Поредна порция бомбени заплахи, този път в училища в шест области

Учебните заведения са евакуирани и затворени. Експерти по киберсигурност се събират утре в Бургас

Обратно в новината

Коментари - Поредна порция бомбени заплахи, този път в училища в шест области | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност това не е ли опит да се провалят изборите, т.к. заплахите основно отиват към училища, където пък след два дена ще бъдат изборите.

С тия приказки, че Русия е виновна за затворените училища, следващото поколение русофили са ясни, хихи. А иначе в хамериканската действителност всеки ден се убиват деца из гимназиите им... Без предупреждения. Но нищо де, хамерика е добра. Иначе цялата история е смешна.. Отвсякъде!

Всичко е ясно. Това е добрата стара методика на МИ6 и тайните служби да настроят общество срещу Русия. Така беше с Ирак. Измислиха някакви лаборатории в Лондон с рицин и тайни агенти на Саддам. След 15-20 г. Ще излезе наяве.

Путински тролове, вие сте най- големите български предатели, ако изобщо сте българи а не от друго потекло, пфууу

Ако са американски троловете ,явно според теб няма да са предатели,така ли?

Американските върколаци виждат накъде отиват нещата с партиите на послушниците им Герб+СДС и ПП+ДБ и почват с отиграните им номера

Това с имейлите е познат братски руски номер

Решението е лесно - слагайте по един филтър да се трие всеки имейл с думата бомба.

Моля, не плашете щрауса, че пода е бетонен...

Помните ли покрай Ковид истерията, как в нито една търсачка нямаше информация, какво се случва и който посмееше да пусне информация или да се противопостави на сценария на американците, биваше изтрит, спрян и охулван. След време пак си изплува информацията кой - безнаказано тормози целия свят.... Това си е патент на САЩ.

Ама естествено, че американците ще си тормозят съюзниците...

Ти, на колонизаторите ''съюзници'' ли и викаш?! САЩ-исаните са ти съюзници?! Ама, мноо си зле, мнооо!

Абсолютно. Както и да го гледаш, САЩ са най-добрият възможен съюзник на този свят, поне през последния към век и половина. Всички техни съюзници са водещите страни в света, за разлика от приближените на твоята любима Русия, които изтърпяха какви ли не беди през последните 80 години. Малко като демокрацията - добра, лоша, това е положението, по-добра система от нея няма измислена.

Това не е руска атака, това е заговор, за да може да гласувате за Кирчо-Тъпирчев, .... ДБилите и Гърбавите. Имейлите са от САЩ-саните! Русия не би заплашила български деца. Никога!

Следата е ясна и води към НПО-тата, на Козяк

Вярно е, те заплашват само украински деца. Даже и бебета.

Пращат заплахите през випиен ама от скъпите и няма хващане . Айде , нали направиха отдел кибер престъпления към ГДБОП , да си оправдаят заплатите и да свършат нещо . Стига са гледали на хората хуищата от снимките в телефони и лаптопи .

Там всичко е с купени дипломи и книжки, какви знания дириш?! Куц Коп в мозъка.

Преди 6-7 години PayPal ми ограничи плащанията ми до 100 евро,заради опит за проникване в сметката ми от град Красноярск, Русия.Пратиха ми карта с улицата и местонахождението на компютъра, откъдето е станала атаката.

Да живее демокрацията всеки може да си прави каквото си иска, това е супер.

Империята на злото /Руzzия/ в действие...

Пази,Боже,от българските кибер експерти! Трети ден и не могат да разберат десетките имейли!!! Атаката срещу пощата им отне 2-3 месеца да поправят щетите!!!

До кога ще се връзвате на тоя спам? Съвсем сте откачили. Станахме за смях.

Колко време малоумниците в МВР ще раследват 1 имейл. Некадърници.

След като емайлите идват от gmail а САЩ са ни съюзници защо ДАНС и ФБР не изискат от Гугъл подробна информация -откъде са пуснати, как, с какъв клиент и т.н. Те 1000% имат тази информация! Явно някой няма изгода от това....Кой ли....Сами се сещаме!

