Прокуратурата не можа да уличи Брендо в пране на пари

Софийската градска прокуратура (СГП) е прекратила частично делото срещу Евелин Банев и бившата му съпруга Моника Добринова за пране на пари.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата не можа да уличи Брендо в пране на пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В НАШАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ВСЕ НЯМАТ ДАННИ. ЗА КАКВО РАБОТЯТ. АМИ ТОГАВА ДА ГО ПОРЪЧА НЯКОЙ.ЧИСТА РАБОТА.И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ЩЕ Е СПОКОЙНА ЗА ПАРИТЕ КОИТА Е ВЗИМАЛА ОТ НЕГО.

колкото и политици да доидат и да си тръгнат, обикновеният човек в българия си остава корумпиран.

Да взимат заплата в зависимост от приключените с успех дела. Да връщат всеки месец по 10.000,00 от взематите рушвети. Да се въведе единтица за злоба и тъпоумие "диневче" или "комунистче" !

Предлага да го направим "ГЕРОЙ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ" и на другия ден да го предадем на Румъния, Швейцария или Италия - ТЕ ЩЕ НИ ДАДАДТ УРОК КАК СЕ РАБОТИ С ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ НА ВИСОКА КАТЕГОРИЯ

ЕБА ти и "прокуратурата"!!! За какво взимат пари тогава??

На българския съд доказателствата все никога не стигат-в мега делата. В Италия и Румъния, че го осъдили или издирват-е, тяхна си работа. Нашето момче е един добър порядъчен фармацефт или учител или обикновен ЕТ, набеден от лоши хора...

Абе ей съдии, прокурори и т.н.. По веригата най, най-елементарното -от къде са средствата за нови кешът, джипове, охрани и какво ли още не??? Само с интелигентност и предприемчивост тая работа не става!! Опитайте се с вашите съдийски/прокурорски заплати( нетно без далавери) да си позволите поне едно от неговите "постижения" , и на разиграят възраст!! И споделете дали е възможно.

много хубав :P

djoglev@

40 тона са 4 милиарда евро продажна цена и по малко от милиард доставна.С три милиарда бая чиновници могат да се купят.

ИЗБРАННИКА НА БОКО ХЪБА ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ НЕ СТАВА И ЗА ПОРТИЕР-МНО-ОГО Е ДЕБЕЛ....ВСИЧКИ ВЪВ В.С.,ЦАЦАРАТУРАТА И СЪДА СА КРЕТЕНИ И АБСОЛЮТНО КОРУМПИРАНИ АЛЧНИ ПУДЕЛИ.....ВЪН НЕГОДНИЦИ ОТ СЪДЕБНЕТА СИСТЕМА-МАРШ НА СЕЛО ПРИ ЛЮБИМИТЕ ВИ МАНГАЛ-РОМИ....СТИГА СТЕ ПРАВИЛИ НАРОДА НА ИДИОТИ,БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-КОРУМПИРАНАТА СТРАНА В СВЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

брендо, иван, драшков и другите безименни герои от данс, кой, кой да ги осъди, кой???

а човека който си събул гащите на Богоявление е под домашен арест !!!

Не е задължително да си неграмотен, за да образуваш дело за пране на пари срещу НЕИЗВЕСТЕН АВТОР.

Тая прокуратура не става даже да си избършеш задника с нея.

че те не могат да уличат и националната лотария че лъже хората с компютърна анимация,ама какво можем да направим ние простолюдието

Браво бе Фигаро, браво, брависимо...! У нас на правото...

Май скоро ще го гръмнат ...

На мен ми е ясно, че е офицер от службите - повече бившите,отколкото настоящите. Дайте го на румънците да го осъдят, щото върнете ли го на италианците- адио.

Прекратете всякак ви производства и му се извинете докато не е решил вас да съди защото на края пак ние ще плаща ме .

Аз предлагам, нашите "магистрати", да бъдат разследвани за подкупи и пране на пари ! ЕС, незабавно да изпрати експерти, които да разследват, нашите ПОДКУПНИ "магистрати"!...

На българската Прокуратура да и се издаде с указ правото да РАЗДАВА МЕДАЛИ, не присъдие! Ето пресен пример, на този доказан в цяла Европа "герой", могат да му дадат медала "ГЕРОЙ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА", съпроводен и с една тлъста пожизнена сумичка, равняваща се месечно на 20 пъти по-голяма от минималната заплата!! ЕТО ДРАГИ МИ СЪНАРОДНИЦИ, това е българско Правосъдие, нали така???

Не изключвам да му връчат орден " Стара планина"

Той плEVNалиев и без това го ползва тоя орден вместо кутия бонбони - раздава го на сульо и пульо.

Ами, в новите тефтерчета пише: Брендо - задържам, докато си плаща. Да се посъветвам с ИФ, ББ, ДП и ЦЦ. Последният е бита карта, ако не спра да задържам и срещу него

Както изглежда по отношението на държавата към лицето Брендо, и след пръкването на демокрацията у нас, каналите за пренос и пласиране на дрога в Западните страни през България са функционирали и може би, още функционират, под егидата на държавата!

Давайте го на Италия! Няма за какво да се морят нашите прокурори и съдии, те не умеят! Пък и средства ще се спестят...

