Коментари - Анкара сърдита на Германия заради „забранена“ реч на Ердоган | Днес.dir.bg

Анкара сърдита на Германия заради „забранена“ реч на Ердоган

Анкара демонстрира недоволство, че германските власти не са допуснали да се излъчи реч на турския президент Ердоган на митинг в Кьолн вчера.

Обратно в новината

Коментари - Анкара сърдита на Германия заради „забранена“ реч на Ердоган | Днес.dir.bg

Коментари

Вижте ,чий флаг развяват в Германия-добре е направил германския съд.

за разлика от нашите продажни бизнес копелета наричащи себе си "съдии", които позволиха на турците да създадат поредната етническа партия (откриването на арабски и с ислямски проповеди) (странно не етническа и не религиозна, но в на учредителното събрание - неБългарска и ислямска)

Германците не са дали на Султана да изрече своите велики мисли пред народа! Каква трагедия! Нищо, той ще им ги прати, мислите си, като смс-и. Платени от държавата, то се знае. О, Аллах, Аллах - на Султана дай размах!

И аз искам да ида в Турция да държа речи на българите там, преименувани като асановци. Ердоган да ми осигури една трибуна и микрофон и да спре движението. То не може така без свобода на словото. Аз вярвам, че ще ми организира един български митинг този страж на свободното слово - Ердоган. И партия ще си основа там.

Партия "ГОСТ". Тъй искам да се казва. И по всички села до Бурса църкви и параклиси да построя. Щото Бурса е пълна с българи.

тоя за къв се има бе, хора? Я да идем да основем една българска партия в Турция и да поискаме връщани на имената на българите, да видим какво ще отговори Ердоган. Пък тогава ние да му се разсърдим. Ами и ние сме сърдити, че вече близо век Турция не си е изпълнила договора да обезщети прогонените, убивани и ограбени българи от Беломорска Тракия. ДЪЛЖАТ НАД 10 МИЛИАРДА И ОЩЕ ТОЛКОВА ЛИХВИ ЗА 103 ТОДИНИ.

Време е нашето Министерство на Външните работи за сетен път да припомни на турците името на държавата ни. Визирайки нашата държава си позволяват да използват някакъв стан. Ако трябва дипломатически ноти да се изпращат, да се гонят посланици, да се затварят граници, но да научат името на северната си съседка - БЪЛГАРИЯ!

ЩЕ ГО ОСТАВИМ НАПЪЛНО ДА СЕ НААКА И ЕВРОПА, НАТО, ПУТИН, ИЗРАЕЛ И ВСИЧКИ СЪСЕДИ ЩЕ ГО СЛОЖАТ НА МЯСТОТО МУ. ШИЛО В ТОРБА НЕ СТОИ. ПРОСТО СЕ Е САМОЗАБРАВИЛ. ЗАБРАВИЛ Е, ЧЕ ВСИЧКО СИ ИМА ЦЕНА. Германия, ЕС, НАТО, Великобритания създадоха проспериращата турска икономика за 20 години. Ердоган реши, че турският народ понеже работил е автор на успеха си. Даже Ердоган пожела да седне на една маса с Г7. Даже се размечта за световен халифат и изпадна в неоосмански имперски мечти, забравяйки, че Русия му пълни касичката, България също чрез търговия и туризъм. Започна да вади нож на партньорите си, наливащи му пари. Като го отреза Путин, хотелите започнаха да се продават на безценица. Е, сега всички ще му припомнят от къде е тръгнал турският народ - от едно феодално средновековно стопанство. Ние желаехме стабилност на Турция и добросъседство, но той пожела държавата ни и ръга тука разкол.

БОГ НИ ПАЗИ. БЪЛГАРИЯ Е СВЯТА ЗЕМЯ. Това турците го знаят. КОЙТО Е ПОСЕГНАЛ НА БЪЛГАРИЯ И БОЖИЯ НАРОД, НИЩО ДОБРО НЕ ГО Е СТИГНАЛО. РАЗГЛЕДАЙ ИСТОРИЯТА НА ДЪРЖАВИТЕ, ЗАСТАНАЛИ СРЕЩУ НАС, ТЕРИТОРИИТЕ И НАРОДА НИ! ВЪПРОСЪТ Е дали БОГ няма да ни даде наказание, за да ни събуди.

Дааааа, случващото се в момента в Турция е наказанието им, че 20 години сеят тука джамии, предателства и гледат към нашата земя. Вместо да са доволни от развитието си и да живеят в мир, занимавайки се с вътрешните си проблеми... Дааа , така е, наказание. Божие.

Ердоган ще последва май пътя на Садаам.

Турция мрънка за свободата на словото. Абе вие под чалмите гънки имате ли бе?

