17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре,че ме информирахте. Вземам си отпуск и на 25-ти ноември ще бъда зрител в съдебната зала. Жизнено важно ми е да знам какво се случва с емигрантите. Моля да ме информирате и за шофьора на буса с хасковска регистрация който беше хванат в Северна Гърция...хванаха го, какво стана с хората? Здрави ли са, нахранени ли са? А онези в Германия които опитаха да отвлекат тир и удариха друг- това съвсем го забравихте.

Най-после великите детективи на Скотланд Ярд достигнаха до откритието, че ВЛЕКАЧА и РЕМАРКЕТО са две различни неща.. НО!!! Влекачите разменяни ли са? НО!!! Ремаркето и то ли е с български номера? Щото клетниците са замръзнали и починали в него.. И досега обаче не се казва - къде е станало събитието.. Споменава се някакъв SMS от пострадала.. Досега не го ли откриха телефона.. Та той няма как да е изхвърлен. Трябва да е в ремаркето. Часа на обаждането.. Координатите на мястото на обаждането.. В морето или на сушата е? Та да не правим асоциации с една пейка, ресторант, вентилационна система на колата, котките, дръжките на вратата.. Мъглата в Англия.. Щото още всичко е МЪГЛА!! Ама българския камион е виновен..

Прати им един емейл да им разясниш случая те те не са умни като теб. Вземи дрънни и един телефон на Бойко че и той търси като Диоген Човека. Може да си Ти.

на британските съдии,в тая далавера ваште пияници са виновни,няма БЪЛГАРИ НАМЕСЕНИ,така че освобождавайте ваште трафиканти,и скрипал все пак жив благодарение на вашите ми6 които служат на цру