Потенциалът на един народ или коя е новата вълна в парламента?

Най-младият депутат от партията на Слави Трифонов ще навърши 32 през октомври

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички са на бюджетна хранилка и еврофондове, платени от данъкоплатците. Между другото Ива Митева е кадър на Иван Костов, както и Нинова. Едва 2 години след това Костов я изпраща в МС при тогавашния си правосъден министър Васил Гоцев. Така, както праща Нинова да приватизира. А Ива Митева била директор на дирекцията, която отговаряла за законодателството. Точно това "законодателство", което яростно критикуваха и президентът Радев, и всички /уж/ опозиционни и протестърски партии. За награда, че е допринесла за това законодателство, я избират за председател на парламента. Тя е работила еднакво добре както с покойния шеф на НС Йордан Соколов, така и с Мая Манолова, Цвета Караянчева, Михаил Миков. Митева беше основно действащо лице и в споровете около това дали квадратчето "Не подкрепям никого" да е действителен или недействителен глас, както и при отчитането на протоколите от машинния вот и преписването на ръка на бюлетините от апаратите в книжата на СИК-овете. Научният й ръководител проф. Друмева е топла връзка към президента!!! Вас харесват ли ви закони, които влизаха в сила със задна дата? А избирателният закон? А ремонта на ремонта на законите? Е, това е заслуга на тази госпожа. Честито!

Б Борисов е изпратил цяла кохорта от ТРОЛОВЕ,които ,както ще видите по-долу яко са се разграчили и плюят до посиняване по ИТН. Като им четеш измишльотините ще си помислиш,че ИТН са били 12 години на власт и са управлявали България ,която е на последно място по всичко в Европ.съюз ,благодарение на тях (ГЕРБ). ИТН не са били нито един ден в властта и това е факт! Оставете ги на спокойствие да направят правителство и разгонят гербаджийските мутри !

Прав си. Да живеят чалгарите и увредените. Те са нашето светло бъдеще

Група мутри,отиващи на погребение...

Народното събрание не е спокойно и обещанията ще останат за когато избирателите се научат да гласуват .

Сега ще разберем дали ще стане по-добре. Ако Слави се прпидържа щъм литнията отъпкана он Ликанов и предложи министри по отделни министерства и Слави ще се сгромоляса. По тази конституция от 1991 г. има само едно министерство което е учредено-това на правосъдието. Така че може да се предложи само един чминистър за това министерство , а другите без да се указва за кое. Трябва първо да се учредят и едва тогава да се определи кой за къде става.

Само калинки!

96 години след атентата в „Света Неделя” БСП оправда терористите, действали по заповед на Москва

Атентата е организиран и извършен от еврейските комунисти, въпреки че Г. Димитров е бил против.

Няма нова вълна. Има нови мераклии за крадене

чисто цифровият критерий за "обновяване" е толкова важен, следващият път си изберете направо пеленачета! Пък дано, дано, дано.....Наслука! След четири години пак ще дюдюкате, като удобно "забравите" какво сте си избрали и как сте скандирали "Осанна!". Не ви е сефте. И така цикълът ще се завърта до безкрай.

Потенциала се скри. Болен е от Ковид и работи по новия албум: Има такива идиоти.

А колко от депутатите на ГЕРБ познавате преди ББ да ви ги лансира!?

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли? Или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история – Изхвърляме единия, прегръщаме втория. Някой знае ли как един милиционер, Внезапно събужда се милионер? И нали уж са нови, а пак са си същите. Правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. Изведнъж става ясно, че са пълни с имоти Изведнъж става ясно, че са пълни идиоти. И какво да ги правим сега тия кавали Щом така или иначе сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? Докога ще си траем – вече става банално Толкова ли е трудно да живеем нормално?

Тези от ИТН искат да изпълнят в НС "Искаш ли да правим на най на, тука в комбайна на най на"

ДИР-а, ами щом са толкова добри, да правят правителство и да ни оправят...

