Правната комисия в парламента гласува закриването на Спецсъда и Спецпрокуратурата

От ИТН изразиха надежда в следващото НС предложението да мине окончателно и в пленарна зала

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес е добър ден за задграничните представители на българската мафия и резидента!!! За тях искам да говоря само хубаво или нищо. Амин!

Не намериха време да приемат Планът за Възстановяване Боклуци, Сър! От тези дето стават за горене в ТЕЦовете

Кой ще връща ресто... Такова истерично, лобистко и необмислено закриване, от датата на обнародване МИРИШЕЕЕЕЕ!

Да закрием съда, щото на Черепчо хич не му харесват тия!!!

И не се концентрират на това което може да свършат а ми гласуват на които няма да минат! В следвото НС я каруцата я каруцаря...

В България не може да има нормална съдебна система.За да стане такава трябва партиите в парламента да гласуват нов наказателен кодек.Сегашният е правен с парите на олигарсите,които плащат и на сегашните партии без ГЕРБ. Затова Борисов срещтна огромни трудности с олигарсите и накрая го свалиха.ПРОМЯНА НЯМА ДА ИМА ЗАЩОТО ПАРИЦА Е ЦАРИЦА В БЪЛГАРИЯ

Половин комисия решили да ударят една символична балтия на съда - абе колкото спонсорите им да видят колко са се старали . Не става! Не и с тези идиоти в парламента

От името на Маджо, Брендо, Черепа, Мустака, Галеви, Ториното, Баретата, Баневи, Бобокови, Арабаджиеви и много други. Сърдечно благодарим за унищожаването на последната форма на държавност в тази клептокрация !

Едно хубаво нещо да гласуват....На гробаджиите шпиц командите да закрият...Видя се, че "Има такъв Идиот " , до последно отлагаха това гласуване. Дано на следващите избори хората да се озсъзнаят и да разкарат чалгарите и палячовците обратно в седем осми , където им е мястото!

Само ГЕРБ! Да си върнем нормалното.

За съжаление ще трябва да се гласува за ГЕРБ. Не мога повече да гледам тази паплач в парламента да ми определя бъдещето

Въпрос: На мен не ми харесва , да кажем, Министерство на здравеопазването и настоявам да бъде закрито, защото е неефективно и не решава проблема с болестите и ваксинацията. Ако се намерят достатъчно идиоти, които да ми подкрепят идеята и то бъде закрито, то това по какъв начин ще направи хората здрави и ваксинирани? Отговор: по никакъв няма да реши проблема. Е, и закриването на спецсъда и спецпрокуратурата няма да реши проблема с престъпността, даже ще го задълбочи.

Тъпанарите вместо да променят Наказателния кодекс, за да стане ефективен спрямо настоящите престъпления и престъпници, закриват структура... Да им плюя и на симулативната реформа. Считам, че тези са абсолютни юридически диваци, чиято е цел е да бъдат прецакани водените към момента дела и производства.

Ну молодци. Заработали деньги.

Баси съдебната реформа! Зор, та зор да закриват Спецсъда и Спецпрокуратурата. И като ги закрият какво? Нещо по-добро ли ще се случи? Купени слуги на натиснатите големи финансови кланове!

Ще унищожат всичките доказателства и ще освободят олигарсите. Други въпроси?

Чекай малко..Прословутата и лелеяна съдебна реформа започва от КАКВО...Ми от смяна мястото на бюрото за защита...смях

Дано в следващото Народно събрание, всички, които на предходните избори гласуваха за идиотските партии на Мая и гробарите, Ицо лодкаря и ИТН да са поумнели и да си променят гласоподаването, за да не успее да мине тази безподобна глупост в Парламента. Пожелавам пълен неуспех на тези поправки, както и на тези партии на изборите.

Ще гласуват,на второ четене,на 39-ти...

Най-накрая се спира с това специализирано недоразумение.

Какво стана? Чорапа размаха юмрук.....и ......Мутрите вън от затвора! Някой знае ли остана ли някой от президентските авери в затвора?

Да направим мръсно да другарчетата от съседния клас, че да ни помнят! Пък било то и в последния ден преди лятната ваканция!

