Георги Кадиев: Правителството мина на страната на ДПС и ГЕРБ

"Правителството предаде БСП и мина на страната на ДПС и ГЕРБ. Друг извод от предложението за актуализация на бюджета не мога да направя".

Обратно в новината

Коментари - Георги Кадиев: Правителството мина на страната на ДПС и ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми то това правителство си е на дпс , щото на изборите те има 18 % а бсп само 3 %

То затова Герб му искат оставка на правителството.

Гоше, не се прави и ти на света вода ненапита, защото за фирмата на жената с тока всеки ден трябва да питаме? Ами няма ги парите- факт е, тоя номер със замитането като през 2009 г няма да мине явно. Сложи си ръка на сърцето, не е ли грах дето го правите това?

Ако тези кресльовци, които викат ГЕРБ смятат, че ще променят нещо за по-добро жестоко се лъжат и ще бъдат разочаровани в най скоро време. Мутрата с криминалното досие Борисов се стреми да вземе властта по всякакъв начин, но лошото е, че вече няма кой да му застане насреща, защото малкото останали умни хора в тази страна приеха друг сценарий за отстранявето на Борисов. А именно той е в ущърб на прогресивно мислещите хора в България. Поредното предателство на Българската политическа проституция вече е факт!

Борисов водеше национално-отговорна политика докато беше на власт. Надявам се да продължи по същият начин, наесен. Разбира се такива като теб, ще са щастливи, ако Борисов предаде националните интереси. Пука ви на вас за България. За вас е важно, да не управлява някой друг.

По-безотговорна политика от на Борисов не мога да си представя. Пълна липса на компетентност. ГЕРБ мога да ги призная за партия само без ББ и ЦЦ.

от лудницата ли си излязъл?

Вземането на власт от тези по всякакъв начин съвпада с националния интерес.

Ами сваляйте го, какво чакате;о)))

Всяка жаба да си зная гьола. БСП е стара, скъсана и тясна обувка и все някой я изхвърля от употреба. По главите им ги замеря.

Хайде да им е честито новото правителство на ГЕРБ и ДПС.

То и на Орешарски и на Местан и на Доган им писна от вашите глупости. То бива, бива, ама такова чак осиране . . . . И тая Буруджиева, ако и догодина е в БСП, няма да прокопсате много . . . И опозицията ще е срещу вас!

Никога повече БСП на власт - това трябва да бъде главният лозунг на предстоящите избори.......

Ами че то Боко Бухалката е точно от тая червена пасмина. И ще види управление само с фес на тиквата си.

ДРУГАРИ и ДРУГАРКИ, за пореден път доказахте, че сте гола вОда и пълна скръБ! ФАКТИ колкото ще човек! Всички знаем, че ВИНАГИ някой друг Ви е аКал в гащите, но последните дни вие дори надминахте себе си! Отново така смърди след вас, че НЕ се трае! ОСТАВКА на цялата Ви комунистическа-турско-циганска банда и никога повече НЕ участвайте в политическия живот на България!

Кадиев е единствения ЛЯВ ,единствения,честен,единствения,който отказа да гласува за Пеевски-помните ли?!!

Гласуваш за БСП - получаваш ДПС, Доган, Пеевски, Цигани, наглост и мафия. Хич да не се опитват накрая да прехвърлят горещия картоф на други.

Наркотрафиканта Боко Бухалката сложи ФЕС. Тоя е готов и на сделка с дявола от алчност за власт.

То даже и времето ни прави потопа много тежка година

Защо няма протестиращи, по жълтите павета сега , когато се тресат банки, , болници и техните клиенти? Къде са активните семейни протестиращи с деца и домашни любимци? Къде е Найо Тицин, да прескача?! ограждения с маската на Цв. Василев и Пеевски? Къде са " цапачите" на паметници? Борисов получи съвети и подкрепа от западните си господари, сметките в банка КТБ блокирани и няма кой да финансира умните и красиви протестиращи.

Излизай бе кой те спира, организирай и излизай! !

А, не. Това си е вашето правителство, Кадиев, с вашите каши за реиндустриализация (как звучи, само!), в вашите кражби, с вашите некадърници, от ВАШИЯ мандат, с вашия план 'орех', така пламенно защитаван от ВАШИЯ съсел, с ВАШИЯТ дебелян (КОЙ, КОЙ, КОЙ?), въобще, това са си вашите миризливи ла*на и САМО ВИЕ ще си носите отговорност за това. Катарзиси, катарзиси, ама някой трябва да плати сметката за дивотиите и това сте САМО ВИЕ.