Боже, Боже, пази България от гладни, недоклатени лумпени. Аз предлагам вместо изказване в НС КуКу бенд да изсвири една чалга, защото на Тошето му липсва дар и слово.

Не му липсва. Не го обиждайте на "гном" Той толкова си може, ама... "...ко да ги праим тия кавали, като... сме ги избрали"

Взети от улицата...Анархия,безвластие ни чака! Затова им трябва още Бойко,да имат кого да обвиняеат в пълната каша,в която са се забъркали!

БАШ ЧАЛГАРА НЯМА ПОТЕНЦИАЛ ЗА КАБИНЕТ !! ТО И ЗА КАКВО ЛИ ИМА ?? ОБРАЗОВАНИЕ НИКАКВО !! НА МУНЧО СЕ ОКАЗА ПОДЛОГА ТОЯ !! ДОРИ НЕ СЕ УСЕТИ ЧЕ ГО ПОЛЗВАТ !! ДАНО СЕ ПОЯВИ ДА СЕ ПОСМЕЕМЕ ПАК !! НА МУНЧАКА ТЕ ЧАЛГАРЧЕТА МАМИНИ !!! С ТАЗИ ТЪПА ТЕЛЕВИЗИЙКА ОГЛАДНЯХА ДО ПРИПАДЪК !!

На теория добре, но на практика? От тези познавам единствено Чорбанов и ако и другите са като него жална ни майка. Една година само плюе и казва, че това което се прави не е правилно, но да предложи нещо реално и конструктивно? Ефтин популизъм в действие. Но народа е прост и се връзва. Никога няма да се оправим!

Аз познавам Хиновски - разбира от енергетика, но лобира за определена технология в АЕЦ и то не по технически или финансови съображения, а по свои лични финансови такива.

10 ГОДИНИ ПР И КАМПАНИЯ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА. НАКРАЯ ЧЛГАРИТЕ ОТ ПРОВАНСА И РОДНИНИТЕ ИМ ГАСТАРБАЙТЕРИ ГО ИЗБРАХА. СЛАВУЦА Е КОПИЕ НА БОКЮ, НО ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕГО НЕМОЖА ДА ЯХНЕ ВЪЛНАТА.

няма топки за да направи кабинет. Ще върне мандата веднага щом го получи.

ТОЙ ОБИЧА В ШОКОЛАДОВИЯ ЦЕХ. НЕ-СЛУЧАЙНО ГО РАЗКРИХА, ЧЕ ИМА ПРЯКОР СЛАВУЦА, А ТОЙ ПОСЛЕ 2 ГОДИНИ СЕ ОБЯСНЯВАШЕ.

чекайте...

Ставай да ни пееш, за това сме те избрали!

Забелязахте ли походката на Т.,вратовръзката му,походката му,като оная птица "с червената гуша " особено осанката му на човек преди да го пратят в космоса,защото е човека сложен там,както една пионка на шахм.дъска.Много е цветущ,като онова цвете издаващо "воня на .......".Първите 7 год. на много от тях ги няма,каквото е образованието и ежедневието им,таково е повикало. Жалко за хората на които тези излюпени ...... повреждат слуха със своите изказвания от джунглата.

Новата вълна е "продажник" !!! 700 години е така...

Измамиха Този Народ Абсолютни измамници.

Да може да са всичките с престижни различни образования ,но едно ги обединява -че са крадци ,алчни за власти пари.

