Последен блицконтрол за Николай Денков като премиер, опозицията го съветва да се занимава с химия

Премиерът още не е обсъдил с Мария Габриел един по един министрите, но той е готов със своята оценка за тях

Обратно в новината

Коментари - Последен блицконтрол за Николай Денков като премиер, опозицията го съветва да се занимава с химия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

си вършеше работата много добре като премиер, но и господ да беше на неговото място щеше да бъде оплют заради позицията му против режима на Путин от пропутинската паплач. Същото се отнася и за Тагарев. Борисов и Пейвски обаче играят много долна игра. Борисов непрекъснато си върти задника и вече сам не знае какво иска, а Пеевски се държи като абсолютен простак, къкъвто в същност е.

Абе той и от химия толкова разбира ама айде...

Трудно е да посочим по-неприятна особа, била във властта. Еднакво умело умее да предизвиква и отвращение, и презрение.

много точно сте описали това подобие на чиляк

аз мислех, че е Тагарев ама Бойко като го натисна да си прави ПР на негов гръб, ми стана по-малко противен. Иначе да се готвим за война - нали така!

Така и не мога да установя какъв пол е сапунжията. Трудна работа.

Ами питай Макрон...

Не може ли да го пратят сламения сапунджия в Давос, там да го онождат и никога повече да не се връща с България.

Прав си ! Поренето на мъжки анал е сатанински ритуал. И се филмира. Това е масонско-сатанински ритуал описан в много масонски книги. . Всички оправляващи в момента вероятно са с разпрани анали. Да свалят гащите и да се види.

За последните 7 дена, сламения сапунджия официално заяви: 1. България ще воюва с Русия 2. Всеки който подкрепя Русия, работи срещу националната сигурност на България. Отивам да повръщам от сламения сатани

Денков по смачкан си от моя кур в гащите,добре че има няколко милиона овцедушно племе които се оставят да бъдат мачкани,урод долен

Гуцанов кога ще се научи да говори български език? С големи претенции, а диалекта му варненски. СЕЛЯНДУР.

Всичките са селяци и батали, взимащи по 10 бона заплата и дори повече,но в същото време си хапват кюфтенца за 0.30 стотинки

Най-безопасно за българския народ е да назначат академик Денков за инструктор по кариеризъм в новооткритата от Габриел тренировъчна спортна зала.

Хайде, со кротце и со благо заминавай си, че да не стане с малко кютек, както викат братята сърби. Хайде и да не смееш да гледаш на зад!

кютек бе, педро санчез от горен мухонасранск. Квичите много по форумите и после сте по 10-12 човека на "протестите". Много се радвам че 120 000 122мм снаряда от български произход ще валят по простите орки. Другия път пак ни откраднете златото и националните архиви, ще пратим 500 000 снаряда. Живи здрави, червени боклуци!

Написал съм "къв" съм редови избирател. не съм Педро, ходил съм в казарма. Работил съм, но не на държавна служба. А то внимавай какво си пожелаваш, защото снарядите, които искащ да се изпращат може да се върнат при теб. Безродник.

ПЪРВО ДА ПРОВЕРЯТ ДАЛИ НЕ Е РУСКИ ШПИОНИН!?:))))) НА МОДА Е!:)))) ПОЗОР!!! ДИРАДЖИЙСКИ НЕ КА ДЪРНИ МО ДЕ РАТОРИ!!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС И ДРУГИТЕ ЧЕСТНИ КОМЕНТИРАЩИ!!! ВИЕ ИЛИ НЕ КОНТРОЛИРАТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО И НЯКОЙ СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА, ИЛИ СТЕ В ИГРАТА И МАНИПУЛИРАТЕ ПЛЮСОВЕТЕ И МИНУСИТЕ, ТРИЕТЕ И БЛОКИРАТЕ ПРОТИВ ВСЯКАКВИ ЗАКОНИ, ПРАВИЛА И ПРОТИВ КОНСТИТУЦИЯТА!!!! ВИЕ СТЕ ПОЗОР ЗА МЕДИЙНАТА ДЕМОКРАЦИЯ!!! ИЗПАДАТЕ В СМЕШНА СИТУАЦИЯ КОГАТО РАЗБЛОКИРАТЕ ЧОВЕК, А СЛЕД НЕГОВ КОМЕНТАР ОТ ЕДНА ДУМА: "БРАВО", ВИЕ ОТНОВО ГО БЛОКИРАТЕ!!!??? ТОВА Е УНИКАЛЕН ПОЗОР!!! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

Неутрална, дефашисизирана Украйна и руски Крим ще успокоят света!

По-добре ще е да си бърка сапуна и да готви рататуи - майстор е!

Аз съм само един сламен човек, чучело съм, подлога съм!!!

Този е най-нещастният премиер, който сме имали. Както Плевньо е най-нещастният президент.

За съжаление не сте прав/а! След 89-та всички са еднакво зле.

Денков е лъжливото сапунено овчарче.

PEYTSCH

Мнението на Денков за неговите министри е абсолютно ненужно! Няма какво да се обсъжда, оставката на 6 март е за всички министри както е по света. Дали някой от тях е ценен кадър е работа на новия премиер.

Защо медиите мълчат за документа от Германия с който ни връщат 23 бежанци осъдени престъпници?!Нинова показа и прочете документа от трибуната.

са измислени глупости. Други въпроси?

На концерта в зала България ,военните са освиркали Тагарев.

А аз го съветвам да се занимава с алхимия...

Абе, дори и с химия да се занимава, щетите са многократно по- малки, отколкото с политика!

Толкова е некадърен, че ще вземе да гръмне нещо...по добре и това да не прави !!!

Си ти покрай казана на дяда си в хизбата

Може да прави и сапуни. Разрешавам му.

Голяма част от българския народ очаква с нетърпение всичките 240 тъпаци да отидат да копат малко на село,, поне да свършат някаква смислена работа. Че сега са като на селска седянка. Никой от нищо не разбира, но има мнение за всичко!

Денков е отличен пример, че в България хората се занимават а всичко друго, но не и с това което им е работата и което разбират!

да ходи на градската баня, да се сапуниса и да изтърве сапунчето ;) И голЕм .... късмет да барне хахаха

Сакън, химията не прощава грешките.... а тоя изцяло е едно голяма грешка....

Николай Денков не разбира от химия. Човекот е брокер на влияние, грантове, и др. срещу включване в публикации. Тоз е аналог на Пеевски в начунопроектния бизнес.