Пореден сблъсък между Гешев и Йорданова преди дебата за освобождаване на обвинител №1

Правосъдният министър изрази очакване съветът най-после да изпълнят законовото си задължение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жа жалост гешефта остава.... майка му и каскет...

Айде махай се бе серсемин... др. Божков се изпоначака човека, па и пари бол е дал...

дъвче едно и също,но срещу господарите му нито дума

Тази само може да разказва вицове на кокошките на село. Треторазряден адвокат. Партията на Шорош толкова си може. Един кадърен не могат да изкопаят, тръгнали Гршев да свалят.

само като видиш простоватото личице на министърката,дори без да слушаш глупостите,които говори,ти става ясно що за правосъдие има в България

мачкай Гешев!!!

Пълне майтап, в такава държава за съжаление живеем. Всеки гледа кокала да хване и да овладее силовите ведомства. За съжаление са прави някои другари, власт се взима с кръв!

НАДЕТО - ХАСКОВСКОТО ПРАВНО ЧУДО И БИВША СЕКРЕТАРКА АНА МРАВОЯДА БОЙКИКЕВ.

Да, защото като видиш миловидната физиономийка на Гешефт и мед ти капе направо. Тъпо племе, заслужаващо си всички несгоди!

Каскет, шибни й една морда на тия пиростия, па да млъкне поне!

Надежда Йорданова е от Кубрат.

А този може само престъпници да произвежда, и да пуска както се вижда, явно е че Ппрокуратурата не работи за хората , а против техният интерес, КРАДЛИВИ < КОРУМПИРАНИ УРОДИ< ГЕШЕФ - БОКЛУК! Мразим го пез пари, да знаете!

Не съм фен на Гешев,но се защитава с факти ,докато министърката очевидно е с ниска правна култура .Гешев определено заслужава поста си щом няма един свестен юрист,който да обори тезата му.Цялата тая процедура е фарс и определено Гешев печели от това.Време е това недоразумение Йорданова да спре с медийните и недоказани съждения ,които се опитва да наложи.Гешев не е идеален,но определено печели симпатиите ми по начина по който се защитава

Незнам от къде има диплома за юрист свинята Пеги , НО СЕ ВИЖДА ЧЕ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОСТВО ПЛАЩА ДОБРЕ.

Министърката и Гешев се харесват- подават си топката и голяма борба пада! ДБ отчита борба и чака грант, а Гешев , все пак добър юрист, показва на жълтопаветните, че само с мързел не може- трябва и да учат още доста и да работят!

Прокуратурата е образувала проверка срещу Лена заради договор на ББР отпреди една година. Ако има някаква щета за държавата от този договор, то който го е подписал нека да си носи отговорността. НО ПРОКУРАТУРАТА НЯМА ЗА ЦЕЛ ТОВА! ЗНАМ какво се случва, защото познавам системата и съм го изпитвал на гърба си. А се случва следното: Мутрата или Свинята (Борисов или Пеевски) е натиснал копчето на Гешев и той е завъртял бухалката. За този договор се говори от година и никой не реагираше. Сега изведнъж, когато правителството на Кирил Петков падна, прокуратурата бе активирана. Наглите са решили да довършат Кирил и Лена. Така работи мафията — показно унищожаване и смачкване за назидание на всеки, който се осмели да посегне на интересите на мафията! Това няма нищо общо с правосъдието, защита на обществения интерес или търсене на някаква справедливост. Както навремето, когато мутрите пребиваха, режеха уши и убиваха — ако не си плащаш или не слушаш. Същото е. Сега в ролята на мутрите са институциите на мафията. За сравнение — същата прокуратура НЕ видя нито веднъж данни за престъпления, корупция и щети за държавата в десетките сигнали на БОЕЦ срещу Борисов, Пеевски, Доган, Станишев, Каракачанов, Карадайъ, Цацаров, Гешев, Цветанов, Пламен Георгиев... За Къщата в Барселона, за Пачките и Кюлчетата, за апартаментите и балконите, за 16-те милиарда източно ДДС, за трите милиарда, закопани в ТУРСКИ ПОТОК, за схемите на ЛУКОЙЛ, за сараите на Доган и т.н. В случая, след като прокуратурата и бригадите на мафията са се нахвърлили срещу Лена, значи им е бръкнала в интересите здраво и заслужава подкрепа. БОЕЦ казваме след нашите действия: “Щом свинете квичат — значи сме на прав път". Лена Бориславова, щом свинете квичат сега — значи си на прав път. В случая имаш моята подкрепа. Дерзай и бой до дупка! 04.07.2022 г.

