Разследват Цветан Василев и жена му за пране на пари

Срещу собственика на КТБ Цветан Василев и съпругата му Антоанета миналата седмица е образувано досъдебно производство за пране на пари.

Обратно в новината

Коментари - Разследват Цветан Василев и жена му за пране на пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен Цветан Василев е напълно виновен за истоточването на КТБ. Иначе защо се крие в Сърбия като е невинен и откаде имат толкова пари за луксозна вила в женева?

ПРОФЕСОР ВАСИЛЕВА НАЙ-МНОГО ДЪРЖИ НА ЛЕКЦИЯТА ОТ ПРЕПОДАВАНИЯ МАТЕРИАЛ "МОРАЛ В БЕЗНЕСОТНОШЕНИЯТА!"

Чрез каква престъпна дейност Василев е придобил мръсните пари, които е изпрал! Не е ли по-лесно доказуема самата престъпна дейност, примерно търговия с наркотици, незаконен хазарт, алкохол и т.н.! Какви са възможните доказателства, които прокуратурата ще предостави на сръбския съд!

И Цветанов, и съпругата, а и щерката - все преуспели хора! Такъв просперитет може да се случи само в Бг и никъде другаде, ама никъде...

не са виновни. Ние сме виновни, че позволяваме целия този цирк.

Кадърни хора има навсякъде, не само в България. Те обаче са малцинство, успокой се!

По принцип проф. Василева нямала лекции през зимния семестър, а работата си със студентите започвала чак през летния семестър, който стартира през февруари. А КАТО ДЕКАН НЯМА ЛИ АНГАЖИМЕНТИ ИЛИ В УНСС ХОДЯТ НА РАБОТА, КОГАТО РЕШАТ!

Работата на професорите се оценява по приходите за университета. Професор Василева носи добри приходи.

Стига сте шикалкавили, крайно време е прокуратурата да извади наяве списъка на тези, които са получили огромни кредити и няма да върнат нито стотинка. Точно там са потънали тези 3.5 милиарда. На фона на тези милиарди, откраднатото от Цецо и жена му е като приспивна песен. Нека видим имената на истинските крадци и те да бъдат върнати принудително в България (ако вече са избягали в чужбина), да бъдат заставени да върнат краденото и да получат присъдата си за престъпленията.

ще стане. Нали веднъж номера мина? Не виждам защо да не стане и втори път. Комисионерите на разпродажбата през 1997 година, бяха отново министри през 2013 година. Изобщо не сме народ, а ....

Ама че са смешници тия от прокуратурата, сами си пускат слухове сами си вярват.И за какво ги разследват,явно ги тресе страх от това Цветан Василев да не проговори и то не бяха лъжи, измислици .Нещастници явно така им е наредено от погоре стоящите от тях.

Абе дира какво е"трансакции" да не са някакви акции които са изпаднали в транс?

Как се пише: трансакция или транзакция? Правилно е да се пише трансакция, мн.ч. трансакции. Думата има латински произход transactio.

Отново прах в очите,отново отклоняван на вниманието от много по важни неща.Щом народа се вдигна за циганина бат сали и за местата в парламента отвово започва рефрена с КТБ.Много сте жалки и придвидими вече народа не е стадо овце.Къде са Искров, Цацаров и Пеевски

Айде сега сетете се дали някой е сложил ЗАПОР на вилата в Женева !!! / дори и 2 милиона да не стигат за покриване на ограбените, 3-4 милиарда /

.......

Банката фалира, ограбват народа, а на наш Цецко му дават от 1 до 5 години затвор за пране на пари- вероятно 1-2 години в луксозна килия за замазване очите на хората и го пускат.

По чл.253 от НК би трябвало да бъдат разследвани доста повече хора от сем. Василеви................ама ха де! Те попаднали на мушката.