Лошо племе сме, не знам Аспарух от къде ги е взел тези българи но това е най лошото долно племе на света-българите-заядливи, крадливи, подли, интриганти, алчни, глупави и прости, ненавиждащи се един друг, завистливи, нетолерантни, депресирани, комплексари..с една дума пълни идиоти!!!И тези които гласуват за БСП са още по пълни идиоти, не виждате би е аланкоолувци че идеите на това БСП нямат приложение в света, това са едни измислени идеи, ами като слушате Станишев като говори нещо съществено... още казва ли? нищо само лъже и говори детски, един палячо и нищо повече, ей тези пенсионери още гласуват за БСП, деца призовавам ви скрийте личните карти на дядо си и баба си да не могат да гласуват за БСП и така ще си помогнете за вашето бъдеще, ние не успяхме скъпи деца да ви изградим една модерна и богата държава, ние деца сме слаба ракия за нищо не ставаме..извинявайте деца че ви оставяме една разрушена и опоскана държава..извинявайте деца....

В БСП се появи странна деменционна лудост, с която искат да заразят цялото общество. Пазете се от тях- те са полудели и искат да станете идиоти като тях. БСП е в управлението през последните 20 години, в ГЕРБ е пълно с кадри на БКП и правителството е избрано и посочено от БСП с кадри на БСП един, от които е номиниран за председател на БСП! Очевидно е безумието на Кадийски, но е подлудяваща простотията на онези,които биха могли да повторят идиотските му изводи. На такива идиоти мизерията е единственото решение.

Предателството е запазена марка за българското общество. Предадоха Априлското възстание, предадоха Левски, застреляха в гръб Ботев, убиха Стамболов, предаваха четите в Македония, цялата Съпротива е изпъстрена с предателства, застреляха в гръб Демиревски, халачев, превратът през 1989г бе беше национално предателство в услуга на криминалитета, и прочее и прочее... Селската психика на ратаи продължава до ден днешен да трови политиката и живота ни, да проваля държавата, да ни изолира от света. Така че ставащото днес е обяснимо, незначително и не последно в жалката ни модерна история, творена не от силни хора, а от малки човечета.

Абе адаш, показваше признаци на неглупаво момче досега бе хайде не се излагай накрая!

Чета коментарите и от самосебеси ми изниква мисълта - 90% от българина е праволинеен КОМУНИСТ, но лошото е, че не го ОСЪЗНАВА.....................!

От българина и комунист не става! От мен да знаеш. Той се върти от друга сфера на мислене, наследник е на "полубогове", гони го лудост и величие, а в същото време пиянства и не работи и чака друг да му върши работата, докато върши подлости и кражби. Понеже съвременният свят не търпи вакум и тази хубава земя се населява от идиоти, те ще подлежат на постепенно изтребление, а който работи добре със западняците, турците и руснаците ще остане да съществува, другите ще измрат.

Ама много си прав, направи такъв анализ на българина че бравос! Лошо племе сме, не знам Аспарух от къде ги е взел тези българи но това е най лошото долно племе на света-българите-заядливи, крадливи, подли, интриганти, алчни, глупави и прости, ненавиждащи се един друг, завистливи, нетолерантни, депресирани, комплексари..с една дума пълни идиоти!!!И тези които гласуват за БСП са още по пълни идиоти, не виждате би е аланкоолувци че идеите на това БСП нямат приложение в света, това са едни измислени идеи, ами като слушате Станишев като говори нещо съществено казва ли? нищо само лъже и говори детски, един палячо и нищо повече, ей тези пенсионери още гласуват за БСП, деца призовавам ви скрийте личните карти на дядо си и баба си да не могат да гласуват за БСП и така ще си помогнете за вашето бъдеще, ние не успяхме скъпи деца да ви изградим една модерна и богата държава, ние деца сме слаба ракия за нищо не ставаме..извинявайте деца че ви оставяме една разрушена и опоскана държава..извинявайте деца....

Ех другарю Кадиев, Народа от една година протестира срещу това правителство а Вие чак сега започнахте да стопляте за какво става въпрос. Очевидно във Вашата партия деменцията е заразна!

