Баща и дете се удавиха, издирват жена и семейство след пороя

Мъж на 47 години се е удавил в придошлата вода в дере в местността Ставен. С него е имало и деветгодишно дете. Издирват още телата на една жена и семейство.

Обратно в новината

Коментари - Баща и дете се удавиха, издирват жена и семейство след пороя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бай Ганю и в пустинята е способен да се удави.

Тоя 47 годишния лека му пръст, ама защо е погубил детето с безрасъдството си. Трифон зарезан, винце, ракиика, и вече нищо не може да ти излезе насреща.

Нямало инфраструктура и държавата била виновна е пълна глупост, която се пише от хора минали минути след като инцидентите са станали. Ако инфраструктората е причина, защо няма други инциденти. Слаба квалификация, самонадеяност и никакъв акъл за преценка, че времето е необичайно. Това е естествен подбор. Навремето когато имаше буря, на тези които сега са живи, дедите им си седяха в пещерите докато времето се оправи, но явно има мутации. Радвам се, че загиналите днес не са причинили смърта на невинни хора, а смо на себе си и на близките. Ужасявам се пред мисълта, че някой като тях ще кара в насрещното платно срещу мене.

Има някакъв краен мазохизъм българите да си причиняват най-лошото: народът е казъл- не дърпай дявола за опашката! Къде са тръгнали тия малоумници в това време- на какво разчитат, на големия си късмет или на максимата- "на мен няма да ми се случи"?!Отделно, ти който четеш тия редове- уважи ли деня на траур с нужното смирение, уважение, покаяние, почит....?

СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО КАЖА - ДЕНЯ НА ТРАУР ОПРАВДА ЗНАЧЕНИЕТО СИ - МИР НА ДУШИТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ - НИЕ САМИ ПРЕДИЗВИКВАМЕ ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА ОКОЛО НАС - ДАЛИ С ДЕЙСТВИЕ, ДАЛИ БЕЗ ДЕЙСТВИЕ - БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ВЪПРЕКИ НЕЩАСТИЯТА, КОИТО НИ СПОЛЕТЯВАТ - НИЕ СМЕ СИЛНИ!

Няма инфраструктура в България, защото няма Строителни войски. Българина не е свикнал да се грижи сам за къщичката си. Иска друг да прави това. Затова с удоволствие ще си изсипе каруцата с боклука в дерето на реката, но като дойде вълната ще реве на умряло, държавата да му възстанови щетите.

Липсата на инфраструктура не е оправдание за липсата на разумно мислене! Съболезнования на близките!

Днес ми се наложи да пътувам по не толкова опасния път Е-80Хасково Свиленград-подчертавам не ходих на разходка ,а ми се наложи и от двете страни на шосето нивите бяха езера с вълнички!На места и пътя беше под вода.Добре ,че се прибрах по живо по здраво..

нямало било инфраструктура. ами да бяхте гласували за костов, щеше да има инфраструктура. глупаци

Чудя се нещо.....винаги в такива ситуации доста хора си зарязват комфорта и тръгват да помагат на страдащите. Чух преди малко, че хората от екипа ипратен да търси трите изгубени в Рила момчета дори поставили собствения си живот в опастност, но не се отказали докато не открили момчетата. Преди ден-два чух за група доброволци, които отделят от свободното си време и разпределят храни и стоки от първа необходимост за пострадалите от летните наводнения. Толкова много средства се събират чрез ДМС кампаниите, благодарение на което болни дечица получават шанс за лечение или поне по-добър живот. Всичко това показва, че българите не сме лоши хора, напротив.....защо тогава сме в това положение?

Защото винаги правим всичко "след" и никога "преди". Поправяме допуснати грешки, а не вземаме мерки да ги предотвратим:(

Автомобилът е излетял в реката при излизане от паркинг в Девин. Според предварителни версии е шофирала съпругата. Тази новина напрво си е черен "хумор".

А какво търсят мъж на 47 с дете на 9 години из деретата в това време, след като по всички телевизии и радиа тръбят за лошо време, кодове червени жълти и не знам си какви, предупреждения за силен вятър, придошли реки и т.н. ? П.С. ББ е виновен !

Ходили са да подрязват лозето - току-що го чух по БНТ :-( Показаха реката - нищо и никаква рекичка, но тъкмо днес е преливала и е била опасна. Няма какво да критикуваш, по случайност съм израстнала в региона - случващото се навън е много необичайно и е новост за местните хора.

Е пак да попитам, мъж на 47 и дете на 9 защо пресичат река, която точно е момента прелива и е опасна ?

Nephrite, лозето се подрязва на 14.02. /Трифон Зарезан/, не днес, посред зима, още повече при тежки метео условия.

"...30-годишна жена, която е излязла днес на разходка с кучето си край градската река в Петрич..." При такава ситуация, бих изпикал домашния любимец на по-безопасно място, дори в тоалетната, както го правя и аз.

Разбира се, че жертвите са виновни. "Прекрасната инфраструктура" за милиони усвоени от политическите фирми, опустошените горски масиви от същите правоимащи, бедстващи общини, благодарение на опосканата икономика. Какво му остава на българина, живот на магия.

крайно време е да има истинска реформа - гражданска защита, пожарната , тел.112 и спешната помощ да са ОТДЕЛНА служба извън МВР. И да се отзовават светкавично а не след дъжд качулка.Но няма кой да чуе..

Ганю така е свикнал - като му кажеш не излизай, ще вали и ще има наводнения първата работа е да излезе да види къде е този дъжд и много ли вода тече. А пък ако имаш GSM да снимаш клипчИ, още по-добре другия ден да го качиш У вЕбокса !!

Горките хора! Липса на инфраструктура, липса на защитни мерки за населението, никакви грижи и отговорност, ужасяваща бедност в държавни мащаби - а шибаните гърци недоволни , че 600 евро минимална пенсия била малко... И двойни стандарти от страна на Брюксел!

Заплатите Брюксел ги плаща само на тия дето работят за него. Нито на гърци, нито на българи, нито на германци им плащат тия от Брюксел. Иначе може и да си недоволен, че президентът не помага на баби да пресичат улицата, шефът на БНБ не учи дечицата на математиката, а министърът на вътрешните работи не спасява изгубени в планината. Все похвални неща, но не са тяхна работа.

до г-н цацаров кой сега отговаря за природните бедствия и аверии навремеот иамеше една г-жа етевм но цветанов му закри министерството кой сега отговаря ако няма такова министрество за това че е закрито нека който го е закрил на скамейката заради такива управници ни удрят такива бедствия стига сте си правили реклама след всяко действие там сте били и с какво помагате реките не са почистени от от времето на емел етем тая туркиня май повече емислила за бг отколкото за джоба си

хайде точно за емел етем да не почваме, каквото по нейно време се разсипа и разграби... не можеш да го опишеш.

Но на България не и трябва Министерство за реакции при бедствия и аварии. По-добре е да се дават повече пари за паралелни дейности при останалите, че и повече комисиони вървят така. Не е нужно лявата ръка да знае какво прави дясната. Цялата държава вече е в постоянно бедствие.

детенцето и жената да се намерят живи и здрави!