1.Германия изнесе технологиите си и инвестира в предприятия в Турция и промени турската икономика. 2. Прие огромно турско население в 60-те и му даде немско гражданство, права, осигуровки, детски, социални помощи, наравно с германците. Но и кюрдско население прие. 3. Същите турци и кюрди превърнаха територията на хранилката си в арена на конфликти, да си решават националните и религиозни претенции. За сметка на коренните граждани, изградили мечтания живот. 4. Германия, 70 години вече плаща на цяла Европа, заради геноцида във ВСВ, с което не просто го е признала, а работи даром да го компенсира вече близо век, изживявайки комплекса си болезнено като общество. Тя съвсем естествено призна геноцида на Османската империя над Армения, но не на Турция. 5. Германия, угаждайки на Ердоган, наруши основните си закони за свобода на словото и даде на съд комика, осмял Ердоган. По негово искане и вмешателство във вътрешните работи на Германия и сферата на изкуството и свободните медии, осмиващи и самата Меркел. 6. Ердоган, отъждествявайки се с Османската империя, с което призна неоосманските си имперски амбиции, а не обявените проевропейски, се разсърди и оттегли посланика си от Берлин, при условие че там има огромно турско население. С което показа, че не му пука за турците в Германия или пък призна добрата грижа към поданиците му с двойно гражданство? При условие, че кандидатства за член на ЕС със свободно слово и демокрация! Че и за безвизово пътуване на народа си?!

Ердоган се обидил на Германия и Европа, че не му ръкопляскали и подкрепили за чистката чрез арести и уволнения на 50 хиляди високообразовани души, с което обезглави народа си от интелигенция. 18 хилядна армия от учители са уволнени, а един във форума турски гражданин пише, че тези учители били от духовенството. Какво образование тогава гради Ердоган, ако е така, на база религия? И то различна от европейската и заклеймяваща я???? Но искал безвизов режим за възпитаниците си, образовани от религиозни имами, тълкуващи европейската религия като друговерска, достойна за унищожение и убийства ???!!!!!

Заради силата си, че удържал бежанците, Ердоган поиска от Германия да станела трибуна и микрофон на неговите речи към турците, отглеждани в Германия. БОЖЕ, КАКВА НАГЛОСТ!!! Да ползва чужда държава, обогатяваща неговата и народа му за плац-дарм на протурски, обединяващи турците на база религия, отричаща и заклеймяваща религията на страната спонсор, микрофон и обогатител - Германия. И казва, че му забранили свободата на словото!!!ТОЙ, ДЕТО ЗАКРИ ТВ МЕДИИ, РЕДАКЦИИ НА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ НАД 1000 В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА, ТОЙ, ДЕТО АРЕСТУВА, СЪДИ И ВКАРВА В ЗАТВОРИТЕ ЖУРНАЛИСТИ???? Искал свобода на словото в Германия, да подстрекавал турците, котуркани, отглеждани 60 години в Германия и ако се надигнели да се саморазправят с кюрди, това да е за сметка на немската държава и сигурността на немското население???!!! ИЗУМИТЕЛНА НАГЛОСТ!!! ГРАНИЧЕЩА С ПРОФАНЩИНА ! С ФАНАТИЗЪМ, С АГРЕСИЯ!!! Ами, Ердогане, като искаш да четеш речи на твоите турци, прибери си ги в Турция, бе! КОЙ СИ ТИ, ТА ЦЯЛ СВЯТ ДА ТИ СЛУЖИ? С КАКВО ТИ Е ДЛЪЖЕН СВЕТА? ТАКОВА ПЛИТКОУМИЕ И НЕБЛАГОДАРНОСТ показа към държавата, която ти наля инвестиции и пари чрез приетите турци! Държавата, която ти налива пари св туризма, икономиката...! ЩЯЛ СИ ДА ПУСНЕШ БЕЖАНЦИИИ???? ОООО, САМО ЕДИН ЕДИНСТВЕН ХОД НА ЕС И СИ АЛТ - ЗАТВАРЯНЕ НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАНИЦИ!!!!!

ЦЯЛОТО МАЛОУМИЕ, НАГЛОСТ, АГРЕСИЯ, ВМЕШАТЕЛСТВО В ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, НЕБЛАГОДАРНОСТ КЪМ ГЕРМАНИЯ, което показа за последните няколко месеца Ердоган и безпрекословното приемане на постъпките му, че и възхваляването му във форумите тук от български граждани, изживяващи се като турци, както и коментари от Турция, показват, че исляма изкривява логичното мислене и прави хората му не просто неадекватни, а нагли, неблагодарни, искащи всичко, агресивни и войнстващи. Досега имах друго мнение за тази религия и обикновените хора. НО ВЧЕРА бях смаян от възторженото малоумно самочувствие на форумстващите от турските партии и Турция в ДИР-а. Тези хора не ги ли заболя за арестуваните хора, за съсипаната интелигенция, създавана поне век, за обезглавения турски народ, който може да стане лесна плячка на чужди агресивни намерения??? Надали толкова много хора са възпитаници и подръжници на Гюлен. Хората на науката, изкуството и бизнеса са водени от други човешки норми и изисквания. Едва ли от една личност. Това е безкритичност, присъща на простолюдието, поддаващо се на манипулации и култове.

