Полски евродепутат: Наши снайперисти стреляха на Майдана

Евродепутатът Януш Корвин-Микке заяви, че снайперистите, които убиха десетки хора на събитията на Майдана миналия февруари в Украйна, са обучени в Полша.

Обратно в новината

Коментари - Полски евродепутат: Наши снайперисти стреляха на Майдана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАДЕ СЕ ПОКРИХА СОРОСОИДИТЕ КОИТО ТВЪРДЯХА ЧЕ ПУТИН Е ВИНОВЕН ЗА МАЙДАНА??????

Погледнете пресата в Германия. Der Spiegel - "Германия носи отговорност за свъртта на мтого хора". От базата Ramstein, която поддържа непрекъснато 16 000 военни са се ръкомодили нападенията над държави в Африка и Близкия Изток, от там са излитали американските безпилотници. Шпигел се е докопал до секретни документи и изданията в Германия се питат дали в Ramstein не се крият виновниците за катастрофите на самолета край Донецк и във Франция. Между другото немците въобще не вярват, че в катастрофата на самолета на Луфханза е виновен пилота, който обвиниха.

хитлер се върна в Ню Йорк! Потръпвам от ужас

И такааа, нещата малко по малко отново се навързват... Раздаващата банички от Фашингтон се похвали, че преди баничките била раздала на 6 милиарда прясно напечатани долари за "преквалификация" на опозицията в Крайна! "Преквалификацията" се провеждала в специално избрани за целта и познати за обучаващите се лагери, на територията на Полша, Литва, Латвия и Естония! На "преквалификация" подлежали само доказали се като крайно десни фашисти младежи! А имената на тренировъчните им лагери, преведени от полски звучали като Освиенцим, Бухвалд и още няколко познати ни от историята имена...

Американофилите нещо ги нема...

Не дай Бог и в Полша демокрацията да е като в Украйна, където за 3 дни убиха 5 журналисти, съвсем "случайно" всички с позиция, несъвпадаща с профашистката хунта в Украйна. Иначе, човека е смел. Браво на него.

То това целия свят го знае, само дето някои янки и янколизци се опитват да го отричат (подобни има и тук 1-2 ма диро-дрисци).

ГОВОРИ С УСЕЩАНЕТО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ И КАТО ПОБЕДИТЕЛ. НЕ БЪРЗАЙ ЗАДУЖЕ ХОЛЕРА. СКОРО ПАК ЩЕ ПРЕРЕВАВАТЕ Я НАД НЯКОЙ РАЗБИЛ СЕ ВАШ САМОЛЕТ , Я НАД РАЗТРЕЛЯНИ КАТО ТЕЗИ В КАТИН. ВИЕ ВИНАГИ И КАТО ПО ПРАВИЛО СТЕ БИЛИ КЛАНИ ОТ РАШАНИТЕ!

Ако трябва да бъдем обективни - поляците винаги са били клани от украйнците и по-точно от сегашните им "герои" УПА и ОУН (стари кадри на немските фашистки дивизии СС)!

А, и там си имат путински слугинаж. Ама нито дума на какво се основават подобни твърдения като твърденията на полския Волен Сидеров. Със същата достоверност можеше да твърди, че извънземните са стреляли на Майдана. Гнусна кремълска подлога.

Със същото основание може да се каже, че ти си вашингтонска подлога! Когато великите се карат, умират обикновени хора, не те!

Естонеца Урмас Пает е също кремълска подлога? То САЩ на 5 менута са обявили Кремъл виновни за Боинга но досега няма доказателства. Ама ти като вярно куче изплези език и джафкаш. Браво! Вземи захарче

Истината винаги излиза на яве.Това е скандално!Против тази щатска"демокрация"пиша във форума.САЩ са империята на злото.Радвам се, че вече няма да бъдат световен лидер.И те си го знаят,но им трябва време да свикнат с тази действителност.Ще понаправят малко поразии,но ще им се наложи да приемат реалността.

