От 220 пожара само 4% са предизвикани от природата

Oт пожарите до момента са засегнати около 11 600 дка горски територии, каза министърът на земеделието и храните Десислава Танева.

Обратно в новината

Коментари - От 220 пожара само 4% са предизвикани от природата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От раят, даден ни от Господ ще направим пустиня и после ще хленчим............................ Българи, българи, осъзнайте се !

Има решение. Казва се ЗАЛЕСЯВАНЕ. След пожара, на необработваеми земи, на неизползвани пасища, на пустеещи земи, на изсечени терени. Всички безработни, всички на социални помощи, изобщо всички наред да вземат участие. Иначе ще заприличаме на Арабска страна с четири сезона...

ЩО ЗА КРЕТЕН И МАЛОУМНИК ТРЯБВА ДА БЪДЕШ ,за да предизвикаш пожар - да хвърляш цигара, да палиш стърнища ,да не си гасиш огъня в гората !! Българите оскотяха напълно ...!

честито Иначе все гледаме и говорим за чуждите проблеми

Всичко е следствие от ползването на пасищата-ударно се изсипват субсидии, борбата за всеки декар е голяма, но никой не следи как се почистват, и какви са последствията....На вниманието на фонд "Земеделие" и "Разплащателна агенция"!

Ожънаха нивите и почнаха пожарите.

както върви досега - всяко лято хиляди дка гори на повече от 20 години. Може някои математик да направи равносметка след колко години няма да има у нас гора. Май ще е скоро. Прост народ сме, ама много прост - не можем да разсъждаваме.

не знам кой си - нямам думи- но си 100% прав.Няма да има гора след няколко години