Борисов назначи двама зам.-министри на правосъдието

Министър-председателят Бойко Борисов назначи двама заместник-министри на правосъдието - две жени. Едната вече беше на поста, а другата е прокурор.

Обратно в новината

Коментари - Борисов назначи двама зам.-министри на правосъдието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мутрата боко наистина остави най нуждаещите се ведомства мвр и съда от реформа в ръцете на лаици за да може да ги направлява по живковски

се поднови.

не и се връща на цъкла у Разград

Мутрата мъже не може ли да командва? Защо всичките му министри са Калинки, Теменужки, Табуретки и тем подобни? Чехъла и той на мъж не мяза..... Бочко, проблеми ли имаш?

има

и неговите кифли.

Бат.бойко си попълва харема

Целият кабинет от жени и президента също !!!!!

КАК ДА НЕ СЕ СМЕЕШ? МИ ТО СИ ИСТИНСИК ЦИРК! ОТ ОНЗИ ДЕН КОГАТО КАЗА ЧЕ БЛАГОДАРИШ НА ТУРЦИЯ ЗА ТОВА ЧЕ НЕ СА ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ ХЕХЕ БОЙКООООО КАК ДА НЕ СЕ СМЕЯ! НАПРАВО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ТИЯ ПРИКАЗКИ АЗ НЕСЪМ КАТО ТЕБ СЛУГА! САМО СЛУГАТА БЛАГОДАРИ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ ЗА РИТНИЦИТЕ!

Бочко си попълва кокошарника

На Боко дните са преброени , като дойде Тръмп ще го смени ! Сега бърза да събере пари за внука !

Трябват да има фиксирани срокове за гледане на делата. А не съдиите да ги протакат( отлагат ) с месеци .А може би и години.

Скъпи коментаторе, ако не знаеш - нито един съдия няма субективно желание сам да си "протака делата",както се изразяваш.Протакането е почти винаги по желание на някоя от страните.Съдията не желае да има 200 или 500 висящи дела,защото ако стигне такова число , той нищо не може да направи ,докато се опитва да реши едно или две дела , идват 10 нови дела.

Прави вшечатление че в последно време, Бойко Борисов слага основно жени за министри. Това нямаше да има значение, напусналите преди тях министри бяха хора, които искат дасе направи истинска Реформа и промени в страната. Напусна министъра а вътрешните работи- Вучков, а сложиха нищо нераюбиращата- Бъчварова да бде министър на Външните работи и на Министър на Вътрешните работи, едновременно. В МВР няма никакви реофрми. Напусна и м инистъра на Правосъдието, който също искаше реформи, а сложиха пак жена за министър- Захариева, която както изглежда само ще взима заплата без да върши нещо.... Сега. отново слагат някакви жени - министърки, които едва ли ще променят нещо към по- добро..... Бойко Борисов, комплексирал ли се е, или е започнал да краде ??? Скрил се е, и не чуваме да прави нещо в държавата. Изглежда сякаш е станал същия като Сергей Станишев, от Тройната коалиция 2005- 2009 г.

Докога този тиквеник-Борисов ще не се подиграва открито? Докога ще продаваме интересите си за милиарди и милиони за едно кебапче или 20лв. Толкова нагли в манипулациите и лъжите не са били от друго правителство преди тях. Защо за такива големи престъпления, които извършват/ не един и два разговора на записи публикувани в медиите/ като дадат някакво тъпо обяснение и готово- да им се разминава. Явно ние не се чувстваме народ с достойнство, след като не си търсим правата по никакъв начин, а чинно си внасяме такси и осигуровки в една държавна хазна, която само чакат да оберат мутрите?

"Докога този тиквеник-Борисов ще не се подиграва открито?" Ми докато има толкова дебили и олигофрени, кво да прави човеко! Те направо си го просят!

