17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на британските съдии,в тая далавера ваште пияници са виновни,няма БЪЛГАРИ НАМЕСЕНИ,така че освобождавайте ваште трафиканти,и скрипал все пак жив благодарение на вашите ми6 които служат на цру

Най-после великите детективи на Скотланд Ярд достигнаха до откритието, че ВЛЕКАЧА и РЕМАРКЕТО са две различни неща.. НО!!! Влекачите разменяни ли са? НО!!! Ремаркето и то ли е с български номера? Щото клетниците са замръзнали и починали в него.. И досега обаче не се казва - къде е станало събитието.. Споменава се някакъв SMS от пострадала.. Досега не го ли откриха телефона.. Та той няма как да е изхвърлен. Трябва да е в ремаркето. Часа на обаждането.. Координатите на мястото на обаждането.. В морето или на сушата е? Та да не правим асоциации с една пейка, ресторант, вентилационна система на колата, котките, дръжките на вратата.. Мъглата в Англия.. Щото още всичко е МЪГЛА!! Ама българския камион е виновен..

Прати им един емейл да им разясниш случая те те не са умни като теб. Вземи дрънни и един телефон на Бойко че и той търси като Диоген Човека. Може да си Ти.

Добре,че ме информирахте. Вземам си отпуск и на 25-ти ноември ще бъда зрител в съдебната зала. Жизнено важно ми е да знам какво се случва с емигрантите. Моля да ме информирате и за шофьора на буса с хасковска регистрация който беше хванат в Северна Гърция...хванаха го, какво стана с хората? Здрави ли са, нахранени ли са? А онези в Германия които опитаха да отвлекат тир и удариха друг- това съвсем го забравихте.