С какви очи се изправяте пред народа и държите морал?! Вижте си (сем.) битие и като как живеете, в сравнение с обикновените хора, които ги направихте луди с политическия водевил, който разигравате на техен гръб! Вижте докъде докарахте държавата и продължавате да го правите и в същото време се правите, че не знаете за какво става дума! Можеш ли да ни кажеш мес. доход на семейството ти и какъв е неговия произход?!

Tе очи нямат. Те са зло страшното зло, дето бабите ни плашеха. Те нямат мечти те нямат идей те са зло за земите ни те са тези който ни терзаят. Вече няма БСП те си отидохаха, мир на праха им и легендата за спасението. БГ е възскръставала и пак ще възкръстане. Един е бог и негово е царството небстно.

Кадиев е единствения ЛЯВ ,единствения,честен,единствения,който отказа да гласува за Пеевски-помните ли?!! единствения,който говори в момента! друг червен да си чул! честен човек!

Драги ми г-н Кадиев, изумен съм от Вас, Вие или не сте живял в БГ през последните години, или имате сериозна амнезия за живота в БГ и на Вашето семейство. Просто почвате да ме умилявате в случай че сте забравили да Ви напомня. Румен Овчаров Ви даде всичко което имате и Вие и жена Ви но Вие освен със скандали не сте известен със нищо, вечен кандидат борец за справедливост и т.н. Да Ви припомня че "Политиката" или "службата на народа" е изкуство или виртуозно владеене на обстоятелствата в изпълнение на цели основани на принципи формиращи платформи. Ми г-не Вие сте далеч от това, просто поредния некъдърнк който Овчаров създаде в редицата Генов, Янева и т.н. направи и теб но човек без идей и мечти е просто "Поща". Останалото е куртиазия не може съпругата Ви да е крупен капиталист в БГ понятията а Вие опортиюнист в БГ социална партия. Поредното разочерование дано и Нинова да не е така.

В десятката право. Тия с минусите явно са си дебилни комуняги! Но и такива има, и ще има. За наше най-голямо съжеление.

Така е, другарю Кадиев. На комунист - вяра да нямаш. Подведоха избирателите си. Прецакаха народа си. До там се увлякоха, че даже един-друг се лъжат. И теб те лъжат. Ма и ти ги лъжеш. Щото си СОЦИАЛИСТ. Пък те друго не могат..

Тия съвсем взеха да се правят на луди. Тоя педал сега ще излезе да ни убеждава че Орешарски не е от БСП и че БСП никога не е гласувала и предлагала никой от този кабинет...... Крадеца вика дръжте крадеца. Бесило само за тия! Бесило само за тия!

Време е Костов да идва за 1-2 години да оправи нещата. Малък тласък за икономиката и после 10 години да караме по инерция.... както преди :)

Да, да продаде държавата за 1 лев!!! И да назначи Славчо Христов в КТБ!!!

Моля за извинение, Г-н. Кадиев, за грешката в името. Съвсем неволна е. Погледнах междувременно за публичната ви биография в мрежата в Уикипедия. Това, което видях, обяснява всичко. Пожелавам Ви здраве и успех!

По същия начин предадоха и Виденов навремето и си измиха ръцете с него. БСП не се променя. Мошеници и измамници без капка морал!

Абе Георги, абе Кадиев.. я все събирайте правителство и БСП.. и в'рете на фичка си майна та чак в Русия! Никога не се връщайте тук! НИКОГА! Боклуци, комунистически, невменяеми!

Уважаеми, Г-н Кадийски, Не съм си дал труда и да прочета Вашата биография къде сте учили, вероятно някъде в лошия капиталистически лагер, но аз съм си учил тука в МЕИ, та съм учил и история на БКП. Та БСП май декларира, че е приемник на активи и пасиви на БКП, не се е отказала да е наследница. Та ако прочетете историята от 1903 г. насам, може би, ако не си затваряте очите, ще разберете за какво иде реч. С уважение С. Дрангажов

Това правителство е от тези които, Костов тогава, -неодобри!Изтърсаци!

Истината е че, срещу това правителство се работеше усилено още от самото му стъпване на власт.Големите мини гръмнаха, малко след екскурзията на "виден" политик зад океана. Правителството беше предадено и от неговия премиер, коалиционния му партньор и лидера на партията маднатоносител. Целта е повече от ясна: Столетницата да опере пешкира да всичко, връщане на шайката герб и кликата около тях отново власт. Следва всеотдайно следване на инструкциите на задокеанския кукловод. Изобщо нищо добро не ни чака. Затова огромна вина имат партийните другари в БСП, че позволиха този сценарий да се осъществи.....