Боже пази България от ИТН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ИМАЛО ПРОЕКТ ! ФИНАНСИРАН ЯВНО ОТ ДАЛЕЧЕ !! ЗА ИЗБОРИТЕ ХВАНАХА НЯКАКВИ ПАРИ ПОЛИЦАЙТЕ !! ЕДВА ЛИ Е ВСИЧКО !! ПРОЕКТЪТ БИЛ ...МУНЧОВИТЕ ЧАЛГАРИ....СЕГА ЛАМТЯТ ЗА 12 МИЛИАРДА ПОМОЩИ ОТ ЕВРОПА !! ЦЯЛА СВЯТ НИ СЕ СМЕЕ !! А ДОРИ ОЩЕ БАШ ЧАЛГАРА НЕ СЕ Е ПОЯВИЛ. КАТО ГО ВИДЯТ И НЕГО.....ОЛЕЛЕ ЩЕ СТАНЕ. ЛОШИ ВРЕМЕНА СЕ ЗАДАВАТ. ЩЕ СТАВА ТЕГОВАТО !!

Слави и предаването му са една от причините за унищожаването на СДС, след това на ГЕРБ. С непрекъснатото осмиване на основните им фигури ( А.Божков _ мистър 10 %, човекът след политиката беше радиоводещ, Надежда на Кол , успешен посланник, персонажа Лостове и тнн. ) , После се подиграваха с царя, Борисов и който се сетите.Опростачиха хората , които добре или зле са се опитвали да направят нещо за държавата. Нима И,Костов не ги помни тези моменти и позволява на свързаните с миналото на синята идея хора сега говорят за някакви съглашения а ИТН.Сценаристите , които не са депутати сега ще направят ли скечове за вожда си и тези които са депутати.

Боже пази България от ИТН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

на новата вълна стигна до там, че на втория ден каза:"Мажоритарни избори НЯМА да има".

И правилно го е казала! Браво. Ти си привърженик на тоталитаризма ли?

Боже пази България от ИТН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Защо ходят с маски на улицата? Приличат ми на бандити.

Едно е да искаш. Друго е да можеш. А трето и четвърто да го направиш. За нази работа се искат мъже а не чалгари

Знае се, че ако някой българин надигне глава над казана с катран в ада, останалите дружно ще го дръпнат надолу, ние не сме народ, а мърша и си заслужаваме съдбата. Сегашните избори го показаха, вкарахме в Парламента не интелигентни хора, а каймака на тинята у нас, чалгари, мутри, деградирали комуняги, псевдодемократи, лъжци, демагози, нагли извратеняци, чиято единствена цел е да забогатеят за сметка на милионите тъпаци, които ги избраха. България няма бъдеще с този дебилен народ, по образованите и умни - БЯГАЙТЕ, СПАСЯВАЙТЕ СЕ, ВЕДНЪЖ СЕ ЖИВЕЕ.

Всичко ОК, което си написал, но да бягам няма да стане.

до Мутрите на пРезидента - вън от Парламента (нерегистриран) ------------------------------------------------------------------------------- Бягай ти,бе гаден ГЕРБ-ерастки измекярино...Долен боклук...Мършо мръсна...

Вземи си хапчетата веднага

+++++

Потенциала срича и фъфли от ден първи в парламента. Единственото, което разбрахме за тях е, че са злобни и нагли комплексари без никакви идеи за бъдещето на България. Чалга да е.

Много работа е свършил Слави. Ако не беше той и Руци коремното редеше служебен кабинет щеше да е съвсем друга работата. Добре ще поживеем ще видим какво ще направи с мандата.

