредните циркове преди това!!!

Режи, режи...Апропо злобата може и да ти е придобита, но менталните отклонения, вродени ли са ти?:)

Това са по скоро прогнози на Червен К;льо и другия червен шаман Райчев.А да бъде по пълна картината поддръжка като опорни точки им прави и новата членка на уравителния съвет на Дир.БГ ..Моника Станишева.

Увеличете разликата да не се срамувате после....

Класика! След това отново ГЕРБ ще водят, а БСП ще са в застой, после отново обратното ... Схемата работи добре, тия две партии, просто си поделиха властта, а глупаците им се връзват и си мислят, че едните са по-добри от другите! Просто и двете партии са отрочета на БКП, която си прокара този сценарий и той определено се осъществява. И БСП и ГЕРБ са от един дол дренки, крадливи, лъжливи отрочета на комунистическите лидери от едно време. Който твърди, че в България било имало демокрация, че нещо се било променило, мнооооого се лъже или добре са го научили да лъже.

Най-после да видя едно мнение, на наистина разсъждаващ българин!

Да,така е. Всъщност,не само у нас,ами навсякъде е така. Нали и за САЩ както се казва,че двете им партии са двете ръце на един организъм. Всъщност,където има ярко изразена двупартийна система този принцип е по-силно изразен ,но вече и у нас,както пишеш,има зачатъци на такова нещо. Имаме си и други партии,но те нямат съществена роля в реалното управление( като изключим РБ ,които имаха няколко министерства,повече отколкото кметове-:) Но и двете основни сили и десни и либерали всички са всъщност част от едно по-голямо унищожително образувание -Европейските партии -кой част от ПЕС ,кой от ЕНП, кой от ЕЛП и т.н. тези,които не са част от международни мафиотско-партийни образувания ,никой няма да допусне до властта (пример -патриотите - подкрепяха без да имат министерства или областни ,а след оставката на правителството и отказа на мандат от БСП ,следваше мандата да се даде на патриотите. Но какво направи президента? Прескочи ги-:) Това го знаех предварително-:) От Брюксел няма да му позволят,като не са част от брюкселска партия...

О, Европа има слаба роля, тук дългата ръка е руска, от там ни се диктува какво да правим, ние сме си още от едно време троянският им кон в Европа. Това са си фактите. ЕС каквото и да прави е нищо в сравнение с руската пропаганда у нас.

Борисов вече не се понася. Да се маха заедно с цялата гербажийска шайка

Затова е сложен два мандата - за да може същите тези които го издигат и същите тези, които окрадоха нас - да ни се видят като освободители и да продължават в същия дух!

Дъртия комунист на агенцията Юрий Асланов ще е като посранов като разбере истинските резултати!Ха-ха!

Напротив, точно в това проучване РБ влиза, защото 4-процентовата граница е от гласувалите, а не от всички, имащи право на глас! След преизчисляване резултатът им ще мине 4%. Така или иначе, те ще си останат маргинална политическа сила без сериозно влияние. Хубавото е, че еничарските проамерикански формации "Да, България" и "Нова Република" почти сигурно ще останат извън парламента, въпреки че очаквам малко по-високи резултати от посочените в анкетата! Иначе съставянето на правителство ще бъде трудно, почти невъзможно! Възможните коалиции са ГЕРБ-Марешки-РБ и от друга страна традиционната БСП-ДПС. Но и при двете възможности шансовете за силно и стабилно правителство са много малки...

край с мита че е дясна партия,тя няма идеология и визия за бъдещето. Ще има след малко време нов десен субект. Тия избори ще спечели БСП.

искам пак да поканят Жан Виденов за премиер и Румен Гечев за министър на икономиката

ВЕРВАМ ВИ БЕЗРЕЗЕРВНО! И НАЕСЕН ЗА РАДЕВ ВИ ВЕРВАХ, ХАХАХА!

Тъкмо се чудех за кого да гласувам и ето че ми помогнаха тези проучвания. Ще гласувам за ГЕРБ, за да балансирам малко с БСП.

Тиква пълна със семки няма как да роди нещо друго освен тикви със семки. Ей това е проблема.

аз не разбирам мн от политика но знам кой прецака южен поток и кой плати на русия неустойки вместо да имаме АЕЦ, герб е партия която работи срещу българия

Ти от политика е ясно, че не разбираш-но и от елементарна икономика не чаткаш! Трябва да благодариш на Боко и ГЕРп, защото яко не бяха те-и пра-пра-пра внуците ти щяха да са роби на руските паразити и щяха да плащат кръвен данък!! 1. АЕЦ Белене-погълнал над 4 млрд. лв досега от джоба на народа, като политическите лидери на БСП лапат милиони от там досега! 2. Южен пАток спрян на време-в противен случай руските паразити щяха да ни отпуснат 15 млрд. кредит от руска банка, който щеше да плаща отново народа, а няколко БСП политици щяха да лапнат милиони комисионни! 3. Бургас-Александруполис отново същото...всичко свързано с руските изедници е пагубно за България, печелят само партийте купени от руския плешак-БСП, ДПС, яТака! Като нямате грам мозък-гласувате за тях, а децата ви ще бъдат роби!

Личи си, че не разбираш ...

Сексоложките ,защо са занижили рейтинга за Обединени патриоти !?? Може да им изглежда малък , но ще им влезне голям и всички ще бъдат изненадани в изборната нощ !

цинизмът на БСП ще им погоди жесток номер след сегашните избори - те ще попаднат в безпощадно менгеме: от една страна, техният електорат вече няма да им прости поредното извъртане на 180 градуса и това значи, че ако БСП се извърти отново, то ще им е за последен път; от друга страна, БСП яхна вълната на пълзящата външнополитическа преориентация на страната ни и ако дадат заден ход, ще се сблъскат опасно със своите външни ментори, спонсори, поощрители и сценаристи.

Само не мога да разбера, на "червените", от къде им се вдига рейтинга? Освен това е и прекалено висок.

на мястото. Ще нима постепенно ляво БСП и истинско дясно ,коетоняма да е измислицата Герб. На тези избори Герб ще загубят и тръгват надолу.

Като сравня това проучване с анкетите в dir.bg и други сайтове, има бая големи разлики! Възраждане въобще липсва в това проучване, как така? Като видим после резултатите и като ги сравним, да не излезе че някой е лъгал много!

Нима не ти е ясно,че по сайтовете върлуват троловете.

* "Нима не ти е ясно,че по сайтовете върлуват троловете.", да се чете "Нима не ти е ясно,че по сайтовете върлуваме троловете."

ко прайти Ве пак пребахте егото на бат Бойко

Крайно време е Бойко и подгласниците му да бъдат отстранени от управлението на България.Неговото присъствие в политиката ни върна години назад!У него няма интелект и потенциал да бъде лидер във вземане на съдбоносни решения за България.Стига толкова!

Така е , нека идват комунистите и да почне светло бъдеще

от Герб,дори БСП.