ОТ ВСИЧКО ТОВА СЛЕДВА, ЧЕ ИНТЕГРАЦИЯ НА ТУРЦИ Е НЕВЪЗМОЖНА! ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ С ТУРЦИЯ - НЕВЪЗМОЖНИ, ПОРАДИ ИЗКРИВЕНО ИСЛЯМСКО МИСЛЕНЕ И НЕПРЕДСКАЗУЕМОСТ! ТЕ СА СРЪДЛИВИ, НЕВИЖДАЩИ МОЗЪЦИ, НЕ ЗАЧИТАЩИ ДИПЛОМАЦИЯТА И ПРАВАТА И ИНТЕРЕСИТЕ НА ДРУГИТЕ. ПРОСТО ПАПЛАЧ!

Социопатът самозабравил се ислямистки шут Ердоган, май бърка Германия с Кипър. Това с признаването на арменския геноцид от Германия преди няколко седмици не му казва нищо, май. Иска ми се пак да пробва да изнуди Европа с пускане на бежанци, и нека се озори малко моята страна. Време му е да види ясно и другото, по-недружелюбно и не толкоз търпеливо европейско лице...

Тука някои уплашени душици треперят , че ако Турция пусне свободно мигрантите и ние ще изчезнем. Спокойно. Тежко ще е , но е по-вероятно Турция да ичезне.

радвам се че има и оптимисти.. но положението за нас никак ,ама никак не е добро...

Турците изнасят демокрация вече и в Германия. Ашколсун.

простия турчин му се размина на косъм и сега си въобразява че е богопомазан но ако продължава да хапе ръката която го храни в скоро време ще му проснат кожата за назидание на останалите ненормалници

Германците да разкарват меркел по-бързо и да се събуждат от летаргията защото там в Германия много почна да мерише на неоосманизъм...

къв си ти бе сопол та си тръгнал да даваш акъли

Анкара се опитва да диктува какво и как да става в Германия????? Ха сега да видим ЕС каво ще направи?????? Ще клекне пак или е вече време за събуждане от сладък сън???

ганьо ти си клекнал на Местан а Европа винаги се е подигравала с турците и ги е използвала по предназначение

А дано се окажеш прав в бъдеще, но за сега това не се вижда "клекнал"????

Някой знае ли защо Българските изселници се въоръжават в Бурса. Май ще превземат Константинопол от вътре..

Кой се въоръжава в Бурса??? Май не знаеш за какво говориш... Никой не смее да каже нищо против ердоган в турция... всичките ги е страх....

При тези интеграцията е невъзможна!

майко мила какво ни чака след 2 м,ясно е че искането на Ердоган за безвизова Европа ще получи отказ...хорааа... стягайте се ,приготвяйте се...никой ,ама никой няма да ни защити...Отново ще трябва да спрем мюсулманите по пътя им към Европа,но този път едва ли ще успеем...Сърбия например укрепва границата с нас...защо ли....никой от нашите управници не иска да предупреди за сериозността на положението...но е сигурно че вече взимат мерки за себе си и семействата си...

Тук пиле няма да прехвръкне. Обещавам! Свобода или смърт!

ясно е ,че този човек ще върне Турция с години назад.и сега заблудените по митингите ще се осъзнаят на къде тръгва държавата им.и тогава ще се обърнат срещу него.и тогава му е сигурно свалянето от власт.

Турция и по- точно Ердоган започва да прекалява! Ще кажеш, че целия свят му е длъжен за нещо. Всеки ден пищи за нещо и раздава заповеди наляво и надясно. Егати наглостта! Турците като искат да го подкрепят да отиват в Турция, а не да ми правят демонстрации в държава, която по никакъв начин не е длъжна да им търпи разветите знамена. Пък и нагло искат гласът на Ердоган да оглася немските земи, така както грозните им джамии ехтят навсякъде. Ама ха!

Изгонване на всички ислямски прасета вън от Европа.

и как да стане? след като ботушарова-еврейката само дебне за сметка на отвореното общество на сорос - бандита урудлив?

Най-лошата прогноза е,че рано или късно ние ще попаднем в окото на бурята. И няма кой да ни помогне.

