17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не ползва Луфтханза... или и там има не са си обрали луфтовете;)

От заглавието излиза, че министъра пътува със собствен самолет. Учителката по БЕЛ на този който е сътворил/редактирал това чудо сигурно съжалява, че му е писала 3 за да се отърве от него !!! :)))

"Първата среща на Хайко Маас бе с премиера Бойко Борисов"- фатмака никой даже не го отразява че го има..ха.ха.ха

Ето ги те изборите по европейски според волята на гласоподавателите, без външно влияние. При киевския касапин на славяни и унищожител на православието, Порошенко, обаче беше далеч по представително – там имаше предизборно посещение в Берлин и среща с Меркел (и публични лъжи разбира се, че няма никаква връзка с каквито и да било избори, а било някаква регулярност). При българския българоубиец обаче, като за него по пренебрежително - само посещение на германски външен министър, което е още по-непредставително и политически дискредитиращо, като се отчете че става въпрос не просто за външен министър, а за приемник на сегашния германски президент Щайнмайер. Друг вариант е не нищожността на БББ в сравнение дори с Порошенко и адекватната реакция, а възникналата сега болезнена констатация в Берлин, че дори за такива като Порошенко е крайно дискредитиращо и неодобрително в очите на широкото обществено мнение да те снимат че разговаряш и дори в близост до Ангела Меркел и за това ако искаш да помогнеш изборно на някого трябва да гарантираш, че Ангела Меркел няма да се доближава до него на публични места или където присъстват медии. Или сигурно тези няма да мислят за избори, а ще хвалят прекрасното българо-немско политическо сътрудничество. Мъдро сътрудничество донесло на България в началото на 20-ти век две национални катастрофи при тиквата Фердинанд, а за самия него германска пенсия и фактически трета национална катастрофа на границата на 20 и 21 векове. Та да не би вече, да е дошло време за икономически разговори относно германската пенсия на тиквата Бойко?

Кърък Боку и къръци дружина

Европа заприличва на катун...

Папата не погали мутрата по главата, повреда в самолета на германския външен министър забави идването му в София (за да нему прави реклама) .. все сигнали които значат само едно = Борисов е пътник. Доверието от него е свалено.

Немският колега не е успял да вдигне самолета?!? Цецка Цач ще го оправи!

===Еха а ако имаше и SS този дето е сложил минус на SA...просто щеше да отлети към небесните селения през едни комини....

......Това е положението.....Няма го Вермахта, няма го Луфтвафе....сега имаме мути меркел и фалшиви германци с още по-германските имена мохамед и мюмюн!!!

Очичките на мутрата тук присвити а изражението към българският народ надменно назидателно арогантно като на малко дете подгононено заради кражба на пари от големия си брат докопало се до баща си и набрало смелост се зъби и плези, а не осъзнава че е баща му всъщност идва за да го накаже за лъжите и кражбите които е сторило.

Да, все по-зле изглежда и вече дискредитира България дори и с външния си вид. Може би успява да го компенсира с простоватите си маниери на общуване и знанието на езици, но все пак не е за пред хора. Да не би многото предателства вече да почват да човъркат някъде и да взимат своята дан?

Предлагам да съберем пари и да купим на германците нов самолет.

А нашата тиква все късмет вади!

Путин е виновен

крайно време е самолетите на западняците и техните агенти и зомбита не само да се повреждат ами и да падат! амин! вън европата от континента!

А може и нищо да му няма на самолета, а да е просто някоя глупава немска лъжа за създаването на медиен интерес: „Ще дойде ли, или няма да дойде? Олеле, лелеее!! А ако дойде с кого ли първо ще се срещне в момента на предизборна кампания (последното, разбира се, се пропуска, посещението е делово и няма никакво връзка с каквито и да било избори на ГЕРБ). Те немските политици много ценят такива лъжи и оставят навсякъде вместо други наивно (или безсилно да кажат не) следите си. Пример за това е може би единствения действащ сега в света президент-лъжец, чиито лъжи са документирани и удостоверени със собствения си подпис. В името на мира в Украйна, Щайнмайер като външен министър, преговаря, договаря, договори и подписа, после се оказа че излъга, но той не се притесни и дори не се извини, колкото и да е странно такова поведение за немците. А на Меркел това му поведение, явно много ѝ допадна и той от министър стана президент, при това не какъв да е а президент изпаднал нагъл лъжец с автограф.