Посланикът на Афганистан в ООН: Талибаните вършат повсеместни зверства

Обвини ги в извършване на убийства и извънсъдебни екзекуции, включително на деца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е за вярване какво се случва в Авганистан - промити мозъци на власт. Те отричат всичко светско, включително правата на човека. И насаждат джихат, шериат, избиват хора в името на религията си. Но, иначе ползват оръжия, транспортни средства и телефони - все научни, а не религиозни открития. И кой ги подкрепя - Пакистан - същата паплач небръснати, неподстригани, немити фанатици с див поглед. Някакви примати искат регрес вместо прогрес. Наемам думи :(((

беше вече там : на два пъти ! Един път от 1979до 1989 и още веднъж от 2001 та чак до 2021 г. Файда НИКАКВА !!!!

Пък многократно превъзхождащата по численост и въоръжение армия да не беше хвърлила оръжията. А пък многомилионното цивилно население можеше да гбие с камъни талибаните или да ги удави, ако се изплюят по веднъж. Сега без охкане, вопли и призиви. Тарикат не вика като го .......

мисленето на тия момчета е средновековно, не знам защо всички очакват да се държат като примерни ученици

Някой някога да е чул нормален човек да е бягал от запад на изток.

беше ли там ..айде стига рев по разкази на измислени герои! Тоя "посланик" не е никакъв посланик щото новата власт не го е пратила в ООН, сещаш се чии курсмуче..ама и ти си на същата хранилка . Ако си бил как се измъна жив от там? Аамне си бил и нищо не знаеш как е.но мажеш след лъжите на други платени като теб.

бандюги главорези с американски пушки

Жерар Депардьо

Талибаните са американско творение, както и муджахидините преди това. Целта е винаги една и съща - дестабилизация на Русия.

Необходими са още помощи

Какви зверства? Талибаните просто управляват Афганистан по строгите правила на исляма. След време, цяла Европа ще приеме ИСЛЯМА като своя религия Само джамии и минарета ще има във всеки европейски град

този път май става въпрос за Китай

Какво Средновековие?! Та те дори още не са еволюирали до Хомо Сапиенси...

"...където съпротивително движение се изправи срещу срещу талибаните. " Какво значи се изправи. Когато едно движение се "изправи" с оръжие то "сяда" само с оръжие. А този посланник в ООН е посранник като всички останали които близаха задниците на американската армия двайсет години и се разтопиха за няма и седмица.

..."посмали манго" оракуле...

Да де.. сигурно американците накараха савецката армия да си натика задника в Афганистан.

Афганистан е "горещ картоф." Който лакомник го хване го подхвърля с надеждата да изстине. И като го пусне друг кретен го хваща във въздуха. Със същата надежда.

Не... Даже и слънцето не го прави.

... и Китай .

Ами, бягай ОБРАТНО към България бе !!! Какъв е тоя тъп посланик в Афганистан ??? И ЗАЩО стои там ??? След като арабите- Ислямисти афгнистанци са ни ВРАГ, НЯМА смисъл да имаме посланик там.. Никой българин няма да отиде там, освен с оръжие, за да убива Ислямисти- Мюсюлмани- афганистанци.. И гледай да НЕ се качи и някой Афганистански Ислямски ВИРУС на самолета при връщането, както в филма "" Пришълеца""...

Щото ако се качи и Ислямски вирус на самолета, ще трябва да утрепем тоя посланик, заедно с Пришълеца, за да се ОТЪРВЕМ от Ислямския ВИРУС- Пришълец.

То случи ли се, човекът автоматично е ненормален.

Най-доброто нещо което може да направи международната общност за Афганистан , е да ги остави сами да се оправят тези примати като плътно затвори границите на държавата отвън.

Тоест същото което вършат и мириканците, те са техните наставници и създатеши

Санитарен кордон по границите на афганците и никакви помощи.Нека ги оставят да живеят както те желаят.

победителите не ги съдят, ще си извършват "зверства" колкото им е кеф

брех, не го бях чувал това,вярно било Bacha bazi is a centuries-old practice.[13] One of the original factors mobilizing the rise of the Taliban was their opposition to the practice

Комшиите ми са англичани, млада двойка, около 30 годишни. Имамняколко колеги французи, българска фирма сме, не сме филиал. Само най-задръстените хора още вярват че запада е най-хубавото място на земята и всички умират за там. Ако изобщо е бил някога, това е било края на 20ти век, но днес запада е клоака.

Е, поне не отричат правописа

Андерия

"Съпротивително движение се изправи срещу срещу талибаните" Ами талибаните да им мият краката ли? Естествено е че ще ги трепят толкова години се опитват да се докопат до властта и накрая да оставят някакви мишки да им създават раздори, да ги трепят и да се свършва с тая война! ПРОБЛЕМА СИ Е ТЕХЕН ДА СЕ ОПРАВЯТ!

Оставете ги да се оправят сами . И какво от това ,че те се избиват по-между си ? Това са хора ,ако така могат да се на зовът, които така са живели през последните 500 г.За тях насилието и убийствата са нещо естествено.А обективно погледнато , правилно е сами да се оправят.И най-важното ,никакви помощи, никакви храни, лекарства, оръжия и пари ! Да се хващат да бачкат, вместо да се колят едни други.Никой не им е длъжен.

КОМУНИСТ-ЩАЗИ, ЕВЕРИН-ПЕДОФЛ И НАЦИСТ НА ЕДНА ПЕЙКА И ПОЗНАЙТЕ ЗА КВО СИ ГОВОРЯТ.........!!!!??????В ГЕРМАНИЯ ТАЛИБАНИТЕ СИ ИМАТ ФЕНОВЕ..... ЕВРОПЕЙЦИ....... НЕ МЮСЮЛМАНИ......!!! ¡!?? ¿¿? ¿¿