Истината е, че парламентът продължава да е пълен с всевъзможна некадърна и безродна гмеж с няколко изключения, и нищо добро не очаква България с тези партии!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Мега важно ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ на д-р Вернон Колман за света: Цялото човечество ще изчезне ако не спре ваксинирането уж против ковид. Ваксинираните са сегашната истинска опасност за себе си, за ЗДРАВИТЕ и неваксинирани хора, и всичко става според ПЛАН (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/drKoleman-ATTENTION-Vaccine ------------------------------------------------------------------ Интервю с немски топ професор за ваксините. Чуите добре преди да са ви склонили "за ваше добро" към експериментална ГМО инжекция. Междувременно се будете, обединявайте се и да изметем от ПЛАНЕТАТА ни виновните за кризата завинаги.(Видео БГ СУБ) https://bit.ly/3cpUy5U Ето ви инфо от първа ръка за делата(пъклените дела) на ваксерите в Африка, и същата схема сега се играе срещу всички хора по света. Геноцида дойде и у нас, което може да се избегне само ако хората не се държат като игноранти и овце пред заколение.(ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/3tXMnnf Честно казано за ваксините с Д-р-Майкъл-Идън(Бившият директор на изследователската дейност, вицепрезидент и главен научен директор на Pfizer)(ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/2NX8Z87 Ще ви напомня какво каза истински доктор и патоанатом. Тези дето знаят най-вече кой от какво умира защото му правят аутопсия (ако им позволят от СЗО) Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов: “В света няма нито един умрял от коронавирус! Абсолютно манипулативно представяне на информацията! Нищо общо с реалността! Трябва да се каже, че хората основно умират от COVID-19 заради ваксинации и неадекватно лечение!“ (ВИДЕО) https://bit.ly/PatoanatomRealInfo -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ето откъде дойде нездравата идея на елита да ни разболява и печели от това, да ни поробва, контролира и маркира, и за финал да си осигури възможност да ни промени, като хора на ДНК ниво, а паралелно с това, и да ни редуцира С ВАКСИНИ по стар техен обичай-ОТНОВО!!!. ===================================================================== Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3sswPaX Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие - д-р Ребека Карли (ВИДЕО) http://bit.ly/1stSpainFlu ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- СКРИТАТА ИСТИНА ЗА АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЪСКАНИЯ ОТ САМОЛЕТИ, КОЙ ГИ ДОПУСНА, ЗАЩО И КАК НИ ЛЪЖАТ, ЗАРАЗЯВАТ, РАЗБОЛЯВАТ И ТРОВЯТ С ТЯХ! http://bit.ly/Danger-Chemtrails Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук). http://bit.ly/ZabranenotoVideo Неудобната истината за плана "ковид", какво ви разболява, лекува, кой ни го доведе, без заобикалки! Ако сте смели и не ви е страх да видите врага си в очите, истината от упор, този клип е за вас. http://bit.ly/TrueCoronaPuzzleNow Зов за събуждане: Научете за елементите на големия пъзел - Глобалното рестартиране, извънземните ни владетели, договора за депопулация с войни, колапс и ваксинации, както и за възходa на съпротивата. (ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/3lWkUj0 КОВИД-19 геноцидът на 2020 (ДОКУМЕНТ+ВИДЕО) http://bit.ly/Covid19-GenocidaNa21vek Истината за истинския ВИРУС -> Медиите! Признание от топ немски журналист за манипулациите на медиите + ЦРУ и службите. Не напразно 98% от журналистите си имат прозвище - ПРЕСтитутки, а медиите - мега манипулаторите от 4тата власт. (ВИДЕО БГ СУБ) https://www.veoh.com/watch/v142104630F65RJ7W7 ====================================================================== Ето и какви са им плановете за тази ПЛАНдемия, как ги реализират и какво целят найстина: ====================================================================== План за тотален контрол, планът на Рокфелер за СЕГАШНАТА глобална пандемия готов, че и публикуван като симулация още 2010г. Важно е, запознайте се.(Видео БГ СУБ) https://bit.ly/3d674Xu КОВИД-1984 : През 2010 г. Фондацията Рокфелер публикува книга-упътване. Документът е озаглавен „Сценарий за бъдещето на технологиите и международното развитие“. В него има глава, наречена „Lock Step“, в която се съобщава за глобална пандемия, сякаш се е случила в миналото, но която очевидно е замислена като репетиция за бъдещето https://bit.ly/3sFFJlH плана в pdf - https://thebulgariantimes.com/wp-content/uploads/Rockefeller-Foundation.pdf ----------------------------------------------------------------------- К19 - липсващата част от пъзела. Бъдещият тоталитарен нов световен ред (ВИДЕО) https://bit.ly/31SZs63 Рlаnеt Lосkdоwn - интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО-БГ СУБ) (Чудесно обяснение на Пландемията и целите и от топ експерт) https://bit.ly/skritata-istina-sega Човекът, версия 2.0. Събудете се: Д-р Кери Мадей (ВИДЕО-БГ СУБ) (Чудесно обяснение на Пландемията и целите и от топ експерти) https://bit.ly/Doktor-vs-TransHumanVer2 Това което НОЩ и адептите му трябваше да ви кажат ако искаха реално да ви помогнат, а го каза Киро Скалата 1:1. Чуите го и бъдете свободни от прокобите на отрепките от правителство, НОЩ, фарма медици, корпоративни медии, НПО-та, и псевдо математици. http://bit.ly/StrongAndSmart Що е то Корона вирус. Едно клипче с много смях и много истини за вируса на едно място. Приятно гледане. https://bit.ly/3d9Dd0p Материала който има силата да блокира играта на медии, политици, кукловоди, мутри, ваксери, ковид тарикати в полза на добрите и запазили някак разума си хора. http://bit.ly/svoboda-bg Видео библиотека съдържаща само ТОП видеа по всичко свързано с плана и компонентите причиняващи онова водещото се "ковид", за "Дневен ред 19-30" или AGENDA - 2019-2030. Вижте, гарантирам, че няма да съжелявате за времето прекарано в научаване на тънките схеми стоящи зад "ковид" и създадени за прикритие на истинските цели зад "Глобалния рестарт" https://bit.ly/SecretVideoLibrary

