17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, че руските дипломати са изгонени заради това да не разберат колко войска и оръжие ще бъдат доставени в България. Готви се нещо много лошо и то за страната ни. Вече няма да има кой да защитава България.

България е в ЕС и НАТО. Каква друга безкористна защита очаквате?

Времето минава и 70 агента се строяват за последен полет.

ПРЕЗ 20-ти ВЕК, РУСИЯ ДВА ПЪТИ ОБЯВИ ВОЙНА НА БЪЛГАРИЯ Вепреки, че България беше единствената страна от Хитлеристският пакт, която поддържаше дипломатически отношения със СССР и не изпрати войници на Изтичният фронт, РУСИЯ ОБЯВИ ВОЙНА НА БЪЛГАРИЯ НА 5.09.1944. Нещо повече, въпреки, че България не загуби нито едно сражения през Втората световна война срещу Гърция, Югославия, Великобритания, САЩ и СССР, по настояване единствено на Русия, България беше призната за победена страна и дълги години плащаше репарации. Украйна и Белорус бяха против. Те смятаха, че България е страна победител. САЩ и Великобритания бяха “пас”

Утре,като се върна от плажа в Гърция,да не съм заварил келяв руснак в кочината им в София.

"Тя каза, че жалбата на руската страна до българското външно министерство е оставена без уважение" Интересно, от кога ултимативните искания започнаха да се наричат жалби?

На Мутрата Фана липсва кожената тужурка и камшика за да блесне с цялото си величие на пазвантин от ГУЛАГ.

Нам русское посольство нужно как зайцу боковой карман, идите нахуй русские мудаки, надоели до смерти…

Класический Долбоёб

Нали щяха да си ходят... нещо ако са забравили ще им го донесем.. Мутрофанова да остави американския вибратор. Путин ще и услужи с руски който ползва в бункера..ха.хпа

На РУСИЯ е да накара българите да се мразят един друг и го прави доста добре!

"Чижик-пыжик, где ты был? На Фонтанке водку пил. Выпил рюмку, выпил две — Зашумело в голове." Правилно, нека изтрезнее посланика, да му мине махмурлука, па тогава на трезва глава да осъзнае, че България е независима държава, изгонването на руските шпиони е нормално, и няма полза от закриването на руското посолство у нас!

Е вярно,че отдавна не водим самостоятелна политика.Откакто Кирчо е премиер сме колония на САЩ.вървим по пътя на Зеленски.

Maлоумник, чемодан и до Магадан.

Колония на СССР нямаше притеснения нали? Научен се какво значи национално достойнство еле поне взимай пример от руснаците те не говорят против собствената си държава , както някой български предатели!

Напред с братска Русия! Вън задокеанските окупатори от България!

Русия нападна братска Украйна!

Няма да си ходят Мноо са нагли путлерастите

Оказва се, че и чешкото правителство е изгонило 70 руски дипломати в първия ден на чешкото председателство на ЕС!!!

в България на 03.07.22 г. - национален празник! Десетки хиляди прииждат на Терминал 2 да изпратят за последно 70 "дипломати" ......хората плачат от щастие! А на Кирил Петков паметник приживе да му издигнат българите!

Ти вярваш ли си ?

"Според него България отдавна не води самостоятелна политика" Колко одавна товариш началник. От Септември 1944?

И от по-рано, и най-вече до момента и изглежда и за в бъдеще.

Самостоятелна политика на самостоятелна планета. Не сме сами на този Свят така, че трябва да се съобразяваме и с другите.

Чижик чижик где ты бил още един КГБеец

Значи, в Италия преди дни се проведе тайна среща между РУСКИЯ посланик в САЩ - Антонов, бившия американски посланик в Афганистан, републиканец, и внедрения съветски агент в САЩ от Примаков, някога през 70-те, Дмитрий С. издаващ медията публикувала руските "предложения" за украинска капитулация. За тяхно нещастие разговора е записан от италиански журналист и публикуван. Черешката в разговора е въпроса на Антонов към бившия американски посланик: - Нали в САЩ има евреи, как те приемат явния нацизъм на украинците? Без коментар....

Самият зеленски е евреин бе руска мастийо. Какъв нацизъм?

...,, доколкото чувам...’’ала бала портокала ...

да го духате руски цървули

На мургавите.

Те нямат дори цървули а ходят с Лапти, плетени от талашит обувки

Няма да го духат, ами ще го лижат, защото вече няма какво да ядат! Не само в Москва! Да го лижат рашките!

Под новини касаещи национални предателства пишат само едни и същи хора,и едно и също нещо! Копи-пейст за няколко цента повече! Така ли се формира обществено мнение у.нас?

Аре пошли нахуй В неделя ще има всенародни празненства

Къде видя 80% подкрепа за орките, само платените копейки и тези които не могат да се реализират подкрепят митрата . Изкочиха от дупките позабравени другари да обясняват колко са ни притрябвали орките . Да пълнят самолета и да бегат бързо

На 5 Септември 1944 Русия ни обявява война и ни окупира

Това преди или след американските и английски бомбардировки което избиха мирните граждани на софия и разрушиха половината град?