Това с "Гешев все пак добър юрист" истински ме развесели.

При този ВСС най много да го приперат.

Аз съм много син избирател, но тази е много отвратителна жена! Очаквахме много, но получихме….голямо нищо.Не съм фен на Гешев.

Прав си. Гешев е много отвратителен

ТОВА ЛИ вИ Е ПРОБЛЕМА ТОЧНО СЕГА И ТОЧНО ВЪВ ТОЯ МОМЕНТ ВИЕ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАКВО СЕ СЛУЧВА ВЪВ ЦЯЛА ЕВРОПА ИСКАТЕ КРЕДИТ НА ДОВЕРИЕ ИСКАТЕ ПРАВИТЕЛСТВО ДА ПРИЕМЕТЕ ЗАКОНИ КОИТО ТРЯБВАШЕ ДО СЕГА ДА СТЕ ЗАБРАВИЛИ ,ЧЕ СТЕ ГИ ПРИЕЛИ И ДА СТЕ ЗАПОЧНАЛИ ДА ПОЛУЧАВАТЕ ПАРИТЕ ЗА ВЪЗТАНОВЯВАНЕ НА ИКОНОМИКАТА ОМРАЗНА МИ ДА ГЛЕДАМ ГЕЛОСАНИ МИНИСТРИ И ДЕПУТАТЧЕТА СЪС СКЪПИ КОСТЮМИ И ГЕЛОСАНИ ГЕЙОВЕ ПО ТИЯ ТВ.КАНАЛИ ВЗЕМЕТЕ И РАБОТЕТЕ ЗА ТАЯ БЪЛГАРИЯ ПО ЦЯЛ ДЕН СЕ КАРАТЕ ВЪВ ТОЯ ПАРЛАМЕНТ ВСЕ ЕДНО СТЕ СЕ СЪБРАЛИ НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР АКО ХОРАТА ИМ Е ЯСНО КАКВО ПРАВИТЕ ТАМ ГОРЕ СЪС КАМЪНИ ЩЕ ВИ БИЯТ ГОВОРИТЕ ЗА МАФИЯ МИ КАЖЕТЕ Я КОЯ Е ТАЯ МАФИЯ ТЯ СИ ИМА ИМЕ ПОНЕ ТАКА СИ МИСЛЯ АЗ НЕ ДАДОХТЕ ПАРИ ЗА ПЪТИЩА И ПРАВИТЕЛСТВОТО ВИ ПАДНА КРАДЕТЕ КАТО ОБЕЗУМЯЛИ ТАКОВА БЕЗОДГОВОРНО, НАГЛО И БЕЗХАБЕРНО ПРАВИТЕЛСТВО БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛА НИКОГА

И аз бях син избирател и виках ''кой не скача е червен'', но след 30 години най-после прогледнах за действителността. Кристално ясно е - от запад няма да получим нищо добро.

А нерезът Г€шев ?

Багажа на тази не е по добър от това на Лена Бориславова,и със сигурност ще си иди преди Гешев

Г€шев е толкова добър юрист, че провали делото КТБ, та Пеевски и компания разграбиха активите на банката :)

Не че съм фен на Гешев,но по интелегенто отношение той е по добър от целия министерски съвет вкупом заедно с мин председателя

Като полуразбито и вече паянтово бившо чинге считам за необходимо,че този не особено компетентен юрист назначен за главен прокурор е с класа над онези,които искат оставката или отстраняването му. Нещата са повече от елементарни , но за хора разбиращи занаята и мислещи не за джоба си и партийните интереси, а за интересите на обществото. Решението е чрез промени в някои закони- НПК,НК,ЗСВ и може би още малко, да се отнеме възможността на гл. прокурор независимо как му е заглавието да издевателствува с правото и жертвите.Сега той е силен,защото от него зависи решението на всеки казус и му дреме на дедовият.Ако, решенията на районни, градски, окръжни, апелативни и нам кви си прокурори подлежат на съдебен контрол Гешев ще се озъби,като наритано куче и ще си търси работя някъде другаде,защото риска да бъде осъден се повишава.Не да бъде отстранен, а да бъде ОСЪДЕН! Но, те са простички и незаинтересовани- " враговете" му ,които го направиха недосегаем.