и защо да има, когато неграмотни турци, бхк и отворено общество на предателите ви управляват? народ от предатели!!!!

за съжаление повечето хора си нямат и представа, че вече сме в него...до края на годината България може и да я няма...

зелените=ердоган

Ердоган взе много да се дърви.напълно нормално е да се съгласува със страната домакин текста на речта която ще се излъчва на живо.щом в нея се съдържат пасажи предизвикващи конфронтация със кюрдите и призиви за връщане на смъртното наказание.

ти кога видя пасажите от речта и какво съдържа бе мамул прост?

А ти да не си я писал, че знаеш нещо, кукуруз смотан?

Манаф ли си или соросоид?

Чалмите не са ли много нагли да си развяват байрака където искат?

анкара =берлин

турците в германия са най голямото доказателство, че мюсюлманите не могат да се интегрират в западното общество дори и след поколение и не защото нямат възможност а защото не искат. толкова много забрадки не можеш да видиш и в анадола.

Защо така страната на "свободното" слово забранява реч на най-големия приятел на меркел и юнкер? на мен би ми се щяло да чуя речта. бхк какво ще каже по въпроса за "евроатлантическите ценности" не са ли нарушени? ти как мислиш, цензуре на клинтън и негъра? това не е ли като обратното на регистрацията на дост?

МЕРКЕЛ ДОЛУ!!!

Казах и на Меркел ,че Ердоган сам си организира атентата,а тя не вярва. А Вие?

Истината е,че Германия сваля гащите все по-надолу.

Тя отдавна е без гащи и е като беззъбо куче. Остава само да й се отреже врата и да се приключва с агонията

Ашкулсум на фесовете, знаят какво искат и как да го постигнат. Ние можем само да гледаме и да завиждаме. Фесове , кравари и бежанци са бъдещето не насраната Европа начело с Германия!

МИ колко са турците там, а? 6-7 милиона има а? Или вече са доста повечко, а?

А бе тия анадолски цървули за какви се мислят, но явно е един народ колкото е по прост, толкова е по нагъл, но скоро ще ревнат друга песен.

от цитата -Но мисля, че отношенията между Германия и Турция са толкова близки и толкова дълбоки !!!! всички знаен за обичаите на турците и след това признание на немците смятам ,че трябва да им изпратим вазелин като хуманитарна помощ...и то мнооого . срамммммм за немцте ,егаси падението

ДирА, и на вас не ви е леко хора... А ние също сме хора. Ще дойде време да не помним своите герои. Героите на новото време.

Хайде и Германия не вземе да се разсърди на Ердоган, че изнудва ЕС за визите и да се нареди на всеки турчин, лоялен на диктатора да напусне пределите на ЕС в тридневен срок! Да се направят границите на съюза истински, а не бутафорни!

от Германия турците да видите как ще клекнат. те разбират само от камшик и ритник. има достатъчно Европейци които да вършат работата вместо тях

Няма такова нагло нахалство! Как ще е "длъжна"Германия или която и да е др.страна,да излъчва лайф Ердоган!?Ислямистът-Султан май живее в негов си 15 -ти век.Но така ще е-от премного"толерантност"и поклони......няма как друго да е.Следващият път да опита да пробута същия номер на Русия.

И на кой му дреме че цт била сърдита или недоволна от нещо , немецът при подобни изявления буквално ще го премести и дори няма да се коментира това в медиите. А маалите нека си недоволстват , никой просто не ги отразява.

Да вземе да свикват германците...Със волята на Султан Пердоган..Че скоро Германия, ще бъде прекръстена, на Нови Туркестан!

Турция от мизерна държава с 30 млн. население през миналия век, стана водеща европейска сила, а вие си плюйте.

А сега е мизерна с 80 млн

да прочетем, София сърдита на Германия...

Да го подкрепят от Анадола. Като става въпрос за човешки права са първи на опашката, ама като трябва да спазват човешките права на малцинствата никакви ги няма.

единственото по-страшно нещо от турския ислямист е немския фашист

Не си прав. От религиозният ислямски фанатизъм по страшно няма.Всичко което се случва в момента ТОЙ е в основата си.Може за вас коментиращите да не съм прав, но аз го виждам така.Това е друга тема за коментари ,защото сме в 21век ,а живеем в средновековието по образование и познание за заобикалящия ни свят.

Това лято или есенес ердо си отива. Вече е пътник. Коча блее след него.

Ердоган много ядове ще бере.Хайде на бас!

когато атовете се ритат, магаретата го отнасят

Мисля ,че няма да бере много ядове. Най много да забради жена си с още една забрадка.

Правилно. Знае ли се в каква насока ще му бъде речта.

Ангелино, твоите интегрирани амуджи защо не вдигат германския байрак, ма?

