Повдигнаха обвинение на мъжа, прегазил кучето Роска на Бъдни вечер

52-годишният мъж може да получи присъда от 1 до 3 години затвор и глоба от 2000 до 5000 лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, псевдо кучкари, не разбархте ли? В западна европа и САЩ НЯМА БЕЗДОМНИ КУЧЕТА ПО УЛИЦАТА В САЩ годишно умъртвяват 3 милиона непотърсени кучета. Държавата да РАЗКАРА КУЧЕТАТА ОТ УЛИЦАТА! Не ме интересува къде, как и защо. ИСКАМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА А псевдокучкарите са хора с емоционални разтройства. Предимно необвързани и разведени. ДА сложим край на КУЧЕШКИЯ ТЕРОР - при всеки инцидент ОПЛАКВАНИЯ до дупка до всички институции.

Преди пандемята ходих на екскурзии в голяма част от европейските държави, две - три такива в Азия и една африканска. Никъде не съм видял българските глутници. Ако някой се сеща за такава държава в Европа, Азия или Африка, моля да ми я посочи. Ще ми е интересно, защото мисля, че сме някакъв феномен.

россия

ротвайлер отхапа половината лице на жена! пострадалата е в изкуствена кома, има опасност за живота и! новината е от вчера е, колко хубаво щеше да е и за жената, и за близките и, и за обществото и здравната ни система, ако няко беше смачкал тоя помияр с колата си преди два дни!

Как пък само в България мразя кучкари и мастии ? Толкова са досадни и ненормални, че да ги запукаш наред...

Браво, за човекът, опитал да отърве общността от агресивната мастия, която се излегнала като бей на улицата ще получи 3 години затвор, а убиецът на непълнолетното момче в Борисовата градина, наръгано посред бял ден, беше оправдан. Явно газещите улични мастии, които кибичат по улиците ни са много по опасни от доказани убийци-социопати, които колят посред бял ден деца по парковете.. Кучкарите иначе много се притесняват от теоретичната възможност газещия бездомно и опадно псе утре да посегнел и на дете. Като далеч по вероятно е точно изперкал кучкар да посегне на дете. Нищо не им трепва на болните социопатни мозъци. Сигурен съм, че в сеейството на оправдания убиец има и домашни любимци, кучета. Майката изглежда точно като модерна кучкарка.

че бездомните кучета са по-защитени от системата /ни убива/ отколкото хората.

Ми то това многократно вече е потвърдено. За агресивно куче веднага се задейства системата, а за убит човек или нахапано дете, няма виновни.

Браво! Нека това е предупредителен знак за всички изроди, които посягат на безобиден живот, само защото били по-висши създания. По-висшия човек е благорония. Не е безчуствен изрод, празна обвивка лишена от човечност. Човек трябва да покровителства по-нисшия живот, не да издевателства над него.

Да, бе, скоро ще ви се сбъдне мечтата на всички кучкари да живеете сред бесни мастии, а не в нормален социум.

Само така сега да му дадът 3 години да си знаят всички тапанари като него какво ги чака

Учителката ти по БЕЛ няма да спи. Това е нивото на "кучкарите".

Чета заглавието и си викам „Има господ!“ Ама ентусиазма ми се изпари – то не било „Роско – Ирландската овчарка“ а било „Роска – потомствен кофер-ровьон“, като повечето му върли защитници в коментарите по темата!

Тях, "защитниците" ще ги определите по "-"те на коментара ми.

мрази животни, почти колкото мрази и себе си.. затова иска все да си е беден и мизерен и все си избира недоклатени мошеници от харФарт да го оправят :)

В целият нормален свят има такива закони и извергите като този влизат в затвора, но само в панелен БГ-стан можеш да видиш как бай Ганьо простака се възмущава, че един изрод може да влезе в затвора! ЗАЩО! Защот бай Ганьо простака вижда себе си в този изверг!

"нормален" свят, който се инжектира с мистериозна смес понеже по телевизора казали, че е нормално. заврете си го някъде този "нормален" свят заедно с помиярите, които развъждате на улицата, понеже не им е там мястото..

То в "нормалния свят“ няма и такива като теб! Защото те се намират в едни заведения с тапицирани стени и без достъп до остри предмети и интернет!

Приятелю - в "нормалния свят" няма да видиш безпризорно животно на улицата!

най-големите ненормалници, които развъждат и хранят песове пред блокове и в градинки ще ми говорят за нормалност и цивилизованост и "нормални държави". като са ви толкова мили помиярте прибирайте ги вкъщи. нямат място на улицата. или поне си излекувайте шизофренията.

Горното е за !!МАЙ!ОРА!!! бахти мастията е тоя сайт.

3 години затвор за прегазен помияр, който по принцип НЯМА място на улицата. За дрогирани джигити убийци, които размазват хора потупване по рамото. Публиката аплодира... вижда справедливост в действие.

Нали някой === като тебе го е изхвърлил тоя "помияр" на улицата!

мастиите "изобщо" не се въдят сами по улиците хранени и обгрижвани от психично болни кучкари. Докарахме я дотам, че да не смея да пусна детето да кара колело в квартала. Прогледайте си главите.

