Горя локомотив по линията Мездра - Монтана

Локомотив горя по жп линията Мездра - Монтана край гара Бойчиновци. Няма пострадали пътници, но движението на влаковете в междугарието Бойчиновци - Ракево бе спряно.

Обратно в новината

Коментари - Горя локомотив по линията Мездра - Монтана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що ли гори?Щото там влака и целия релсов път е от по- миналия век...едвам крета -за да идеш до Видин -ще пропътувате 240 км за 5ч в идеалния случай, тъй като спирайки на всяка керемидка, движи се с 40 км в час -зиме жицитефса обледени,лете -пожароопасни. Безобразно пътуванеэ-жега задушно или страшно течение-като целия Северозападнал регион -пуста проклетия.А чакат хората да идат с влака да идат до Румъния до Крайова- с тия трошки ли ?Да , някога но не сега.. .Безсрамници.. Поне си кажете ...некадърни сме,толкоз можем.Прав е Слави Трифонов -няма такава държава...жалко но вярно. Да не отварям дума пък за умнците правили разписанието -ГАВРА но това е друга тема...

Локомотив-тежкотоварник, теглещ специален вагон, в който е пътувала госпожа Искра Фидосова, е прегрял и се е самозапалил, само на километър от Монтана.

Още ли има неизгоряли локомотиви?

как няма да са на загуба - всичко сринаха в тази държава по спирките имаше по един служител да продава билети на минимална заплата и да поддържа сградата - махнаха ги събарят спирките ще правим железни навеси и те на втория ден ще са отмъкнати от братята роми. а сега в пътническите влакове се возят колкото пътници -2 пъти повече служители на жп и не ти дават билети но паричките ти ги вземат. че как ще се издържа тази железница

Тю, язък! Да му се не види макар! Тия пътници сигурно са искали да преминат по новия мост (построен от Свети Буда Борисов) между Видин и Калафат със цел да се разходят на екскурзия до Румъния и сега няма да могат да стигнат до моста... Абре Бойкоооо! Стига си чел Винету, защо не помисли как да оправиш БДЖ-то и магистралите ами мост си построил. Мост насред нищото.

Ти ко си построил през живота си бе сульоооо? Само да коментираш можеш.

За 30 пътника ли стана зян този локомотив. БДЖ по-добре да наеме 2 маршрутки за тези 30 пътника.

Сега само с един ли останахме ?

Това да не е част от контрапротеста? В стил ДПС! :)

ДПС палят спалните вагони, не локомотивите.

Това ще да е сигнал за ново въстание, подобно на залпът от Аврора. Който не помни - именно на гара Бойчиновци е имало голямо сражение при въстанието от 1923-та :)

Чавка мозъка ти е изпила. В тази криза при която БДЖ са на загуба и дължат 800 + милиона кредити, част от тях необслужвани само това им липстваше ... да загубят още един локомотив. Ако не си наясно това е една изключително голяма инвестиция която за съжаление сега няма да могат да ползват

Питай Бойко Борисов. По негово време се палеха влакове, а пък той уж пожарникар - и това не можа да предотврати! Бойкоооо, и за пожарникар не ставаш друже! По-добре ходи ритай топка и си гледай кръвното!!!

Е-е-е-е, то пък една новина, голема работа. Тия локомотиви и вагони се палят в движение като кибритени клечки.

Пак ли?? Сутринта чух, че БДЖ ще разпродава всичко, дали няма връзка?