Кака Надка Пишман Юристката е гола вода на тема право. Подходяща е само да посещава боксови мачове в затвора. Може там да носи кафета на началниците

ако ти не гледаш да хванеш кокала ела да ме хванеш за накокаления

Как тая тьотка той не знае мотивите дето сама ги е внесла. Помня заседанието. Ъъъ, амииии, Ами ....ъъъъ то там в документа пише.

Хайде моето момче извади доказателсто годно за съда че Пеевски има нещо общо с фалита на КТБ. Хайде да те видя-ама излизаш публично с името и лицето си.

Голям цирк се разиграва на това събрание. Определено ДИР са спестили някои интересни забележки, които недвусмислено показват, че кака Надка е спусната на поста без да се вземе в предвид, че като юрист е кръгла нула. Членовете на този съвет сигурно не им го събира акъла, какви членолапачки се поставят в управлението на държавата. След въпрос на члена на ВСС - Атанаска Дишева - която попита правосъдния министър има ли устни или писмени разпореждания от Гешев по отношение на публикуването на прессъобщения с извадки от СРС. Надежда Йорданова призна, че писмени указания на Гешев няма На въпроса: има ли доказателства, че Гешев е издал устни разпореждания - правосъдния министър призна, че няма..., но тя изхождала от правомощията на гл. прокурор. След това, кадроваци от ВСС попитаха Йорданова: От къде имате информация, че гл. прокурор е разпоредил нещо? - Надежда Йорданова не успява да отговори на този въпрос.. Членовете на ВСС попитаха министъра как е възможно да твърди нещо без да има доказателства - Йорданова обясни, че няма доказателства, това били предположения.... Гешев поиска от правосъдния министър да посочи къде в законодателството има текст, който дава правомощия на гл. прокурор за устни разпореждания. Надежда Йорданова не можа да каже нищо - запази мълчание.... Кака Надка Секретарката е толкова проста и посредствена, че не съм сигурен, че и за секретарка става.

преди туй,мекици ли е продавала, на пазара?!

_stankow

Доволно се усмихват и двамата. Ясно колко ще го "свалят" ...

Слушах около час дебатите. нитод една щета не беше инвокирана като мотив за отстраняване на Гешев. По принип съ против Гешев, за товва че се назначават като юристи с приравнено образование по Право. Професор Янаки Стоилов е следвалод а атакува някаква си наредба която дава това право като неконституционна. В законите няма подобна разпоредба. саият Гешев е бил лъжен да приложи в това отношение конституцията и поиска спирането на назначения на завършили Школата Симеоново като юристи. Там право не се изучава както в ЮФ, а само държатпнякакви приравнителни изпити за юристи. поставя се един такъв въпрос който ВСС следва да разнищи, така че да излезе с чест от тези дебати: за отдане на тази наредба и прентазначаване на подибни прависти таъ където им е мястото. То не е в правосъдната систеа , а в изпълнителната власт!!

Според мен по подходящо е да я наричат Невежа Йорданова.

Една от главните му вини е,че като наблюдаващ прокурор допусна фалирането на банка КТБ,където вероятно и той има участие в разграбването й от мафията.

_stankow

Така е. Ама къде са резултатите ? За какво ни е тази интелигентност, ако не води до резултати ? Или престъпността намалява ? На всеки 4-5 блока си има наркодилър, всичко е разпределено. Ходи, крещи, бие гражданите. Налага свой ред.

Ми, държавата да е ангажирала утвърдени адвокати вряли и кипяли в битките срещу прокуратурата за да из разкажат играта. Тази надка коя е? Някоя от обществените ли.....

без пляс...

Правосъдната Надка е много тъпа пача която няма пипе ЗА правист камо ли за министър тя даже ЗА магистрална труженичка не върви

Оставка и затвор за този Шизофреник Гешев. Нагла, проста и противна личност. Всички Мутри от ГЕРБ, ДПС,БСП и ИТН в пандиза....

Модерното ляво само това повтарят като папагали - оставка. И кой ще слагате на негово място, нещо предложения? Осрахте се до ушите, и още плямпате. Ще играят шамарите накрая.

Какъв сблъсак е това, по-скоро прилича на валяк гази кокошарник!

Не виждам тия перхидролен пудел да се смее, по-скоро буди усмивки у Гешев!

Надето този път налапа бахура на Гешов до топките му проста кофталамба е тази пача

Тази е болонката на хр.маджов .многоооо са гнусни и двамата

разменили си остри реплики. Той й пожелал успех, тя го наругала. Е май тя е била с острите реплики....

на секретарката "христо обади се на маджо"

Обективно Гешев е по-добър вариант от някой демократ наркоман.