Коментари - Анкара сърдита на Германия заради „забранена“ реч на Ердоган | Днес.dir.bg

Анкара сърдита на Германия заради „забранена“ реч на Ердоган

Анкара демонстрира недоволство, че германските власти не са допуснали да се излъчи реч на турския президент Ердоган на митинг в Кьолн вчера.

Обратно в новината

Коментари - Анкара сърдита на Германия заради „забранена“ реч на Ердоган | Днес.dir.bg

Коментари

Вижте ,чий флаг развяват в Германия-добре е направил германския съд.

за разлика от нашите продажни бизнес копелета наричащи себе си "съдии", които позволиха на турците да създадат поредната етническа партия (откриването на арабски и с ислямски проповеди) (странно не етническа и не религиозна, но в на учредителното събрание - неБългарска и ислямска)

Германците не са дали на Султана да изрече своите велики мисли пред народа! Каква трагедия! Нищо, той ще им ги прати, мислите си, като смс-и. Платени от държавата, то се знае. О, Аллах, Аллах - на Султана дай размах!

И аз искам да ида в Турция да държа речи на българите там, преименувани като асановци. Ердоган да ми осигури една трибуна и микрофон и да спре движението. То не може така без свобода на словото. Аз вярвам, че ще ми организира един български митинг този страж на свободното слово - Ердоган. И партия ще си основа там.

Партия "ГОСТ". Тъй искам да се казва. И по всички села до Бурса църкви и параклиси да построя. Щото Бурса е пълна с българи.

тоя за къв се има бе, хора? Я да идем да основем една българска партия в Турция и да поискаме връщани на имената на българите, да видим какво ще отговори Ердоган. Пък тогава ние да му се разсърдим. Ами и ние сме сърдити, че вече близо век Турция не си е изпълнила договора да обезщети прогонените, убивани и ограбени българи от Беломорска Тракия. ДЪЛЖАТ НАД 10 МИЛИАРДА И ОЩЕ ТОЛКОВА ЛИХВИ ЗА 103 ТОДИНИ.

Време е нашето Министерство на Външните работи за сетен път да припомни на турците името на държавата ни. Визирайки нашата държава си позволяват да използват някакъв стан. Ако трябва дипломатически ноти да се изпращат, да се гонят посланици, да се затварят граници, но да научат името на северната си съседка - БЪЛГАРИЯ!

ЩЕ ГО ОСТАВИМ НАПЪЛНО ДА СЕ НААКА И ЕВРОПА, НАТО, ПУТИН, ИЗРАЕЛ И ВСИЧКИ СЪСЕДИ ЩЕ ГО СЛОЖАТ НА МЯСТОТО МУ. ШИЛО В ТОРБА НЕ СТОИ. ПРОСТО СЕ Е САМОЗАБРАВИЛ. ЗАБРАВИЛ Е, ЧЕ ВСИЧКО СИ ИМА ЦЕНА. Германия, ЕС, НАТО, Великобритания създадоха проспериращата турска икономика за 20 години. Ердоган реши, че турският народ понеже работил е автор на успеха си. Даже Ердоган пожела да седне на една маса с Г7. Даже се размечта за световен халифат и изпадна в неоосмански имперски мечти, забравяйки, че Русия му пълни касичката, България също чрез търговия и туризъм. Започна да вади нож на партньорите си, наливащи му пари. Като го отреза Путин, хотелите започнаха да се продават на безценица. Е, сега всички ще му припомнят от къде е тръгнал турският народ - от едно феодално средновековно стопанство. Ние желаехме стабилност на Турция и добросъседство, но той пожела държавата ни и ръга тука разкол.

БОГ НИ ПАЗИ. БЪЛГАРИЯ Е СВЯТА ЗЕМЯ. Това турците го знаят. КОЙТО Е ПОСЕГНАЛ НА БЪЛГАРИЯ И БОЖИЯ НАРОД, НИЩО ДОБРО НЕ ГО Е СТИГНАЛО. РАЗГЛЕДАЙ ИСТОРИЯТА НА ДЪРЖАВИТЕ, ЗАСТАНАЛИ СРЕЩУ НАС, ТЕРИТОРИИТЕ И НАРОДА НИ! ВЪПРОСЪТ Е дали БОГ няма да ни даде наказание, за да ни събуди.

Дааааа, случващото се в момента в Турция е наказанието им, че 20 години сеят тука джамии, предателства и гледат към нашата земя. Вместо да са доволни от развитието си и да живеят в мир, занимавайки се с вътрешните си проблеми... Дааа , така е, наказание. Божие.

Ердоган ще последва май пътя на Садаам.

Турция мрънка за свободата на словото. Абе вие под чалмите гънки имате ли бе?