Защото("да ви кажа" това бе ангажимент, поет от Сталин, пред Рузвелт и Чърчил. Червената армия трябваше да мине през България, за да освободи Югославия и да спре немските войски, които се изтегляха от Гърция.

Кораб "Москва" се оказа произвен в Република Украйна... Миколаев

В къщи имам едни руски клещи.... Ама те се оказаха украински. Колониална Русия Няма място в Република България

Добре ти се е заклещил мозъка! На всичко пише сделано в ссср и не може да знаеш кое къде е !А и няма значение! Намери си клещи произведени в България ! Успех нацисче!

На теб ти пише на задника, сделано в СССР!

Абе продажници купени за жълти стотинки - тролове пишещи тук . Българското мнение на 80% от населението е в подкрепа на Русия. Всеки трябва да си гледа интереса Вижте какво правят сърбите, унгарците , французите и германците .Само ние седим и лапаме мухи, но и на това нещо ще дойда скоро края. Колко да е прост български народ като му бръкнат в джоба както се очаква И като остане на гладно и студено ще излезе на улиците да поправи грешката си

търпи, българите не ползват нищо рассийско! нищичко! дори циганите ни вече не се женят за рассийските повлекани! дори рассийските проститутки не вървят, въпреки че са най без пари! никой не ходи доброволно в рассия!

Много сте зле с паметта. Много от построените с помощта на Русия предприятия са пометени и унищожени по време на масовата приватизация, но останаха някои на които се крепи икономиката на страната като Нефтохимическия завод в Бургас, АЕЦ Козлодуй.

повечето са ботове, братле!

12 часа по-късно Мутрафоновата Лелка още плюска Макдонълдси в България. Що не си се прибира обратно в Москва, нали е много хубаво там? На приказки са големи отворковци, ама на дейтвия ги виждаме в Украйна 2 села не могат да превземат вече 6 месеца.

ДНЕС СЪБРАЛИ ПРЕД ПАСОЛСТВОТО С 300 ЗОРА НЕКВИ 50 БАСТУНА - ШАРЕНКОВА И ЙОЛО ДЕНЕВ И ПРОЧЕЕ ИЗКУКАЛИ ПЕНСИИ .... ТВА ШЕ Е РЕЗУЛТАТА И НА ИЗРАЖДАНЕ И НА ОНЯ КАПУТ ЯНЕВ

Изведнъж им просветна, ти вече си нямате работа само с малка България. Изведнъж се сетиха, че всяко тяхно решение рефлектират директно и в Европейския съюз и в НАТО. И започнаха да се умилкват че видиш ли ма то само България засягало. И Европейския съюз и НАТО изразиха пълната си подкрепа към напълно законите от дипломатическа гледна точка действия на България. Така че другари на самолетчето и да ви няма. Пак същия път пак си помислете Дали ще заплашвате и ще обиждате България и българите.

ТИЯ ПАЛЯЧОВЦИ МНОГО СЕ ДРЪВЧАТ, А ПОСЛЕ ДАВАТ ЗАДЕН ХОД. СЪБИРАЙТЕ БАГАЖА И ЗАЕДНО С ТЬОТЯ ЛЬОНЯ В МАЦКВА

НИКАКВИ ОТСТЪПКИ ОТ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА ДРУГАРЮ!!! Не си губи времето в празнословие!!! България ви казва Сбогом!!!

НЕМА ОТЪРВАНЕ ОТ ТЕЗИ НАВЛЯЦИ!!!

Има бе...скачай през прозореца. Едно време из щатско един ей така като тебе, се уплашил че руснаците идват и...

Руснаците могат да ми уплашат само дедовия, скапани помияри!

Хе...ма ти си бил много смел бе... В Лисичанск има нужда от такива като тебе...губиш си времето в тоя форум...

И въх щели да изпъдят Бг дипломати които били общо 12 за цялата Русия и ся кво ша праим

Извинете се на България за всички думи и действия на мутрофанова и ще си я приберете!!! Ще оставим само 14 и то заедно с перачка, готвачка и градинар. Ще спазвате безпрекословно всички закони в България! Ще учите дипломация! Развийте се поне малко!

Опитай в "комиците" - търсели клоуни

Накрая сал един Копейкин ще им остане...

За едно руснаците са прави - “България отдавна не води самостоятелна политика”. Но пък нима забравиха как беше до 90та. Както и да е. Сега по-същество - историята е следната - след разпада на СССР всички сателити зададоха резонния въпрос - сега какво правим - кой ще ни храни и брани. Русия не можа да предложи адекватен отговор и съвсем логично който можа се присъедини към ЕС и НАТО. Сега е проблем, но никой не е виновен, че Русия не се реформира и не е ясна алтернатива. Китай е далеч. И това е зле за цялото човечество, защото тъкмо липсата на конкуренция съсипва света. Ако някой не го е разбрал - безумните извращения на глобализма минаха всякакви граници. Те съсипват и САЩ и Европа, но вече е късно да се овладее залеза на Западната цивилизация.

А това им е проблем само, когато някой друг ни командва? Къде бяха последните 200 години, хич не се закъхариха, когато ни действаха, дали имаме или не самостоятелна политика

Дискусиите ги водят вашите русороби. Българите ви казват СБОГОМ ЗАВИНАГИ!!!

