Гореща вълна залива Западна Европа (снимки)

Западна Европа бе ударена от ранна гореща вълна, първата за лятото, която се очаква да продължи няколко дни.

Обратно в новината

Коментари - Гореща вълна залива Западна Европа (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

куде е е тази "вулна"??? само ни бузикат тези ,тук повече от 18 не сум виздал,ама еи така ги разправят...

Аз обикновено спя "единично". Спящите по двойки, тройки и т.н. да му мислят.

Вече 10 години васалните правителства на държавите от ЕС не правят нищо и дефакто се съгласиха с наглото използване на американската система HARP и на "своя" територия. Чрез тази система се влияе на климата на определени региони - пример пожарите в Русия преди няколко години, земетреснията и наводненията в Китай и Япония и др. Вместо да поискат публично обяснение от УСА гедерейската дружинна ръководителка от ЩАЗИ и псевдосоциалиста Олан си гледат банковите сметки. Да не говорим за американския пудел Блееееър - най-скъпо - пристанал на УСА за всичко като премиер министър на Ингилизия, а сега най-скъпо платения консултант в Европа (последните 3 години) ...

Да и страничните ефекти от тази система не са все още известни. Да и руснаците май-имат подобна система. Така се появяват и неочаквани пожари и суши, а след това порои в Калифорния и "приятелски" жеги в Париж.

РАННА!!!!!!! Еха.........

Западна европа ударена от РАННА гореща вълна . Преди два дни беше Петров ден , логично е да е топло . Бих се притеснил ако тези температури бяха на Иванов ден .

А това на снимката са типичните жители на Западна Европа. Особено в Париж, Брюксел и т.н.

хаха взе ми думата от устата :))) Тези от снимката са истински европейци :)))

Тази сутрин само хубави новини! Гърция в дефолт, така им се пада на хитреците, не съм злобна, но ненавиждам хората, които смятат останалите за по-глупави от тях! Евреите са същите! Втората новина - идва топло лято! Усмихнете се българи, ще има смяна и на некадърните министри!

Ей, умираш си да се радваш на чуждото нещастие! Много злоба се таи в българската душа... Това трябва да се изкорени, че иначе все ще сме си на опашката...

голяма работа,не ги жалете.мислете за бедните ни българи с ниски пенсии......

И ниски заплати. Гледайте деца с 380 лв.

Излиза, че емигрантите си влачат и високите температури с тях! Силни са африканските шамани!

Еми хайде де, омръзнаха ми тия дъждове! Или ти затоплянето се отнася само за Франция, Англия и Германия, ние тука ще сме си на 18 градуса максимална температури до края на август май?

За Скандинавските страни не е вярно. Във Финландия съм отдавна, Северна Карелия. Тук го дават до +21,+23, а през нощта падат до +9,+11. Комфорт МАЙКА ! Миналата година беше горещо до +30,+33.

Журналистът от сайта Медиапул Борис Митов беше привикан в Софийска градска прокуратура (СГП) само два часа след излизането на статията му Българският Уотъргейт: А кой ще проверява проверяващия?. В нея се доказва с документи, че проверяващият прокурор Роман Василев и самият главен прокурор Цацаров са замесени в незаконно подслушване.

Там гореща вълна а в София лятото още го чакаме - а вече е юли, втора година все така усойно (е, тая пак дадоха 1-2 летни дни вече, миналата нямаше нито един до това време). Ще подам официално оплакване.

аз си мислех , че най- горещо е било в южната ни съседка, там направо изгоряха !

Kва Западна Европа ,това на снимката е Африка, а да, на втория план има знаме на Франция!

"да се спи поединично (ако това не представлява проблем за двойките)". :-)))

Право в Десятката! 6+