От митинга за Крим: Оле-оле. Хайде сега Полша и Финландия!

Кореспонденти на руския вестник "РБК дейли" разказват как са получили пари за участие във вчерашния митинг по случай първата годишнина от анексирането на Крим.

Обратно в новината

Коментари - От митинга за Крим: Оле-оле. Хайде сега Полша и Финландия! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нещастника путин храни с каша

"Не плащат много, затова пък ни храниха с каша" 30-те сребърника на всеки орк са 4€ и паница каша- амброзията на Евразийщината ! Е ми, добър апетит :-D

Αгитки всякакви, лумпени и провокатори също. В американския сенат се говорят още по-големи глупости и никой не им държи сметка на разни изкуфели антики от виетнамската война. Нали още не са горили живи хора в Крим, така че е време спекулациите с това да спрат.

Самите /мислещи руснаци/въведоха единица мярка за ЛЪЖА - 1 ПУТИН

"РБК Дейли" - хубаво руско име си има вестникът!

Дир-а кога се включи в пропагандната война срещу Русия? Дир-е, ако всичката ви пропаганда е като тази, смятайте, че сте загубили войната отсега. По-изсмукана от пръстите антируска помия публикува само дойче веле.

Ами, обвиняват ги в русофилство, нека има и такива статии.

Май са збравили как финландците са им нашокали манерките през съветско-финландската война 39-40.

Много трудно ще е на Русия да прилапа Полша, мисия невъзможна!

Днес Крим, утре Полша и Финландия, след това ще лапнем Земното кълбо! И ще продължим!

Кой е агресорът??? American Journal of Public Health публикува доклад разглеждащ всички въоръжени конфликти в периода 1945-2001г. Изследванията, базирани на историческите факти, сочат че Съединените щати са предизвикали и разпалили 201 въоръжени конфликта от общо 248 за този период. Истински ОТЛИЧНИЦИ! Най-шокиращото в изследването е заключението, че жертвите в тези 201 въоръжени конфликта са 90% цивилни. Броя на въоръжение конфликти, разпалени от САЩ ясно показва кой е най-големия световен агресор. В доклада не са изброени и последните авантюри на САЩ в Сирия, например, нито последните инвазии в Ирак и Афганистан. Кой е светорния агресор? КОЙ, КОЙ??? Русия, нали?

Украйна загуби Крим, роССия загуби Украйна...

Ха ха, дира май взе при сърце еврогейската директива за борба с руската "пропаганда"? Колко може да се вярва на този източник с дейли (daily) в името. Намирисва ми на либерален вестник, разбирай про-западен... И още нещо, как така се събират на сила над 100 хил. души, когато либералните гейчета не могат да съберат дори няколко хиляди?

Не просто прозападен вестник,а финансиран от Запада. Ще си пише, каквото си желае.

Хаха, като на митига на бесепе-то и депесе-то, дето ги бяха докарали "спонтанно" с автобуси от цялата страна и не знаеха хорицата чий го дирят по жълтите павета. Ама те тия хватки в една централа ги мислят

А знаеш ли колко пари се потрошва,за да напълниш АРЕНА АРМЕЕЦ?

Кога зелените човечета ще изплуват във Варна и Бургаса? Чакаме виБРАТУШКИ!!! Ние ще ви подкрепим!!!! Никога вече Българин няма да вдигне пушка,срвщу Руснак Братушка!!! Да му мислят НПО-шерпите и жената прецидент в парламента!!!!

Хаха, вибратушки - като вибратори, но с руски акцент

На митинга имаше лозунги "Гордея се със страната си!" , а на мен ми стана болно, защото се срамувам от страната си за жалост.

разбирасе че се срамуваш . затова си дошъл у нас , а не си стоиш в русия !

тя и страната ни се срамува от тебе .

Даже съм чувал, че и по време на втората световна на руснаците им плащали в долари, за да гърмят по германците! В никакъв случай това не е дезинформация, а светата божа истина!Впрочем някой от ЕСУСА каканижеше, че ще борят дезинформацията!Вече са започнали, виждам!

Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни - интерес им покажи, че да виж дела проказни и чи....тски в тях лъжи. Род и вяра е идея за Русия най-света; нейний подвиг е за нея - благородна й целта. Със Русия днес съгласни да застанем брат до брат и да станем сопричастни в този неин подвиг свят.

време е да спретнем един маидан и в българия.да се отървем, от еврогеиските педали.

Ще ти спретнем ние на тебе и на рубладжиите едно пътешествие до Сибир с еднопосочен билет!

щего видиш скоро времето е назряло.

Ако Американците не престанат да се намесват във вътрешните работи на Русия, то Русия ще преименува Аляска в Айс Крим.

руснаците ходят на митинги без да им плащат,особено когато се отнася за родината.руснака като каже за родино, е готов да умре.докато българина няма да го каже, защото ще се скрие под масата

Пропагандната война срещу Русия продължава.Но тъпо-кой руснак ще отиде на митинг за 4.5 евро! Поне да лъжеха по-умело!

за 4.5 евро да знаеш какви работи правят рускините

тъпа статия, писана е за тъпанари, които лесно се манипулират. Уж пари давали, уж каша и накрая всичко е една голяма каша, а и кой всъщност е този важет вестник, на който може наистина да са платили за да пише тези "истини"?