Има коментиращи, които считат, че не е важно къде ще е Бюрото за защита, а какви хора ще работят там! Господа, Министерството на Правосъдието е политически орган, то не е част от Съдебната Система. Като такъв политически орган виси въпроса - КОЙ ще назначава хората, които ще работят там за да пазят свидетелите и най-вече пред кого ще се отчитат, и най-вече КОЙ ще взема решението дали един свидетел ще стане защитен или не? Сега си представете Министерството на Правосъдието, което е в ръцете на временните властимащи политици, представете си Министъра, зам министрите от дадена политическа партия или коалиция от партии, който назначава или одобрява служителите в това бюро, представете си как тези служители ходят на отчет при политическия орган и министъра или зам министъра и спокойно можете да напсувате “мъдреците” взели решение да го закрият от прокуратурата. Реформирайте го това бюро, така че да не е лична собственост на Главния Прокурор, преместете го към Съда ако пожелаете, или го направете независимо като част от Съдебната Система, но никога не го връщайте към политическия орган - Министерство на Правосъдието. Не го допускайте, защото това ще стане друга бухалка, бухалка на удобните и неудобните свидетели. Представям си свидетел който има информация за политическа корупция от страна на временно управляващите и как Министъра на Правосъдието, който е част от тази политика/партия, който прегръща свидетеля с блеснали от радост очи и му казва най-после заковахме ги/заковахме сме - вервате ли, че това може да се случи?

вие си отивате! Само Бойко!

Не успяхте червени подлоги - тръгвате си !!!

Направо да гласуватзакриване на държавата

Мутрите ликуват. Ще станем като през 90-те. Новият Афганистан на балканите! Митьо Очите ще ви се стори като малко дете в сравенение с изродите, които ще дойдат!

Според Калъп Ментейнешънал, партия ДИМНС (Да изпратим Мунчо на село) води убедително в представителното проучване нагласите на избирателите за предстоящите президентски избори. На второ място е НВЗЧП (Никога вече зелен чорап президент).

Боже тия неграмотници тръгнали да закриват нещо си. Че те една корекция на бюджета едвам направиха. Явно пачките от Дубай са много за да бързат така. Аз лично гласувах 2 пъти за ДБ сега обаче ще гласувам за първи път за ГЕРБ, стига Винету да не го дават много по ТВто. "Демократична" уж партия ще прави коалиця с БСП. Нещастници. Голям зор да пречестят това звено ако ги питаш за народа каква е ползата ще гледат умно ама явно келепир има.

Браво отрепки! Искахте промяна. Ето ви я. Сега да ви газят мутрите по пътищата. Да плувате в лайна и корупция, да треперите за бизнеса си и да живеете като мишко цял живот! Жалко е че такова тъпо стадо определя политиката на моето бъдеще. Паплач жалка! Затова ще си седите най-бедни в ЕС!

Викаш то при ЛОЙКО долуизброеното го нямаше ?!?

Партията на интелигентните българи.

КНСБ: Храните поскъпват драстично, до края на годината хлябът може да стигне 2 лева Олиото е поскъпнало с 43% за година, най-скъпо е в Бургас и Ямбол Някои хранителни стоки у нас поскъпват драстично от началото на пандемията, а прогнозите са повишението в цените да продължи. Това са част от изводите на проучване за изменението на цените на 32 хранителни и нехранителни стоки от първа необходимост, проведено от ИССИ на КНСБ. Целта на експресното изследване, проведено в периода 26 август - 1 септември, е да представи ценовата динамика в началото на есенния сезон в условия на извънредна епидемична обстановка.

Специалността ми е духовна проституция, но смятам да почна и физическа. Гладен съм.

Шило

Успех!

Каква безсрамна прпститутка!

Случва се с дни да не сложа нищо в уста. Поне член дайте да захапя, че полудявам, братя

Имам налични

Dimitar

Сега се видя кой поддържа мутрите

И какво става сега със защитените свидетели? Какъв сигнал дава това към всички - население и партньори в Европа и САЩ? Тука има, тука нема. Утре ще дойде друг на власт и ще направи трета структура, за да назначи свои хора в нея!!! Май ще ревем за бате Бойко, като им гледам сеира на новите. Не съм мислел някога, че бих се замислил да гласувам за пожарникаря, ама дойде и този ден.

Шило

Нищо, остават си защитени свидетели. Това Бюро не винаги е било към Главния прокурор. Няма голямо значение, къде е. Ако говорим за предатели вътре, то не мястото му е решаващо, а хората. Но не то трябва да е на дневен ред. Има доста други проблеми.

