Консерватори и популисти съставят правителство в Австрия

Австрийската народна партия (АНП) на консерватора Себастиан Курц ще създаде коалиционно правителство с популистката Австрийска партия на свободата (АПС).

Обратно в новината

Коментари - Консерватори и популисти съставят правителство в Австрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добре! Време е да се наложи ред и да се спре с безумното вкарване на мигранти - ислямисти и всякаква паплач в Европа. А дебил.ните медии, които се мъчат да вкарват партии с достойна за уважение платформа в някакви клишета (с презрителен нюанс) като "популисти" и "крайно десни" могат да си изядат ... ушите!

Да интересно е да следим какво става, защото това което не само не е клише, но и почти не се споменава, е влиянието оказано от България включително и над Виена. Преди 1300 г. българския владетел Тервел разбива и отблъсква тръгналите от пустинята, доближили Европа в апогея на силата си и напиращи да се намърдат в нея ислямски орди, с цел не културен обмен, а да се настанят в хубавите земи, да ислямизират насилствено, да изнасилват и да колят съпротивляващите се християни. Това заедно с примера на трагично разделената през 14 век и фактически обезглавена откъм национални интереси България, от децата на цар Иван Александър и чуждоземката Сара, даде време не от година или десетилетие, а цели 7 века, а може би и методология, как трябва да бъдат посрещнати нашествениците в околностите на Виена /за да не се разтревожи или дори натъжи случайно някой, се въздържам да употребя израза 'Битката за Виена', защото не зная дали според съвременните учебници там, това вече не е битка за защита на Виена, а позорен акт на негостоприемство, твърдосърдечие и липса на толерантност към изпитващите силна потребност от нахлуване в чужди страни/.

Тези вековни усилия за запазването на културна идентичност, земи, етническо присъствие, демографска стабилност, а също и за защита на жените в Европа, с лека ръка се прахосват не само сега, а вече повече от век, ако се отчете проислямската и особено антибългарска позиция на западните столици в борбата и битките за освобождение на християните на Балканите през 19 век, последвано от интензивно ислямизиране на Западните Балкани от Лондон и Виена в началото на 20 век, през втората половина на 20 век балканския модел с перспектива Босна и Косово, вече е екстраполиран вече върху цяла Западна Европа и Скандинавските страни и доведен до пълен абсурд /празничен и радостен/ през 21 век, с агресивни опити за метастази на радостта в страните от Централна и Източна Европа. Тези прахосват и деградират до степен, че с помощта на австрийски президенти и с пари от места, където няма нито една църква се строят джамии, а със средствата на протестантското вече население, полицията много успешно ескортира и настанява нашествениците, чието проникване трябва да предотвратява, като след това крие престъпленията им, за да не почувстват дискомфорт. А в контраст специалните служби и немската автомобилна индустрия нямат способностите да предпазят от нелепи автомобилни катастрофи водещи политици, борещи се за интересите на местното население.

Защо да са популисти , защото защитават интересите на Народните маси ? У нас има популистично - Тоталитарна Партия Герб , но тя е срещу Народа който живее в тази Държава , няма програма за развитие , но има програма за планомерно ограбване на Народ и Държава ! Справка Афери многомилионни от членове на Герб!

"популист"- еврог. - политик, който не желае народът му да бъде клан, дран, еван, поробван... от касапи и канибали ислямисти от по-света и у нас.

Аз се отказвам от dir . bg . За мен това е сайта с най-неграмотно написано съдържание. Оплакваме се толкова много хора по тази тема и нищо не се прави по въпроса. Как може да се напише "произведените избори"? Не може да ни разберете, че в новинарските медии, не може да има такива груби грешки постоянно.

То щото по другите сайтове са по-грамотни. Неграмотността е цялостна за България. А, при назначаването на сайтаджии е предимство, щото е знак, че кандидатът е прост, т.е. лесно манипулируем, т.е. ще носи кофите с медийна помия, ще си свирка и майка му ще се гордее с него. Друго предимство е, ако българският не му е майчин. Така с леко сърце може да пише за "българските" джебчийки в Лондон, за "българина" Светослав, от берлинското метро... и подобни гнусотии.

Щрахе не е популист ,той е фашист ,сега и с власт

Като не знаеш що е то фашизъм по-добре не се излагай с писането на глупости.

А, дано, ама...

Това са нормални хора, избрани от австрийския народ. Нямат нищо общо с антихристияните на комсомолката Меркел.

Важното е да ИЗГОНЯТ арабско турските- негърски Шпиони на Осман, Местан, Али, Мехмед.. Арабско негърските изроди да умират...

Важното е да се внушава, че който не е болшевишки боклук, е популист! хахааааааааааа......! Дрисмедиите са омазани от лъжи до ушите.

ФЮРЕРА НАЛИ БЕШЕ АВСТРИЕЦ?

кога ще ги гоним,ами германската луда баба-ислямизаторка?

ДАЙ БОЖЕ,В ЦЯЛА ЕВРОПА