къде сте сега еврогеиски соросоиди.защо се покрихте.маи истината боли много.

Е то това не е никаква новина. Още миналата година стана ясно всичко и то от устите на къде по-значителни западни политически фигури, участващи в преврата.

Тоя полския Волен ли е ?

Какво да се прави, дори и в страна където органически мразят руснаците КГБ има агенти в техният елит предаващи евроатлантическите ценности. Оказва се че колкото по сита е една нация, толкова по склонна е към предателство. Изглежда скоро ние ще станем най- ревностните защитници на евроатлантическите ценности

Ако искате да кажете,че ще станем най бедната страна в ЕС, то не казвате нищо ново, ние сме такава още от самото начало

Щото сме много сити ли???

Прав си - истината могат да си я позволят само ситите, а гладните кокошки да сънуват златното зрънце!

Това "евроатлантически ценности" звучи като "демонични ценности". Не е нужно много познания по география, за да се види, че Атлантикът е далеч.

Я ми посочи една евроатлантическа ценност, че не се сещам.Сещам се само за евроатлантически гадости-педофилия, лъжи, поддръжка на фашисти, гейпаради и т.н.

я как си излизат нещата. Чакаме и най-после да кажат ОФИЦИАЛНО кой свали тоя пусти самолет? ПП и не бъдете толкова строги със сащ. В крайна сметка какво очаквате, да потънат без бой ли?

Яка цензура от Дира!

Държaвaтa нa Сaтaнaтa СAЩ ,сaм Господ ще я зaличи от лицето нa Земятa ! Нищо не може дa ви спaси фaшистки aдови изчaдия,лaйте докaто още можете !

a СAЩ е техния създaтел,духовен водaч,a Сaтaнaтa е техния Бог.

Няма нищо тайно, което да не стане явно, нито пък скрито, което да не стане известно и да не излезе наяве (Лук. 8:17)

Ционистка Полша трябва да бъде изхвърлена от Евросъюза завинаги,да върне всички субсидии и средства от фондовете,да плаща репарации на Русия,а терористите да бъдат вкарани по затворите.

Тази новина не беше ли на челна страница ? Май някой се обади да я свалят. Сетне пък съвсем ще изчезне....

Новината не е изненада, изненада е факта че се публикува в България. Ние сме най-жалката щатска колония. Браво за смелостта.

значение кой от кои е убил повече, щото и от двете страни имаше жертви и убийци. Война. Важното е, че се нанесе удар по мужишката империя и се откъсне голямо парче от украйна, това е! Всеки ден ще е така до победата над империята на злото. Пък дори и техни да си се изтребват, майданът си свърши работата. Полумужиките трябва да разберат, че не са били никога и няма да бъдат водещ фактор на световната сцена. Нацистите си се биха сами и ни го набиха и на нас. И без мужикия никой в света нямаше да ги изтърпи кой знае колко още, а и те нямаше как да задържат всичко. А алкохолайзерите като открият наново автомобила, компютъра, интернета, топлата вода, нов енергиен източник, нова батерия, ново ГМО да нахрани света, да се обадят. Защо светът трябва да им се кланя понеже имали много оръжия? И американците имат, ама те имат и 100 елитни университета откъдето се пръкват нови лекарства, изобретения, технологии и тн. Нито искам да живея като мужикистанец, нито ме вълнуват тъпотиите им. Браво на майданците, пожертваха се и свои дори, в близко бъдеще дано да видим и на червения площад. Вярвам в дългосрочната стратегия на САЩ, че иска да унищожава монголци и мюслит, пък било и временно в съюз с други. А ще ви видя путлерастите къде ще се криете като излезе съвсем скоро закон забраняващ путлерастията, ссср агитацията и други извращения. Естествено, че ще бъде под форма гласяща защита на държавни интереси и тн.