жената. Нема лекции зимата да мръзне, но сухото тече като река.Стажът за пенция тече...А тя е заета с консултации на Женевското езеро. Впрочем много "научни" господа обърнаха в доходно занимание пътуванията навън. Пада по някой лев от командировки докато си вършат своите дела с имоти и близки навън. Е, разбира се от бюЖета, не от собствени фирми.

Това е ХИТА на днешното демократично време! Можеш примерно да избиеш 15 човека, да опоскаш с КТБ и да си битуваш на Женевското езеро! Къде е проблема? Аааа, имало няколко десетки хиляди ОЩИПАНИ вложители или почернени семейства!?!? Да духат супата и да се оплачат на Цацаров(а по-добре на арменския поп)!

4 месеца цяла държава и един куп добре платени и обгрижвани банкери от БНБ не могат да излязат с ясно мнение КОЙ и ЗАЩО затвори работеща банка... Но пък същите тези успяват през ден, през два ни бутат небивалици как били изнесени 200 милиона в найлонови пликчета, кой каква вила си е купил.. А вложителите, или по-точно "спонсорите на Фирмената Банка" трайкат и даже вече не блеят пред банката! Отчайващо!

но майтапа настрана. Тая банка е работила по стахановски.

Така е. Но абсолютно същото важи и за всички останали банки. Не на регионално ниво, а на ниво централа. Да не би американските да са нещо по- различно? Те перите се печаттат. Но реален ресурс и хора НЕ! Никой не може да похарчи толкова, колкото друг може да напечата. А днес дори не се печата на хартия. Директно всичко е в ел.формат. АБСОЛЮТНО ВИРТУАЛНО. Пара на български нали и затова идва от пара- изпарения. И жълтици и диаманти и земя и стока каквото и да ти дадат ако не знаеш как да го ползваш, за теб си остава една гола пара (ударение на първото А). Тъй че тя самата система предполага, че рано или късно се работи по стахановски. Спре ли печатането , ще настъпи огромен хаос. А за печатането се иска и хора , които да вярват, че реално парите имат стойност сами за себе си. И се създават какви ли не школи, институции и тн с подразбиране, че парите са нещо реално съществуващо. Но от там надолу всеки иска повече народ в сферата си на влияние. САЩ v/s Русия. Всите от един дол дренки :-)

Този вече е труп.

Теко

Такааа! Сега требе да скроим шапката и на Цв. Василев след като съборихме банката, която предстои да ограбим за сметка на БГ прошляците.

първо, т.н. от "гражданите" в булгаристан на доган, платени соросоиди от първия ден на летните протести обявиха измамниците на соцпрехода. Ако имахте очи и уши и кетебето беше вътре, и катебето беше освиркано и наречено с истинските си имена. ДА СИ БЯХТЕ ИЗТЕГЛИЛИ ПАРИТЕ, МА ЛАМТЯХТЕ ЗА ИЗМИСЛЕНИ ЛИХВИ И ОБИЖДАХТЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ХОРА НА БЪЛГАРИЯ второ, банката е източена, най-вече от корпорацията, която управлява и днес, нито ще бъде разследвана, нито наказана, нита ще върне парите спретнаха ни велик номер милиционерите от държавна сигурност и днес умуват как да ни го нахендрят да платим и този път, като всички ще се спасят по примера на великият заместник председател на т.н. народно събрание христо бисеров, скри се като плъх и то защото се насра навън и чуждите служби го осветлиха такива са всички уроди - стари и нови крадци, кой от кой по-гаден

Това е пазарната икономика, човек. Търсиш най-изгодното предложение. Навсякъде по белия свят, но ние явно не сме от този свят.

Цветан Василев е крадлив манипулатор! Върнете го тук да даде обяснения къде са парите на обикновените българи!!! Крадец долен!

Ако някой знае, да ме светне! Къде е т.н. главен прокурор Цацарката! След като изигра водеща роля в разгрома на КТБ, изчезна от полезрението на обществото и има ОБОСНОВАНИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ, че не е безразличен към разграбването и!