За Прокуратурата е важен Цветанов...другото е ала-бала

Прокуратура-карикатура!!!

Ами тогава да го върнат в Италия

А как да го уличат за ,,пране на пари''. Като парите не са негови?

Брендо новия президент на България!!!

То това прокуратура ли е? По-скоро бизнес сентър с безкруполни бизнесмени. Италианците го уличиха, в България обаче го изкарват ангелче. Браво!!!

Ей ако не беше масово лумпенизирани и зимбирано населението досега да бяхме ги изринали всички масони, ченгесари, техните отрочета и техните аватарчета. Но те за съжаление си вършат добре работата по чалгизацията и лумпенизацията на хората и това така ги е улеснило към днешен ден та няма накъде повече. Но кво пък Ние сме в матрицата, а тя е виртуална реалност и затова ще си я манипулирам както и досега в моя полза без да вредя на останалите. Ако схващате как би могло да се диша под вода то ще схванете и как да манипулирате матрицата.

Няма по-корумпирано нещо в България от Правосъдната ни система и нейния главен прокурор, масонът Цацаров.

+++ уважаеми, жалко, че останаха малко в България хора, дето не могат търпят тези, дето упражняват контрол и дърпат конците в кукления театър наречен съдебната власт и прокуратура! До Като, политиците от последните 25 години на демокрацията, не ги Изринем от власта, ще е така! Партии Управници и дупетатите от Народното Събрание, са толкоз далеч от проблемите на Българския народ, че много малко хора могат да си представят, това което пиша! Нарциси, влюбени в партията си и жаждата за власт. Борбата е кой кого, не за благото на Българския народ, а как да се напълно партийната касичка и собствения джоб. Лек ден. ...Де да видя, що за реплики, ако има за какво?

Мутрата вече има сериозна конкуренция на предстоящите президентски избори.

За сметка на това бях тормозен шест месеца с данъчна ревизия заради отпуснат заем на приятел от 4000 лв,при доказана печалба от 12 000 лв от тотото!Каква порнография!

И ЗА КАКВО МИ Е МИНУСА БЕ УБИТАК?ЗА ТОВА ЧЕ СПЕЧЕЛИХ ЛИ?

бастуни ще има винаги

"финансирал кораби и екипажи, които доставили 6 тона кокаин от Южна Америка." Който го може, го може... Как става тая работа: отде корабИ, екипажИ, парИ за тая работа? Това е як канал, по-мащабен и от Суецкия, и от Панамския. И се вижда чак от Италия, Румъния и Швейцария. А тука е невидим като продавачите на цигари на Женския пазар.

Не случайно точно правосъдната система е най важното което се пази от елита на българското комунистическо статукво на бившето БКП ето например все пак не случайно 8 години президент на България беше Георги Първанов-известен като агент Гоце,тоест деморализирането на населението е много по ефективно оръжие от физическо унищожение,тези хора са гении в манипулация на народопсихологията и провокативни конспиратори,за да се справим ефективно с тези проблеми ще ни трябва помощ от експерти от САЩ,Германия или Великобритания иначе не може де се измъкнем от блатото.

Един посланик заяви, че в съдебната ни система има - "гнили ябълки"! Аз твърдя, че в съдебната ни система, има много ...пари!

тя прокуратурата не може ....нищо!

Абе не бе, как да не може нищо нашата про-Кура-Тура, е това го може най-добре!

Да го пускат и отлита за остров Аруба:)

Аз предлагам публично пред Европейската комисия Република България да се извини за нанесените обиди на Другаря Брендо, защото той е най- невинния в тази Държава! А всички го обвиняват.. че бил наркобос.. а той е с чепици за 500кинта.., че бил се занимавал с неморални дела, а той е най- моралния и най- широкоскроения човек .... :-) Когато и да го утрепаш, все ще е късно... :-)

За такива отсъждания магистратите се пенсионират с 20 заплати на куп! 80 000 бона плюс тлъста пенсийка! Бонусите от мутрите изобщо не ги броим!

То и на оня дето снощи го гръмнаха не бяха му намерили вина да го съдят....

За милиони няма закони, за кокошка няма прошка... Пирамиди... Фараони...

СГС КАЗВА: Невинен по сички обвинения! Захлебихме, чекаме нова доставка.... приемаме и бело, не само пари. щот освен богати, обичаме и да сме щастливи. Лошото е, че Брендо е напред и с калашниковото правосъдие. мноо обвинителни присъди е издал там. Надеждата е, да е засегнал колумбийски магистрати. Ура Другари.

браво

само цц е виновен за катерушката това е съдебна система.... в италия и румъния има доказателства само тука няма Малееееее

Щеше да е интересно за цяла България, ако го бяха уличили в нещо нередно и престъпно. То нямаше да сме България, ако съдът и прокуратурата си гледат работата, както трябва и без натиск и подкупи. А да не забравям и следствието в това числа на ,,неподкупните органи".

За пореден път - "аплодисменти" за българската прокуратора ! К О Р У П Ц И Я !!!

В прокуратурата и съдебната система са назначавани хора , едва взели дипломата си, поради некадърност, тъпотия, но с връзки и лизане!!!

българската прокуратура???!!! трагедия, пълна!!!

Брендо е невинен ! Италианците са се объркали . той никога не се занимавал с наркотици , но и никога няма да стъпи в Италия !