Шило

Вярно, кво сте се загрижили за Бюрото? Чак толкова да е свидно на Гешев, явно има и още нещо, освен защитата на свидетели и магистрати? Свидетели и магистрати са охранявани и преди Бюрото да отиде в структурата на прокуратурата.

Да, ясно. Отчетоха се за парите на череп, мустак, бобок и пр. Искат да закрият, но не им остава време… Хитро… Ама и ония не пасат трева. Някой ще пострада…

Заплатата ми е 600 лв., но дира ги плаща със закъснение. Преди време от доноси изкарвах доста повече.

Шило

Въй, сиромаха. Дой някоя сметка, че да ти изпратя малко!!!! Няма да те оставя да пукнеш от глад, я.

Шило

Брех, кво не ви харесва? Искам да му изпратя 1000-2000 лева на сиромаха. Адаш е все пак.

Там ще си добре, пак е проституция, но със задник, а не духовна като в дир. Впрочем, добър ли си във френската? За един приятел питам.

Следващото ли ? Ама то ще е същото

Тази аматьорска самоинициатива спокойно може да отиде за евросъдилищата. Не, че ме е еня за спец съд спец прокуратура. А за мафиотският начин по който се случиха нещата. Някакви си реват и правят някакви неща.

Стига ни пробутвахте тия ментета на мунчо!! Хората си искат Бойко Борисов

Шило

Айде, бе. Лойко е аут. Яко и то. Завинаги. Свиквай.

Искат го в затвора!

Сега вземете и охарната на Тиквата, че да го е страх от народната любов и да си седи в зайчарника. Вече като няма Специализиран съд, за банкенското говедо и шайката му, ще има Народен съд. Нека цялата герберска пасмина от: ниско интелигентни посредствени лумени да започне да цъка минуси, СЕГА!

Или тъп или си платен. Второто някак си е по престожно

Според Калъп Ментейнешънал, партия ДИМНС (Да изпратим Мунчо на село) води убедително в представителното проучване нагласите на избирателите за предстоящите президентски избори. На второ място е НВЗЧП (Никога вече зелен чорап президент).

Да е жива и здрава мама, че без нея ще пукна от глад. От сутрин до вечер вися в предателското сайтче и работа не похващам.

Шило

Е, вярно е- да е жива и здрава майка ти. Че наистина ще пукнеш от глад.

Дангалак

Шило

Мен- не...Щото нещата стоят по различен начин. А теб?

Това ши ти е работата Тук си по цял ден, да не си писател?

Шило

Нима? Явно ти висиш тук и наблюдаваш? Иначе, на никого не би направило впечатление.

А Сега парламентът спасява олигарсите Пт правосъдието ! Закривай таз кочина !!!

А ти бедняк от провинцията. Страдаш ли?

Държава няма! Парламент няма! Мандат няма! Власт няма! Правомощия няма! Комисии му е майката...

Яко,а? ;)

Точно така! Мутрите вън от затвора! Някой знае ли остана ли някой затвора?

Чк

Шило

Това трябва да го реши следващото НС. При различна конфигурация, пак ли ще ги създават? Нека първо има стабилно Народно събрание, правителство и тогава да решават такива въпроси, които имат действие за години напред. То, затова сме на този хал, щото всичко се прави на коляно.

За чалгопитеците и червените бабички-това ,че нещо е гласувано на комисия не означава,че е прието като закон.Затова има Народно Събрание,което гласува окончателните решения Анадъмо?

Ей тъй на колянце, земете драснете и една конституцийка бре серсеми !

СлаФи от народен спасител се оказа обикновен мошеник. Божков, Миню Стайков и сие кръвници са отоврили по едно старо виски днеска... Къде са умнокрасивите да протестират, тия дела като отидат по окръжните съдилища моментално ще пропаднат вдън земя... на Руменчо Рублата далаверките и харвардските специалисти това измислиха да закриват, да режат да не плащат и само да вдигат цените нагоре...

На тез боклуци не им остана време за Планът за Възстановяване ! Боклуци, Сър! От тез дето стават за горене в ТЕЦ

Тези, които са те гудили тук явно са по-тъпи и от тебе!

Според Калъп Ментейнешънал, партия ДИМНС (Да изпратим Мунчо на село) води убедително в представителното проучване нагласите на избирателите за предстоящите избори за президент. На второ място е НВЗЧП (Никога вече зелен чорап президент).

,Молете се да не дойдем имигрантите , че ОПГ СИкК ще ядете не зелени чорапчета ами Цървули

Ъ?