Цацаров и Искров след като забогатяха около случая КТБ, в момента са дълбоко скрити. Няма изявления, няма резултати, не знам за какво полуават заплати.

Ама има и "интелигентни" начини да се скриеш! Последният финансов боклук(пардон,министър) Питър Чобаноглу вече е деПутатин на ДПС! На това му викам скриване!

ЗА СЕТЕН ПЪТ ЗАЯВЯВАМ:БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ ОТ ЮРИДИКО-ИКОНОМИЧЕСКАТА ПАРЛАМЕНТАРНА ВЪРХУШКА, ЧРЕЗ ПАРЛАМЕНТАРНА ДИКТАТУРА!!!

ще има продължение... Което сега НИКОЙ НЕ КАЛКУЛИРА!!! И то ще бъде в АРБИТРАЖА НА СВЕТОВНАТА БАНКА!! От едни мастити адвокати.. На тези, които най-добре щяха да кажат състоянието на КТБ. По закон - ИСКРОВ, НА 14-я ден от първата си пресконференция ТРЯБВАШЕ ДА ИЗВИКА ОДИТОРИТЕ ИМ... И досега - ДА СЕ ЗНАЕ КАКВО Е СТАВАЛО... За адвокатите и одиторите на ОМАНСКИЯ ФОНД СТАВА ВЪПРОС...

През 2012-та година в Арбитража на Световната банка срещу България се завежда дело ЗА ЕКСПРОПРИАЦИЯ!!! България губи делото и за да не бъде осъдена се съгласява да ИЗПЛАТИ 50 МИЛИОНА ЕВРО!!! АРБИТРАЖЪТ ОСЪЖДА БЪЛГАРИЯ ДА ЗАПЛАТИ НА АДВОКАТИТЕ НА СПЕЧЕЛИЛАТА СТРАНА 9 МИЛИОНА ЕВРО... На загубилите делото АДВОКАТИ на България - хонорара е 12 МИЛИОНА ЕВРО... Процентите са същите. С калемчетата - СМЕТНЕТЕ САМО АДВОКАТСКИТЕ ХОНОРАРИ ДА КАЖЕМ ЗА 2,5 МИЛИАРДА ЕВРО...

"Труд" писа, че съпругата на Цветан Василев - Антоанета, която е преподавател по икономика в УНСС, е купила луксозния имот край Женевското езеро за 20 млн. евро. Като знам онова тъпо и цинично ченге , собственика на труд Петьо Блъсков, и неговия ментор Пеевски предполагам че това е поредната "партенка" , която се хвърля в общественото пространство за отклоняване на общественото внимание..

Разследват Цветан Василев и жена му за ушна кал.

не го закачаите детето,то не е краднало,то е присвоило в особенно ,,малки размери..какво тук са некекви 200 и кусур милиона?да опетниме за никакви пари и банкера и професорката...

ВАСИЛЕВ И ПЕЕВСКИ - ДА УВИСНАТ НА ВЪЖЕНЦЕ НА ПЛОЩАДА ПРЕД БАНКАТА! ТАКА ЩЕ ПОУСПОКОИМ ОГРАБЕНИТЕ ХИЛЯДИ ХОРА. А И ПОНЕ 20 ГОДИНИ ЩЕ ИМА РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ В БЪЛГАРИЯ.

те. Забрави Искров и Цацаров.

Преди да увиснат на въженце да върнат откраднатите милиони,но не само те ,а и всички останали / политици / и да видим дали Държавата ни няма да се пооправи!!!!!!!!