1.Германия изнесе технологиите си и инвестира в предприятия в Турция и промени турската икономика. 2. Прие огромно турско население в 60-те и му даде немско гражданство, права, осигуровки, детски, социални помощи, наравно с германците. Но и кюрдско население прие. 3. Същите турци и кюрди превърнаха територията на хранилката си в арена на конфликти, да си решават националните и религиозни претенции. За сметка на коренните граждани, изградили мечтания живот. 4. Германия, 70 години вече плаща на цяла Европа, заради геноцида във ВСВ, с което не просто го е признала, а работи даром да го компенсира вече близо век, изживявайки комплекса си болезнено като общество. Тя съвсем естествено призна геноцида на Османската империя над Армения, но не на Турция. 5. Германия, угаждайки на Ердоган, наруши основните си закони за свобода на словото и даде на съд комика, осмял Ердоган. По негово искане и вмешателство във вътрешните работи на Германия и сферата на изкуството и свободните медии, осмиващи и самата Меркел. 6. Ердоган, отъждествявайки се с Османската империя, с което призна неоосманските си имперски амбиции, а не обявените проевропейски, се разсърди и оттегли посланика си от Берлин, при условие че там има огромно турско население. С което показа, че не му пука за турците в Германия или пък призна добрата грижа към поданиците му с двойно гражданство? При условие, че кандидатства за член на ЕС със свободно слово и демокрация! Че и за безвизово пътуване на народа си?!

Ердоган се обидил на Германия и Европа, че не му ръкопляскали и подкрепили за чистката чрез арести и уволнения на 50 хиляди високообразовани души, с което обезглави народа си от интелигенция. 18 хилядна армия от учители са уволнени, а един във форума турски гражданин пише, че тези учители били от духовенството. Какво образование тогава гради Ердоган, ако е така, на база религия? И то различна от европейската и заклеймяваща я???? Но искал безвизов режим за възпитаниците си, образовани от религиозни имами, тълкуващи европейската религия като друговерска, достойна за унищожение и убийства ???!!!!!

Заради силата си, че удържал бежанците, Ердоган поиска от Германия да станела трибуна и микрофон на неговите речи към турците, отглеждани в Германия. БОЖЕ, КАКВА НАГЛОСТ!!! Да ползва чужда държава, обогатяваща неговата и народа му за плац-дарм на протурски, обединяващи турците на база религия, отричаща и заклеймяваща религията на страната спонсор, микрофон и обогатител - Германия. И казва, че му забранили свободата на словото!!!ТОЙ, ДЕТО ЗАКРИ ТВ МЕДИИ, РЕДАКЦИИ НА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ НАД 1000 В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА, ТОЙ, ДЕТО АРЕСТУВА, СЪДИ И ВКАРВА В ЗАТВОРИТЕ ЖУРНАЛИСТИ???? Искал свобода на словото в Германия, да подстрекавал турците, котуркани, отглеждани 60 години в Германия и ако се надигнели да се саморазправят с кюрди, това да е за сметка на немската държава и сигурността на немското население???!!! ИЗУМИТЕЛНА НАГЛОСТ!!! ГРАНИЧЕЩА С ПРОФАНЩИНА ! С ФАНАТИЗЪМ, С АГРЕСИЯ!!! Ами, Ердогане, като искаш да четеш речи на твоите турци, прибери си ги в Турция, бе! КОЙ СИ ТИ, ТА ЦЯЛ СВЯТ ДА ТИ СЛУЖИ? С КАКВО ТИ Е ДЛЪЖЕН СВЕТА? ТАКОВА ПЛИТКОУМИЕ И НЕБЛАГОДАРНОСТ показа към държавата, която ти наля инвестиции и пари чрез приетите турци! Държавата, която ти налива пари св туризма, икономиката...! ЩЯЛ СИ ДА ПУСНЕШ БЕЖАНЦИИИ???? ОООО, САМО ЕДИН ЕДИНСТВЕН ХОД НА ЕС И СИ АЛТ - ЗАТВАРЯНЕ НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАНИЦИ!!!!!

ЦЯЛОТО МАЛОУМИЕ, НАГЛОСТ, АГРЕСИЯ, ВМЕШАТЕЛСТВО В ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, НЕБЛАГОДАРНОСТ КЪМ ГЕРМАНИЯ, което показа за последните няколко месеца Ердоган и безпрекословното приемане на постъпките му, че и възхваляването му във форумите тук от български граждани, изживяващи се като турци, както и коментари от Турция, показват, че исляма изкривява логичното мислене и прави хората му не просто неадекватни, а нагли, неблагодарни, искащи всичко, агресивни и войнстващи. Досега имах друго мнение за тази религия и обикновените хора. НО ВЧЕРА бях смаян от възторженото малоумно самочувствие на форумстващите от турските партии и Турция в ДИР-а. Тези хора не ги ли заболя за арестуваните хора, за съсипаната интелигенция, създавана поне век, за обезглавения турски народ, който може да стане лесна плячка на чужди агресивни намерения??? Надали толкова много хора са възпитаници и подръжници на Гюлен. Хората на науката, изкуството и бизнеса са водени от други човешки норми и изисквания. Едва ли от една личност. Това е безкритичност, присъща на простолюдието, поддаващо се на манипулации и култове.

