Получихме над 110 хил. дози ваксини срещу COVID-19

Веднага са разпределени към регионалните здравни инспекции в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да разбираме ли че веднага 50% от модерна и 40% са оставени за София, нашата столица? Който не вярва, да следи сайта за вируса

Нещо, което ще ви кажат с половин уста: - ваксините няма да спрат ковид - можеш да се заразиш 2ри път - разпространител си на вируса дори да си ваксиниран - вирусът може да те убие, но малко знаят защо само някои. предполага се, че е заради придружаващите заболявания, но не могат да обяснят защо здрави хора умират. - все още не се знае какви са вторичните ефекти след заболяването.

Тия на Опел Астра и Жонсон Контролс защо изобщо ги броите?! И двете към момента не са разрешени за прилагане.

Защо получаваме още Астра, след като е ясно че ЕС я спира. Янсен е същият боклук

Ти колко искаш да оставят? След като в София живее половината население на страната

Ваксината не те предпазва от смърт от ковид (има такива случаи), но пък може да ти докара инфаркт, инсулт или тромбоза в краткосрочен план, в дългосрочен - тепърва ще има изненади.

Голяма работа свършили! Само преди 2-3 седмици чакахме на летището, едва ли не с хляб и сол, 30 000 ваксини Пфайзер. Същият ден, в Румъния пристигнаха 330 000 ваксини Пфайзер.

С тази Астра в Англия вече пандемията приключи. Хиляди животи са спасени. Могат да си продължават живота по старо му и могат да посрещнат европейското по футбол. Могат да минимизират вече последствията за икономиката. Та кое е боклук? Опорните точки на троловете?

ЕС не спира нито Астра Зенека ,нито Янсен.Дир пак пише глупости и манипулира хората

Всичките Астра/Зенека да се боцнат на мама Майдел!

Като си говорим за опорните точки на троловете, айде стига глупости! Докато в други държави се тормозят за 100-150 заболели на 100 000, в Англия преди 3 месеца бяха над 800. Вълната там отдавна мина, сега го приписвате в опорките на ваксината. А да не говорим че про-ваксъра на Англия, Борис Джонсън, каза че не ваксината, а локдауна е помогнал.

Огледай държавите, където ваксинацията не върви и как е вълната там. Ще откриеш коренна разлика с Англия.

Аз съм ваксиниран и си чакам втората доза. И не съм единствен. Така че има за кого.

Борис Джонсън: "The reduction in numbers... has not been achieved by the vaccination programme... " "Намаляването на случаите... не бе постигнато от програмата за ваксиниране... "

БЪРЗО КОВИДИОТИ, ОТИВАЙТЕ ДА СЕ БОЦКАТА С ДОЗИ ЗАЩИТА

Аз си чакам втората доза Астра и ми дреме на шлифера за антиваксърите. Колкото повече антиваксър - толкова по-малко антиваксъри - народна мъдрост...

ли внос на противогрипни ваксини? За противоковидни се разбра.

Е за чий са ви толкова много?!? Ковидидиотите нали се пробиха, още ли има за втора боцка?

Може да те изпратим в отвъдното, след 2-рата доза. На добър час!

Ми оди да се боцнеш бе, кво чакаш?! Да умреш от чакане ли, или некой на крака да ти я донесе у вас? Това ли чакаш? Или да капне мед от небето!!

Абсурдно е. В с. Горнодолнино, с население 16 човека, трябваше да пратят поне 40000 ваксини.

Боцкаме се с дози за защита на родителите ни, децата, приятелите, колегите. Тях пазим, не себе си.

Някой знае ли колко души в България са ваксинирани до момента ? Няма значение с каква ваксина

"The reduction in numbers... has not been achieved by the vaccination programme... the bulk of the work in reducing the disease has been done by the lockdown"

Преди два дни имаше информация , че спърва и втора ваксина са имунизирани около 130 хил. човека

Откакто има Ковид друг грип няма.....

Ако чуем. Печели всеки 1 на 1 млн скачаме да търкаме билетчета, пускаме тото и т.н. Като чуем мрат 1 на 1 млн от ваксина почваме да бягаме като дявол от тамян. А двете неща са едно и също нещо просто стадото действа на хаотично. Последователно и премерно решение е съждението, че от болестта си отиват 4 на 100 от ваксините си отиват 3 на 1 млн. Опция 1. Живеем с вярата, че ще сме от 96те процента и като се разболеем не се вайкаме. Опция 2. Живеем с вярата, че ваксината е по-добрия вариант и не се страхуваме от странични ефекти.

Някoй

Ангелов: през май ще има възможност да се правят по 50 000 дози на ден, а през юни - по 55 000. Тогава вие няма да сте на власт, така че можете да обещавате и по 100 000 на ден. По 50 000 на ден - прави общо 1,5 млн. дози на месец. Кой ще достави толкова? Сега идват по 150-160 000 на всеки две седмици, тоест 350 000 на месец! Кой ще ни достави 5 пъти повече?

Някoй

по принцип си прав, но грешиш в цифрите. Не умират по 4 на 100 от болестта. Умират под 0,04%. Смъртността е доста ниска. Някой хващат и прекарват болестта дори без да разберат. Ама тях никой не ги брои.

Някoй

а само с първа бяха към 500 000. Борисов беше обещал до изборите да са 1 милион. Пак излъга.

Някoй

преди дни Тулупът обеща до есента да са 4 милиона и да имаме стаден имунитет... което също е лъжа. И 2 милиона няма са има до септември.

На 7-ми януари съм се записал при Джи пи- то и чаками ли чакам.... Бях номер 21... Само, че с разни астри , опели и тн не искам... Не че нещо, но да чакам още 3 месеца за втора игла - някак не ми се струва нормално...

Викаш ваксинацията е по-принцип руска рулетка и хазарт, където си пробваш късмета?

Славо казано ваксър

Днес за втори път си отменям часът за ваксинация и за втори път съм излъган, че има избор на ваксина!!!!! КОГА ще го има??? Беше през март, после стана април, сега ще е през май!!! Да ви еба майката нещастници! Нали уж пазихте на взеки втората игла, пък сега се оказа, че от 130000 ваксини 100000 ще са за втора игла пък само 30000 били свободни. А да пукнете дано!

е ти като не си се.. май по-бързо ще те изпратим.. ама малък, но много прост народ бе... че даже и циганите отидоха в чужбина..ама народа пак прост..барем сега да измре..та да ссе оправим

Остава да има и желаещи

Стига рева е

Само реклами! До обикновените хора РНК ваксини не достигат! Възрастните ми родители все още са на 125-то място в списъка на личния лекар и то в провинциията. Записах ги и в електронната платформа. Отидоха на записания ден и час и им казаха че РНК ваксини нямат. Щели да им се обадят като получат. Чакат вече почти месец, но никой не им се е обадил. Някой местен дерибей лекар от ваксинационния център явно си урежда негови хора и развива бизнес с ваксините. Така че не лъжете хората! За простосмъртнте РНК ваксини няма! Крият ги и си ваксинират който си е платил или който им е близък.

Jjj

Продължават

Абсолютно вярно!