Като мен ли ? Че аз не отглеждам добитъци в етажна собственост ? Бездомните мастии са пак от вас, лудите кучкари. Вие ги изоставяте, а после ги развъждате по улиците ни... Но най виновни са общините. Никакъв контрол и санкции и болните мозъци си разиграват мастиите и ни побъркаха. Децата не смеят да играят на улицата, да карат колелета. Защото или някой дрогиран батман ще профучи, или някоя кръвожадна мастия ще ги нахапе... Пълна лудница е тая жалка територия. Плюйте по соца, идиоти откачени ! Радвайте се на гнилата ви и античовешка, кучешка демокрация !!!

Сууупер! А Йоан Матев, заснет и със свидетелски показания от брат си е ОПРАВДАН с процедурни хватки, за това че е заклал момче в парка! Да ви ... и правосъдието.... :(

Убиеца на М.Цветков дом.арест нещо не е,колко пострадали от дрогирани шофьори пак нищо ,а тоя прегазил улично псе затвор,Е ТОВА Е ,,ПРАВОСЪДИЕ,,АМА ДРУГ ПЪТ Е ГЕШЕВ ЛИ Е ВИНОВЕН,ВЯРНО И ТОЙ ИМА ГРЕШКИ ,АМА И БЪЛ.СЪД Е ДО ДОВЕТО

Ау, много важно...макар че Роска не беше прегазена. А с обезобразената от ротвайлера жена, чийто живот е в опасност, там на кой ще повдигнат обвинение ? Или жената кучета я яли, в буквалния смисъл. Важна е само уличната мастия Роска, която е лаела и се спускала да хапе хората на улицата ? И сега ще го наказват. Точат секирата за затвор. Докато поредната нахапана от опасна порода матия бере душа и виновен няма... Даже и кучето не било виновно...

Хомо-комунистос, ще ти съберем пари за една екскурзия, да видиш на запад от Унгария как хората се отнасят със други хора и животни. Сигурни сме, че и като те ядоса някоя мацка и на нея звучно и крещиш, че е мастия. За екскурзията, гарантираме, че ще ти спести десетки посещения при психолог. Трудното ще е като се върнеш обратно в кочинката.

Аз съм обиколил половината свят, булгаристански катил. Не ми събирай пари за екскурзия. А бездомни кучета и в Унгария няма, не е нужно да се ходи отвъд нея. Май ти не си надничал извън люлинската панелка, щом бездомните мастии, които се държат агресивно и плашат хората по улиците те умиляват и за теб това е хуманизъм. Нееее, драги изперкал социопат, хуманизъм е когато ти пука за хората, а не за проклетите ви мастии, които осраха и опикаха улици, входове и паркове. Ходи си ги прибирай из вас и им се радвай като ходиш и ти на четири крака. Само ненормалници... Тръгнал да ми събира пари да ме пращал в цивилизацията. Откачен кучкар, пиша ти от северна Германия, където живея от 15 години. И тук никога не ми се е налагало да мразя кучета и кучкари, защото те с нищо нито ми пречат, нито ме безпокоят,нито ме плашат. Как не проумяхте с болните си кучкарски кратуни, че не мастите ви и вие сте важни, а нормалните хора ! Изперкал кучкар ! Щял да ми показва...ми аз живея там, в цивилизацията, без мастии и котки по улиците. Ти иди в Третия свят и сравнявай...

кучето, нахапало жената е било вързано в двор, от три години не пускано от синджира, тя се е навела да го гали.....дано се оправи, преживяла е ужасно нещо, но и тя има вина до някаква степен

Викаш ако съм психопат масов убиец, поканя те на гости и ти отхапя лицето вината си е твоя?!? Прегледайте си главите бе кучкари нещастни.

Браво! Дано получи адекватно за нормална държава наказание-т.е. ефективна присъда!

В нормалните държави мастиите не лежат по улиците, нито разкъсват хора. Аман от изкуфяли кучкари !

Затова дай "най-нормално" да ги прегазваме и да се кефим на тяхната агония. Наистина е социопатия, сър :)))

Точно, браат Затова в ненормалната държава- хората се грижат със собствени средства за тях и изведнъж изскача Пешо с малката гега, знаещ, че цари беззаконие, обаче забравил, че в 21ви век има камери и решава да гази. Дай сега да си представим как малкия Тошко тръгва да погали Роска, а Пешо ги взима и двамата под джипа. Щом можеш да сгазиш така животно, значи си готов убиец или най-малкото би изтезавал и човек.

А на тези които газят деца по пешеходни пътеки повдигнаха ли?

Че защо ? Децата не са ни важни. Само мастиите.

Браво!

Дано го вкарат в затвора на топличко за да се разбере че човек не може да си прави каквото поиска и проявява жестокост към беззащитните и невинни.

А някой беше ли пратен в затвора, заради стотиците нахапани и разкъсани от опасни псета хора и дечица ? Или само кучетата са ви важни ?

Нека да съдят този с джипа, но да помислят и за собствениците на кучето!!! Собствениците на кучето имат ли право да го гледат на улицата или пък да го държат пуснато безконтролно на улицата, дали са го регистрирали, чипирали, ваксинирали и т.н.? Какво става когато въпросното куче не харесва някой преминаващ от там човек???

Задаваш твърде много и "сложни" въроси на индивиди с една, най-много две, мозъчни клетки!