ОТ ВСИЧКО ТОВА СЛЕДВА, ЧЕ ИНТЕГРАЦИЯ НА ТУРЦИ Е НЕВЪЗМОЖНА! ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ С ТУРЦИЯ - НЕВЪЗМОЖНИ, ПОРАДИ ИЗКРИВЕНО ИСЛЯМСКО МИСЛЕНЕ И НЕПРЕДСКАЗУЕМОСТ! ТЕ СА СРЪДЛИВИ, НЕВИЖДАЩИ МОЗЪЦИ, НЕ ЗАЧИТАЩИ ДИПЛОМАЦИЯТА И ПРАВАТА И ИНТЕРЕСИТЕ НА ДРУГИТЕ. ПРОСТО ПАПЛАЧ!

Социопатът самозабравил се ислямистки шут Ердоган, май бърка Германия с Кипър. Това с признаването на арменския геноцид от Германия преди няколко седмици не му казва нищо, май. Иска ми се пак да пробва да изнуди Европа с пускане на бежанци, и нека се озори малко моята страна. Време му е да види ясно и другото, по-недружелюбно и не толкоз търпеливо европейско лице...

Тука някои уплашени душици треперят , че ако Турция пусне свободно мигрантите и ние ще изчезнем. Спокойно. Тежко ще е , но е по-вероятно Турция да ичезне.

радвам се че има и оптимисти.. но положението за нас никак ,ама никак не е добро...

Турците изнасят демокрация вече и в Германия. Ашколсун.

простия турчин му се размина на косъм и сега си въобразява че е богопомазан но ако продължава да хапе ръката която го храни в скоро време ще му проснат кожата за назидание на останалите ненормалници

Германците да разкарват меркел по-бързо и да се събуждат от летаргията защото там в Германия много почна да мерише на неоосманизъм...

къв си ти бе сопол та си тръгнал да даваш акъли

Анкара се опитва да диктува какво и как да става в Германия????? Ха сега да видим ЕС каво ще направи?????? Ще клекне пак или е вече време за събуждане от сладък сън???

ганьо ти си клекнал на Местан а Европа винаги се е подигравала с турците и ги е използвала по предназначение

А дано се окажеш прав в бъдеще, но за сега това не се вижда "клекнал"????

Някой знае ли защо Българските изселници се въоръжават в Бурса. Май ще превземат Константинопол от вътре..

Кой се въоръжава в Бурса??? Май не знаеш за какво говориш... Никой не смее да каже нищо против ердоган в турция... всичките ги е страх....

При тези интеграцията е невъзможна!

майко мила какво ни чака след 2 м,ясно е че искането на Ердоган за безвизова Европа ще получи отказ...хорааа... стягайте се ,приготвяйте се...никой ,ама никой няма да ни защити...Отново ще трябва да спрем мюсулманите по пътя им към Европа,но този път едва ли ще успеем...Сърбия например укрепва границата с нас...защо ли....никой от нашите управници не иска да предупреди за сериозността на положението...но е сигурно че вече взимат мерки за себе си и семействата си...

Тук пиле няма да прехвръкне. Обещавам! Свобода или смърт!

ясно е ,че този човек ще върне Турция с години назад.и сега заблудените по митингите ще се осъзнаят на къде тръгва държавата им.и тогава ще се обърнат срещу него.и тогава му е сигурно свалянето от власт.

Турция и по- точно Ердоган започва да прекалява! Ще кажеш, че целия свят му е длъжен за нещо. Всеки ден пищи за нещо и раздава заповеди наляво и надясно. Егати наглостта! Турците като искат да го подкрепят да отиват в Турция, а не да ми правят демонстрации в държава, която по никакъв начин не е длъжна да им търпи разветите знамена. Пък и нагло искат гласът на Ердоган да оглася немските земи, така както грозните им джамии ехтят навсякъде. Ама ха!

Изгонване на всички ислямски прасета вън от Европа.

и как да стане? след като ботушарова-еврейката само дебне за сметка на отвореното общество на сорос - бандита урудлив?

Най-лошата прогноза е,че рано или късно ние ще попаднем в окото на бурята. И няма кой да ни помогне.