брат! Рядко просто и безскруполно парче си. Същински атлантик!!!

Ти ли ще го прокараш този закон бе пикльо?

посерко, все ще се намери някой да ви навре в кучи .ъз, тук сте силни може и 333 минуса да сложите, ама в НС и в Бг сте нищо, малцинство, като мандраджиите сте преди 71 години. И такова малцинство, ако "не слуша" ще свърши зле. България има огромен опит в третирането на такива и до 1944 и до 1989 и до сега, а и за в бъдеще ще затяга примката, расията ще си я обсъждате някъде по мазетата на панелките, предателчета. Такива като това сайтче първи ще бъдат забранени, дето ми стои новина за руски танк на първа страница.

Без теб света щеше да бъде много по-добър!

Прост, надъхан и агресивен. Да нямаш в минало работа в Аушвиц?

Охх... Десет дни лище минат или две-три седмици? Докато на шеста страница вестниците споменат в два реда как евродепутатът Януш Корвин-Микке е бил случайно в следващия катастрофирал/свален самолет, паднал е от яхтата си и го е лапнала акула или не му се е отворил парашутът. Свалям Ви шапка, г-н Корвин-Микке - за смелостта!

още мнооого народ ще гушне букета за да не се размиришат ... одеса, снайперистчета, самолетчета ...днес фашагите са арестували в харков 2ма от беркут по случая сус снайперистите ...

Забелязвате ли, че в коментарите няма никакъв соросоид. Които толкова ни убеждаваха за зверствата на Янукович. Направете си сами извода, колко може да се вярва на лъжите им.

и поръчкови платени мнения е ненужно да се коментират! Русия и СССР са работили здраво и щедро за създаване на своя пета колона почти навсякъде по света. В Полша включително. Вижте кой е въпросният политик, вижте биографията му, политическите му изяви и изявления и ще видите, че напълно отговаря на най-подходящите за вербуване по времето на соц-а от "службите" (включително със шестте си деца). Как да повярвам на човек, който твърди, че между изнасилването и доброволния секс разликата е малка?!?

Аха. Но от другата страна евроатлантиците пазят една страшна мълчина по тези изказвания. Странно е за такива прокламатори на демократическите ценности да не излязат и заклеймят категорично лъжите на разни там евродепутати - клеветници.

Защо Европа гузно мълчи ? Къде изчезнаха онези "пламенни речи" на Меркел и Оланд, за "агресията" на Русия ?...

... същото би било като Европа да обръща внимание на бъртвежите на Болен или на синчето му в ЕП...

Ти верно не знаеш за какво се говори тука. В "брътвежите" на Волен има много истина. Толкова, колкото да омае такива като тебе. Имам предвид потенциала и информираността, ти и стова имаш проблем явно. Но лъжите на Волен... които ги разграничи, е наясно, че задачата му е да "обере" настроенията. В никакъв случай да постигне нещо! В този смисъл, да, предател е. Ама малко по-умен от тебе. Той добре знае какво прави.

А със самолета какво стана? А с УПА? Кой самоуби хората на Янукович? Какво стана с руските войски в Украйна? Де изчезнаха? Въпроси много. Ама отговори ......?

За всеки просветен е ясно,че 2ра световна е,започната от полша,с нахлуване в чехия,но под погледа и съгласието на англия ,срещту евентуалното....икономическо обидинение на германия и ссср,,,е сега какво става,,,мотора на европа/Германия/и възродената Русия..застрашават,американския фалшив долар,наливат средсва за дестабилизация,с оръжие,разрушаване на инфраструктура.С какво ще се въстанови,,,печатат долари от нищо,а после връщтай в злато,или ликвидни продукти...Жалко че населението на /Тартария/не е по агресивна,та да спре мераците на англите....

Населението на Тартария първо трябва да се осъзнае като такова. Но и там като тук преобладава облъчената от медиите част. За съжаление.