Много тролско. Кой плаща за тези публикации?

"Пиянството на един народ"...така изглежда сегашния парламент! Какво ще се случи, когато всички изтрезнеем? Кой ще изпълнява обещанията които е дал на избирателите си? Ще поживеем и ще видим.

на славуна му е най-лесно.Той нищо не обеща а му дадоха власт

мажоритарна система...отказа се...120 депутата...отказа се...и субсидията естествено няма да се намали... Мажоритарната система и то в два тура е абсолютна глупост...но му трябваха 5 години, за да го разбере... Но къде бяха гласувалите за Референдума...и сега- на изборите...Не послушаха специалистите-юристи...послушаха Слави... Какво пишеше на гърбаму?

Представете си следната Пазарна ситуация – 1 000 000 пенсионери отделят само един път 10 лв. от пенсията си. Получава се сумата от 10 000 000 лв. Наемат екип от снайпери и само им дават снимки. Един месец вой, черни забрадки и погребения. След това се провеждат нови избори. Пенсионерите ...чакат с нови 10 лв. в ръката и ...следят работата на Правителството и новите депутати. Екипът снайпери почива на Черноморието в очакване на нови поръчки.... Бизнесмените с пооредели редици страхливо се споглеждат. С една дума всичко в Държавата започва да работи както трябва. Взимат се правилните решения... Вижте колко е просто и евтино – само за 10 български лева на пенсионер. Преди, в недалечното минало, с това се заемаха Военните – правеха преврат и подреждаха нещата – рзбира се имаше доста хора изправени на разстрел, но това е единственото ефективно лекарство за обществото инфектирано от Либерасти. Ние нямаме вече Военни, нямаме Армия. Затова тази работа могат да я свършат пенсионерите с тяхната нищожна пенсия.... Ето това е потенциала на Народа – разбирате ли каква мощ се крие в него, каква стихия.

В България няма случай на военен преврат. Турчин ли си?

Ти май хабер си нямаш от история. Ами прочети и виж бе неграмотния - на 19.05.33 г, кой направи преврат, на 09.09.44г - кой???. Само Кимон Георгиев и военните имат 3 броя - чети.

Можете да вкарате Шоуто на Слави в парламента, но не можете да направите от Шоуто на Слави парламент. Срам и позор...!

Иван Татарчев: „Предлагам на ВСС да прекрати трудовия договор на Татяна Дончева като прокурор при Софийска градска прокуратура, поради липса на професионални качества и морал за заеманата длъжност“.

