Коментари - Постоянен арест за част от задържаните за нелегалната търговия с онколекарства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да го лекуват този седмия бе, защо "домашен арест"? Да го лекуват с цяровете, дето той е лекувал хорицата.

а после немало пари в НЗОК ?! Е как да има , те ако раздрусат крушата още по-здраво що схеми ще изпадат бедна им е фантазията

Убийци

Да не бързаме да раздаваме квалификации и присъди преди следствието и съда.Отчетността на онколекарствата е много строга в болниците и касата-до милиграм.Това,че се вливала бистра водица вместо лекарство е пълна глупост.Няма как да се случи пред толкова много хора в болницата.Но лекарите трябва да бъдат оплюти,защото не приемат дебилните идеи на сенилния министър.

Водица със сигурност не са вливали, физиологичен разтвор най-вероятно. Така строгата отчетност отива на майната си. Щом има мерки като постоянно задържане, явно има нещо гнило в чистите като сълза лекари.

ЗАЩО ЩЕ ГИ СЪДЯТ _ РАЗСТРЕЛ,ЗА НАЗИДАНИЕ НА ДРУГИТЕ ХАЙДУЦИ,ЗАЩОТО ИМА ОЩЕ МНОГО ТАКИВА.

най-строго наказание за тези убиици, как са си легали спокойно

Какъв изрод трябва да си, за да крадеш от раковоболни хора. Да лапат, че после да ходят на Малдивите. Ужас! Дано господ ги накаже всичките.

Ето ви бг лекари - чисти килъри. Да крадеш от онкоболни трябва да си бг лекар килър.

А има и още нещо лекарите от години са трън в очите на ГРОБ Защото са умни а партия гроб мрази умните . Така, че това може и да е нагласено от Цв и ББ. Храна за мозъка е тази моя мисъл.

това казаха по ТВ тази сутрин....защо сте го спестили тука? Спестилри сте за втората схема че са вливали на онкоболните нещо друго,а не предписания медикамент. Представяте ли си какви изроди са?

Определено трябва да го лекуваш тоя, твоя мозък щото с тая храна де го раниш явно не му е добре. Една лоботомия мисля да е добро решение.

на тия, и още и още искат да ни смъкнат от гърба.... В каца без дъно ще налива министъра още пари от бедния българин... Че и застраховали да вкарат в играта....леле.... Оставка бе!

Я, им дайте физиономиите на тия идиоти че да ги плюем

На цялата им каста алчна докторска пожелавам всичките си пари някой ден за лекарства да дадат!

министьр от жьлтата гостенка партията на царо НДСВ ДОЛОРЕС АРСЕНОВА и мьжа и внасят евтини лекарсва от ИНДИЯ за 98 ЛЕВА опаковката и я продават на бедните прости иумиращи бг болни за 'скромните' 3398 лева някви си 35 ПЬТИ ПО СКЬПО

От години слушам бомбастични изказвания на прокурори и гледам зрелищни арести, а накрая се оказва, че не било точно така, както твърди прокуратурата. Та да не бързаме с оценката, викам.

Крадат та се късат! Защо клиничната пътека за гастроскопия или колоноскопия е 3 дни? Тая година като ходих на колоноскопия...пациентите започнахме да си говорим по между си че всички в отделението излязоха че имат полипи на дебелото черво.... как пък един не се оказа без полипи.... И веднага ставаш абонат на следващата година пак,защото иначе....рак....така ти изкарват акъла.

Аз пък ти пожелавам до тях да допреш!!!

Ами не ходи бе,никой не те кара насила. Пътеките ги пишат чиновниците не лекарите.3 дни,ако направиш усложнение да си там,не да пукясаш в къщи. Което няма да е загуба за никого.

Най-вероярно.викаш. И как го доказаха.

Реекспорта да се осъществява единствено от държавни фирми.

Нагласена работа е това от ЦВ и ББ! Защото лекарите протестираха срещу ГРОБ и им развалиха далаверите. Както с кметицата на Младост! Нищо чудно ЦВ лично да е ръководил операцоята.

Прокуратурата у нас е маша на властта. Изпълняват поредната поръчка. Иначе, тази "схема" е от десетина години. Има и какви ли не "схеми" в здравеопазването. Ако искаха да преследват и разследват, отдавна да са го направили и да го правят постоянно, а не да ни подхвърлят "хляб и зрелища". Та, каква е целта на тази акция, ще се досетите, като помислите кой е основният политически опонент на властимащите за новите "модели" за финансиране в здравеопазването. А това си е "ракета носител". Колкото по-шумно бие камбаната опонента, толкова по-зрелищно печели властта. Иначе, нито на властимащите, нито на опозицията им пука за хората, освен как да ги окрадат и подчинят. Защото собствениците на болници, лаборатории, аптеки и назначените от тях шефове и по ключови контролни постове са политици или с политическа протекция. и са вътре в "схемите" от десетки години.