до като има тъпи българи да го избират

КАК ЛИ СЕ ЧУВСТВАТ НОВИТЕ И СТАРИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО КАТО ЧЕТАТ ТАЗИ СТАТИЯ ВЪВ АФЕРА ПО АДРЕС НА ПРЕМИЕРА? ДАЛИ НЕ Е ЛИЦЕМЕРИЕ ОТ СТРАНА НА ЕК И ЛИДЕРИТЕ НА ГЕРМАНИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ФРАНЦИЯ КАТО ТУПАТ НАШИЯ УБАВЕЦ ПО ГЪРБА? НЕ ИМ ЛИ СЕ ПОВРЪЩА КОГАТО НИ КАЗВАТ, ЧЕ НЕ СЕ БОРИМ С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ, А СЕ ПРЕГРЪЩАТ С ТОЗИ ЧОВЕК? ЗА ЖАЛОСТ ТОВА НЕ НИТО ПЪРВАТА, НИТО ЕДИНСТВЕНАТА ПОДОБНА ПУБЛИКАЦИЯ. ТАКА ЛИ ПОКАЗВАТ ОТНОШЕНИЕТО СИ КЪМ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, НИМА ТЕХНИТЕ СЛУЖБИ НЕ ЗНАЯТ КОЙ ТУПАТ ПО ГЪРБА? "ТИЕРИ МЕЙСЪН: БОРИСОВ ГЛАВА НА МАФИОТСКИ КАРТЕЛ. БЪЛГАРИЯ ДОСТАВЯ ОРЪЖИЕ И НАРКОТИЦИ НА АЛ КАЙДА И ИДИЛ". НИЕ ОТНОВО НЯМА ДА ПОВЯРВАМЕ И ОТНОВО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ОПГ ГЕРБ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ. АЗ ЛИЧНО СЪМ ОМЕРЗЕН ОТ ХОРАТА КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ.

- Ми да бе, очилатите са най- нежни на свирките! Разговор между гарвани.

Вержито е завъртяла дупето към по доходния.....бизнес!

Лили Иванова има песен "ПАНАИРИ" и боко се мъчи да я пее ама фалшиво!!!!!!!!!!

АБЕ, ДРУГО СИ Е НА ДЪРЖАВНА ЯСЛА! МАШАЛЛА,ЕВАЛЛА!!!

се хваща Боко тиквата, за жени министърки, но и господ не може да го спаси вече.

Разбирам го Вергинчито! Направили са му предложение, на което и най-принципният правист не би устоял. Съдия в Окръжен съд Разград или зам. министър в София.

Стига с тези жени бре глупаци.Повърностни,подкупни,страхливи и какво ли още не.Не съм за забраждане и затваряне на жените но това вече е болест/справка Бъчварова/Жените в съвременния свят имат много широк диапазон на изява,не ги превръщайте в изморени добичета.

Това се нарича Реформа на Правосъдната Система в действие ! Тиквата не може да се освободи от червенотиквеничетата си !

Борисов назначи двама зам.-министри на правосъдието Абе това министерство е на път да се превърна в женски манастир.

А защо бяха необходими тези хвърляния на оставки, промяни на прокурори и т.н след като всички дела са били ясни от много години назад? Кой пак обърка нещата?

Каквато министърката , калинка коралова , такива и замките ;)))) И това министерство не случи на професионалисти .... Все малоумни , корупционно податливи , случайници.... Пък и гроз , пардон , визуално неприемливи индивиди :)))

Ами кой да бъде с тези управляващи? Имаше две достойни дами, които протестираха срещу назначаването на Янева за председател на СГС, тъй като не отговаря на условията. Напуснаха ВСС в знак на протест. Помня името на едната - Галина Захарова. Някой да се е сетил за тях? Не! Защото на българската правораздавателна система не и трябват хора, които могат да протестират срещу нередностите. Нужни са добрички и съгласни.

За това, че Министерство на правосъдието не случи на професионалисти си прав. Но че боКоизбраните нямат визия ('еле пък министърката) - имаш много здраве. Ако не друго, то поне са млади....

а фирмите мафиоти, наречени колекторни към кой ресор са?

Кофти матряла в бантустана в действие ...

А Янева и Ченалова кога???

Виргиния е принципна , тя на всичко може да устои ...освен на изкушението ....ами защо тогава подаде оставка бе човече с МОРАЛ .. от много ниско качество!?