А бе русские,аз няколко пъти говоря за комунистите,за комунистическата върхушка на русия.И това изобщо не ви заинтересува.За нея нищо не казвате.Тук един каза че вече нямало комунисти в русия или поне не в смисъла в който аз говоря и вие много добре разбирате.А бе къде се дянаха тези от комунистическата върхушка на русия през 89г.Измряха ли .Май не.Или станаха просяци?Е как така стана тези дето от 20 годишни управляват русията(от комсомола та до края си) изгубиха всичко и то беше придобито от някакви си неизвестни,които с "огромния си талант" станаха какво- "милиардери".А комунистическите функционери останаха с празни ръце след като всичко беше техно.

Партийни номенклатурчици не означава комунисти. Само да те светна,че тези назначените милиардери са създадени със Щатска благословия. "Семейството" на Елцин бяха всичките такива,нарцисе мой.

Бълнувай си, кой ти пречи!

А бе да не би да имам вече двама ЛИЧНИ опоненти.Като личен фризьор. хаха.Айде бе кажете на началниците си да не се стискат.Плащат ми и млъквам.Ше им излезе по евтино.Така да плащат на двама да ми противоречат...А това което ми е любопитно тази комунистическа върхушка в русия колко ли са на брой-100-200-500хил или са повече от милион.И толкова хора да почнат да просят а?Ми то няма токова кьошета в матушката на които тези нещастници да застанат с протегната за милостиня ръка.Представяте ли си такъв дето е сочел с пръст посоката сега да протяга ръка за милостиня???Ееех колко несправедлив е света.

Май се опитваш да замиташ под чергата . Смени плочата , музиката не е подходяща за случая , все пак си ценител , нали ?!

Мамин сладък и двама отлично знаем че това е същноста...хаха.Кой каквото и да ти разправя винаги става дума за пари.Всичко останало е замитане...Айде сега ме питай "ама за какви пари става дума"

Поляците никога няма да са приятели с "украинците" може да ги използват срещу Русия но никога няма да са им приятели. УПА е отговорна за много зверства срещу полският народ. Нищо не е простено и забравено. Единствената причина да има мир между тези две страни е политиката на Сталин което разчиства Украйна от Поляци и Полша от украинци като ги преселва от едната в другата.

Свалям му шапка на поляка, че има смелост да каже истинста !...

Евала на човека че каза истината, която всички знаехме, но нямаше кой да я потвърди от първо лице. Ако беше украинец щяха да го застрелят веднага. А не знам дали и ще му се размине...

Аха. Но от другата страна евроатлантиците пазят една страшна мълчина по тези изказвания. Странно е за такива прокламатори на демократическите ценности да не излязат и заклеймят категорично лъжите на разни там евродепутати - клеветници.

Вероятно ще почине от някакво внезапно и фатално заболяване човекът. Не е млад вече...

Сценаристите на Майдана бяха зад океана!Изгарянето на живи хора, свалянето на пътнически самолет беше дело на същите тези сценаристи!Какво трябваше да направи Путин?!Е, направи го!Не беше кой знае колко трудно да се предвиди.Изключително груба грешка на ЕС!!!

Tozi e polskata versiq na Bolen-cho

И как те осени прозрението , или така ти казаха кукловодите от небезизвестната фондацийка.Между другото Волен , какъвто и да е е изричал много истини.

Фондация "Америка за кво да е" в лицето на Асан Генов и Манол Глистев остро протестира срещу тези лъжливи дописки!

Шило

Полякът затвори темата! Мир на душата на избитите! Дано смъртта им да не е напразно, и украинците да си направят изводите. Без емоции, трезво, в името на доброто си. Трябва да намерят начин да живеят заедно. Трябва да се възстанови държавата и държавността. Ако трябва, тези, които са сега на власт да си ходят мирно и кротко.

