Палестинският посланик в Прага загина при мистериозен взрив

Палестинският посланик в Чехия Джамал ал Джамал бе убит при експлозия в резиденцията му в Прага. Според чешката полиция вероятно са се взривили експлозиви, когато дипломатът отворил сейф.

Обратно в новината

Коментари - Палестинският посланик в Прага загина при мистериозен взрив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми напипал е играчките на децата...

Експлозивът е бил част от механизъм за сигурност и се взривил при отварянето на сейфа заради неспазена процедура. много "наздраве" не води до здраве

А защо просто не си кажете, че палестинците използват мисиите си в чужбина като прикритие на терористични клетки, и този просто е объркал жиците докато е подготвял поредната акция в името на Аллах?

Ами ситуацията си е била фифти - фифти. Или напипва много пари или напипва хартия без стойност, но е забравил или не е бил наясно, че има сложен взрив в сейфа. Изтеглил е късата клечка.

Има само едно разумно предположение и то е:МОСАД.

този сейф се предполага че е бил зареден с експлозиви преди 20-30тина год.и тази нелепа случайност.

деер

Евреите не спят....

Kalin

Кой посланик държи взривни вещества в сейфа си?;-)))))

може би МОСАД

Контролиран взрив, при който няма "странични (съпъстващи) поражения".

Мда... дали това не е КГБ и началото на отмъщенията за атентатите във Волгоград !?

Смешник....

Ади,няма нужда от разследване,мосад са му го турили,шитки митки сам се взривил бил.Да не би да е пръднал и да се е взривил.

тези мюсюлмани -терористи май не се шегуват.Русия -Чехия а след това коя ли дължава ще изреве?Дано само не е Б-я че с нашите нелегални тук пък и силните ни разузнавачи и полицай не ми се мисли колко поразии може да направят

Наследниците на извършилите най-значимите терористични актове у нас, са в момента на власт, така че няма основания за атентати. Освен ако не направят нещо сами, за да оправдаят погром на опозицията, която не могат да победят по нормален начин.

Те овчиците се надяват само на чудеса. Да им се размине някак. Спасяват си душевния комфорт с илюзии. Реалистите действат и вземат мерки. Нямало да стане и тук. Нали с такава цел ни вкараха тези екстремисти от третия свят. А и тук си имат нелегални школи за религиозен екстремизъм, финансирани отвън. Ще започнат да искат все повече и повече права, а няма да дават нищо на среща, както става в западна Европа. И ако не получат желаното следва тероризъм.

Стар номер! Касичка бомба ?

Типичен почерк на МОСАД!

Мдаа, МОСАД са виновни и че вчера не валя сняг в София.....

...............................!

колко пъти си променили статията? преди малко беше само ранен...

Когато е написана статията е бил ранен, но жив. Сега преди малко е починал и са променили статията. Както толкова странно има? Ако я бяха оставили да пише, че е ранен, сигурно пък щяхте да питате защо пише, че е ранен, след като е починал.

Устройство за сигурност!? За чия сигурност?