г-да форумци.. Това е целта на занятието - да се маскира всичко по КТБ... НА ВСИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ и МУСТАКАТИЯ БАНКЕР... Факт - под МЪДРОТО УПРАВЛЕНИЕ И ОСОБЕН НАДЗОР НА БНБ, изрядната към затварянето по думите на ИСКРОВ - банка ВИКТОРИЯ (бивша Креди АГРИКОЛ) вече е на загуба с над 400 МИЛИОНА от обезценка на активи и кредитен портфейл... Тя Е БОНУС - към активите на КТБ.. ПРАВИЛНИТЕ БИЗНЕСМЕНИ И БАНКЕРКА са спастрили по ДОЛАР ЗА ПАРЧЕ АКТИВ... САМО СИ ПРОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАВКАТА НА ИСКРОВ ОТ 2009-та И ЩЕ ВИДИТЕ БЪДЕЩЕТО НА КТБ... СЪЩОТО КАТО НА БАКБ?????? И за ЕДНО КЕЛНЕРЧЕ - преди това си спомнете...

Що пропускате аналога. И него го разследваха, и то пак в Лихтенщайн, а "уж" и в България... И кво стана - живурка си в двата палата в Монако - с паричките от Общинска банка.. Ама забравих та да ви питам - кой бе кмет тогава???

а иначе на служителите му (и доволни и недоволни или по-скоро пострадали и непострадали) се поднасят листа за подписи в негова подкрепа...!!!??

Тази банка е била пирамида на всички власти а този мустакатия безконтролно я е източвал към свои фирми и подставени лица с цел лично облагодеталстване.Трябва да се фалира а този да не излиза от затвора докато е жив...Пеевси също вътре....Додука също както и Ирена кръстева

С Василев добра ама какво правим с "всички власти" дето казваш , че са наливали парите на народа вътре. Щото и аз мога да си направя банка, но никой като не ми налее пари няма да има какво да се краде. Та те са съучастници и даже по-виновни от него щото дафакто кражбата е от тях, той само им ги пере.

Очаквам с нетърпение много по важната новина - Разследват Христо Бисеров и доведения му син за пране на пари.Мисля че не само аз съм нетърпелива да прочета такова заглавие в новинарските сайтове. Защото крадците тихомълком продължават да крадат а хората с бизнес са разпнати на показ и непрекъснато запълват информационните агенции.

Банката си е била пирамида, вземала е пари от когото може и ги е раздавала и харчила както си иска. А много хора са си затваряли дълго време очите, защото и те са получавали по нещо под някаква форма, че даже и награди "Банкер на годината" са връчвали на банкера-крадец.

ХУЛИТЕ ДПС.ТО, НО ТЕ СА ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ КОЯТО ИСКА МЕЖДУНАРОДНО РАЗСЛЕДВАНЕ

като прокоратурата иззе много от доказателствата вече са готови и за международно разследване

ПРОКУРАТУРАТА УЖ С ТЕЗИ МНОООГО ДОКАЗАТЕЛСТВА???? Няма кражба на 200 милиона, А ИМА ИЗТЕГЛЕН КРЕДИТ!! ТОВА КАЗА ПРОКУРАТУРАТА! И като не си прочел нещо, по-добре не пиши...

Нашите магистрати докато се намъдруват, Василев и жена му изнесоха от България 3 милиарда. Сега ще ги хванете за дедовия. Толкова месеци защо мълчахте? Крайни срокове имало. Няколко месеци преднина му дадохте. А Василев и жена му вече хващат седми тен на плажа.

Цацата се опитва да замже положението на Орешарски и Искров. Цацек , ние помним , а знаеме, че и ти си в кюпчето.

Като чета поместеното по-горе,получавам комплекс за малоценност,депресирам се и си мисля колко незначителни сме ние редовите българи.Нямаме банка,нямаме скъпо струващи имоти,нямаме бизнес в съседна държава,трудно бихме защитили научна титла.Така явно живеят ЗНАЧИТЕЛНИТЕ в нашето общество.

хората са пестили от закуски

На всеки изгорял вложител в КТБ да се определи период за пребиваване и отдих във вилата!

а гея и моника - кога?!

толкова е елементарно, но не искат да хванат с заемите и Василев *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

вложителите в КТБ как се сдобиха с луксозни имоти на запад!