Точно пък полша,Лех Валенса,който унищожи комунстите

Статията е грубо направена медийни кампания против правителството, в която не е отразена истината, присъстват лъжи, изопачено тълкуване на нещата, отразяват се действия на платени провокатори. Ясно е кой е организирал това -РБК Дейли - вестник с корпоративни интереси! Не е отразено мнението на масата присъстващи. 96% от жителите на Крим са за влизането във РФ.Ако някои се съмнява да види изследването през февруари от украинската Berta Communications, при поддръжка на канадския фонд Canada Fund for Local Initiatives. Резултат: 82% изцяло поддържат, 11%, по-скоро го поддържат, и 4% против. Няма съществена разлика. Процента на населението на Русия, които поддържат присъединяването на руският Крим е подобен.Не мога да разбера само едно, защо се коментира една нескопосана провокация, толкова ли са закъсали враговете на Русия, та пускат явни лъжи!!!???

Путин ке падне. 2016

комунизмът не може да вирее без войни

Нещо ти се бърка историята, ама нейсе!Комунизмът на практика съществува от 1917 год.А сега сметни колко войни е имало от тогава и кой ги е подпалил!

ДАС ФАШИСТЕН НЕ Е ИЗМИСЛИЛ НИЩО НОВО!! ЯВНО ЛЯГА И СТАВА С "мАЙН КАМФ" В РЪЦЕ, СИГУРНО ЧЕТЕ ОРИГИНАЛА, ТОЯ, ДЕТО Е НАПАЧАТАН ВЪРХУ ТЕЛЕШКА НАПА!! ПРОСТО ВИЖДАМЕ ВЪЗКРЪСНАЛИЯТ НЕО ХИТЛЕР-ПУТЛЕР!! ДОЛУ ПУТЛЕР И ВСИЧКИ ФАШАГИ ОКОЛО НЕГО. СКОРО С ФАКЛИ ЩЕ ПРАВИ ШЕСТВИЯ!

Руснаците не са измислили нищо ново, просто ползват известния навсякъде опит как се правят демонстрации в подкрепа на определена политика. Що се отнася до Крим, всяка друга държава на тяхно място би постъпила по същия начин. Англичаните отидоха на другия край на Земята да се бият за Фолклендските острови. И какво? Защо едни да имат право, а други - не?

Бих отишъл и там, но малко плащат. Тук си е по- добре! На Майдана цените бяха съвсем други.

"Оле-оле-оле! Крим си е наш! Хайде сега Полша и България !""Тоз, който ни освободи 1887, той ще ни зароби"

1887 година - пази боже от глупави и необразовани олигофрени! Боже, пази България!!!

До "Написал си": Оле-оле-оле! е много прав. Точно през 1887 Стамболов и Западът премахват руското управление в България и на власт идва Цар Фердинанд. Но това в комунистическите истории на България не ги пише, нали? Вън рубладжиите от България!

veska

Сега тука искат да ни втълпят, че "Хамерика за България" вече раздава милионите си и в Москва!

РБК Дейли (РосБизнесКонсалтинг)-руски медиа холдинг, собственост на руския олигарх Михаил Дмитриевич Прохоров чрез финансовия холдинг "Онэксим". Последните 2-3 години руската държава активно си връща приватизираните от олигарха активи в редица предприятия и сектори, силно ограничавайки апетита му за корупционни сделки. В резултат виждаме медийни кмпанийки против правителството :)

То така и медиите на Пеевски въртяха компромати на този-онзи

че няма накъде! Просто вземат от по-непослушните и дават на най-преданите придворни. Ама простият обикновен руснак нали е наивен..

Обиден съм! Полша и Финландия може, а България не искат...

Ето с такива статийки-партенки ще се бори с руснаците новата европейска дезинформационна система :) Хем никой не им вярва, хем настройва хората още повече против ЕС.

Нещо много сме загрижени за Крим, какъв регион бил, как бил на дотации, що не напишете нещо за Видин? За Малко Търново? За Черноморието как ще се оправи без руски туристи?

Казано честно,в България всичко ми е добре и на ред,затова особено много ме интересуват,манифестациите в Москва,и спокойно си гледам напред.

...неграмотните студенти. Финландия ги би сама. С малко помощ лично от Сталин - беше провел чистка в армията и беше ликвидирал най-компетентните военачалници. Като го гледам Путин - по-зле е и от Сталин като управник..

Не е много ясно кого е била Финландия, след като загуби територия колкото България във ВСВ. От тогава са големи приятели с руснаците, 50г. им пласираха петрола на Запад и се позамогнаха. А булгарския Голчо ту с тия, ту с ония, и накрая пак рови из кофите.

Браво на Русия!!!! Велики са!! Скоро и братска Украйна ще се влее в РФ!!! Нали са сестри!:)))))))))))) А леваците(пишештите с лява ръка):))))))))))))))))))))))))) нека си пишат глупости!!!:))))))))

Тъп си на гьон, моето момченце...

Дадох ти +, заради паницата с помия, но от Библейска гледна точка май ставаше въпрос за Каин, който продава първородството си на Авел за паница каша?

...леща, де. Че се разсеях, дорде гледах мача на Волфсбург!

Коментарите са скрити щото обезсмислят опорните точки на повечето про западни талибани. Лошо си вкарахте авто гол, що не си мълчахте а?