Предлагаме Световен път на древните цивилизации

Идеята е на Ангелкова като по този маршрут първоначално да бъдат вкарани обекти от списъка на ЮНЕСКО

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руското крило на ГЕРБ, Ангелакова, е доста симпатично ръбче. А комунягите си я държат на заплатка, да си плетат далаверите. Всички от последните 70 години във властта са за изриване. Без право на никакви обществени дейности.

НА ЧИЧКО СОРОС И ОСТАНАЛИТЕ МАСОНОШИЗОИДИ ЩЕ ИМ СЕ ОБЪРНАТ ЧЕРВАТА ОТ ЗЛОБИС СВЕТОВЕН ПЪТ НА ДРЕВНИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ СУПЕР ИДЕЯ БРАВО

То хубаво, ама на думи. В действителност - кратък пътепис от посещението ми до светилището Старосел от преди три дни. Шофиране на нещо като път, порядъчно разбит и обозначен така, че постоянно имахме съмнение, че не сме "хванали" за другаде. Стигаме до паркинг в подножието на светилището - нито табели, нито нищо, което да укаже правилната посока. Питаме двама пияндури, седнали на бутилка вино пред единствената сергия, на която се продава всякакъв кич, как да стигнем, те не изглеждат хитро и отговорят "с мерак", след което се заливат от смях, доволни от чувството си за хумор. Хващаме пътя нагоре, т.к. решаваме, че няма логика да не води дотам и стигаме да обекта. Освен нас, други посетители няма. В един фургон стоят две тьотки, пушат цигари и като видяха, че трябва да се трудят ги втресе. Трудът им състоеше единствено в това да ни продадат билети. На елементарните въпроси, които им зададохме отговориха с нещо като мучене и побързаха да дръпнат прозорчето, че да спрем да им досаждаме. Влизаме в светилището - навсякъде нахвърляни греди, щайги с камъни и стари прашасали мокети, с които незвайно дащо някой е решил да постеле навсякъде. Нито един артефакт, никаква музейна обстановка, никаква възможност да се вземе гид. Само избелели снимки и отегчително дълги текстове, 80% от които само на български език. Иначе обектът наистина е уникален и ако работи както това би било вГърция, Турция или Италия ще е машина за културен туризъм. Та тъй. Министърът да си види кирливите ризи, че после да кани облечените във фракове на бал.

дал господ дет се вика разрушени и изоставени села, махали, къщи и заводи дето е кипял живот доди свободията и руини кат от древността мила родна картинка след 10 и продължава 80% бедни или на прага

България категорично е най-старата Държава в европа , при това е седмата поред основана от нашите предци . А Българската цивилизация е много по-древна от елинската , египетската и шумерската такава . Факт неоспорим . Справка : Древна история на европа , издание Кеймбридж. История на древните цивилизации , Робер Бомал Силно съм скептичен относно познанията по Българска история на тая мега неугледна министЕрка ..... Едва ли неграмотната клетница подозира , че Българите сме преки наследници и на предишната цивилизация , тази на Атлантидите . Те са ни завещали чудните ритми , песни и хора , които са без аналог в сегашните култури . И вълшебните Български гласове . Друг неоспорим факт. Затова Бог пази България и има защо . Амин .

И от Искаро по-дълбоко нема, и от Витоша по-високо нема!

Така сме се опазили, че........само селски дебили и курви е всичко след 90-ти набор.

Безумието в това правителство е норма.

България има реално 3.5 млн туристи, които са нощували и са платили, по отчетните данни на НСИ. Всичко друго са транзитни преминали /турците от Европа ги броим 2 пъти на идване и връщане/. А реалният брой на туристите и парите старателно се крие, защото според данните на Евростат има 2.5 млрд.евро, които влизат от туристите, но не се отчитат. Сега всеки знае защо Ангелкова е несменяема и е марионетката на мутрите.

Гърция 36 милиона туристи регистрирани 2018 а заедно с нерегистрираните над 40 милиона а тази година се очаква бум от 45 милиона а хората по света знаят коя елинската цивилизация.

Африканската по-точно казано.

турция 40 000 000 туристи гърция 17 000 000 туристи България 7 000 000 туристи с алкохолен туризъм и чалга толкова!

Оф, тая грозна коза с нейните "гениални" идеи. Направо всеки ден ми е Хелоуин като я видя някъде.

Senator1

Осми Августовски Легион е бил дислоциран в древния град Novae. Имало е път, по който за три дни се стигало да Рим и толкова до Йерусалим. Отговарял е за мирната обстановка в Юда и Галилея. Самата дислокация подсказва, че там е бил най-добре защитен от непредвидени атаки. Лично съм виждал глинени тръби за вода, за които дядо ми казваше, че са от римляните прокарани много отдавна. Който е чел за додекаедъра, може би ще се досети, защо именно тук е дислоциран, а не да кажем до днешно Белене. През пети век преди новата ера е имало силно земетресение и част от хълмовете са се сурнали надолу към Дунава.А че градът е застроен върху 44 хектара както Ватикана, говори доста много за неговото значение през Древността. 44-ри са общо върховете на този Додекаедър!! Всяка страна на Петоъгълника-формата на строежа-е дълга 4 километра.За сега е изследвана само малка част, където се е помещавал военния гарнизон. Има останка от крепост в Свищов, КАЛЕТО, и тя е точно на 4 километра от другата точка на този Петоъгълник. Тази страна на додекаедъра е обърната на Север, което означава, че под ъгъл 72 градуса на Изток и на Запад се е настанила всичката популация там.От професор Борис Яновски съм чувал, че пътят отивал накъде към Троян и през Стара Планина после се разклонявал, в двете посоки-Рим и Йерусалим.Нищо повече не мога да кажа за този път, казвам това, което съм чул от дядо ми и от професора.Има си археолози, те имат думата.

ти бая си и казал де, даже множко