Последното предложение от ГЕРБ - само ротация на премиера с вицепремиера или празен мандат

"Имаме фундаментални различия по отношение на това да бъдем приети като равнопоставен партньор", обяви Мария Габриел

Обратно в новината

Коментари - Последното предложение от ГЕРБ - само ротация на премиера с вицепремиера или празен мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПП изивха ръцете на Бойко през посолството. Бойко изпълнява заповед на чужда сила днес. Мисля, че на това трбябва да се сложи край веднага! Това е държавна измяна.

На Боко тиквата. Най му харесва да е на власт. Като опозиция.

Боко е подплашен от Магнитски !!!!!!!!!!!!!!!!

Като в армията.Всяка заповед /предложение/ е предпоследна.

Симпатична тази Назарян, тия балъци се опитват но май не успяха да надлъжат 4тири жени

Тва да направите само ротация на премиерите , за да имате време да обсъждате промени в министерствата кой го измисли. Не чухте ли , че Кокорчо го тълкува , че ГЕРБ са съгласни на ротацията и всичко да си остане както досега. Те удобно не чуват това , което не им отърва. Как въобще управлявате с такива измамници.

"Мария Габриел добави: "Случващото се ще има отражение на моята кариера, включително извън България". Че кой му дреме за нейната кариера, измъкнаха я отнякъде и айде вече да се притесняваме за нейната кариера, включително и извън България???

Чети внимателно.Тя каза ,че ще пропусне фразата( явно казана от някой от преговарящите мъже) , че случващото се ще се отрази на кариерата и.

Под "споделена отговорност" и "равнопоставеност в управлението" разбирайте че искат половината министри. И сега от тук следва въпроса, ако са доволни от министрите за какво им е това? Ако пък не са доволни от някого да преговарят конкретно той да бъде махнат, но такова нещо няма, те просто искат половината власт и това е. Използват някакви измислени и красиви думи, за да не си го кажат просто "ДАВАЙТЕ ПОЛОВИНАТА МИНИСТЕРСТВА". Е това е. И двете партии за отпадъци (да не кажа боклуци, да украся и аз) и са за сметището (тоест боклука).

Тъпунгерът Боко както винаги през живота си бяга от отговорност.

А тъпанарите от ПП досега отговорност за кое са поели ?

Последните новини са, че ГРОБ и Поредните Продажници не са успели да се разберат за подялбата на блажните постове и ще връщат мандата.

А тъпанарите от ПП досега отговорност за кое са поели ?

Значи Мария отгоре алхимика отдолу. Алхимикът трябва да е ползвал тази поза от Камасутра, лошото е че ако дамата се разгорещи малко повече и забрави че яхнала . . . ,а не кон и почва да се друса яко, отдолу става малко неприятно, ама щом е в интерес на народа ще търпи. Добре ама защо пак и българския народ ще бъде е@@н тъй като той се оказва винаги отдлу ( по Камасутра)?

чакай малко, бе. Ами, Милена Стойчева-Иноваторката, какво ми говориш? Измислила е АСП-автоматична самоебачка с педали, която работи безупречно, само дето аналния и отвор е постоянно разцепен и не може да седне на стол. За тази си иновация е гушнала десет милки. Ами да, няма време за губене, ротация е.

шляпащата путка е същото курве като натрупалото опит от с. Хаджидимово, ама бърза да се изравни с него със селските си мурафети и да прикрие с наивно изражение на лицето откраднатите от бюджета 50 млн.

Не разбираме...как така ще се връчва празна папка? Има ли подписано споразумение и управленска програма през 2023г, за ротация 2Х9 – има. Тогава, ако няма ново или допълнително споразумение важи това от 2023г.. М.Габриел да бъде така добра да внесе папка с този състав на МС, с ротация само на Председателя и Зам.Председателя на МС. Ако някой министър се откаже, то до гласуването в НС винаги има възможност да бъдат сменени, съгласно тълкувателно решение на КС.

На боклука

Колкото и да не харесвам ГЕРБ няма как първата политическа сила да има само ЕДИН министър а всичко останало да се управлява от ПП. Това е проблемът м/у тия че едните от ПП искат цялата власт а ГЕРБ да им гласува всичко в ПАрламента а другите от ГЕРБ искат 50% от министерски съвет

Брюкселската чочарка на Боко, чиято глава е неотклонно натикана зад ципа на Боковите панталнонки.

НОВИ ИЗБОРИ !!!