и защо да има, когато неграмотни турци, бхк и отворено общество на предателите ви управляват? народ от предатели!!!!

за съжаление повечето хора си нямат и представа, че вече сме в него...до края на годината България може и да я няма...

зелените=ердоган

Ердоган взе много да се дърви.напълно нормално е да се съгласува със страната домакин текста на речта която ще се излъчва на живо.щом в нея се съдържат пасажи предизвикващи конфронтация със кюрдите и призиви за връщане на смъртното наказание.

ти кога видя пасажите от речта и какво съдържа бе мамул прост?

А ти да не си я писал, че знаеш нещо, кукуруз смотан?

Манаф ли си или соросоид?

Чалмите не са ли много нагли да си развяват байрака където искат?

анкара =берлин

турците в германия са най голямото доказателство, че мюсюлманите не могат да се интегрират в западното общество дори и след поколение и не защото нямат възможност а защото не искат. толкова много забрадки не можеш да видиш и в анадола.

Защо така страната на "свободното" слово забранява реч на най-големия приятел на меркел и юнкер? на мен би ми се щяло да чуя речта. бхк какво ще каже по въпроса за "евроатлантическите ценности" не са ли нарушени? ти как мислиш, цензуре на клинтън и негъра? това не е ли като обратното на регистрацията на дост?

МЕРКЕЛ ДОЛУ!!!

Казах и на Меркел ,че Ердоган сам си организира атентата,а тя не вярва. А Вие?

Истината е,че Германия сваля гащите все по-надолу.

Тя отдавна е без гащи и е като беззъбо куче. Остава само да й се отреже врата и да се приключва с агонията

Ашкулсум на фесовете, знаят какво искат и как да го постигнат. Ние можем само да гледаме и да завиждаме. Фесове , кравари и бежанци са бъдещето не насраната Европа начело с Германия!

МИ колко са турците там, а? 6-7 милиона има а? Или вече са доста повечко, а?

А бе тия анадолски цървули за какви се мислят, но явно е един народ колкото е по прост, толкова е по нагъл, но скоро ще ревнат друга песен.

от цитата -Но мисля, че отношенията между Германия и Турция са толкова близки и толкова дълбоки !!!! всички знаен за обичаите на турците и след това признание на немците смятам ,че трябва да им изпратим вазелин като хуманитарна помощ...и то мнооого . срамммммм за немцте ,егаси падението

ДирА, и на вас не ви е леко хора... А ние също сме хора. Ще дойде време да не помним своите герои. Героите на новото време.

Хайде и Германия не вземе да се разсърди на Ердоган, че изнудва ЕС за визите и да се нареди на всеки турчин, лоялен на диктатора да напусне пределите на ЕС в тридневен срок! Да се направят границите на съюза истински, а не бутафорни!

от Германия турците да видите как ще клекнат. те разбират само от камшик и ритник. има достатъчно Европейци които да вършат работата вместо тях

Няма такова нагло нахалство! Как ще е "длъжна"Германия или която и да е др.страна,да излъчва лайф Ердоган!?Ислямистът-Султан май живее в негов си 15 -ти век.Но така ще е-от премного"толерантност"и поклони......няма как друго да е.Следващият път да опита да пробута същия номер на Русия.

И на кой му дреме че цт била сърдита или недоволна от нещо , немецът при подобни изявления буквално ще го премести и дори няма да се коментира това в медиите. А маалите нека си недоволстват , никой просто не ги отразява.

Да вземе да свикват германците...Със волята на Султан Пердоган..Че скоро Германия, ще бъде прекръстена, на Нови Туркестан!

Турция от мизерна държава с 30 млн. население през миналия век, стана водеща европейска сила, а вие си плюйте.

А сега е мизерна с 80 млн

да прочетем, София сърдита на Германия...

Да го подкрепят от Анадола. Като става въпрос за човешки права са първи на опашката, ама като трябва да спазват човешките права на малцинствата никакви ги няма.

единственото по-страшно нещо от турския ислямист е немския фашист

Не си прав. От религиозният ислямски фанатизъм по страшно няма.Всичко което се случва в момента ТОЙ е в основата си.Може за вас коментиращите да не съм прав, но аз го виждам така.Това е друга тема за коментари ,защото сме в 21век ,а живеем в средновековието по образование и познание за заобикалящия ни свят.

Това лято или есенес ердо си отива. Вече е пътник. Коча блее след него.

Ердоган много ядове ще бере.Хайде на бас!

когато атовете се ритат, магаретата го отнасят

Мисля ,че няма да бере много ядове. Най много да забради жена си с още една забрадка.

Правилно. Знае ли се в каква насока ще му бъде речта.

Ангелино, твоите интегрирани амуджи защо не вдигат германския байрак, ма?