Голям смях. Статията от сценаристите ли е? Затова не става. Продажни, подкупни чалги опростачили сегашните млади клонящи към стари! НОВИТЕ СЕГА СЕ РАЖДАТ !!!

ПР(разградска)П дето само носи папки, слуша какво й нареждат две истерясали мутреси, и получава нервни сривове на всяко заседание, тя ли е?

Интересно как Байкова, автор на статията, се води журналист... и интересно кой й плаща ,защото статията е редно да бъде маркирана като политическа информация, а не журналистически материал на (уж) независима медойна организация. Не съм нито симпатизант, нито член, нито съм гласувал за ГЕРБ или БСП, или ДБ, или когото и да било друг. Въпросът е принципен. Инженери, не знам си какви - във всички партии има хора с различни професии. Във всички партии има хора на различни възрасти. Що за глупости е изписала Байкова? Това, което виждаме в парламента е група от ядосани хора, които не могат да контролират яда си, дори когато са събрали такала огромна група народни представители в парламента. Относно новата "вълна" - няма такова нещо като "вълна", поради простата причина, че лидерството на една политическа формация определя посоката. Ако лидерството е гнило - ако ще атомни физици и астронавти да сложиш - резултатът ще е същият.

Тежко и горко за Родината от тези новосформирани групи в НС. Не ме бъркайте с привърженик на ГЕРБ, нито на БКП, още по-малко на ДПС... Но тези нови лумпени чалгари, разни боклуци и отровители, и с тях някакъв психар от ДБ,...не, мерси, не това е нужно на Майка България... И така ще слизаме надолу в развитието си, още повече ще намаляваме по население, а и по разум... Жалко за младите поколения!!! Закърмени с чалга и хулиганство, за тях няма светлина в тунела...

И тия пристигат с бял автобус. Дежа вю. Ама до кога ли?

Вижте тази снимка. https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.flagman.bg%2Fnews%2F2021%2F04%2F15%2F161847805631603.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.flagman.bg%2Farticle%2F238833&tbnid=s2TGRtRQzcJtsM&vet=12ahUKEwjj1-Km6IfwAhUV-hoKHdUQDz8QMygZegUIARCWAg..i&docid=lC1F2DJ_SOeqbM&w=1200&h=900&q=%D0%98%D0%B2%D0%B0%20%D0%9C%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%B2%D0%B0&client=firefox-b-d&ved=2ahUKEwjj1-Km6IfwAhUV-hoKHdUQDz8QMygZegUIARCWAg

Потенциала им е колкото на скеч за отец Нафърфорий и Баба Гуна

ДИР забравили сте само абзаца за Слави и връзките и приятелствата му с мутрите на 90те. Абе що така Слави го има хилнат до уши на снимки до всяка мутра от 90те? Карамански, Илия Павлов, братята Илиев и, Маргините, Маджо, а на Доган как му се мазни в шоуто си.... Защо ходи с кордон бронирани джипове? Защо има походка в стил сЯ щИ скоча? Защо се е карантинирал в двореца на Косьо Самоковеца? Той не беше ли мутра? Нещо ви куца обективната журналистика! Ако бяхте обективна медия щяхте вие да задавате горните въпроси, а не аз! 118то място ви е много Следващата постижима цел е 130то

И ЧАЛГАРО .....ДА СИ ВОДИ ШОУТО ....КОЙ ЗА КВОТО СИ Е ПОДАЛ ДОКУМЕНТИТЕ ....И ДА СПРЕ ДА НИ ИЗНУДВА С 78 стинки ...Не знам някъде ПРЕМИЕРА ДА СЕ ПРАВИ НА ПАЛЯЧО ВСЯКА ВЕЧЕР ......С ТОВА ЩЕ УБИЕМ РИБАТА .

Има , В украйна зеленския клоун сега ги управлява. И цъфнаха...

Хубавото че разкараха Боко. Иначе няма да уварят боба.