Искаш ли да ти пусна имейл от gmail, ама преди това да мина през 2-3 VPN-a. ща ми фанеш опинците...

А ми изпрати един два е-мейла на ФБР, ЦРУ, американското посолство или някоя друга такава организация, та да видим дали няма да те изловят по терлици!

И на децата вече е ясно ,че българските политици правят тези номера преди изборите- всякакви средства са "позволени" в тази "борба" за народен глас или против него!

Подозираме, че АМЕРИКАНСКИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ стоят зад бомбените заплахи. Световните DNS сървъри и пощенските сървъри са собственост на американски компании. Всеки браузър, всеки имейл-клиент, всеки уиндоус по света връща обратна шпионираща информация до микрософт. Допълнително новите версии на микрософт-уиндоус имат вградени шпиониращи модули, които следят всяко действие на жертвата-потребител. Невъзможно е да се изпрати анонимен имейл, без американските империалисти да разберат за него. Следователно бомбените заплахи се случват със съгласието или по волята на американските империалисти, които искат да лапнат ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!!

Защо не се гръмнеш или най-добре отиди в Рассия? Ане защо никой ме бяха към Русия а всички ходят в лошата Европа и Америка бе? Малоумни тролове.

Създаваш Паника по Всички медии като съобщаваш непрекъснато за някакви заплахи към училища! Забавяш разследване на Сървъра на изпращане и Реалното местоположение на Изпращача на имейлите! Това отнема реално Минути да бъде установено! Обявяваш че Русия атакува българските училища и ученици по всички медии ,които Не Задават въпроси! Оставяш името Русия да циркулира по медиите максимално дълго....Без Никакви доказателства разбира се! Накрая,когато утихне.... или просто се архивира целият случай или се показва някакъв Руски сървър като изпращач на заплахите....използването на Сървър от всяка точка на Света , включително Русия ,струва няколко лева Месечно! Така работи Пропагандата в България,където журналистите и част от политиците са Оперирани от професионализъм и съвест!

Те, така действаха и срещу Тръмп. Тое ясно, че идеята е на САЩ-исаните и техните НПО-та в БГ.

Путин праща имейли,за да не учат децата.Оттам да затъпеят и да ни падне стандарта на живот :)

Вече го имат от Бургас. Спам фолдер се казва.

Ама те не знаят какво е това! Отворили го....

Айдееее, изгърмеха пачките на тия дето плащат за гласове на изборите... Парите са дадени -избори няма да има! Два - три пъти така и край с купуването на гласове...

Като е само една заплахата за страната, вероятно е хлапашка игра. Сащ сигурно вече му знаят името и ще информират нашите безстрашни киберисти.

Всичко това е защото журналистите дават гласност. Че даже и 1:1 текста на мейла разпространиха - да може всеки луд да го копира и разпрати :) Ама идвало от Русия.... ми аз мога да пратя подобен мейл от САЩ, Германия, Франция... само кажете от къде искате да дойде? Ако не се дава гласност на тези неща - келешите ще спрат. В момента някой си прави бъзици постоянно, и няма да се спре. Ще спре само когато не получи внимание. До сега не им беше идвало на акъла да пишат на мейл за бомби... е, вече им дадохте прекрасна идея. Ся преди класна, контролна и т.н. вече ще имат ново поле за изява :) ВПН-че на телефона, фалшив мейл акаунт някъде и айдееееее гледай кво става.

Братските руски хакери нямат умора.

Някой си прави ташак с нашите глупаци,да гледа колко им е акъла.

Този път видяха лично как Путин натиска бутона "отправлять" на мейла дето е изпратен

Едно време на тези "злоумишлени" имейли им викахме СПАМ и ги игнорирахме между другото не се ли оказа, че американски хакер стои зад имейлите? И естествено наш'те "експерти" заподозряха, че става дума за руска хакерска група...

Герберите провалят изборите-тиквенски методи..

Не са герберите,а ПП и ДБ .