ае гледаи си работата , не разбираш от политика.за народа трябва и малко свобода стига само хомот

Неща и да разбирам. Ама както се вижда май хомота ще бая стегнат...

Заради разбирачи като теб.. сме все така назад от света! Твоето мило правителство в съзвучие с депутатите си.. опропастиха здравеопазването, съсипаха банковата система, разрушиха енергийната система.. Взеха няколко милярда кредити... изобщо- все типично по комунистически действаха. Никой не успя да смути тяхната работа! Нито протестите с ръчениците, нито природните бедствия.. никой! Все що е комунист е тотално деградирало същество!

Нямам претенция да съм "разбирач", но следя нещата от години и мога да си направя изводите че: 1. За здравеопазването-резерва НЗОК беше източен от предното правителство. 2. Банковата система-беше подложена на яростна атака-спомни си , кой вожд на партия тръбеше за фалити, МФВ и заеми? Кой набута огромни държавни средства в КТБ? 3. Енергетика-при чие правителство се преизпълниха квотите за ВЕИ централи, тези чиито преференциални цени се натрупват като дълг на НЕК лавинообразно? Кой беше блокирал, износа на ток от централите собственост на НЕК , и така влоши допълнително състоянието на НЕК. Проблема в енергетиката ни е ФИНАНСОВ! И той не от 1 година! Така че стига с тия баналности.Виновни са всички!!!Но истината, е че действията на мутрата последната година бяха насочени срещу държавата, без да го интересуват последствията за хората. На него не му пука. Лошото е че позволиха да стане този сценарий.....

big_uncle@dir.bg

Чудесно си описал управлението на Герб, и, да, прав си, че е комунистическо - само като прочетеш биографиите на Цецо, Цецка, Бойко, Искрето...да не продължавам... Пропуснал си само (предполагам от бързане) изядения фискален резерв и откраднатите пари на НЗОК, ама това са несъществени подробности...

''Здравейте,циркаджии!''

Има и подобно литературно произведение-изоставен баща. "Крамер срещу Крамер" Има ли и филм "Крамер срещу Крамер". Филма има и престижна награда "Оскара-бира"

Къде е Станишев ,бе Кадийски ? Кой се подложи над дпс да лапа за една година ?. Ти къде беше ? Свършено е вас, гея Ви изигра. Орешарски не знаехте ли какво представлява. Една маша. Те СДС го изгониха.Жална Ви майка.

Това да ви е познато...Волен Сидеров вече твърди че ГЕРБ играе ролята на златния пръст. БСП не можаха ли да измислят нещо друго. Правителството било на ГЕРБ...Ха-ха-ха. Все някой им е виновен на тези от БСП. Утре ще четете, че Б.Борисов е предложил Дилян Пеевски. Тези съвсем ни взеха за малоумни. Сигурно и Б.Б. се стреми да фалира КТБ...ха-ха-ха

Друга тема: Стига сте пенсионирали хора на по 40-50 години! Не издържаме вече, не можем да ви изхранваме работещите "високооценени" (800+ лв. пенсия) хрантутеници!!!

Не са виновни, и аз да бях на тяхно място, щях да го правя.))))) ето това е морал по комунистически ..

Георги Кадиев: Плаче като млада булка за ... Е, да ама НЕ - бай ви Доган Ви постави една голяма "опорна точка" и Ви набучи на нея! А до кога ще се клатите на нея... само от него зависи... ама и вие нали сте си леви... :)

Споко, следващият на "опорната точка" ще е Борисов - вече беше в Щатите за вазелин и инструкции как да не мърда много!

БСП си навря таралеж в гащите с Орешарски! Той винаги е бил фурнаджийска лопата! Сега БСП-то да си сърба попарата!

гова ще го сторят в гвойте гащи-те мутрите това умеят грабят убиват а цървурите като теб куфеят и се радват

Достойно за Холивудски сценарий. Цялата кинозала в сълзи. Някой ще каже -какво прави този- Той на 48,дъщеря му на 28,приятелката му на 24години. Тоя построил развития социализъм бе. Значи имало развит социализъм.