Посланикът на Афганистан в ООН: Талибаните вършат повсеместни зверства

Обвини ги в извършване на убийства и извънсъдебни екзекуции, включително на деца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОМУНИСТ-ЩАЗИ, ЕВЕРИН-ПЕДОФЛ И НАЦИСТ НА ЕДНА ПЕЙКА И ПОЗНАЙТЕ ЗА КВО СИ ГОВОРЯТ.........!!!!??????В ГЕРМАНИЯ ТАЛИБАНИТЕ СИ ИМАТ ФЕНОВЕ..... ЕВРОПЕЙЦИ....... НЕ МЮСЮЛМАНИ......!!! ¡!?? ¿¿? ¿¿

Оставете ги да се оправят сами . И какво от това ,че те се избиват по-между си ? Това са хора ,ако така могат да се на зовът, които така са живели през последните 500 г.За тях насилието и убийствата са нещо естествено.А обективно погледнато , правилно е сами да се оправят.И най-важното ,никакви помощи, никакви храни, лекарства, оръжия и пари ! Да се хващат да бачкат, вместо да се колят едни други.Никой не им е длъжен.

"Съпротивително движение се изправи срещу срещу талибаните" Ами талибаните да им мият краката ли? Естествено е че ще ги трепят толкова години се опитват да се докопат до властта и накрая да оставят някакви мишки да им създават раздори, да ги трепят и да се свършва с тая война! ПРОБЛЕМА СИ Е ТЕХЕН ДА СЕ ОПРАВЯТ!

Андерия

победителите не ги съдят, ще си извършват "зверства" колкото им е кеф

Тоест същото което вършат и мириканците, те са техните наставници и създатеши

Най-доброто нещо което може да направи международната общност за Афганистан , е да ги остави сами да се оправят тези примати като плътно затвори границите на държавата отвън.

Санитарен кордон по границите на афганците и никакви помощи.Нека ги оставят да живеят както те желаят.

Ами, бягай ОБРАТНО към България бе !!! Какъв е тоя тъп посланик в Афганистан ??? И ЗАЩО стои там ??? След като арабите- Ислямисти афгнистанци са ни ВРАГ, НЯМА смисъл да имаме посланик там.. Никой българин няма да отиде там, освен с оръжие, за да убива Ислямисти- Мюсюлмани- афганистанци.. И гледай да НЕ се качи и някой Афганистански Ислямски ВИРУС на самолета при връщането, както в филма "" Пришълеца""...

Щото ако се качи и Ислямски вирус на самолета, ще трябва да утрепем тоя посланик, заедно с Пришълеца, за да се ОТЪРВЕМ от Ислямския ВИРУС- Пришълец.

"...където съпротивително движение се изправи срещу срещу талибаните. " Какво значи се изправи. Когато едно движение се "изправи" с оръжие то "сяда" само с оръжие. А този посланник в ООН е посранник като всички останали които близаха задниците на американската армия двайсет години и се разтопиха за няма и седмица.

Какви зверства? Талибаните просто управляват Афганистан по строгите правила на исляма. След време, цяла Европа ще приеме ИСЛЯМА като своя религия Само джамии и минарета ще има във всеки европейски град

..."посмали манго" оракуле...

Необходими са още помощи

Талибаните са американско творение, както и муджахидините преди това. Целта е винаги една и съща - дестабилизация на Русия.

този път май става въпрос за Китай

... и Китай .

Да де.. сигурно американците накараха савецката армия да си натика задника в Афганистан.

Афганистан е "горещ картоф." Който лакомник го хване го подхвърля с надеждата да изстине. И като го пусне друг кретен го хваща във въздуха. Със същата надежда.

бандюги главорези с американски пушки

Някой някога да е чул нормален човек да е бягал от запад на изток.

Жерар Депардьо

То случи ли се, човекът автоматично е ненормален.

Не... Даже и слънцето не го прави.

Комшиите ми са англичани, млада двойка, около 30 годишни. Имамняколко колеги французи, българска фирма сме, не сме филиал. Само най-задръстените хора още вярват че запада е най-хубавото място на земята и всички умират за там. Ако изобщо е бил някога, това е било края на 20ти век, но днес запада е клоака.

мисленето на тия момчета е средновековно, не знам защо всички очакват да се държат като примерни ученици

Какво Средновековие?! Та те дори още не са еволюирали до Хомо Сапиенси...

Пък многократно превъзхождащата по численост и въоръжение армия да не беше хвърлила оръжията. А пък многомилионното цивилно население можеше да гбие с камъни талибаните или да ги удави, ако се изплюят по веднъж. Сега без охкане, вопли и призиви. Тарикат не вика като го .......

беше вече там : на два пъти ! Един път от 1979до 1989 и още веднъж от 2001 та чак до 2021 г. Файда НИКАКВА !!!!

Не е за вярване какво се случва в Авганистан - промити мозъци на власт. Те отричат всичко светско, включително правата на човека. И насаждат джихат, шериат, избиват хора в името на религията си. Но, иначе ползват оръжия, транспортни средства и телефони - все научни, а не религиозни открития. И кой ги подкрепя - Пакистан - същата паплач небръснати, неподстригани, немити фанатици с див поглед. Някакви примати искат регрес вместо прогрес. Наемам думи :(((

беше ли там ..айде стига рев по разкази на измислени герои! Тоя "посланик" не е никакъв посланик щото новата власт не го е пратила в ООН, сещаш се чии курсмуче..ама и ти си на същата хранилка . Ако си бил как се измъна жив от там? Аамне си бил и нищо не знаеш как е.но мажеш след лъжите на други платени като теб.

Е, поне не отричат правописа