А кога точно съм те упълномощил да се изказваш от мое име!? Аз например казвам СБОГОМ на соросоидсите...седерастите и прочие либерални мърши... Нещо против!?

Я и ти и останалите любители на Русия излезте с по един плакат на Путин да ви видим кои сте? И си един от тия дето ще се качва на самолета?

Вонящите путлеристки подлоги си късат ризите от яд,че прогонихме господарите им.

Този документален филм трябва да го гледа всеки БЪЛГАРИН!!!! Гледай го и ти другарю и после обяснявай, какво правят войниците ти в украйна...историята го доказва. Не ви искаме повече!!! https://m.youtube/watch?v=uqAM3Y-tEC8

Русофилистичните свине квичат като скопени. Мед ми капе на сърцето.

Такива неща те "кефят", защото животът ти празен и безмислен.Вземи да четеш,за да се образоваш.

щели да затварят. Ама затваряйте и да не забравите и лукойла да си затворите че ни омръзна да караме некачествено гориво от скапаните ви сибирски сортове петрол

В дипломатическото право 1вото, което се учи, е, че дипломатите са официалните шпиони на една държава. Затова русия НЯМА ИНТЕРЕС да закрие руското посолство в България- така тя би се лишила от 125 руски официални шпиони и резиденти на руската държава в условия на руска агресивна завоевателна война в Украйна и спускането на нова Желязна завеса. Освен това- съгласно чл.9 от Виенската конвенция за дипломатическите отношения, България НЕ Е ДЛЪЖНА ДА ОБЯСНЯВА НА НИКОЯ ДЪРЖАВА решението си да обяви определени чужди посланици за персона нон грата и да поиска да те да напуснат територията й в поставен от нея самата срок. ВИЕНСКА КОНВЕНЦИЯ ЗА ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ Обн. ДВ. бр.28 от 9 Април 1968г. Член 9 1. Приемащата държава/ България/ може във всяко време, без да е длъжна да мотивира своето решение, да уведоми изпращащата държава, че шефът на представителството или кой да е от членовете на дипломатическия персонал на представителството е Persona поп grata или че кой да е друг член от персонала на представителството е неприемлив. В такъв случай изпращащата държава трябва съответно да отзове въпросното лице или да прекрати неговите функции в представителството. Едно лице може да бъде обявено за Persona поп grata или за неприемливо още преди пристигането му в територията на приемащата държава. 2. Ако изпращащата държава откаже да изпълни или не изпълни в разумен срок своите задължения, предвидени в точка 1 на този член, приемащата държава може да откаже да признава въпросното лице като сътрудник на представителството

Ми ще останат само 14 включително перачка, готвачка и градинар. И това е! Никакви консулства, паметници на лъжата, нахалство, намеса и претенции. И да се извинят за всички думи и действия на мутрафонова, а вожда им да се поправи за азбуката, която ползват. Искаме извинение!!!

Абе руснаци миризливи!!! НЯМАТЕ МЯСТО В БЪЛГАРИЯ!!! Не ви желаем тук!

Абе руснаци миризливи!!! Нямате място в България, сега приемаме Американските каубои!!!

И ние мислим, че е странно...Но пък навременно. В момента, в който решат да си закрият сергията, така ще признаят, че са загубили най-верния си сателит и пролука към тайните на НАТО и ЕС ! Затова само ще изгонят консулите от Ленинград, поне частично достойнство някакво да запазят. А Митрофановна да направи последни кадри на обектите от повишен интерес, да ги прояви в мазето и да чака с чемаданите в неделя за товарния самолет. Я що добитък ще поеме в търбуха си, и все един такъв расов, охранен....

С големи топки се оказа Кирил Петков хич не му пука от руските напани,хубав ден за РБ.

Сега кат каже ади убу от мен да мини шъ остана трябва да изгони у останалите да изравни нашата бройка на 14 ! Искам да и видя реакцията и да видя какво ще измъдри тогава

заяви, че и с 43-ма шпиони могат да се справят отлично с България, ярко подчертавайки, че целия български генералитет и пРезиденството редовно подават сведения в ущърб на НАТО и ЕС. Добавил е, че дори да останат с двама разузнавачи, процесът ще си тече напълно управляемо поради стотиците българи-шпиони работещи за Русия.

Бате днес подкрепя решението, но преди време подари куче и поиска по- големия да прости… но и ЕС май ни наказа- днес ни спряха почти 300 милиона от плана за възстановяване!

какви стотици милиони са ти спряли Европейския съюз. просто тези пари са в зависимост от това как е пострадала икономиката от covid 19.Икономиката ни се оказва че не е толкова пострадала. това все едно някой да ти обещае да ти подари шест милиарда 200 милиона лева и да ти даде 5 милиарда и 800 и ти да му се сърдиш

ако плачехме и ги молехме да останат нямаше да останат.Ама народа се израдва и те напук ще останат . И без това да закриеш такава перфектна база за шпионаж на Балканите като руското посолство е все едно да закриеш военната си база в Крим на Черно море