Собственикът на една от болниците е депутат на БСП, постоянно критикуващ по медиите здравеопазването на властимащите.

На който ще да е ...да крадеш от онкоболни и повече от престъпление.

... преди година-две имаше скандални разкрития за провеждане на скъпи мед. тестове с болни в управлявана от него клиника с лекарства с ИЗТЕКЪЛ СРОК на годност, а медикаментите в срок за годност за реекспорт. Но не последва съдебно обвинение, защото си е затворил устата и критикува само популистки. Омертата е "кражба за всеки, който не ни издава". В Парламента и по медии уж спорят, пък после на една трапеза и на баницата мекото. И народът е луд, че им дава. А луната спи!

За такива си имаме древно славянско наказание. Нарича се "четвероване". 4 коня - по един за ръка и крак и в четирите посоки на света...

Теб вЕрно само лоботомия ще те оправи !

Е тогава какво краднене ще падне ....

Нали хванаха инспектори от РЗИ с кашонче лекарства и пачки в торбичка, които със събиране на лекарства за реекспорт се занимаваха вместо с контрол, каквато им е длъжностната х-ка на държавните постове?!

Ако прави тази далавера с болни от рак,Бог я е възнаградил със син непрокопсаник,а може и по лошо да се случи на всички в схемата.Изроди,.

... на световните фармацевтични фирми, които просто ще се оттеглят, защото сме безкрайно малък пазар, А като следствие дефицитът на лекарства у нас ще нарасне. И за животоспасяващи лекарства и ползващите ги пациенти това е опасно. Има цивилизован начин с внедряване на софтуер за публични електронни търгове по мед. терапевтични и финансови критерии за най-ниска цена, и гарантирани квоти, спечелени честно на пазара. За медикаменти, закупувани с публични средства. Така ще има резервни наличности по сектори и заболявания, планирани и точни бюджетни разчети за следващи периоди, гарантирани печалби за фирмите доставчици и свобода за реекспорт на излишните количества и съответно данъчни постъпления за бюджета, а не кражби. Не е необходимо всеки път "да откриваме топлата вода", а властимащите да имат воля и морал, а те са дефицитни на тези географски ширини.

Година и половина са вилнели търговците на смърт. Година и половина им е осигуряван комфорт. Нормално за НАЙ-КОРУМПИРАНАТА държава в ЕС. ОПГ ни управлява - ОПГ-та се разпореждат със здравето и живота на материала.

ПРЕДИ ГОДИНА И ПОЛОВИНА ЖЕНА МИ УМРЯ ОТ РАК. В ПЪЛНО СЪЗНАНИЕ. В РЪЦЕТЕ МИ БЕШЕ 26 КИЛОГРАМА. ОБИКОЛИХ НЯМА ДА КАЖА КОЛКО БОЛНИЦИ С НЕЯ. ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ЗНАЧИ ПАЛЕАТИВНИ ГРИЖИ. ТОВА Е НАЙ ЖЕСТОКОТО. НА ОСЪДЕНИЯ НА СМЪРТ ФАКТИЧЕСКИ Е ОТКАЗАНО ЛЕЧЕНИЕ. ВИЖДАШ КАК НАЙ БЛИЗКИЯ ТИ СЛЕД 35 ГОДИНИ БРАЧЕН ЖИВОТ УМИРА. ЕДИН БОГ КАКВО И ПРЕЛИВАХА. НЯМА ДА СПОМЕНАВАМ БОЛНИЦАТА. ВОДИ СЕ РЕНОМИРАНО ВАРНЕНСКО БОЛНИЧНО ЗАВЕДЕНИЕ. НАКРАЯ ОСТАНАХА САМО ОПИАТИТЕ, НО И ТЕ НЕ СТИГНАХА ДА ЗАГЛУШАТ БОЛКАТА.И ТЯХ ВЗЕМАХ ОТ АПТЕКАТА НА БОЛНИЦАТА СЪС СКАНДАЛИ ЕДИН БОГ ЗНАЕ КАКВО И ПРЕЛИВАХА МОЖЕ И ФИЗИОЛОГИЧЕН. ПАЛЕАТИВКИТЕ ГЛЕДАХА КАК ДА ГИ УМОРЯТ. НИЩО НЕ МОГА ДА ТВЪРДЯ.ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ СА КРАЛИ МРЪСНИЦИТЕ. БОГ ДА ПРОСТИ ЖЕНА МИ.