За РОТАЦИЯТА Мая Плисецкая, прима балерина на Большой театър, е казвла: "В балета и фигурното пързаляне РОТАЦИЯТА е завъртане на 360 градуса. Това е пълна революция, завъртане около собствената ни ос, за да се върнем към началната точка. Началото и краят са едни и същи, но пътуването е огромно, планетарно, универсално, обхващащо всичко. В политиката РОТАЦИЯТА е една гигантска манипулация и мръсна далавера !!!

москал до москала..

мдааа гласуваш за Бойчо получаваш такия кат тагаренко и се биеш у гърдите, че си Баш Първи. Да ма Не чисто и просто гумени печатчета на Гнома и Кире

Нови избори ще потвърдят шибаното многопартийно статукво. Трябва прага да се вдигне на 15 или 20 процента за да останат не повече от две партии в НС, най големите, както е в Америка и кандидатите за президент да се излъчват само от двете най големи партии… Така няма да има случайни отрепки кандидат президенти. Многопартийната система не е за нас, защото е ялова и вредна

Нищо не се разбра, освЕн че едни идиоти искат да надхитрят другите идиоти, двете шайки се бирят бе за България а кой да лапне по гокям кокал.

усети са Бойчо, че го водят за носа шайката от Арвард

Ха ха ха ППДБ - тата на пресконференцията си са жалка картинка. Като препикани мушката. Щели да молят Бойко Борисов да се върне на масата на претоворите. Нещастници изпрахте Борисов и вече не му трябвате,а и след изборите повече няма да ви едаме противните лъжливи физиономии.

Банкянският нерез защо го няма в преговорите? Слузест безгръбначен и страхлив индивид. Нали е началник на Герберската шайка, а го няма на пеговорите?

Случващото се ще има отражение на моята кариера, включително извън България".Да ти сера на кариерата и да ти я размажа плътно по лицето.

Деница Сачева, Теменужка Петкова и Рая Назарян са за разстрел, а Мара Неделчева за нищо не става, да си отива на село в помашко да ниже тютюн.

Дума е на посолството-никакви промени.Хи хи хи

Борисов, как можеш да правиш коалиция с хора, яли торта, декорирана с отрязана детска главичка?

като гласуват за него, изклатените с двеста. :Д

Неделчева от Хаджидимово мисли само за себе си, за кариерата си. Майка България изобщо не я интересува.

Тоя боклук мутресата Габриел ви го казва в прав текст бе - не е там за да работи за България, а за да прави кариера и да се устройва себе си. Това изказване има пряка връзка с изказването и че ходи на инструктаж в западните посолства. След тези две изказвания за посолствата и за кариерата тоя боклук не може да е премиер в никакъв случай, и въобще няма право на политическо бъдеще. Да връща мандата и да отива да изгражда кариера в ескортният бизнес. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

Сглобката е като кофти секс! Той е импотентен, а тя фригидна!

Добре казано...

без пардон не е много на ясно. Надупен е целокупния. Включително и той. Иначе секса си е съвсем приличен.

ЧЕСТИТО В. В. ПУТИН ! С ТЕБ БЕ НЕ САМО РУСКИЯ НАРОД, НО И СВЕТИ АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ, РУСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ВСИЧКИ РУСОФИЛИ ПО СВЕТА !!! Ти върна самочувствието на руснаците за ВЕЛИК НАРОД, а не сбирщина, показа на света, че руснаците най-добре от всички могат да воюват и руската армия печели срещу т.н. Консолидиран Запад, НАТО, САЩ, еврогейевете и тути кванти, които разпадайки се вонят, та се не траят! Бог да даде мощ на ръката ти и тотална победа на руската армия и руския народ !!!

ЗА НАШИТЕ ГАЛФОНИ НЯМАМ ДУМИ !!!

ГЕРБ бавно бавно отива в канала на историята..

то такава мащабна дрисня, че затлачва канализацията, та няма как - бавно ще е, уви.

Баце умее да се оправя сам с 200 най-добре ! ГЕРБ искат да са равнопоставени и за това ще гласуват същото правителство ! А споразумение , некой друг път ! хахахахахахахаахахахахаахахахаах

Тия ви докараха имигрантите от Австрия - всеки ден самолети идват

Е цялата работа е, да преперат банкянския. Може и пък да го напарапетят, като оная - Лудото Ленче, напарапетената мастия. Кой да знае. Така се правят децата - на парапета.

Шилo

Жалки калинки! Бяха толкова объркани, че никой не разбра всъщност от какво се оплакват. Явно не са разбрали какво им е казал ББ да говорят. Абсолютна свинщина! Типично по герберски!

Бойче е вече дърт кисел и болен залезът постепенно и безвъзвратно наближава като на прасе чиито живот свършва всички знаем къде.