господине не ви знам кои сте но ви прави чест , не е лесно в днешно време човек да има курaжа да казва истината

предвид разните там нещастни случаи и самоубийства. Но то никога не е било нито лесно, нито безопасно да си на страната на истината.

Шило

Мдааа, след 4-5 месеца ще излезе и информация за това, защо "Боинг"-а е насочен над територии с бойни действия, защо е снижил, и какво е станало...

Опааа, започнаха да се разплитат възлите, май... Очаквайте скоро откровения на тема, КОЙ всъщност свали малайзийския самолет... и още много други истини! Лошото е, че никой от бълващите лъжи няма да ги коментира! Така е - времето лекува раните, но може и да ги отвори наново.

важнотое че демократично и напълно свободно Украйна направи "цивилизационен избор". Нда, напълно свободно и демократично. Другото са несъществени подборности, приятелски огън и косвени жертви.

Другите дето не са сагласни с този избор постъпиха като достойни самураи и си направипа сепуко. Кой от 15 етаж, кой се удави, кой се гръмна ама то това е да си самурай.

е написал, че свободата и демокрацията искат жертви. Не може то така наготово. А тия дето пишеш за тях са напълно редовни средностатистически нещастни случаи. Кво необичайно има в това някой да се самозастреля с пет-шест куршума? Ми искал е да е сигурен човека и така.

сега, Кличко, Тягнибок, Яценюк, Парубий Порошенко и т н ще подадат оставка. Групово. Защото имат съвест. Регионите отново на власт. Унгарци Словаци БЪЛГАРИ отново ще имат същите права.

бива, ама туй за Кличко, Порошенко, Турчина и Яйцеглав и съвест?!?

ПРИ ТАЗИ НОВИНА СЕ ОТКАЗВАМ ОТ ВСЯКЪКВИ КОМЕНТАРИ.ЧУВСТВАМ СЕ ОБЪРКАН.

А в коя страна фашистите не са диваци и варвари?

ФАЩ

Поляк казва истина която е в интерес в полза на съветска русия??? По-ясно и аз не мога да го кажа

не знам това, което говори дали е истина, но една истина не е в полза на някой, а в полза на всички

В интерес на целия свят, включително и на слабоумните руснаци е комунистическата върхушка на русия която 95г управлява русия,издигна умрялата лисица горби преди 30г,след това елцин а сега и този милиционер, да бъде свалена от власт в русия.Иначе всички заедно си отиваме.Няма искандери няма мискандери.Няма го ебача кенеди да отстъпва на русия.Е заради тази си отстъпка беше отстранен.Света няма вече да живее по правилата на примитивните хора-комунистите.

Шило

Ами явно иска да живее в мир със съвестта си. Защото всичко това ще отмине, но трябва и да се живее.

така е.

Самовлюбени, от УПА изклаха немалко поляци,предимно цивилни.Въпросът за съвестта,както е писал Schilo,би могъл да е причина.

Ами укрите направиха Бандера герой. Поляците не го долюбват много.

тя субудата и декорацията искат жертви. Като не щат Беркут, ЦРУ-то ще им ги принесе. Иначе пред паметника на кого щяха да леят крокодилски сълзи Порошенко и останалата банда от киевската хунта? Кого щяха да славят истерясалите в хор украински националисчета?

Тва изказване не означава нищо. Повечето трезво мислещи хора много добра знаеха че всичко това са постановки на ЦРУ и желанието на САЩ да мачка всеки който се опита да надигне глава и да си защити интересите. Това ще ни се случи и нас ако утре на власт дойде някой на който му пука за България и е решил да не си получава нарежданията от Мръсницата Райс. Но засега може да спите спокойно...предателите Туквун и Ко са на власт е те слушкат така че нема опасности от "революция".

при нас сценария е с участието на Турция

Скоро ще се разбере и за Боинга !Неслучайно евромарионетките мълчат

ако искаха, щеше да се разбере. протакането им трябва да заличат истината независимо каква е.