Да мрьт в кенефите всичките...

Бойко ги разби свалят гащите и без вазелин :)

Боеко се е насрал, щото посолството така е наредило, ако ме разбираш.

От това предложение се разбира, че герберастите искат техните крадливи хора да останат на възловите места в регулаторите и службите и мафиотщината да продължава. И за тях това е червена линия!

Ще кандиса джипко-бибитков, инак ще бъде намагнитен докрай! Ясна е раУтата - посолството се е произнесло по въпроса, кой и как да управлява нашата държава.

“"Случващото се ще има отражение на моята кариера, включително извън България", обяви Мария Габриел” Много глупаво и самоизобличаващо изказване! Става въпрос за България и за бъдещето й! Госпожа ЙЕС не разбира как си излага с това проплакване - на хората в България изобщо не им пука за кариерата ти, да те светна госпожо ЙЕС! Както между другото и за тази на другите при и около вас!

габриел е използвана от боко, шиши, радев, нинова, възраждане!!! само комунист от малко населено място може да си повярва че щом путин "печели" с над 80% и в България ще има нов девети септември :) :) :) :) :)

Цялата тактика на Борисов и Пеевски с шайката им -на мафията е да саботира всичко - и нормалността и напредъка в Българи, да лъже, да саботира, рекетира, корумпира, манипулира, да страхува и компроментира и конфронтира, да всява а поддържа страх и хаос - да прави всичко и България да стане нормална държава! На Борисов е не просто изгодно, но жизнено важно той да управлява и контролира - имам предвид и него. и Пеевски и Доган, … мафията - прокуратурата, съда, МВР и службите и до няма истинско правосъдие в Бъргапия. Така че когато и Мадам “ЙЕС”, до която опря Борисов заявява, че нямало различия между ГЕРБ и ПП и ДБ за реформите в съдебната система да имат много здраве от арменския поп - ако имаме истинска и независима работеща прокуратура и съдебна система Боршсов и Пеевски щяха да са в затвора! Отдавна! И много други - като Доган например. Това е истината! На България й е необходима антимафия програма и закон РИКО!

казах ви, че Марето ще ви напляска ама ми се смеехте сега смешно ли ви е?

“Последното предложение от ГЕРБ - само ротация на премиера с вицепремиера или празен мандат” Това вече е наистина върхът на абсурда и простотиите на шайката на Борисов и всеки с поне грам мозък не може да не го вижда! А ако някой искрено не разбира може лесно да му се обясни все пак защо:)

Къв е тоя кокошарник, бе?! Тва ли е сегашният ГЕРБ? Квачка до квачка. Боко по едно време за някакви мисирки плямпаше, пък то за неговата партия май важало с тройна сила.

Като праща тоя отбор тъпи шунди, Богобойко БатБорисов съобщава на тиквите от ППДБ, че не са му в лигата, сиреч, той е над тях и те трябва да кумуникират със сержантския му състав от шундета. Дори лейтенантите си не праща. ППДБ трябваше да пратят Божанков и Настимир Ананиев, а що не и Ицката Хазарта. Ама де акъл, де?

Тези на снимката защо ми изглеждат всичките еднакво прозти ! Не вярвам да бъркам !

Всички сте прави, как един не се намери да кеж, абе сбъркахме или нещо подобно! Не, вие винаги сте прави, мамицата ви и изроди!

Чета по три пъти всяко изречение на госпожите и пак не разбирам какво искат да кажат. Малоумни ли са или какво? Както се пееше в една песен само някви рандъм думи - баница, пингвини... И това се води пресконференция, където са имали време да си подготвят изявленията предварително.... Иначе, да, Габриел е права, че това ще се отрази на кариерата и - никой няма да иска да я пипне с лайняна пръчка, защото освен да повтаря като папагал несвързаните блещевици на Борисов с друго няма да се запомни дотук.

Малко късно се сети кариерата си бездарието Гергамел ! Да се беше сетила затова преди 9 месеца ! Вече на всички е ясна що за стока е !

Преди 4 дена нинова каза , че се върви към избори по вътрешна информация ! Има договорка резидент-Мутра , България да бъде блокирана , а ПП унищожени , защото пречат на путин ! путин е дръпнал отново юздите на ПРОСТАКА борисов ! Само да изкара официално договорките за Турски поток .... и кой колко пари е получил за рушвет и доста народ ще лъсне ! ЦЯЛАТА РУСКА АГЕНТУРА Е ЗАДЕЙСНВАНА С........ ПЪЛНА СИЛА ....... ЗА БЛОКИРАНЕ НА България !